מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
moti_levi
טרול
טרול
תגובות: 197

שליחה

כצפוי,אילת לא קיבלו 30 הפרש על הראש,אלא 35 :wink:
אורי אלון הזה מטורף
עם האוכל יבוא לו כנראה התיאבון
ומכבי? בשנה הבאה אפילו לא תדגדג את ירושלים

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

כנראה שמדובר על בן אדם שעונה לחתימה שלי.
או סתם פרובוקטור בשקל.
אחרת לך תבין הצהרות כמו: "מכבי לא תדגדג את ירושלים" :o

ממליץ לך ללכת להיבדק במהרה, אולי יש מזור לבעיה שלך.

אין תירוצים, ירושלים הגיעו לסוף העונה במומנטום הכי טוב וגם הכי רעננים.

אני מעדיף לעסוק במכבי, כי באמת שירושלים עם כל הכבוד זה בגדר אפיזודה חולפת.
שום בר דעת ושכל לא יכול לחרוץ גורלות על סמך שליש עונה אחת טובה ככל שתהייה.
גם הכסף של מר אלון עם כל הכבוד עוד לא מהווה שום אלטרנטיבה באירופה, אולי בארץ על אילת, חיפה, הגועל ת"א וראשון הוא מסתכל מלמעלה.
לסדר גודל של מכבי עדיין לא.
ונניח שמר אלון יצליח להביא סכומי כסף גדולים ממכבי, שילך לספר את זה לטורקיות ולרוסיות שמשקיעות מעט יותר ממנו(כולל צסק"א) וחוזרות הביתה בלי כלום שנה אחר שנה.
היתרון של ירושלים בא לידי ביטוי אך ברק שהסגל שלהם היה מלא יותר לקראת סיום העונה וגם מרבית העונה הם שיחקו משחק אחד לשבוע.
שימו גם לב שהשחקן מספר אחד שלהם והיחיד ששווה סגל במכבי, ברייסי רייט, כנראה ולא ישאר.

דיברו כאן על 5 אלופות ב-8 שנים....אם זה מה שעושה לכם את זה אז שיבושם לכם.
לא יתכן שכמעט כל האלופות האלה, סירבו לשחק באירופה עונה לאחר מכן.
זו אלופה? נו באמת.

לגבי מכבי, רוצ'סטי הוא רכש טוב אני מאמין, אבל הוא רק ההתחלה.
חייבים חיזוקים בעוד כמה וכמה עמדות והבעיה הכי גדולה היא הישראלים.
מצד שני השוק של הישראלים מת, לראייה הישראלים הבכירים הם אליהו והלפרין שהם בגדר סוסים מתים.

יהיה מעניין זה בטוח.
שבת שלום.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

moti_levi
טרול
טרול
תגובות: 197

שליחה

יש כאן עסק עם כמה פנאטיים מאוכזבים ומתוסכלים
התיסכול כנראה כל כך גדול שהוא גורם להם לכנות אותי בכינויים מעליבים.
אבל זה לא יעזור לכם,כי אני אמשיך להביע את דעתי בשרשור הזה!
אותם מגיבים כנראה עדיין לא עיכלו שהחל עידן חדש בכדורסל הישראלי ושכנראה יימשך שנים רבות
עד עכשיו זה היה שרשור שהצדיק מתן מחמאות לקבוצה שירדה מכל נכסיה
מה קרה?? אסור גם לומר דברים שליליים שתואמים את רמת הקבוצה??
תגיד שרגא
כמה תירוצים רשמת בהודעה אחת??
לא הגיע הזמן שתפרגן לקבוצה שעשתה בית ספר לכל הליגה ובעיקר לקבוצה המתפוררת שאותה אתה אוהד????:twisted:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

חברים, תרגיעו את הטונים האישיים ונערכו את הפניות לגופם של אנשים. בפעם הבאה, אנשים ייחסמו מהפורום.
איננו מוכנים לקבל התנהגות כזו, ובטח שלא על תחום שלא במרכז העשייה של האתר...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

אז מה אתם חושבים על הרכש החדש?

אני חושב שפארמר יכול לתת הרבה יותר ממה שנתן פארגו.
לדעתי החלק הכי חלש שהיה בעונה קודמת - אחוזים מהשלוש וריבאונד אמורים להסתדר.
לי רק עדייו לא ברור על איזה גבוה ישראלי הם בונים (לדעתי צריך לליגה הישראלית).

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

עדיין חסר שחקן בעמדה 4 שגם יודע לקלוע, בטח אם חושבים להחתים מחדש את רנדל שמצויין בהגנה אבל לוקה בהתקפה.
חסרים גם מחליפים (כרגע) לעמדות 4-5 אחרי ששחררו את סופו, טיוס, ג'ייק כהן ורנדל.

