מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Drive
אני מבין מדוע יש אנשים שלא אהבו את הסרט - הקצב שלו מאד איטי וגם הסגנון לא שגרתי - אני די נהניתי, בעיקר מקטעי האלימות (הקצרים מדי..)
אבל לדעתי השוס של הסרט זה הליהוק של אלברט ברוקס בתפקיד המאפיונר - ממש הברקה!! (כי זה כל כך שונה מכל מה שהוא עשה עד עכשיו)
אני מבין מדוע יש אנשים שלא אהבו את הסרט - הקצב שלו מאד איטי וגם הסגנון לא שגרתי - אני די נהניתי, בעיקר מקטעי האלימות (הקצרים מדי..)
אבל לדעתי השוס של הסרט זה הליהוק של אלברט ברוקס בתפקיד המאפיונר - ממש הברקה!! (כי זה כל כך שונה מכל מה שהוא עשה עד עכשיו)
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
Drive
אני ובת זוגתי ממש התאכזבנו. סרט בקצב איטי להחריד, סצינות הזויות לגמרי ויש תחושה שהבמאי מאוהב בעצמו ובטוח שכל סצינה בסרט היא גאונות.
חוץ מסצינות האקשן כמובן.
3/10
אני ובת זוגתי ממש התאכזבנו. סרט בקצב איטי להחריד, סצינות הזויות לגמרי ויש תחושה שהבמאי מאוהב בעצמו ובטוח שכל סצינה בסרט היא גאונות.
חוץ מסצינות האקשן כמובן.
3/10
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
עד כמה שאני מבין, יש הסכמה לא כתובה בשרשור הזה שלא חושפים ספויילרים ללא הזהרה.ronen61 כתב:אחרי משחקי הכס, קצת קשה לי להתלהב ממנו יותר מידי. מה שכן אהבתי נורא בסרט, זה שבסוף ראסל קראו מת.roig כתב:ronen61 כתב:באיחור אופנתי של 10 שנים, יצא לי סוף סוף לראות את גלדיאטור.......לא רע...
תתבייש לך.גם על האיחור וגם על התגובה הקרירה.![]()
לטעמי הסרט הטוב בכול הזמנים.......
גם אם 95 אחוז מהאנשים כבר צפו בסרט, יש סיכוי שיש שמישהו מחמשת האחוזים עוד ייחשף לשרשור הזה...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכים בהחלט לנושא הספויילרים
אנא
ספויילרים עם הזהרה מראש ובצבע צהוב!!
אנא
ספויילרים עם הזהרה מראש ובצבע צהוב!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
משימה בלתי אפשרית 4
עלילה - לא קיימת.
פעולה - לא רע, אבל בינינו כשלא אכפת לך מהדמויות והסוף צפוי, זה לא משהו.
בקיצור, מעביר את הזמן אבל אין טעם לראות בקולנוע.
התפשטות
מתאר התפרצות מגיפה קטלנית תוך התמקדות במספר דמויות שונות. סרט של סודרברג וזה מורגש.
אווירה של אי שקט לאורך כל הסרט. אחרי כן כל פעם בלילה שהבן שלי השתעל נבהלתי.
7.8 מתוך 10
שר הטבעות - שובו של המלך
גם בצפייה שנייה זה ארוך מדי ואלייז'ה ווד מעצבן. שאלה למי שקרא את הספר - גם בספר הדמות של פרודו מעט מעצבנת?
פעולה - לא רע, אבל בינינו כשלא אכפת לך מהדמויות והסוף צפוי, זה לא משהו.
בקיצור, מעביר את הזמן אבל אין טעם לראות בקולנוע.
התפשטות
מתאר התפרצות מגיפה קטלנית תוך התמקדות במספר דמויות שונות. סרט של סודרברג וזה מורגש.
אווירה של אי שקט לאורך כל הסרט. אחרי כן כל פעם בלילה שהבן שלי השתעל נבהלתי.
7.8 מתוך 10
שר הטבעות - שובו של המלך
גם בצפייה שנייה זה ארוך מדי ואלייז'ה ווד מעצבן. שאלה למי שקרא את הספר - גם בספר הדמות של פרודו מעט מעצבנת?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ronen61 כתב:אחרי משחקי הכס, קצת קשה לי להתלהב ממנו יותר מידי. מה שכן אהבתי נורא בסרט, זה שבסוף ראסל קראו מת.roig כתב:ronen61 כתב:באיחור אופנתי של 10 שנים, יצא לי סוף סוף לראות את גלדיאטור.......לא רע...
