מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #10521 

super 8

אני בטוח שילדים יכולים להנות מאוד מהסרט הזה. מבוגרים, קצת פחות.

חבורה של ילדים שמצלמים סרט בתחנת רכבת מוצאים את עצמם חוזים בתאונת רכבת קטלנית עם המון מסתורין שמסתתר מאחוריה.

6\10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #10522 

Drive

אני מבין מדוע יש אנשים שלא אהבו את הסרט - הקצב שלו מאד איטי וגם הסגנון לא שגרתי - אני די נהניתי, בעיקר מקטעי האלימות (הקצרים מדי..)

אבל לדעתי השוס של הסרט זה הליהוק של אלברט ברוקס בתפקיד המאפיונר - ממש הברקה!! (כי זה כל כך שונה מכל מה שהוא עשה עד עכשיו)

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10523 

Drive

אני ובת זוגתי ממש התאכזבנו. סרט בקצב איטי להחריד, סצינות הזויות לגמרי ויש תחושה שהבמאי מאוהב בעצמו ובטוח שכל סצינה בסרט היא גאונות.
חוץ מסצינות האקשן כמובן.

3/10

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #10524 

ronen61 כתב:
roig כתב:
ronen61 כתב:באיחור אופנתי של 10 שנים, יצא לי סוף סוף לראות את גלדיאטור.......לא רע
...

תתבייש לך.גם על האיחור וגם על התגובה הקרירה. :D

לטעמי הסרט הטוב בכול הזמנים.
...
אחרי משחקי הכס, קצת קשה לי להתלהב ממנו יותר מידי. מה שכן אהבתי נורא בסרט, זה שבסוף ראסל קראו מת.
...
עד כמה שאני מבין, יש הסכמה לא כתובה בשרשור הזה שלא חושפים ספויילרים ללא הזהרה.
גם אם 95 אחוז מהאנשים כבר צפו בסרט, יש סיכוי שיש שמישהו מחמשת האחוזים עוד ייחשף לשרשור הזה...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #10525 

מסכים בהחלט לנושא הספויילרים

אנא

ספויילרים עם הזהרה מראש ובצבע צהוב!!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #10526 

חד משמעית ללא ספויילרים כאן.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #10527 

סורי בנושא הספוליירים. :(
חשבתי שכולם כאן כבר ראו אותו.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

משימה בלתי אפשרית 4

שליחה #10528 

עלילה - לא קיימת.
פעולה - לא רע, אבל בינינו כשלא אכפת לך מהדמויות והסוף צפוי, זה לא משהו.
בקיצור, מעביר את הזמן אבל אין טעם לראות בקולנוע.

התפשטות
מתאר התפרצות מגיפה קטלנית תוך התמקדות במספר דמויות שונות. סרט של סודרברג וזה מורגש.
אווירה של אי שקט לאורך כל הסרט. אחרי כן כל פעם בלילה שהבן שלי השתעל נבהלתי.
7.8 מתוך 10

שר הטבעות - שובו של המלך
גם בצפייה שנייה זה ארוך מדי ואלייז'ה ווד מעצבן. שאלה למי שקרא את הספר - גם בספר הדמות של פרודו מעט מעצבנת?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

roig
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
שם מלא: רועי גואטה
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10529 

ronen61 כתב:
roig כתב:
ronen61 כתב:באיחור אופנתי של 10 שנים, יצא לי סוף סוף לראות את גלדיאטור.......לא רע
...

תתבייש לך.גם על האיחור וגם על התגובה הקרירה. :D

לטעמי הסרט הטוב בכול הזמנים.
...
אחרי משחקי הכס, קצת קשה לי להתלהב ממנו יותר מידי. מה שכן אהבתי נורא בסרט, זה שבסוף ראסל קראו מת.
...

לא ראיתי את משחקי הכס.
מה שכן ספרטקוס מעולה.
הבעיה שלטעמי סדרה זאת השוואה אחרת.חלק ענק מצפייה בסרט זה הסאונד והתמונה עם הפורמטים החדשים.בסדרות זה עדיין לא מתקרב לשם.לא מבחינת תמונה ובטוח לא מבחינת סאונד.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

