מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
+1oferlaor כתב:Colombiana
בקיצור, לא רע בכלל - מעביר את הזמן בכיף.
8.5/10...
אחד החביבים עלי לוק בסון
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כמה סרטים שראינו לאחרונה והכל הודות לפורום הנפלא הזה, אני אחסוך בתקצירים משום שכולם כבר נרשמו כאן:
sucker punch
8/10 על האפקטים
6/10 על כל השאר
temple grandin
מצוין ומרגש!
8/10
desert flower
הסיפור מעניין, אבל הסרט נמתח יותר מדי.
6.5/10
it's a kind of a funny story
השחקן מ"בדרך לחתונה" מראה שיש לו צדדים נוספים. אהבנו.
8.5/10
kill the irish man
6/10
get low
הזקן החביב הצליח לרתק אותנו לכל אורך הסרט.
8.5/10
flypaper
לא מצחיק. הפסקנו באמצע.
4/10
sucker punch
8/10 על האפקטים
6/10 על כל השאר
temple grandin
מצוין ומרגש!
8/10
desert flower
הסיפור מעניין, אבל הסרט נמתח יותר מדי.
6.5/10
it's a kind of a funny story
השחקן מ"בדרך לחתונה" מראה שיש לו צדדים נוספים. אהבנו.
8.5/10
kill the irish man
6/10
get low
הזקן החביב הצליח לרתק אותנו לכל אורך הסרט.
8.5/10
flypaper
לא מצחיק. הפסקנו באמצע.
4/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מוזר שאף אחד לא מסנכרן את הכתוביות של הסרט Colombiana לגירסת ה Unrated.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הורדתי גם ממזמן את ה-
Colombiana 2011 Unrated 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1
ואין תרגום
אני משתוקק לראות אותו כבר..
Colombiana 2011 Unrated 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1
ואין תרגום
אני משתוקק לראות אותו כבר..
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
A Lonely Place to Die
קבוצה של מטפסי הרים בטיול נתקלים בילדה קטנה אשר הייתה קבורה מתחת לאדמה עם צינור נשימה. לאחר שהיא מחולצת, מתחיל מרדף קטלני בין אלו ששמו אותה בבור לבין הקבוצה אשר מנסה להביא אותה למקום מבטחים.
סרט לא רע בכלל (8 מתוך 10) נופים מדהימים !
קבוצה של מטפסי הרים בטיול נתקלים בילדה קטנה אשר הייתה קבורה מתחת לאדמה עם צינור נשימה. לאחר שהיא מחולצת, מתחיל מרדף קטלני בין אלו ששמו אותה בבור לבין הקבוצה אשר מנסה להביא אותה למקום מבטחים.
סרט לא רע בכלל (8 מתוך 10) נופים מדהימים !
- Huber
- חבר במועדון HT

יש כמה הפצות, הכי איכותית שיצא לי למצוא היא Colombiana 2011 Unrated 1080p BluRay x264-EbP.guyezra כתב:אה, יש גירסה כזו?Huber כתב:מוזר שאף אחד לא מסנכרן את הכתוביות של הסרט Colombiana לגירסת ה Unrated....
מה ההבדלים?...
נראה שההבדל הוא רק 3 דקות יותר:
http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=3030
אם זה ככה, נראה לי שלא אחכה לסינכרון כתוביות ואצפה בגירסה הרגילה, למרות שאני לא ממש מוצא סינכרון באתרי התרגומים לגירסת 1080 נורמלית. בסוף כנראה אצפה עם כתוביות באנגלית וזהו.
- Huber
- חבר במועדון HT

13 Assassins
קבוצת סמוראים המחליטה שנמאס לה מהשילטון המסואב של השוגון הנוכחי מחליטה לקחת את החוק לידיה ולהתנקש בחייו.
