תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני מעלה שוב את הנושא הזה כי קרה לי דבר דומה!arotman כתב:רכשתי קורא כרטיס נוסף מסוג SmartBee USB Phoenix Programmer
כשהכנסתי את הכרטיס מסוג NDS 3 לקורא הכרטיס נמס מחום.
הכרטיס הוא מסוג GT44001B נקודות צבעוניות על רקע לבן סוג K
זהירות...
ניסיתי עם כרטיס K ולמזלי הוא "רק" כמעט נמס ועדיין מתפקד.
הפלסטיק באזור של השבב התעוות וקיבל צבע חום, יש לציין שעם כרטיס C בנתיים הכל תקין ככה שאני לא יודע אם להאשים את הקורא או את הכרטיס.
מכיוון וגם במקרה שלי וגם במקרה של arotman מדובר באותו סוג של כרטיס אני מייעץ לכולם להיזהר כי ייתכן וכרטיסים מסוג K הם יותר רגישים.
יש לי בדיוק את אותו קורא מאותה חנות, והכרטיס בכלל לא מתחמם.
תבדוק איזה גבישים הלחימו לך על הלוח. יש שניים שנמצאים ליד הג'מפרים של המהירות, והתדר מודפס עליהם בקטן. כשמזמינים הם מבקשים ממך לבחור בין שתי מהירויות ולפי זה הם מלחימים את הגבישים המתאימים.
אפשר לבחור בין 3.57, 3.6 ,6, ו 8.
תבדוק איזה גבישים הלחימו לך על הלוח. יש שניים שנמצאים ליד הג'מפרים של המהירות, והתדר מודפס עליהם בקטן. כשמזמינים הם מבקשים ממך לבחור בין שתי מהירויות ולפי זה הם מלחימים את הגבישים המתאימים.
אפשר לבחור בין 3.57, 3.6 ,6, ו 8.
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אם אתה מצליח לקרוא את ה ATR (למשל בlog) אז פרסם אותו כאן, או נסה לפענח אותו כאן:
http://www.dyffrynclwyd.com/cgi-bin/atr.pl
ושלח את תוצאות הפענוח.
http://www.dyffrynclwyd.com/cgi-bin/atr.pl
ושלח את תוצאות הפענוח.
נראה לי שה VPP תלוי באפליקציה (אם הבנתי אותך נכון). אני משתמש ב OSCAM שיודע לכתוב את תאריך העדכון על הכרטיס כך שאין בעיה של עדכון כל שבעה שבועות (עדיין אין לי שבעה שבועות אז אני לא יודע אם זה באמת עובד, רק רואה את תאריך העדכון האחרון שמופיע על הכרטיס).
עבודה על win7
שלום לכולם,
החלטתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מ xp למערכת windows 7 32bit ועכשיו יש לי בעיות עם איכות השידור וההקלטה לש dvbe4sage.
האם יש הגדרות מסויימות לפלאגין לשם התאמה לאיכות הקלטה מהירות וכו...
תודה
בני
החלטתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מ xp למערכת windows 7 32bit ועכשיו יש לי בעיות עם איכות השידור וההקלטה לש dvbe4sage.
האם יש הגדרות מסויימות לפלאגין לשם התאמה לאיכות הקלטה מהירות וכו...
תודה
בני