את התמונה המטושטשת הזו אני שומר לנכדיםtaoyossi כתב:AviBiton כתב:גם מסי עם 41 שערי ליגה העונה!!!...
זה מדהים 2 שחקנים עם 82 שערים ועוד לא נגמרה העונה
לנכדים שלנו יהיה הוויכוח מי היה יותר טוב רונאלדו או מסי
כמו פלה או מראדונה
ואנחנו תמיד נוכל לספר שזכינו לראות אותם ב LIVE...
לה ליגה - הליגה הספרדית
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
משה
- moco
-
- גורו

זה פשוט, לקוון הייתה זוית ראייה טובה בלי הסתרה. הרי ראינו את זה בהילוך חוזר מזוית אחרת.taoyossi כתב:משה
איך אתה מסביר שהשופט משמעותית קרוב יותר ולא שורק...
אז מה, גם פה חלוקים.taoyossi כתב: וגם אחרי מס׳ שידורים חוזרים
הקריין והפרשן חלוקים ?...
לא נותן לפרשנים הרבה כבוד. נותן לעיניים שלי כבוד.
זה קצת קשה בהינתן שאני לא אוהד את ברסהtaoyossi כתב: אפשר להגיד שהאהדה שלך לבארסה גם מעוותת את שיקול דעתך?...
משה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
כל הליגה הזאת בדיחה אחת גדולה. מה שטוב הוא שבסוף כל הקבוצות יצאו כנגד הקטלונים בגלל שכמעט כולן נפגעו בצורה כזאת או אחרת מהקבוצה הזאת. עוד שופט אידיוט שכרגיל קבע גורל של משחק בלי קשר לארועים, וכרגיל זה מהלך שהיה כאשר בארסה היתה במצב ביש . כן-כן, אז מה אתם אומרים?! על פי החוקה לשופט אין שיקול והוא היה חייב לשרוק לפנדל! כמובן.....אולי זה סתאם נעשה כדי שיהיה צמוד בליגה כי זה הרי מושך רייטינג....
פשוט בדיחה! ת'אמת נגד זה, אפילו אני כבר לא בטוח שניקח אליפות! אז איך שר פעם בוב מארלי הגדול:
פשוט בדיחה! ת'אמת נגד זה, אפילו אני כבר לא בטוח שניקח אליפות! אז איך שר פעם בוב מארלי הגדול:
אגב, אבי, אם תרצה אני מוכן לוותר על ההתערבות....למרות שהכל כאילו נוטה לצד שלי....אני באמת חושב שמשהו דפוק מאוד שם בליגה הזאת![left]You can fool some people sometimes
But you can't fool all the people all the time[/left]...
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 15/04/2012 0:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
נגמר...
שתי המובילות מנצחות, פער של 4 נקודות לקראת הקלאסיקו בשבוע הבא.
באמצע השבוע, שתיהן מתארחות במשחקי חוץ בליגת האלופות.
שתי המובילות מנצחות, פער של 4 נקודות לקראת הקלאסיקו בשבוע הבא.
באמצע השבוע, שתיהן מתארחות במשחקי חוץ בליגת האלופות.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
בכיינים נמאסתם.