הסרט מתחיל לאט ובתחילה נראה יותר כמו דרמה תקופתית מאשר סרט סמוראים טיפוסי. האיזון מגיע בחלק האחרון של הסרט שם סצנת הקרב הסופית בתוך הכפר הופכת למרחץ דמים כמותו לא ראיתי הרבה זמן. הסאונד בסרט מצויין, הצילום מושקע והלוקיישנים פשוט מעוררי רצון לקום ולחזור לחיים בטבע. קטעי הקרבות עשויים היטב ולדעתי זהו סרט חובה לכל חובבי הז'אנר.
כמובן שאי אפשר לא לראות את הדימיון בין 13 מתנקשים לשבעת הסמוראים של אקירה קוראסאווה, אבל אני אישית נהניתי יותר מהסרט הנוכחי מאשר מהקלסיקה המזדקנת.
8/10
למי שכבר צפה בסרט, האם הצלחתם להבין איך ה"מדריך" שעזר להם לעבור את היער שורד חרב לגרון ושיסוע לבטן?
קבוצת סמוראים המחליטה שנמאס לה מהשילטון המסואב של השוגון הנוכחי מחליטה לקחת את החוק לידיה ולהתנקש בחייו.
הסרט מתחיל לאט ובתחילה נראה יותר כמו דרמה תקופתית מאשר סרט סמוראים טיפוסי. האיזון מגיע בחלק האחרון של הסרט שם סצנת הקרב הסופית בתוך הכפר הופכת למרחץ דמים כמותו לא ראיתי הרבה זמן. הסאונד בסרט מצויין, הצילום מושקע והלוקיישנים פשוט מעוררי רצון לקום ולחזור לחיים בטבע. קטעי הקרבות עשויים היטב ולדעתי זהו סרט חובה לכל חובבי הז'אנר.
כמובן שאי אפשר לא לראות את הדימיון בין 13 מתנקשים לשבעת הסמוראים של אקירה קוראסאווה, אבל אני אישית נהניתי יותר מהסרט הנוכחי מאשר מהקלסיקה המזדקנת.
8/10
למי שכבר צפה בסרט, האם הצלחתם להבין איך ה"מדריך" שעזר להם לעבור את היער שורד חרב לגרון ושיסוע לבטן?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Moneyball
הנאה צרופה. מוכיח שאפשר לעשות סרטים איכותיים גם בלי יריות ופיצוצים (לא שאני לא אוהב יריות ופיצוצים...).
וההפתעה לטובה היא שלמרות שמדובר על דרמה אמריקאית - לא היתה אפילו טיפת קיטש בסרט.
בראד פיט מצוין כהרגלו יחד עם שאר השחקנים (אבל למה לקחת את רובין רייט רק בשביל 5 דקות???)
8/10
הנאה צרופה. מוכיח שאפשר לעשות סרטים איכותיים גם בלי יריות ופיצוצים (לא שאני לא אוהב יריות ופיצוצים...).
וההפתעה לטובה היא שלמרות שמדובר על דרמה אמריקאית - לא היתה אפילו טיפת קיטש בסרט.
בראד פיט מצוין כהרגלו יחד עם שאר השחקנים (אבל למה לקחת את רובין רייט רק בשביל 5 דקות???)
8/10
The Heavenly Kid
לאחרונה התחלי קצת להמאס לי מהסרטים החדשים, ארוכים מדי, מרוחים מדי, מלאים באפקטים אבל חסרי טעם וריח שלא לדבר על רמת המשחק הירודה של השחקנים (בוכים כאילו מכריחים אותם לבכות, מתרגזים כאילו בא להם לצחוק...) ולכן החלטתי לחזור אחורה בזמן לתקופת שנות ה80 ולראות סרטים שזכרתי שהם נחמדים כמו הסרט הזה, The Heavenly Kid
הוא סרט קומדיה נחמד שבה אחד מאבד את חייו במירוץ מכוניות וצריך לעשות משימה אחת כדי להגיע לגן עדן. ציון 9 מתוך 10
הוא סרט קומדיה נחמד שבה אחד מאבד את חייו במירוץ מכוניות וצריך לעשות משימה אחת כדי להגיע לגן עדן. ציון 9 מתוך 10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
Larry crowne
טום האנקס בקומדיה (?) של אדם מאוד חיובי שבגלל המצב הכלכלי מאבד את עבודתו ומנסה למצוא את דרכו מחדש באוניברסיטה. ג׳וליה רוברטס משחקת מורה שחוקה וצינית שבסופו של דבר עוזרת לו.