אני לגמרי לא בטוח שבונים על גבוה ישראלי (לליגה המקומית) בטח אם פארמר יירשם כישראלי (ביחד עם אוחיון, לנדסברג, ויבזורי) כמו גם החזרה הצפויה של גיא פניני בעמדה 3, שתספק מספיק פתרונות בקו האחורי (ביחד עם רוצ'סטי וסמית').
צריך עוד שחקן או שניים בעמדות 4-5 (בנוסף להחתמה של רנדל), עדיף גבוה שיכול לקלוע מבחוץ.

אה, וצריך מאמן שיצליח לחבר את התלכיד החדש הזה..
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה אם בכלל מכבי היתה כל כך מאוזנת בגארדים. רוצ'סטי שהיה אמור להיות רכז ראשון ולדעתי גם טוב, הוסט לעמדת הרכז המחליף או לעמדה שתים ובמקומו הביאו את פארמר שעל יכולותיו אני לא צריך להרחיב.
כמו שהזכיר אוהד, הבעיה כרגע בגבוהים אבל אני בטוח שלא נעלו את הכיס עדיין. הבנתי שעדיין מנסים להחתים את רנדל ואני מניח שגם אחריו יביאו עוד מישהו.
בעמדה חמש יש שחקן שלדעתי, אם יוכל לחזור לעצמו, יהי גניבה בילתי רגילה. יד רקה מחצי מרחק ומשלוש + משחק פיק אנד רול אדיר זה שילוב קטלני. המחליף שלו אומנם נמוך במקצת בשביל סנטר אבל בשנים האחרונות נוכחנו לדעת שגם סנטר נמוך יכול להביא גביע ולשחק ברמות הגבוהות.
כרגע החוסר העיקרי הוא בעמדה 4. כרגע יש רק הרכב נמוך שפניני או סמית מאיישים את ה 4. עם רנדל תהיה אלטרנטיבה גם לחמישיה גבוהה יותר וזה עלול להספיק. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכש השנה. אני באמת מאמין בקבוצה הזאת.
לגבי המאמן, אני מסכים שגודס רחוק מלהיות מאמן גדול אבל אז נשאלת שאלת המיליון, את מי תביא במקומו? אולי כדאי לך לתת לו כמה עונות להתפתח ואז לקבל מאמן מנוסה להרבה שנים?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מישהו צפה במשחק ביום חמישי? אפשר להסיק משהו מהמשחק הזה חוץ מזה שפארמר הוא פנומן?
אני דווקא מרוצה. למרות שאין סנטר אמיתי אני חושב שהחמישיה הפותחת חזקה מאוד. סומך על פארמר שיהפוך את אמבקווה לפחות לטיוס של לפני שנה.
לא הייתי זורק כרגע אף אחד. משאיר את כולם אלא אם כן הם ימצאו איזה באנקר מה שבשלב כזה דיי בילתי אפשרי. מסתם להחליף לא יצא כלום. עדיף להשאיר שחקן כושל (פבראני) מאשר להביא מישהו שיצטרך להתחבר מאפס בלי לדעת מראש מה הוא שווה.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

גם לפי המשחק אתמול עושה רושם שמכבי של השנה הם חבורת גאנרים ואם למשהו פחות הולך יש עוד הרבה אחרים שישלימו אותו.
לגבי משחק הפנים עוד צריך להמתין.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

BigDragoon כתב:גם לפי המשחק אתמול עושה רושם שמכבי של השנה הם חבורת גאנרים ואם למשהו פחות הולך יש עוד הרבה אחרים שישלימו אותו.
לגבי משחק הפנים עוד צריך להמתין.
...
· אין ספק שהמשחק אתמול נראה אחרת לגמרי מהרבע גמר. פה אני אחרוג ממנהגי ואתן המון סופרלטיבים לראשון לציון. לדעתי יופי של קבוצה. בנויה טוב מאוד לליגה שלנו. הרבה אתלטים. משהו שמזכיר קצת את חולון שלקחה למכבי את האליפות בפיינל פור הראשון.
עוד צריך לראות איך מכבי תתמודד עם אילת שגם אמורה להיות קבוצה לא רעה אבל יש לי תחושת בטן שלפחות נכון לכרגע, ראשון היא הקבוצה מספר שתים בארץ. עם כל הכבוד לנצחון של אילת על מכבי בסדרת חצי הגמר, מכבי של השנה, גם כשעוד לא מחוברת, היא לא מכבי של שנה שעברה. כפי שציינת, יש לה כוח אש אדיר. לא רק שחקנים שאוהבים לעמוד על קו השלוש, לקבל את הכדור ומיד לזרוק (פניני וסמית) אלא גם שחקנים שיודעים לייצר לעצמם שלשה (רוצ'סטי ופארמר).

