מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בחרתי יום גרוע במיוחד לראות את הסרט - כשאני אישתי ובני שוכבים כולנו חולים ומשתעלים בבית...
לא מספיק הפאניקה שגם ככה שוררת בבית כדי לא להדביק את שתי בנותיי הבריאות (אחת כבר נדבקה נכון לרגע זה), אז הסרט הוסיף עוד מימד של היסטריה למתרחש כאן.
לקראת אמצע הסרט כבר הפאניקה הוחלפה בשיעמום, ואת סוף הסרט כבר ראיתי בדילוגים (מה לעשות שהבוקסי עדיין לא מאפשר FF נורמלי).
מומלץ לוותר.
3/10
לא מספיק הפאניקה שגם ככה שוררת בבית כדי לא להדביק את שתי בנותיי הבריאות (אחת כבר נדבקה נכון לרגע זה), אז הסרט הוסיף עוד מימד של היסטריה למתרחש כאן.
לקראת אמצע הסרט כבר הפאניקה הוחלפה בשיעמום, ואת סוף הסרט כבר ראיתי בדילוגים (מה לעשות שהבוקסי עדיין לא מאפשר FF נורמלי).
מומלץ לוותר.
3/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
attack the block
סרט בריטי שאמור להיות מפגר בבסיסו הפך להיות סרט קומדיה חביב.
חבורת עברייני רחוב בריטיים צעירים מגלים חוצן קטן ורוצחים אותו. בעקבותיו מגיעים הרבה חוצנים גדולים יותר וסלחניים פחות.
6.5\10
סרט בריטי שאמור להיות מפגר בבסיסו הפך להיות סרט קומדיה חביב.
חבורת עברייני רחוב בריטיים צעירים מגלים חוצן קטן ורוצחים אותו. בעקבותיו מגיעים הרבה חוצנים גדולים יותר וסלחניים פחות.
6.5\10
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
האמת - קצת מביך להודות שראיתי את הסרט הזה.
תאמינו, או לא, שהשגתי אותו עבור בתי המתבגרת, שסרבה לצפות בו מחוסר עניין.
למרות זאת ניסיתי לצפות בו לפני שימחק, וקיבלת מנה של הסרט הגרוע והמשעמם שצפיתי בו בעשור האחרון.
1/10- , מותר לכתוב ציון כזה?
למרות זאת ניסיתי לצפות בו לפני שימחק, וקיבלת מנה של הסרט הגרוע והמשעמם שצפיתי בו בעשור האחרון.
1/10- , מותר לכתוב ציון כזה?
Re: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
+1liorreem כתב:האמת - קצת מביך להודות שראיתי את הסרט הזה.
1/10- , מותר לכתוב ציון כזה?...
צריך לפתוח קבוצת תמיכה לנפגעי Twilight
אני אתחיל. קוראים לי חיים, וגם אני ראיתי את הסרט הזה.
Re: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
+2haimbl כתב:+1liorreem כתב:האמת - קצת מביך להודות שראיתי את הסרט הזה.
1/10- , מותר לכתוב ציון כזה?...
צריך לפתוח קבוצת תמיכה לנפגעי Twilight
אני אתחיל. קוראים לי חיים, וגם אני ראיתי את הסרט הזה....
וחמור מזה - בקולנוע! אני אאשים את אשתי, שלמרות שהיא לא בקטע של צ'יק פליק, כמוני.., היא אהבה את הסדרה הזו..
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם כך, הוכחה פה הגרירה הטאוטולוגית:
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 --> SHIFT+DELETE
מ.ש.ל.
(מה שצריך למחוק....)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 --> SHIFT+DELETE
מ.ש.ל.
(מה שצריך למחוק....)
לירן
אני ראיתי בנטפליקס (באקסבוקס , יש HD לעומת הבוקסי) ,האיכות הייתה מצוינת אני חושב שזה היה HD אבל לא בטוח,mulder כתב:כבר יצא ב HD ?dgent כתב: -
Quarantine 2 '......
לא זוכר בדיוק (לצערי לא בבית כרגע )
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
The Three Musketeers
טוב אחרי הקקאפוניה של Take Shelter ואכזבה מThe Rum Diary אמרתי שבא לי לראות סרט אקשן קליל שלא מצריך הרבה מאמץ שכלי.
ודי נהנתי. סיפור נצמד לספר המקורי, מה שהחזיר אותי לילדות. כמובן שיש שמאלץ הוליוודי ואת מילה ג'וגוביץ' שאני באופן אישי לא סובל וחושב שאם היו לוקחים מטאטא מונפש הוא היה מבצע את תפקידה יותר טוב אבל מילא..
בחור צעיר נוסע לפריז להתגייס למוסקטרים רק כדי לגלות שהשירות פורק והוא מצטרף לשלושת המוסקטרים האגדיים להציל את כבוד המלכה ואת צרפת ממלחמה נגד אנגליה.