מרגיש כמו נסיון להפוך את המצב הכלכלי המחורבן למשהו שיתן השראה לאנשים לא לוותר, לצמצם צריכה, לקחת עבודה שהם שונאים ולהתמודד עם החיים באופן פרגמטי. לא אתפלא אם המפלגה הרפובליקאית תרמה את מרבית הכסף להפקת הסרט...
6/10 וגם זה בקושי.
טום האנקס בקומדיה (?) של אדם מאוד חיובי שבגלל המצב הכלכלי מאבד את עבודתו ומנסה למצוא את דרכו מחדש באוניברסיטה. ג׳וליה רוברטס משחקת מורה שחוקה וצינית שבסופו של דבר עוזרת לו.
מרגיש כמו נסיון להפוך את המצב הכלכלי המחורבן למשהו שיתן השראה לאנשים לא לוותר, לצמצם צריכה, לקחת עבודה שהם שונאים ולהתמודד עם החיים באופן פרגמטי. לא אתפלא אם המפלגה הרפובליקאית תרמה את מרבית הכסף להפקת הסרט...
6/10 וגם זה בקושי.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Tropa de Elite 2
וואו! מזה הדבר הזה!? סרט חבל"ז, אקשן ללא רחמים.
דרום אמריקה זה כוכב אחר...
10/10
Moneyball
יותר מדי הפרצוף של בראד פיט, פחות מדי מה שבאמת השתנה במשחק.
משעמם עד סביר.
6/10
The Ides of March
עוד נפיחות של חשיבות עצמית של צמד הלהיטים של השנה.
נושא נדוש ולעוס, בלי שום דבר מיוחד לסרט הזה,
סה"כ תרגיל בבימוי למתחילים פלוס לקלוני.
6/10
36th Precinct
צמד הגדולים של צרפת בעימות משטרתי שמזכיר את HEAT.
לא מגיע לסוף הגרב בקרסוליים של פאצ'ינו ודה-נירו.
5/10
The Help
מציאות מצופת סוכר. סרט לא ריאליסטי על נושא כן. לא אוהב כאלה.
3/10
Bridesmaids
אחרי 8 דקות הבנתי שטעיתי.
1/10
וואו! מזה הדבר הזה!? סרט חבל"ז, אקשן ללא רחמים.
דרום אמריקה זה כוכב אחר...
10/10
Moneyball
יותר מדי הפרצוף של בראד פיט, פחות מדי מה שבאמת השתנה במשחק.
משעמם עד סביר.
6/10
The Ides of March
עוד נפיחות של חשיבות עצמית של צמד הלהיטים של השנה.
נושא נדוש ולעוס, בלי שום דבר מיוחד לסרט הזה,
סה"כ תרגיל בבימוי למתחילים פלוס לקלוני.
6/10
36th Precinct
צמד הגדולים של צרפת בעימות משטרתי שמזכיר את HEAT.
לא מגיע לסוף הגרב בקרסוליים של פאצ'ינו ודה-נירו.
5/10
The Help
מציאות מצופת סוכר. סרט לא ריאליסטי על נושא כן. לא אוהב כאלה.
3/10
Bridesmaids
אחרי 8 דקות הבנתי שטעיתי.
