תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
sharon19
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

LiorShap כתב:
sharon19 כתב:עדיף של ELAC. רק לא קליפש (n)
...
כן מר ניסיון ?
התגובה שלך נשמעת כמו תגובה שבאה ממקום ״אובייקטיבי מאוד״..
רק לא ברור לי למה בחלק גדול מהחנויות שביקרתי בהן , רמקולים של קליפש מוצגים בהעדפה ראשונה
לשמיעה בתצוגה... כנראה בגלל שהם נשמעים גרוע והחנויות אינן רוצות למכור.

(n)
...
אין מה לעשות. זה אכן המצב.
מנסיון שלי והתנסיתי עם המון סוגי רמקולים הקליפשים תמיד נשמעו לי בהירים מדי עם טרבל צווחני
ומכאיב לאזניים. למה הם בהעדפה ראשונה בתצוגה? פשוט כי כנראה החנות מרוויחה עליהם הכי הרבה.
אין קשר לאיכות השמע.

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

על טעם וריח אין מה להתווכח יש מתעוררים עם רוק מטאל כבד ויש עם ציוצים של ציפורים ויוגה :island:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

יפה מאוד

תתחדש

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

sharon19 כתב:
מנסיון שלי והתנסיתי עם המון סוגי רמקולים הקליפשים תמיד נשמעו לי בהירים מדי עם טרבל צווחני
ומכאיב לאזניים. למה הם בהעדפה ראשונה בתצוגה? פשוט כי כנראה החנות מרוויחה עליהם הכי הרבה.
אין קשר לאיכות השמע.
...
איזה ניסיון אדיר . ואיזה חברות ארוכת שנים בפורום !!!
(n) (n) (n)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

שרון , אם תרצה להמשיך בדיון תפתח שרשור ייעודי "לא לגעת בקליפש" , אני בטוח שהשרשור יצליח...
בכל מקרה , ההשערה שלך לגבי רווחיות קליפש בישראל רחוקה מהמציאות.
אחד המותגים ( למי שמחפש וקונה במקום הנכון ) הכי קרוב למחיר ארה"ב שקיים בארץ ובכלל...

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6645

שליחה

ariel_izi כתב:חחחח כן אחי זה RGB ויכול להבהב\להחליף צבעים לפי קצב מוזיקה ב2 מצבים...סתם כי אני אוהב גאג'טים :wink:
...
גם אצלי זה ככה
יש לי שלט ואני יכול לשנות את הצבעים מבלי לקום מהספה
כל ערב אני משחק עם זה ומתלהב כל פעם מחדש :P :D :lol:

הדברים הקטנים הם אלה שעושים את ההבדל

sharon19
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

9000es כתב:
sharon19 כתב:
אין קשר לאיכות השמע.
...
איזה ניסיון אדיר . ואיזה חברות ארוכת שנים בפורום !!!
(n) (n) (n)
...
לא צריך להתרגז. יש בפורום מקום לדעות שונות ומגוונות גם אם חלקן אינן מסתדרות עם האג'נדה האישית.
אולי עוד כמה עשרות אלפי הודעות בפורום תבין את זה גם אתה.

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

לא יודע אם בא לי לסטות מהנושא שכל אחד ישמע מה בא לו ולא לקבוע עובדות מעינייני טעם מי שלא אובייקטיבי שיבלע צפרדע :no:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, נא להרגע.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

ariel_izi,
שים חולצה :)

לשאר החברים, לא מזמן הרחקנו חבר אתר בשל הפרה חוזרת ונשנית של תקנון האתר. החבר התקשה להבין שאם חשבונו הוקפא אזי הוא לא רצוי כאן, אז הוא נרשם שוב לאתר. ושוב. ושוב. כרגע יש משהו כמו 4 חברי אתר חדשים במקום אותו חבר שהורחק כאשר הוא יושב מאחורי המקלדת ומחפש להתסיס, כל פעם עם שם משתמש אחר.
מכיוון שאף אחד מקבינט האתר לא ניגש לקורס גננות וגם לא מתכוון (פשוט מכיוון שטרולים לא שווים את זה), אזי אנחנו נאלץ מידי פעם לקרוא הודעות של המטרד המדובר.
היינו עוד שוקלים בחיוב להחזיר את החבר לאתר עם שם המשתמש המקורי שלו בו הוא מוכר, אבל כמות הקללות שקיבלנו באימיילים חסמה אפשרות זאת כרגע.
אני מבקש בכל לשון של בקשה פשוט להתעלם מהחבר הזה, הוא לא שווה את זמנכם.

