מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מסכים. גם אנחנו אהבנוJackel כתב:WARRIOR ....![]()
![]()
מסופר על שני אחים, לוחמים מילדות, שדרכיהם נפרדו עקב אי אילו נסיבות.
המפגש הבא שלהם יהיה, כמובן, סביב אורח החיים ואומנויות הקרב בהן הם מתמחים
כאשר שניהם נרשמים לאותה תחרות.... (כמובן שישנה עלילת רקע וכו'.)
זהו, מעבר לזה אינני מספר!
סיפור מרגש, קרבות טובים וגם העלילה לא רעה - מומלץ בחום !!!
9 / 10...
The Ides of March
סרט פוליטי על יועץ תקשורת (גוסלינג) שנקלע לתסבוכת פוליטית בזמן הפריימריז של מושל שרץ לנשיאות(קלוני).
הסרט עשוי טוב , מעניין , לא רע בסה"כ.
זה הסרט החמישי של גוסלינג השנה אם אני לא טועה , מה נהיה עם הבחור רק הוא נשאר שם בהוליווד??
יש קאסט מצויין כגון פול ג'יאמטי ופיליפ סימור שנותנים תפקידים קטנים ולא ממש משמעותיים.
7/10
Point Blank
סרט צרפתי מצויין , מותח וקצבי על אח בבית חולים שנקלע לתסבוכת לא קלה עם פושעים.
אני לא מפרט יותר מדי על העלילה בכדי לא לקלקל.
ממליץ בחום על הסרט.
8/10
סרט פוליטי על יועץ תקשורת (גוסלינג) שנקלע לתסבוכת פוליטית בזמן הפריימריז של מושל שרץ לנשיאות(קלוני).
הסרט עשוי טוב , מעניין , לא רע בסה"כ.
זה הסרט החמישי של גוסלינג השנה אם אני לא טועה , מה נהיה עם הבחור רק הוא נשאר שם בהוליווד??
יש קאסט מצויין כגון פול ג'יאמטי ופיליפ סימור שנותנים תפקידים קטנים ולא ממש משמעותיים.
7/10
Point Blank
סרט צרפתי מצויין , מותח וקצבי על אח בבית חולים שנקלע לתסבוכת לא קלה עם פושעים.
אני לא מפרט יותר מדי על העלילה בכדי לא לקלקל.
ממליץ בחום על הסרט.
8/10
נערך לאחרונה על ידי gizzz ב 26/12/2011 0:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
The Departed
אין מילים - יצירת מופת... נהניתי לראות בפעם השלישית כמו בראשונה. משחק מדהים של די-קפריאו (לגבי ניקולסון אין טעם להרחיב - מהפנט כהרגלו)
אין מילים - יצירת מופת... נהניתי לראות בפעם השלישית כמו בראשונה. משחק מדהים של די-קפריאו (לגבי ניקולסון אין טעם להרחיב - מהפנט כהרגלו)
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני כמעט ככה גם. אבל אם יש סרט שאני רוצה לראות ופה קיבל תגובות שליליות אז הראש יש עובר למצב ״מה הם מבינים״shapin כתב:תכלס, שרשור מספר אחד.
אני רואה סרטים לפי השרשור הזה ולא מעז לקחת סיכונים...
ואוסיף ואחזק על The Guard
כמו שכבר כתבו, גליסון פשוט שחקן מצויין. כיף לראות אותו. ונראה לי שאם היו לי כתוביות באנגלית הייתי נהנה עוד יותר - המבטא מאוד קשה להבנה.
8/10.
ד״א - אתם חושבים שלאירים רשה להבין אמריקאים? מסקרן משהו.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- mrunderhill
- חבר ותיק