תתבייש לך.גם על האיחור וגם על התגובה הקרירה.![]()
לטעמי הסרט הטוב בכול הזמנים.......
לא ראיתי את משחקי הכס.
מה שכן ספרטקוס מעולה.
הבעיה שלטעמי סדרה זאת השוואה אחרת.חלק ענק מצפייה בסרט זה הסאונד והתמונה עם הפורמטים החדשים.בסדרות זה עדיין לא מתקרב לשם.לא מבחינת תמונה ובטוח לא מבחינת סאונד.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
רשיון לחתונה-עם רובין ויליאמס
רישיון לחתונה License To Wed
הסרט עוקב אחרי בן מרפי (ג'ון קרסינסקי) וסיידי ג'ונס (מנדי מור) שזה עתה התארסו וחלומם הוא חתונה מסורתית בכנסיית משפחתה. הבעיה היא שבסאן אוגוסטין יש רק תאריך אחד פנוי בשנתיים הקרובות, והכומר הכריזמטי, כומר פרנק (רובין וויליאמס), לא ייתן את ברכתו עד שהזוג יעבור קורס נישואים חסין-תקלות שהוא המציא. דרך שיעורים מביכים, שיעורי בית משונים וקצת מניפולציה דתית, בן וסיידי עומדים לגלות אם באמת יש להם את מה שנדרש בשביל להגיע לחופה...ולחיות באושר ובאושר.
אולי זוג שעומד להתחתן ימצא ענין,אני ובת הזוג פיהקנו אחרי רבע שעה,למרות רובין ויליאמס הנערץ.
6/10
הסרט עוקב אחרי בן מרפי (ג'ון קרסינסקי) וסיידי ג'ונס (מנדי מור) שזה עתה התארסו וחלומם הוא חתונה מסורתית בכנסיית משפחתה. הבעיה היא שבסאן אוגוסטין יש רק תאריך אחד פנוי בשנתיים הקרובות, והכומר הכריזמטי, כומר פרנק (רובין וויליאמס), לא ייתן את ברכתו עד שהזוג יעבור קורס נישואים חסין-תקלות שהוא המציא. דרך שיעורים מביכים, שיעורי בית משונים וקצת מניפולציה דתית, בן וסיידי עומדים לגלות אם באמת יש להם את מה שנדרש בשביל להגיע לחופה...ולחיות באושר ובאושר.
אולי זוג שעומד להתחתן ימצא ענין,אני ובת הזוג פיהקנו אחרי רבע שעה,למרות רובין ויליאמס הנערץ.
6/10
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Confessions of a Dangerous Mind
צ'אק בריס הוא מפיק טלוויזיוני מצליח ומופרע שבשעות הפנאי הורג אנשים בשירות ה CIA.
סירטו הראשון כבמאי של ג'ורג' קלוני שמוכיח שמעבר לפנים יפות יש לו גם כמה כישרונות חבויים אחרים בתעשיית הקולנוע. בסרט הנ"ל הוא לוקח את סיפרו הכביכול אוטוביוגרפי ("וידויו של מח מסוכן" שפורסם ב 1984) של המפיק צ'אק בריס ומביא אותו למסך בסרט יחודי ומעניין. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים כגון ג'ורג' קלוני (כמובן), דיק קלארק, דרו ברימור, מאט דיימון ובראד פיט (שמופיעים לתפקיד חסר מלל לכמה שניות יחדיו), ג'וליה רוברטס ועוד. סאם רוקוול עושה פה לדעתי את תפקיד חייו ומביא למסך דמות יחודית, מטורפת, משעשעת ומרתקת.
ה CIA כמובן מכחיש כל קשר לצ'אק בריס.
סרט מהנה ומומלץ בחום.
8.10
צ'אק בריס הוא מפיק טלוויזיוני מצליח ומופרע שבשעות הפנאי הורג אנשים בשירות ה CIA.
סירטו הראשון כבמאי של ג'ורג' קלוני שמוכיח שמעבר לפנים יפות יש לו גם כמה כישרונות חבויים אחרים בתעשיית הקולנוע. בסרט הנ"ל הוא לוקח את סיפרו הכביכול אוטוביוגרפי ("וידויו של מח מסוכן" שפורסם ב 1984) של המפיק צ'אק בריס ומביא אותו למסך בסרט יחודי ומעניין. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים כגון ג'ורג' קלוני (כמובן), דיק קלארק, דרו ברימור, מאט דיימון ובראד פיט (שמופיעים לתפקיד חסר מלל לכמה שניות יחדיו), ג'וליה רוברטס ועוד. סאם רוקוול עושה פה לדעתי את תפקיד חייו ומביא למסך דמות יחודית, מטורפת, משעשעת ומרתקת.