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

זיו לא לשפוט תמונה זה מחשבון הפייסבוק ויש לה כוונות אחרות חחחחחחח :wink:

אני מאוד רחוק מלהגיע למצב כזה לקלל באינטרנט...אחד כזה הוא סמרטוט ויש פה אנשים עם רמה והשכלה גבוהה בכל הקשור לקולנוע וסאונד אז באתי ללמוד מהם ויש לי הרבה מה ללמוד לרוב הייתי קורא ולא מגיב ואני יחזור בקרוב "לשבת על הגדר" (Y)

היום ננעלתי על רמקולים קליפש רפרנס 2 ריצפתיים תמונות בהמשך

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

מי החבר? יש שעשועון נושא פרסים למי שמנחש? 8O

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

תעדכן בהמשך (Y)

קראתי שאתה מייעד את הנוכחיים לHight חשיבה נבונה...
רק תעשה טובה תוריד את הסנטר למטה... :wink:

אין לי בעיה בכלל עם קליפש או כל חברה אחרת, הכל עניין של טעם אישי, וברמות מחיר שאני מניח שאנו מדברים, על אחת כמה וכמה, הטעם האישי קובע, אם זה בהיר יותר/מידי או סגור ושמנמן יותר, או מהיר ובומבסטי או ווינטג רגוע יותר...
מה שכן, ידוע לכל שככל שעולים ברמה הכל מתאזן יותר ותופס כיוון קונקרטי יותר...ורמת הדקויות עולה בהתאם.

מה שאני מנסה לחתור, האם ישנם מועמדים נוספים אל מול הקליפש...??
יד 2 בא בחשבון?? האם יצא לך לבדוק, יש מציאות בהחלט...

לפני שמתקבעים על חברה/רמקול שווה לעשות סבב
על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ב״ראשיים״ במערכת...

אגב אתה חושב ללכת על רצפתיים/מדפיים+סטנד..?
והכי חשוב מה התקציב... :?:
נשמח לכוון אותך... (f)

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה רבה איתי, לגבי החברות הבנתי שהכל תלוי גם בהגברה הדנון נשמע טוב עם קליפש ואני לא רואה בעיה כל שהיא בבהירות של קליפש.

לפי המערכת הקיימת קליפש קווינטט החלטתי להוסיף ריצפתיים למרות שחשבתי על מדפיים אבל העלות היא אותה עלות כשאני לוקח בחשבון סטנדים + מדפיים = / עדיף ריצפתיים...

אז הרמקולים הם קליפש רפרנס, אני קונה באותו מקום שקניתי את הקיים גם מבחינת מחירים נוחים וגם כי מההתחלה יצאתי מבסוט מהחנות שלהם, חשבתי על יד 2 אבל לא בא לי לקחת סיכונים כשמדובר ברמקולים בגלל שהמחיר שהוצע לי וגם כי אין כאלה יד 2...

בכללי לא הייתי נעול על קליפש פשוט זה יהיה השילוב הכי טוב בהתאם לרסיבר ולרמקולים הקיימים...

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843

שליחה

"לפי המערכת הקיימת קליפש קווינטט החלטתי להוסיף ריצפתיים למרות שחשבתי על מדפיים אבל העלות היא אותה עלות כשאני לוקח בחשבון סטנדים + מדפיים = / עדיף ריצפתיים..."

ממש לא מסכים :evil: עם קצת יצירתייות יש לך סטנדים יפים מאוד(חפש כמה דפים אחורה את התמונות שלי) וההבדל ברמה ב5.1 של מדפיים מול רצפתיים לא משמועותית בכלל(לדעתי) עם יש לך סאב טוב.
ולסטריו, באמת שלא משנה.. וגם שעם מדפיים תמיד אפשר יותר טוב! :idea: (b)

"בכללי לא הייתי נעול על קליפש פשוט זה יהיה השילוב הכי טוב בהתאם לרסיבר ולרמקולים הקיימים..."[/quote]

אני עם דנון,שוקל לקנות דנון משופר, מאוד אוהב דנון :D אבל(לדעתי) קליפש יותר עובדים עם אונקיו, ודנון כמו נועד לB&W
אם אתה אוהב את הסאונד זה טוב, אבל תמיד תאתגר את האוזניים!! קליפש חברה מעולה והיו לי קדמיים שלהם(B2)
קנייה נעימה

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אוקי למה לדעתך עם מדפיים אפשר יותר טוב? לגבי סטנדים אני יודע שיש יפים אבל אני איש מאוזן בין יופי למטרה עצמה.