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

וזה בלי להזכיר עוד את לנדסברג, באנדר ויבזורי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

BigDragoon כתב:וזה בלי להזכיר עוד את לנדסברג, באנדר ויבזורי.
...
· בנדר משתייך סוג הראשון של קלעי השלוש. הוא בהחלט עוד ישלף כשפן במשחקים מכריעים.
לגבי לנדסברג, אני מאוד מאוכזב ממנו. הבעיה היא באופי. לא ביכולת. להבדיל אלפי הבדלות, יותם הלפרין. ים כשרון עם בטחון נמוך מאוד. את מה שלנדסברג עשה בחיפה אני לא אשכח. הוא הולך ומשתפר במכבי אבל במשחקים נגד קבוצות יורוליג טובות אני לא אבנה על יכולת הזריקה שלו משלוש. אם כבר אז על החדירות.
את יבזורי עוד לא ראינו במדי מכבי. איך הוא יודע לקלוע שלשות בקבוצות אחרות אנחנו יודעים גם יודעים. מאיזה חומר הוא עשוי, נגלה בעוד שבוע - שבועיים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מה אומר ומה אגיד? הייתי מאוד עצבני היום במשחק. עם כל הכבוד לאילת (ויש לא מעט כבוד), אם מכבי נתקעת מולם ובאמת לא מעניין אותי שלא הלך להם משלוש, זה נורה אדומה. חשבתי שאחרי ראשון מכבי ישטפו את המגרש. ינצחו כבר ברבע הראשון.
מעניין מה היה קורה אם אריק שיבק, שאני לא מעריך אותו יותר מידי, היה מאמן מכבי במקום גודס? אני לא מצפה השנה מגודס להיות המאמן הכי טוב באירופה אבל אני מצפה לשיפור משנה שעברה ואף יותר כי הסגל מאפשר הרבה יותר אויר לנשימה.
אמבקווה, שאני בונה עליו הרבה יותר ממה שהיה היום, שיחק בלי שכל. זה לא סנטר בגובה 2.12 שמתקשה בליגה בגלל שאין שחקנים גבוהים. זה שחקן שאמור לשלוט מתחת לסלים בליגה ללא עוררין.

נקווה לטוב

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

אני חושב שזה מאוד מוקדם ואי אפשר לשפוט כלום עד סוף דצמבר.

מכבי נראתה היום לא טוב כקבוצה. החיבור בין פארמר לרוצ'סטי נראה רע, אפילו ברמה של מלחמת אגו בינהם.
סמית' חטף 5 כדורים, אבל ה5 איבודים שלו היו כאלו מטופשים ומעצבנים.

אני מקווה שזה לא הסגנון שמכבי הולכת להציג השנה. אבל כמו שאמרתי, אנחנו אפילו לא התחלנו את העונה זה רק הכנה. בוא נחכה חודש חודשיים נראה מה קורה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על סמית. בלעדיו היית מפסיד.
עוד חדשות רעות זה פבראני שסבל מכאבים בברך (אני מזכיר שהפציעה שבגללה לא שיחק שנה וחצי היתה בברך)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הלכתי היום למשחק. בעיקר כדי לראות את המושבים החדשים אבל גם בתקווה שהשחקן החדש ישחק והוא אכן שיחק. פתח טוב בהתקפה הראשונה שלו. ריבאונד של עצמו וסל. אח"כ רק חושך. אז נכון, הוא רק נחת ועוד לא מחובר בכלל אבל יש תחושה ששוב הביאו איזה סוס עיוור. נראה ביום חמישי. מבחן רציני מאוד עם ביג מנים גדולים ממנו.
[url=]

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

סחטיין על המקומות :D

לדעתי מוקדם מידי לשפוט. הקבוצה נראת דיי מבולגנת אבל מלאה בכישרון יחסית לשנים האחרונות

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

knazi כתב:סחטיין על המקומות :D

לדעתי מוקדם מידי לשפוט. הקבוצה נראת דיי מבולגנת אבל מלאה בכישרון יחסית לשנים האחרונות
...
תודה (Y)

אין ספק שזה מוקדם לדבר על הקבוצה אבל התיחסתי לשחקן החדש. יום חמישי מבחן אמיתי. עדיין, הלחץ לא עלינו. רק שלא נובס.

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1238

שליחה

משחק מביך.
יש הרגשה שהעסק גדול בכמה מידות על גודס.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ozzz כתב:משחק מביך.
יש הרגשה שהעסק גדול בכמה מידות על גודס.
...
א. נכון
ב. אנחנו בשלב מאוד התחלתי
ג. מכבי מפסידה כבר כמה שנים את המשחק הראשון בחוץ, מובסת עונה שלישית רצוף ע"י צסק"א בחוץ ב 30~ הפרש.
ד. לפני שתי עונות זה נגמר בגביע (אם אתיחס ל א. אז דייויד בלאט היה המאמן)

חזור אל “ספורט”