אלעד
- moco
-
- גורו

ואללה, אריה. יצא לך משפט שאני מסכים איתו בתוך הודעה שלימה תלושה מהמציאות.osherov כתב:כל הליגה הזאת בדיחה אחת גדולה....
כמובן, היא בדיחה מסיבות אחרות וברור לך למה אני מתכוון.
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, מה נסגר איתך?
גם בפנדלים ברורים יש בעיה?
אני אגלה לך סוד קטן, השופט לא אשם שיש שחקן שעושה עבירה ברחבה והוא חייב לשרוק, זו אשמת השחקן.
בלי קשר לאירועים? במצב ביש? 70% אחזקה בכדור, בארסה ישבה על ה-16 של לבאנטה ואז גם הגיע הפנדל, אז מה פה לא בסדר?
אם ריאל יפסידו את האליפות, זה יהיה רק באשמתם ולא באשמת אף אחד אחר, לא קל להשמיט יתרון של 10 נקודות.
אם זה ירגיע אותך, אני עדיין חושב שריאל תהיה האלופה, מקווה שלא, אבל זה נגד ההגיון.
גם בפנדלים ברורים יש בעיה?
אני אגלה לך סוד קטן, השופט לא אשם שיש שחקן שעושה עבירה ברחבה והוא חייב לשרוק, זו אשמת השחקן.
בלי קשר לאירועים? במצב ביש? 70% אחזקה בכדור, בארסה ישבה על ה-16 של לבאנטה ואז גם הגיע הפנדל, אז מה פה לא בסדר?
אם ריאל יפסידו את האליפות, זה יהיה רק באשמתם ולא באשמת אף אחד אחר, לא קל להשמיט יתרון של 10 נקודות.
אם זה ירגיע אותך, אני עדיין חושב שריאל תהיה האלופה, מקווה שלא, אבל זה נגד ההגיון.
- osherov
-
- גורו Android

משה,
תבלבל את הדברים מאה ומאתיים פעמיים העובדה תמיד תשאר ששופט לא צריך לקבוע תוצאה של משחק, אלא אם!!
הפנדל הזה היה רחוק שנות אור מפנדל בטוח, מאיים שהשפיע על מישהו או משהו במשחק!
בדיוק כמו הפנדל המגוחך ההוא שחצי מהקטלונים פה בטוחים שהוא היה חוקי וכשר למהדרין!
בדיוק כמו ששופט לא צריך להוציא כרטיס אדום אלא אם! ולכן מה לעשות שצהוב שני לשחקן לא שקול לצהוב ראשון למרות שבחוקה זה כתוב כך. כל השופטים הטובים בעולם יודעים את זה ולא מוצאים להוציא את האדום לשחקנים אלא נותנים להם לקבוע את גורל המנצחת על המגרש וזה אלא אם העברה הייתה כזאת שבאמת מצריכה אדום או שמשפיע על גורל המשחק! (או שהקבוצה שממול היא ברצלונה)
תבלבל את הדברים מאה ומאתיים פעמיים העובדה תמיד תשאר ששופט לא צריך לקבוע תוצאה של משחק, אלא אם!!
הפנדל הזה היה רחוק שנות אור מפנדל בטוח, מאיים שהשפיע על מישהו או משהו במשחק!
בדיוק כמו הפנדל המגוחך ההוא שחצי מהקטלונים פה בטוחים שהוא היה חוקי וכשר למהדרין!
בדיוק כמו ששופט לא צריך להוציא כרטיס אדום אלא אם! ולכן מה לעשות שצהוב שני לשחקן לא שקול לצהוב ראשון למרות שבחוקה זה כתוב כך. כל השופטים הטובים בעולם יודעים את זה ולא מוצאים להוציא את האדום לשחקנים אלא נותנים להם לקבוע את גורל המנצחת על המגרש וזה אלא אם העברה הייתה כזאת שבאמת מצריכה אדום או שמשפיע על גורל המשחק! (או שהקבוצה שממול היא ברצלונה)
- moco
-
- גורו

ראיתי את כל המשחק ולא זכורה לי אף טעות שיפוט משמעותית. בעצם, לא זוכר אף טעות אבל הרי בטוח שהיו. אולי נבדל אחד לא היה נבדל.
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

מקפיץ,AviBiton כתב:אמנם קשור לשירשור אחר, אבל אילו ערוצים פתוחים בנילסאט ובהוטבירד ישדרו את המשחקים של בארסה-צ'לסי (ולכל הנשמות הטהורות, כן, כן, אני יודע שבאופ"א, פיפ"א, פיב"א, נאס"א, אונסקו והשב"כ כבר החליטו שבארסה תמשיך הלאה ,אבל אני רוצה לראות את המשחקים)....
יש למישהו מידע כלשהו?
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