1/10
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
Re: The Heavenly Kid
סרט מעולהzeev78 כתב:לאחרונה התחלי קצת להמאס לי מהסרטים החדשים, ארוכים מדי, מרוחים מדי, מלאים באפקטים אבל חסרי טעם וריח שלא לדבר על רמת המשחק הירודה של השחקנים (בוכים כאילו מכריחים אותם לבכות, מתרגזים כאילו בא להם לצחוק...) ולכן החלטתי לחזור אחורה בזמן לתקופת שנות ה80 ולראות סרטים שזכרתי שהם נחמדים כמו הסרט הזה, The Heavenly Kid
הוא סרט קומדיה נחמד שבה אחד מאבד את חייו במירוץ מכוניות וצריך לעשות משימה אחת כדי להגיע לגן עדן. ציון 9 מתוך 10...
ממש גדלתי עליו כשהייתי ילד.
זאב,מהיכן הצלחת להשיג אותו?
- Huber
- חבר במועדון HT

The Ides of March
עוזר מנהל הבחירות של מתמודד לטרי לנשאיות ארה"ב מקבל קורס בזק על המהות האמיתית של הפוליטיקה.
עוד סרט בבימויו של ג'ורג' קלוני והפעם גם בכיכובו ובכיכובם של כמה שחקנים טובים כגון פול ג'יאמנטי, ריאן גוסלינג, מריסה טומיי ועוד כשכולם כמובן מוסיפים הרבה לסרט. לדעתי הסיבה היחידה שהסט הזה לא שיעמומון אחד ארוך ומתמשך הוא כתוצאה מהקאסט המשובח וכנראה מקלוני שמוכיח שוב שגם בימוי הוא אחד הצדדים היותר מוצלחים שלו.
בתור אחד שלא מתחבר לסרטי פוליטיקה די נהניתי וזה אומר הרבה.
6.9/10
עוזר מנהל הבחירות של מתמודד לטרי לנשאיות ארה"ב מקבל קורס בזק על המהות האמיתית של הפוליטיקה.
עוד סרט בבימויו של ג'ורג' קלוני והפעם גם בכיכובו ובכיכובם של כמה שחקנים טובים כגון פול ג'יאמנטי, ריאן גוסלינג, מריסה טומיי ועוד כשכולם כמובן מוסיפים הרבה לסרט. לדעתי הסיבה היחידה שהסט הזה לא שיעמומון אחד ארוך ומתמשך הוא כתוצאה מהקאסט המשובח וכנראה מקלוני שמוכיח שוב שגם בימוי הוא אחד הצדדים היותר מוצלחים שלו.
בתור אחד שלא מתחבר לסרטי פוליטיקה די נהניתי וזה אומר הרבה.
6.9/10
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Glass A Portrait of Philip in 12 Parts
דוקומנטרי מעניין על המלחין.
9/10
דוקומנטרי מעניין על המלחין.
9/10
Horrible Bosses.
לשלושה חברים יש בעיות עם הבוסים שלהם (הטרדות מיניות, וסתם מניאקיות מוגזמת).
בשביל להפתר מהבעיה הם מחליטים לחסל אותם, משם מתחילה סדרת טעויות מאוד משעשעות.
קומדיה כיפית שגרמה לי לצחוק לא פעם.
אחת הטובות שראיתי כבר הרבה זמן.
ואפילו הצליחה להוציא את ג'ניפר אניסטון מתפקיד רייצ'ל!
8\10
לשלושה חברים יש בעיות עם הבוסים שלהם (הטרדות מיניות, וסתם מניאקיות מוגזמת).
בשביל להפתר מהבעיה הם מחליטים לחסל אותם, משם מתחילה סדרת טעויות מאוד משעשעות.
קומדיה כיפית שגרמה לי לצחוק לא פעם.
אחת הטובות שראיתי כבר הרבה זמן.
ואפילו הצליחה להוציא את ג'ניפר אניסטון מתפקיד רייצ'ל!
8\10