7/10
עוד משהו קטן לגבי The Immortals.
שטות גמורה ושעמומון. חוץ מקטע קרב בן 5 דקות אין בסרט הזה שום תוכן. אפשר לוותר.
3/10
אגב לגבי הQUARANTINE, למה לראות את חילול האמריקאקי לסרט הנפלא REC הספרדי.
הראשון השאיר בי חלחלה עמוקה כמו ששום סרט אחר לא עשה הרבה זמן, גם השני היה נהדר.
לא התפתתי לראות את הרימייק האמריקאי שלא ישאר לי טעם רע.
טוב אחרי הקקאפוניה של Take Shelter ואכזבה מThe Rum Diary אמרתי שבא לי לראות סרט אקשן קליל שלא מצריך הרבה מאמץ שכלי.
ודי נהנתי. סיפור נצמד לספר המקורי, מה שהחזיר אותי לילדות. כמובן שיש שמאלץ הוליוודי ואת מילה ג'וגוביץ' שאני באופן אישי לא סובל וחושב שאם היו לוקחים מטאטא מונפש הוא היה מבצע את תפקידה יותר טוב אבל מילא..
בחור צעיר נוסע לפריז להתגייס למוסקטרים רק כדי לגלות שהשירות פורק והוא מצטרף לשלושת המוסקטרים האגדיים להציל את כבוד המלכה ואת צרפת ממלחמה נגד אנגליה.
7/10
עוד משהו קטן לגבי The Immortals.
שטות גמורה ושעמומון. חוץ מקטע קרב בן 5 דקות אין בסרט הזה שום תוכן. אפשר לוותר.
3/10
אגב לגבי הQUARANTINE, למה לראות את חילול האמריקאקי לסרט הנפלא REC הספרדי.
הראשון השאיר בי חלחלה עמוקה כמו ששום סרט אחר לא עשה הרבה זמן, גם השני היה נהדר.
לא התפתתי לראות את הרימייק האמריקאי שלא ישאר לי טעם רע.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 07/02/2012 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
"על החתום...."
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הסרט הראשון (לפי מה שהבנתי) הוא חיקוי אמריקאי ל REC הספרדי. האם גם חלק 2 הוא חיקוי לחלק 2 של REC?dgent כתב:אני ראיתי בנטפליקס (באקסבוקס , יש HD לעומת הבוקסי) ,האיכות הייתה מצוינת אני חושב שזה היה HD אבל לא בטוח,mulder כתב:כבר יצא ב HD ?dgent כתב: -
Quarantine 2 '......
לא זוכר בדיוק (לצערי לא בבית כרגע )...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The Chaser
בלש מושחת בחובות כספיים שהופך לסרסור מגלה כי אחת הנערות שלו נעלמה. בניסיון למצוא אותה הוא עולה על עקבותיו של פושע שאחראי על היעלמן של מספר רב של בחורות.
סרט "רוצחים סידרתיים" קוריאני איכותי ומהנה. השחקן הראשי מגלם דמות "רעה" שבכ"ז מצליחה להיות הגיבור ולגרום לנו לאמפטיה. גם השחקן המישני מצליח ליצור דמות סוציופתית למופת שמצליחה לגרום אפילו לדמות השוטר המושחת/סרסור להיראות כאיש הטוב בסרט.
עם בימוי איכותי, סצנות חזקות, משחק משובח, זהו בהחלט אחד מסרטי ה"רוצחים סידרתיים" מהטובים שיצא לי לראות, בהחלט עומד בקני מידה אחד עם סרטים כגון שבעה חטאים, שתיקת הכבשים ועוד.
בנוסף, בניגוד למרבית הסרטים ההוליוודיים הטיפוסיים, פה אל תצפו לתבנית סטנדרטית של סוף טוב ודברים שמסתדרים על הצד הטוב ביותר. כמו בהרבה סרטים קוריאניים אחרים שיצא לי לראות, גם פה הסרט יותר קרוב למציאות מאשר לז'אנר הקולנועי הטיפוסי.
מבוסס בחלקו על סיפור אמיתי.
8.5/10
בלש מושחת בחובות כספיים שהופך לסרסור מגלה כי אחת הנערות שלו נעלמה. בניסיון למצוא אותה הוא עולה על עקבותיו של פושע שאחראי על היעלמן של מספר רב של בחורות.
סרט "רוצחים סידרתיים" קוריאני איכותי ומהנה. השחקן הראשי מגלם דמות "רעה" שבכ"ז מצליחה להיות הגיבור ולגרום לנו לאמפטיה. גם השחקן המישני מצליח ליצור דמות סוציופתית למופת שמצליחה לגרום אפילו לדמות השוטר המושחת/סרסור להיראות כאיש הטוב בסרט.