ולגבי התגובה שלך מה הולך עם מה...שמעתי בחנות 3 רסיברים מתוכם בחרתי אחד שהיה נכון לטעם שלי, אז....

נ.ב :D
השמיעה שלי מאותגרת מספיק חחחח עסקתי בעבר ביצירה ועבדתי עם כמה מוניטורים איכותיים בוא נגיד שבנתיים אני בקטע של לא לאמץ יותר מידי תשמיעה רק להנות ממנה (l)

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843

שליחה

מדפיים לא יותר טובים מרצפתיים. אבל בכסף של רצפתיים אתה לרוב קונה מדפיים ברמה מעל(עם לא יותר)
ואצלך שאתה מתכנון רמקול גבוה ורמקול נמוך אז בכלל ה"במה" תתמלא מצוין.

זה סתם מחשבה שלי, מה שמתאים אצלך זה מה שנשמע לך הכי טוב!!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

נראה לי שלא ממש הבנת אותי...אני ינסה שוב

רמקול מדפי + עלות סטנד איכותי = מחיר של רמקול רצפתי בערך מאותה סידרה שאני רוצה יש מצב שהריצפתיים יעלו קצת יותר אבל מקווה שלא... :?

ותודה אחי אגב ראיתי את הערכה שלך מכובדת מאוד אני אוהב את B&W, למרות שיש הבדל גדול אני מניח שזה עיניין של טעם אמריקאים הם אמריקאים בריטים הם בריטים או גרמנים

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

מניסיוני רצפתיים הם ממש לא ״אוטומתיים״ טובים ועדיפים ממדפיים במיוחד על אותו budget...
נדיר גם למצא Full Range אמיתי שיצליח לדגדג את ״הלמטה״...

רוב ה״רצפתיים״ מצליחים גם בתנאים אקוסטיים סבירים. פלוס להוציא את ה40hz עד 35 ומעטים גם 30 (שעולים גם בהתאם ומחוברים להגברה בהתאם שגם תשלוט ותוציא זאת החוצה שמיעתית)...

נדיר ביותר למצא רצפתיים שיודעים לתת את הLower END שמתקרב לסאב ייעודי...
(יש לי בראש כמה בודדים בודדים אבל גם עולים ודורשים משאבים בהתאם)...

רצפתי לטעמי בסכומים יחסית ״צנועים״ מהווה פשרה ואף חוסר איזון בתחום המיד באס והבאס הכללי...
מדפי באותו סכום שלא בנוי בתכנון שלו לרדת מתחת ל50/60 יהווה במיד הווקאלי ובמיד באס בתחומים שדובר יהווה איזון טונלי טוב והרמוני יותר...

נכון שהמחשבה ״יותר רמקול באותו כסף״ היא חשיבה לגיטימית ופסיכולוגית נכונה אבל מניסיוני זה לו דווקה תופס בתחום האודיו...

יחד עם זאת מדפי טוב בשילוב סאב טוב יכול להוות פתרון לרצפתי טוב מאוד...
אבל וזה אבל גדול לשדך סאב זו גם עבודה לא פשוטה, שתלויה בעיקר במיקום הסאב, אקוסטיקה ורגישות וניסיון של המשתמש/מכייל...בכדי להביא לתוצאה שתעלה משמעותית על רצפתי...

ariel_izi
על תזנח את אופציית יד 2
ההיצע ומימוש פוטנציאל פשוט משתלם הרבה יותר...

בהצלחה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

ariel_izi ואחרים. . .
זה לא שרשור לדיונים מהסוג הזה.
בשרשור הזה חברי הפורום מציגים בתמונות את הסטאפ שלהם.
חבל להחריב את השירשור.
פתחו לכם שרשור חדש להתיעצויות.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”