משה, אל תתאמץ, פשוט תהנהן בהסכמה, זה הרבה פחות מתיש מלנסות להסביר.moco כתב:ראיתי את כל המשחק ולא זכורה לי אף טעות שיפוט משמעותית. בעצם, לא זוכר אף טעות אבל הרי בטוח שהיו. אולי נבדל אחד לא היה נבדל....
- moco
-
- גורו

אריה,
נכון שפנדל קובע ברוב המקרים משחק. אז לפי ההיגיון שלך לא צריך לשרוק פנדלים כשיש עבירה ברחבה?
אני מבין שחוקת המשחק אצלך זה סתם מסמך מנחה, ועל השופטים לשפוט לפיה רק בתנאי שזה לא יגרום לקביעת תוצאת המשחק.
כמו שאבי ציין, את העבירה עשה השחקן, לא השופט.
אגב, הפנדל הראשון, שגם היה מוצדק, היה על עבירה פחות חמורה ופחות מפריעה להתקפה. נראה בכלל שהשחקן מגן על פניו.
אבל מה, בגלל שזה היה בתחילת המשחק, זה לא נחשב אצלך כ"מכריע משחק".
אז אולי נקבע שב20 דקות האחרונות של המשחק אסור לשרוק פנדלים ?
נכון שפנדל קובע ברוב המקרים משחק. אז לפי ההיגיון שלך לא צריך לשרוק פנדלים כשיש עבירה ברחבה?
אני מבין שחוקת המשחק אצלך זה סתם מסמך מנחה, ועל השופטים לשפוט לפיה רק בתנאי שזה לא יגרום לקביעת תוצאת המשחק.
כמו שאבי ציין, את העבירה עשה השחקן, לא השופט.
אגב, הפנדל הראשון, שגם היה מוצדק, היה על עבירה פחות חמורה ופחות מפריעה להתקפה. נראה בכלל שהשחקן מגן על פניו.
אבל מה, בגלל שזה היה בתחילת המשחק, זה לא נחשב אצלך כ"מכריע משחק".
אז אולי נקבע שב20 דקות האחרונות של המשחק אסור לשרוק פנדלים ?
נערך לאחרונה על ידי moco ב 15/04/2012 1:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- osherov
-
- גורו Android

אבי, אנחנו החזקנו היום בכדור 99% מהזמן, אז מה?! קיבלנו פנדל בתמורה להחזקה שלנו!
כבר חצי שנה זה מרגיש כאילו לבארסה יש איזה חוק סטנגה כזה...אם הם השיגו 3 קרנות במשחק אז הם אוטו' מקבלים פנדל או אם הם החזיקו בכדור 70% מהזמן אז שוב הפנדל אוט' יישרק. זה משהו הזוי ברמות שאני לא זוכר והרי להזכיר לך שאנחנו כבר כמה מקשקים פה כמה שנים על הליגה הספרדית, אבל בחיים לא שמעת אותי מתלונן ברמות כאלה על הקטלונים וזה למרות המצב המעולה שלנו בטבלה...אני באמת לא זוכר דבר כזה. העניין הוא שגם מי שלא אוהד בארסה או ריאל ועוקב אחרי הליגה הספרדית כל שבוע (אין הרבה כאלה) חושב ככה זה פשוט מוזר ברמות
כבר חצי שנה זה מרגיש כאילו לבארסה יש איזה חוק סטנגה כזה...אם הם השיגו 3 קרנות במשחק אז הם אוטו' מקבלים פנדל או אם הם החזיקו בכדור 70% מהזמן אז שוב הפנדל אוט' יישרק. זה משהו הזוי ברמות שאני לא זוכר והרי להזכיר לך שאנחנו כבר כמה מקשקים פה כמה שנים על הליגה הספרדית, אבל בחיים לא שמעת אותי מתלונן ברמות כאלה על הקטלונים וזה למרות המצב המעולה שלנו בטבלה...אני באמת לא זוכר דבר כזה. העניין הוא שגם מי שלא אוהד בארסה או ריאל ועוקב אחרי הליגה הספרדית כל שבוע (אין הרבה כאלה) חושב ככה זה פשוט מוזר ברמות
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
osherov לא חבל על המאמץ ?? עיניים להם ולא יראו .... לא יעזור ..
שבוע הבא נתנחם בעובדה שעדיין יהיה לנו פער של נקודה אחת .... השאלה כמה שחקנים יקבלו אדום ... אני מהמר על אדום לפפה אחרי הצגה תאטרלית וריצת אמוק לשופט בגלל ליטוף בקרסול ... (לשמור , לגזור ולהדביק עוד שבוע)
שבוע הבא נתנחם בעובדה שעדיין יהיה לנו פער של נקודה אחת .... השאלה כמה שחקנים יקבלו אדום ... אני מהמר על אדום לפפה אחרי הצגה תאטרלית וריצת אמוק לשופט בגלל ליטוף בקרסול ... (לשמור , לגזור ולהדביק עוד שבוע)
- osherov
-
- גורו Android