עם בימוי איכותי, סצנות חזקות, משחק משובח, זהו בהחלט אחד מסרטי ה"רוצחים סידרתיים" מהטובים שיצא לי לראות, בהחלט עומד בקני מידה אחד עם סרטים כגון שבעה חטאים, שתיקת הכבשים ועוד.
בנוסף, בניגוד למרבית הסרטים ההוליוודיים הטיפוסיים, פה אל תצפו לתבנית סטנדרטית של סוף טוב ודברים שמסתדרים על הצד הטוב ביותר. כמו בהרבה סרטים קוריאניים אחרים שיצא לי לראות, גם פה הסרט יותר קרוב למציאות מאשר לז'אנר הקולנועי הטיפוסי.
מבוסס בחלקו על סיפור אמיתי.
8.5/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מה במילים "משהו אחר לחלוטין" לא ברור...?kingikra כתב:אז הוא שונה או לא מהחלק השני של quarentine?guyezra כתב:חלק 2 של REC היה משהו אחר לחלוטין.
זה היה סוג של מגרש השדים בבניין הנגוע.......
לא ראיתי quarentine, אבל הלוקיישן אחר לגמרי, REC2 היה באותו מקום.
וגם העלילה שונה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
The Three Musketeers
שלושת המוסקיטרים + 1 יוצאים למשימה על מנת לסכל תוכנית לפריצת מלחמה בין אנגליה לצרפת.
למי איכפת כיום כבר ממלחמות סיף? בכלל כל הז'אנר הזה של סרטי הרפתקאות מעייף אותי. לקח לי 3 ימים לגמור את הצפיה בסרט. מי שכן יצפה, יזכה בסרט עם כוכב ראשי מעצבן בדמות ילד קטן שיודע להילחם יותר טוב מכולם (אחרי שהתאמן קצת עם אבא שלו) וקרב יפה בין ספינות אויר בו פסקול ה- DTS-HD High Resolution ימלא לכם יפה מאוד את החלל עם מוזיקה קלאסית ורעם של באסים.
4/10
שלושת המוסקיטרים + 1 יוצאים למשימה על מנת לסכל תוכנית לפריצת מלחמה בין אנגליה לצרפת.
למי איכפת כיום כבר ממלחמות סיף? בכלל כל הז'אנר הזה של סרטי הרפתקאות מעייף אותי. לקח לי 3 ימים לגמור את הצפיה בסרט. מי שכן יצפה, יזכה בסרט עם כוכב ראשי מעצבן בדמות ילד קטן שיודע להילחם יותר טוב מכולם (אחרי שהתאמן קצת עם אבא שלו) וקרב יפה בין ספינות אויר בו פסקול ה- DTS-HD High Resolution ימלא לכם יפה מאוד את החלל עם מוזיקה קלאסית ורעם של באסים.
4/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
REC 2 ממשיך בדיוק מהנקודה שהראשון הסתיים בה, באותו הבניין מגורים.kingikra כתב:אז הוא שונה או לא מהחלק השני של quarentine?guyezra כתב:חלק 2 של REC היה משהו אחר לחלוטין.
זה היה סוג של מגרש השדים בבניין הנגוע.......
QUARANTINE השני זה בשדה תעופה, אין קשר בין הסרטים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Seeking Justice
לאחר תקיפת אישתו, פונה אל וויל אדם אשר מייצג קבוצת צדק אשר מונעת על ידי אזרחים ומציע "לטפל" בתוקף תמורת טובה עתידית קטנה. וויל מסכים ולאחר זמן מה, מסתבר כי הטובה איננה קטנה כפי שהוצגה לו. הוא מואשם ברצח על ידי הרשויות ויוצא להוכיח את חפותו.
עם ניקולס קייג'.
מותחן קליל ולא מסורבל כפי שסרטים מסוג זה לפעמים נוטים להיות. העלילה צפויה למדי ועדיין מהנה ותחזיק אתכם ערים בתום יום העבודה כאשר אתם משתרעים על הספה.
הופעות אורח קטנות של הרולד פריניאו מ- Lost ושל גניפר קרפנטר מ- Dexter.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6.5/10
לאחר תקיפת אישתו, פונה אל וויל אדם אשר מייצג קבוצת צדק אשר מונעת על ידי אזרחים ומציע "לטפל" בתוקף תמורת טובה עתידית קטנה. וויל מסכים ולאחר זמן מה, מסתבר כי הטובה איננה קטנה כפי שהוצגה לו. הוא מואשם ברצח על ידי הרשויות ויוצא להוכיח את חפותו.
עם ניקולס קייג'.
מותחן קליל ולא מסורבל כפי שסרטים מסוג זה לפעמים נוטים להיות. העלילה צפויה למדי ועדיין מהנה ותחזיק אתכם ערים בתום יום העבודה כאשר אתם משתרעים על הספה.
הופעות אורח קטנות של הרולד פריניאו מ- Lost ושל גניפר קרפנטר מ- Dexter.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6.5/10