סליחה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
I Don't Know How She Does It
אשת קריירה מתמרנת בין המשפחה לעבודה התובענית.
עם שרה ג'סיקה פרקר ופירס ברונסן.
Chick Flick שמהווה שיר הלל לאישה העובדת. אם אתם לובשי המכנסים במשפחה, דלגו הלאה.
7/10 במדד Chick Flick.
1/10 במדד סרט הפעולה שרציתי לראות במקום זה.
אשת קריירה מתמרנת בין המשפחה לעבודה התובענית.
עם שרה ג'סיקה פרקר ופירס ברונסן.
Chick Flick שמהווה שיר הלל לאישה העובדת. אם אתם לובשי המכנסים במשפחה, דלגו הלאה.
7/10 במדד Chick Flick.
1/10 במדד סרט הפעולה שרציתי לראות במקום זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
באמת חלש מאוד, אפילו כשהן הורידו חזייות הן נשארו עם הגב אלינו...ziv_r כתב:Shark Night 3D
מעבר לכך, בסרטים מסוג זה, הבנות צריכות להיות בעלי Rack מרשים, סצנת XXX אחת לרפואה והרבה ביקיני. קיבלנו בנות שיותר מידי לבושות, שום XXX, סיפור יותר דבילי מהרגיל ודמויות שעושות בדיוק ההפך ממה שההגיון אומר.
דלגו ומהר....
נראה כמו עוד הפקה זולה של ערוץ SYFY
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ב-company men היתה סצינה אחת ועדיף שהיו גונזים אותה...
super 8
6 ילדים מצלמים סרט זומבים במצלמת 8 מ"מ, כשרכבת של הצבא מתרסקת. הם מתעדים מקרים שונים ומשונים בקהילה על רקע אובדן של אמא של אחד מהם ואהבתו של הילד לאבא של זה שהיה אחראי למוות.
למה אני מספר לכם דברים שעל פניהם נראים כמו ספויילרים? בגלל שהכל תפאורה לאותו יצור שבקע מקרון הרכבת וככה זה נראה. זה נראה כמו סיפור שבמקום לספר את הסיפור המרכזי, מספרים לנו כל הזמן את העלילות הקטנות הללו שבד"כ מוצנעות בסרטים ומשמשות למילוי זמן מת כשאף אחד מהגיבורים לא עושה משהו מעניין.
אז כאן, כל הסרט הוא המילוי הזה...
את החיזר רואים (בקושי) שתי דקות תמימות בכל הסרט ולצערי זו המגמה של כל הסרטים של JJ ABRAHAMS, המון הבטחה ובסוף שתי דקות נטו של עלילה רלוונטית.
להתרחק.
5/10
super 8
6 ילדים מצלמים סרט זומבים במצלמת 8 מ"מ, כשרכבת של הצבא מתרסקת. הם מתעדים מקרים שונים ומשונים בקהילה על רקע אובדן של אמא של אחד מהם ואהבתו של הילד לאבא של זה שהיה אחראי למוות.
למה אני מספר לכם דברים שעל פניהם נראים כמו ספויילרים? בגלל שהכל תפאורה לאותו יצור שבקע מקרון הרכבת וככה זה נראה. זה נראה כמו סיפור שבמקום לספר את הסיפור המרכזי, מספרים לנו כל הזמן את העלילות הקטנות הללו שבד"כ מוצנעות בסרטים ומשמשות למילוי זמן מת כשאף אחד מהגיבורים לא עושה משהו מעניין.
את החיזר רואים (בקושי) שתי דקות תמימות בכל הסרט ולצערי זו המגמה של כל הסרטים של JJ ABRAHAMS, המון הבטחה ובסוף שתי דקות נטו של עלילה רלוונטית.
להתרחק.
5/10
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
oferlaor כתב:ב-company men היתה סצינה אחת ועדיף שהיו גונזים אותה...
super 8
![]()
להתרחק.
5/10...
- oferlaor
- מנהל

- Kobikob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
Hostel 3
אני לא רוצה לכתוב פה את התקציר של הסרט,בגלל שכבר מהדקה הראשונה יש טוויסט,וחבל לי להרוס.
עצה שלי ,אל תקראו תקצירים של הסרט הזה,אתם הרי יודעים מה הולך לקרות.
התחושה שמקבלים בתחילת הסרט היא שהפעם חוקי המשחק השתנו ואי אפשר לדעת מה יקרה.
בפועל מגלים שלא הכל השתנה,ויש דברים שישארו תמיד כמו שהם.
הסצנות של האלימות והעינויים קצרות מדי לטעמי,והייתה תחושה של חובבנות קלה בחלק מהם.זאת דעתי.
לכל חובבי המתח והאימה(אימה אין שם באמת) אם יש לכם שעה פנויה לבזבז,זה הסרט.
תנמיכו ציפיות
עצה שלי ,אל תקראו תקצירים של הסרט הזה,אתם הרי יודעים מה הולך לקרות.
התחושה שמקבלים בתחילת הסרט היא שהפעם חוקי המשחק השתנו ואי אפשר לדעת מה יקרה.
בפועל מגלים שלא הכל השתנה,ויש דברים שישארו תמיד כמו שהם.
הסצנות של האלימות והעינויים קצרות מדי לטעמי,והייתה תחושה של חובבנות קלה בחלק מהם.זאת דעתי.
לכל חובבי המתח והאימה(אימה אין שם באמת) אם יש לכם שעה פנויה לבזבז,זה הסרט.
תנמיכו ציפיות
We need something to hold on to
- oferlaor
- מנהל

Contagion
מלאכת מחשבת של בימוי ומשחק של אין ספור שחקנים מפורסמים. בגדול אני לא סובל סרטי אסון אבל סודוברג ישה כאן את הבלתי אפשרי - הפיכת סרט שעוקב אחרי התפתחות מחלה מחולה מס׳ 0 דרך כל הנדבקים וכל המעורבים במחלה ועד הסוף.
ראלי, מרגש וחד כתער.
9/10
מלאכת מחשבת של בימוי ומשחק של אין ספור שחקנים מפורסמים. בגדול אני לא סובל סרטי אסון אבל סודוברג ישה כאן את הבלתי אפשרי - הפיכת סרט שעוקב אחרי התפתחות מחלה מחולה מס׳ 0 דרך כל הנדבקים וכל המעורבים במחלה ועד הסוף.
ראלי, מרגש וחד כתער.
9/10