עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@טלטל101 קודם כל, במהלך השדרוג הרכב חייב להיות במצב ACC. חייבים להיות ברכב, וכל כמה דקות ללחוץ על הדוושה, כדי למנוע ממנו להכבות.
מעבר לכך, בשביל CarPlay חייבים להחליף את ה-USB והכבלים בקיט החדש. אין תמיכה בחיבור אלחוטי.
מעבר לכך, בשביל CarPlay חייבים להחליף את ה-USB והכבלים בקיט החדש. אין תמיכה בחיבור אלחוטי.
- טלטל101
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: טל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@dr0r תודה רבה על התשובות.
לגבי חיבור אלחוטי (פלאפון ל-CarPlay) - האם הייתה ממליץ להישתמש במשהו כמו זה? https://cplay2air.com/products/cplaystr ... nk-feature
לגבי חיבור אלחוטי (פלאפון ל-CarPlay) - האם הייתה ממליץ להישתמש במשהו כמו זה? https://cplay2air.com/products/cplaystr ... nk-feature
- טלטל101
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: טל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סיימתי את עדכון התוכנה בהצלחה (לגרסה האחרונה ביותר) אבל עכשיו ה i-stop הפסיק לעבוד לי..
ברגע שאני מפעיל את ה i-stop (עם הכפתור לצד ההגה) נדלקת נורת ה i-stop (בלוח המכוונים) אבל בצבע כתום, מה שאומר שיש תקלה?
קרה למישהו משהו כזה אחרי עדכון גרסה?
ברגע שאני מפעיל את ה i-stop (עם הכפתור לצד ההגה) נדלקת נורת ה i-stop (בלוח המכוונים) אבל בצבע כתום, מה שאומר שיש תקלה?
קרה למישהו משהו כזה אחרי עדכון גרסה?
Re: עדכון גרסה במערכת המולטימדיה במאזדה
שלום,
יש לי מאזדה 2 2016 ואני רוצה לעדכן גירסה של מערכת המולטימדיה ל70.00 עבור התקנת CarPlay
היום אני נמצא בגירסה 42 :
MAZ_CMU-150_42.00.500
כלומר הגירסה הגנרית.
אני מעוניין לבצע את העדכון בעצמי, במוסך מורשה זה עולה כסף...
האם אני יכול לשדרג את הגרסה באמצעות עדכון של eu הארופאית המכילה התוכה את ישראל (למרות שהגרסאות שונות באיזורם)
תודה מראש, רועי
יש לי מאזדה 2 2016 ואני רוצה לעדכן גירסה של מערכת המולטימדיה ל70.00 עבור התקנת CarPlay
היום אני נמצא בגירסה 42 :
MAZ_CMU-150_42.00.500
כלומר הגירסה הגנרית.
אני מעוניין לבצע את העדכון בעצמי, במוסך מורשה זה עולה כסף...
האם אני יכול לשדרג את הגרסה באמצעות עדכון של eu הארופאית המכילה התוכה את ישראל (למרות שהגרסאות שונות באיזורם)
תודה מראש, רועי
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
- yotam20
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- שם מלא: יותם בן חמו
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום , רכשתי מזדאה 3 2017 עם גרסה 56.00.230 , כרגע מותקן לי AIO ואיפשור מסך מגע בנסיעה , יש לי לא מעט באגים ולכן הזמנתי את הקיט של קאר פלי מאלי אקספרס (עם המבצעים שיש עכשיו עולה כ80$ שזה ממש זול ) .
רצתי לדוודא במדיה ואני מעדכן אני רוצה להסיר לפני את AIO האם סימנתי כמו שצריך ?
בנוסף אפשר לינק לעידכון גרסה , מה שיש בשירשור פה כבר לא תקין .
המון תודה וחג שמח !
רצתי לדוודא במדיה ואני מעדכן אני רוצה להסיר לפני את AIO האם סימנתי כמו שצריך ?
בנוסף אפשר לינק לעידכון גרסה , מה שיש בשירשור פה כבר לא תקין .
המון תודה וחג שמח !
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@yotam20 אתה צריך להסיר רק את ה-headunit. אתה יכול להשאיר את ה-touchscreen, לא שהוא יעבוד לך מתוך AA - בקיט המקורי מסך המגע לא עובד ב-AA אף פעם, גם בעמידה.
@ShDorLq יש לי 2 מכוניות, אחת עם הקיט המקורי, ואחת עם AIO. אני עם גירסה 11, וזה עובד בשתיהן, בלי שום בעיות. תנסה לנקות את הגדרות ה-AA בטלפון ולקשר אותו מחדש.
@ShDorLq יש לי 2 מכוניות, אחת עם הקיט המקורי, ואחת עם AIO. אני עם גירסה 11, וזה עובד בשתיהן, בלי שום בעיות. תנסה לנקות את הגדרות ה-AA בטלפון ולקשר אותו מחדש.
מצאתי את הבעיה והיא בכלל קשורה למכשיר. מסתבר שבמכשירי realme ו oppo יש כרגע בעיה שגורמת למסך בAA לקפוא אם המסך נעול. אם מבטלים את ה always on display אז הAA עובד תקין.07/04/2021 22:43dr0r כתב: @yotam20 אתה צריך להסיר רק את ה-headunit. אתה יכול להשאיר את ה-touchscreen, לא שהוא יעבוד לך מתוך AA - בקיט המקורי מסך המגע לא עובד ב-AA אף פעם, גם בעמידה.
@ShDorLq יש לי 2 מכוניות, אחת עם הקיט המקורי, ואחת עם AIO. אני עם גירסה 11, וזה עובד בשתיהן, בלי שום בעיות. תנסה לנקות את הגדרות ה-AA בטלפון ולקשר אותו מחדש....
בכל מקרה אז מקרה גם כשבמקרה של התקלה שלי זה ישנה אך אתה טוען שאין הבדל בין הקיט החדש והמקורי לבין ה AIO?