ה CIA כמובן מכחיש כל קשר לצ'אק בריס.
סרט מהנה ומומלץ בחום.
8.10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Shark Night 3D
חבורת צעירים במכללה יוצאים לחופשה בבית קיץ אשר נמצא על אי באגם. במהרה הם מגלים כי המים שורצים בכרישים.
כשראיתי את הטריילר לסרט לפני חצי שנה, הייתי בטוח כי לפנינו משהו שיכול להחליף את Jaws המזדקן, הרי עברו כמה עשרות שנים מאז שיצא והתקדמנו עם יכולות ה- CGI. העריכה בטח תהיה עדכנית וגם הסיפור יותר קצבי. חשבתי שאולי יהיה לנו סרט טוב כמו Piranha רק עם כרישים, אך ככל שהצפייה התקדמה, הבנתי כי לפני סרט חובבני. למה חובבני? נדמה שחברת ה- CGI רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך שהם קיבלו ולכן הכרישים לא רק שלא נראים מאיימים, אלא הם קטנים למדי. ציפינו לאיזה כריש אחד ענק אשר מסוגל לטרוף סירות וקיבלנו כמה קטנים שיודעים גם לזנק מהמים בצורה בלתי משכנעת.
מעבר לכך, בסרטים מסוג זה, הבנות צריכות להיות בעלי Rack מרשים, סצנת XXX אחת לרפואה והרבה ביקיני. קיבלנו בנות שיותר מידי לבושות, שום XXX, סיפור יותר דבילי מהרגיל ודמויות שעושות בדיוק ההפך ממה שההגיון אומר.
דלגו ומהר.
פסקול DTS-HD Master Audio שבאמת היה יכול להיות הרבה יותר יצירתי מבחינת ה- Sound של הכרישים (לא היה לנו אפילו רעש של כרסום כאשר טורפים את האנשים, זה א-ב!), אבל כנראה לא שילמו מספיק למישהו.
3/10
חבורת צעירים במכללה יוצאים לחופשה בבית קיץ אשר נמצא על אי באגם. במהרה הם מגלים כי המים שורצים בכרישים.
כשראיתי את הטריילר לסרט לפני חצי שנה, הייתי בטוח כי לפנינו משהו שיכול להחליף את Jaws המזדקן, הרי עברו כמה עשרות שנים מאז שיצא והתקדמנו עם יכולות ה- CGI. העריכה בטח תהיה עדכנית וגם הסיפור יותר קצבי. חשבתי שאולי יהיה לנו סרט טוב כמו Piranha רק עם כרישים, אך ככל שהצפייה התקדמה, הבנתי כי לפני סרט חובבני. למה חובבני? נדמה שחברת ה- CGI רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך שהם קיבלו ולכן הכרישים לא רק שלא נראים מאיימים, אלא הם קטנים למדי. ציפינו לאיזה כריש אחד ענק אשר מסוגל לטרוף סירות וקיבלנו כמה קטנים שיודעים גם לזנק מהמים בצורה בלתי משכנעת.
מעבר לכך, בסרטים מסוג זה, הבנות צריכות להיות בעלי Rack מרשים, סצנת XXX אחת לרפואה והרבה ביקיני. קיבלנו בנות שיותר מידי לבושות, שום XXX, סיפור יותר דבילי מהרגיל ודמויות שעושות בדיוק ההפך ממה שההגיון אומר.
דלגו ומהר.
פסקול DTS-HD Master Audio שבאמת היה יכול להיות הרבה יותר יצירתי מבחינת ה- Sound של הכרישים (לא היה לנו אפילו רעש של כרסום כאשר טורפים את האנשים, זה א-ב!), אבל כנראה לא שילמו מספיק למישהו.
3/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
apollo 18
אימתון "דוקומנטרי". 3 אסטרונאוטים במשימה על הירח נתקלים בתופעות מוזרות שמאיימות על חייהם, כאשר הסרט הוא מה שהם הסריטו במהלך המשימה.
אין פה משהו מיוחד, אבל לפחות זה עשוי בצורה די ריאליסטית מבחינת הסט והאפקטים. היו כמה רגעים מפחידים ומקפיצים. לדעתי תסריטאי יותר יצירתי היה יכול לשדרג את הסרט למשהו מאיים יותר, אבל סך הכל שווה צפיה אם אתם חובבי horrormentary.