ציטוט מ One:
בדיחה הליגה הזאת השנה. פשוט בדיחה!!
ציטוט מספורט 5:שופט בחסות קטאלוניה...
ציטוט מוואלה:ותודה לשופט: פנדל שערורייתי סידר לבארסה 1:2 אצל לבאנטה...
עוד כמה מחו"ל:שוב בפנדל מעט שנוי במחלוקת...
[left]The games winning goal would come for Barca after a controversial decision by the referees assistant, who adjudged that on loan Arsenal winger Pedro Botelho had fouled Isaac Cuenca.
[/left]...
אכן פנדל לא שנוי במחלוקת בכלל!n 71 minutes Guardiola's men were awarded a controversial penalty after Isaac Cuenca and Pedro Botelho collided in the box with the assistant referee flagging for a spot kick to be given....
בדיחה הליגה הזאת השנה. פשוט בדיחה!!
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 15/04/2012 1:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

ואו, אתה מצטט כותרות מאתרי אינטרנט, זה בטח נכון.
אלעד
- moco
-
- גורו

אריה,
הציטוטים שלך זו ממש הוכחה ניצחת
לא אתפלא אם החברה האלה בכלל מעתיקים אחד מהשני, זה יותר קל מלחשוב עצמאית.
למי שעדיין רוצה להשלות את עצמו שוב ושוב:
הציטוטים שלך זו ממש הוכחה ניצחת
לא אתפלא אם החברה האלה בכלל מעתיקים אחד מהשני, זה יותר קל מלחשוב עצמאית.
למי שעדיין רוצה להשלות את עצמו שוב ושוב:
משה
- osherov
-
- גורו Android

לא, אני קורא בפורום אודיו וקולונע ביתי מה שנכתב פה הוא בטח הדבר נכון!Elad8 כתב:ואו, אתה מצטט כותרות מאתרי אינטרנט, זה בטח נכון....
הציטוטים רק באים להוכיח שהשריקה היא שנוייה במחלוקת (מחר תשמעו איך חצי עולם מדבר על זה) וזה ממש לא ברור כאור השמש, כמו שאתם מנסים להציג את זה כאן. אם לא היה נשרק הפנדל אז אף אחד כאן לא היה מיילל כאן על טעות שיפוט, ולכן זה מחזיר את הכל לנקודת ההתחלה. התוצאה לא צריכה להיקבע ע"י שריקה שנויה במחלוקת של שופט. החכמים יגידו שטעויות קורות, והגלגל מסתובב לו, פעם השריקה לטובתך ופעם היא לרעתך...אבל אני נשבע לכם, שהעונה מישהו תקע את הגלגל של הקטלונים כאשר הם למעלה ושכח להוריד אותם קצת למטה!

- Elad8
-
- חבר מכור קשה

החיים בצל הוציאה את המדרידאים מדעתם, אני מקווה, לטובת הדיון הזה, שזה יעבור מתישהו.
אלעד