מי שמחפש משהו מעבר לזה יכול לדלג.
6.5/10
אימתון "דוקומנטרי". 3 אסטרונאוטים במשימה על הירח נתקלים בתופעות מוזרות שמאיימות על חייהם, כאשר הסרט הוא מה שהם הסריטו במהלך המשימה.
אין פה משהו מיוחד, אבל לפחות זה עשוי בצורה די ריאליסטית מבחינת הסט והאפקטים. היו כמה רגעים מפחידים ומקפיצים. לדעתי תסריטאי יותר יצירתי היה יכול לשדרג את הסרט למשהו מאיים יותר, אבל סך הכל שווה צפיה אם אתם חובבי horrormentary.
מי שמחפש משהו מעבר לזה יכול לדלג.
6.5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לגבי אפולו 18
התחלתי לראות ואחרי כמה דקות כשהבנתי שלכל אורך הסרט אני אצטרך לראות אותו דרך אפקט ה "סרט 8 מ"מ משנות השישים" ויתרתי על התענוג.
התחלתי לראות ואחרי כמה דקות כשהבנתי שלכל אורך הסרט אני אצטרך לראות אותו דרך אפקט ה "סרט 8 מ"מ משנות השישים" ויתרתי על התענוג.
שמע זיו
חלק בלתי מבוטל מהסרטים שאתה מסקר פה הם כאלה שכנראה לא אשב לצפות בהם. ועם זאת...נהנה מכל ביקורת. "רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך...". פנינים.ziv_r כתב:Shark Night 3D למה חובבני? נדמה שחברת ה- CGI רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך שהם קיבלו ולכן הכרישים לא רק שלא נראים מאיימים, אלא הם קטנים למדי. ציפינו לאיזה כריש אחד ענק אשר מסוגל לטרוף סירות וקיבלנו כמה קטנים שיודעים גם לזנק מהמים בצורה בלתי משכנעת.
דלגו ומהר.
3/10...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
חוץ מהציון הכולל אני מסכים עם כול מילה . אני חושב שהסרט הרבה יותר יפה ומעניין, אבל ללא ספק הסוף שלו מטריד מאוד , ונראה מאוד מאולץoferlaor כתב:Sanctum 9?! טעם מאוד שונה יש לנו...
Moneyball
בראד פיט מוצלח כהרגלו כמנהל קבוצת בייסבול שכמעט מגיעה עד הסוף אך נטולה את הכסף הנדרש לכך. הוא מנסה שיטה רדיקלית וחדשה שמתבססת על תאוריו תכלכליות. הוא כמעט נכשל ואז...
הבעיה היא שזה בסופו של דבר נושא יבש למדי. ניסו שם להחיות אותו עם הבת של בראד פיט, אבל זה בכ״ז מרגיש יותר כמו שחזור דוקומנטרי מאשר סרט פרופר. אין כניסה לרגשות של השחקנים וג׳ונה היל מבוזבז לחלוטין בסרט הזה כמנתח הכלכלי שמתחיל את המהפכה. הסוף במיוחד מאכזב ונטול פואנטה עבורי. מצד אחד יש כאן כאילו שבירת מוסכמות ומצד שני אידאליזם מאוד מטושטש ולא ברור.
7/10...
ציון 8/10
WARRIOR ....
מסופר על שני אחים, לוחמים מילדות, שדרכיהם נפרדו עקב אי אילו נסיבות.
המפגש הבא שלהם יהיה, כמובן, סביב אורח החיים ואומנויות הקרב בהן הם מתמחים
כאשר שניהם נרשמים לאותה תחרות.... (כמובן שישנה עלילת רקע וכו'.)
זהו, מעבר לזה אינני מספר!
סיפור מרגש, קרבות טובים וגם העלילה לא רעה - מומלץ בחום !!!
9 / 10
מסופר על שני אחים, לוחמים מילדות, שדרכיהם נפרדו עקב אי אילו נסיבות.
המפגש הבא שלהם יהיה, כמובן, סביב אורח החיים ואומנויות הקרב בהן הם מתמחים
כאשר שניהם נרשמים לאותה תחרות.... (כמובן שישנה עלילת רקע וכו'.)
זהו, מעבר לזה אינני מספר!
סיפור מרגש, קרבות טובים וגם העלילה לא רעה - מומלץ בחום !!!
9 / 10
Today is a good day to be a great day