רשיון לחתונה-עם רובין ויליאמס

שליחה #10530 

רישיון לחתונה License To Wed
הסרט עוקב אחרי בן מרפי (ג'ון קרסינסקי) וסיידי ג'ונס (מנדי מור) שזה עתה התארסו וחלומם הוא חתונה מסורתית בכנסיית משפחתה. הבעיה היא שבסאן אוגוסטין יש רק תאריך אחד פנוי בשנתיים הקרובות, והכומר הכריזמטי, כומר פרנק (רובין וויליאמס), לא ייתן את ברכתו עד שהזוג יעבור קורס נישואים חסין-תקלות שהוא המציא. דרך שיעורים מביכים, שיעורי בית משונים וקצת מניפולציה דתית, בן וסיידי עומדים לגלות אם באמת יש להם את מה שנדרש בשביל להגיע לחופה...ולחיות באושר ובאושר.
אולי זוג שעומד להתחתן ימצא ענין,אני ובת הזוג פיהקנו אחרי רבע שעה,למרות רובין ויליאמס הנערץ.
6/10
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #10531 

Confessions of a Dangerous Mind

צ'אק בריס הוא מפיק טלוויזיוני מצליח ומופרע שבשעות הפנאי הורג אנשים בשירות ה CIA.

סירטו הראשון כבמאי של ג'ורג' קלוני שמוכיח שמעבר לפנים יפות יש לו גם כמה כישרונות חבויים אחרים בתעשיית הקולנוע. בסרט הנ"ל הוא לוקח את סיפרו הכביכול אוטוביוגרפי ("וידויו של מח מסוכן" שפורסם ב 1984) של המפיק צ'אק בריס ומביא אותו למסך בסרט יחודי ומעניין. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים כגון ג'ורג' קלוני (כמובן), דיק קלארק, דרו ברימור, מאט דיימון ובראד פיט (שמופיעים לתפקיד חסר מלל לכמה שניות יחדיו), ג'וליה רוברטס ועוד. סאם רוקוול עושה פה לדעתי את תפקיד חייו ומביא למסך דמות יחודית, מטורפת, משעשעת ומרתקת.

ה CIA כמובן מכחיש כל קשר לצ'אק בריס.

סרט מהנה ומומלץ בחום.

8.10

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #10532 

CATCH.44

במאי ותסריטן שמושפע קשות מטרנטינו, אבל התוצאה לא משהו. פורסט ויטקר הצליח להחזיק אותי עד הסוף, אבל אם יש לכם משהו טוב יותר לעשות...וותרו.

ציון 6/10 (רק בגלל פורסט).

the_crown
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10533 

Middle Men

תחילת עידן הפורנוגרפיה באינטרנט .
סקס,סמים ,מאפיה והרבה כסף
סרט מצויין

8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #10534 

Shark Night 3D
חבורת צעירים במכללה יוצאים לחופשה בבית קיץ אשר נמצא על אי באגם. במהרה הם מגלים כי המים שורצים בכרישים.

כשראיתי את הטריילר לסרט לפני חצי שנה, הייתי בטוח כי לפנינו משהו שיכול להחליף את Jaws המזדקן, הרי עברו כמה עשרות שנים מאז שיצא והתקדמנו עם יכולות ה- CGI. העריכה בטח תהיה עדכנית וגם הסיפור יותר קצבי. חשבתי שאולי יהיה לנו סרט טוב כמו Piranha רק עם כרישים, אך ככל שהצפייה התקדמה, הבנתי כי לפני סרט חובבני. למה חובבני? נדמה שחברת ה- CGI רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך שהם קיבלו ולכן הכרישים לא רק שלא נראים מאיימים, אלא הם קטנים למדי. ציפינו לאיזה כריש אחד ענק אשר מסוגל לטרוף סירות וקיבלנו כמה קטנים שיודעים גם לזנק מהמים בצורה בלתי משכנעת.
מעבר לכך, בסרטים מסוג זה, הבנות צריכות להיות בעלי Rack מרשים, סצנת XXX אחת לרפואה והרבה ביקיני. קיבלנו בנות שיותר מידי לבושות, שום XXX, סיפור יותר דבילי מהרגיל ודמויות שעושות בדיוק ההפך ממה שההגיון אומר.
דלגו ומהר.
פסקול DTS-HD Master Audio שבאמת היה יכול להיות הרבה יותר יצירתי מבחינת ה- Sound של הכרישים (לא היה לנו אפילו רעש של כרסום כאשר טורפים את האנשים, זה א-ב!), אבל כנראה לא שילמו מספיק למישהו.
3/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #10535 

apollo 18

אימתון "דוקומנטרי". 3 אסטרונאוטים במשימה על הירח נתקלים בתופעות מוזרות שמאיימות על חייהם, כאשר הסרט הוא מה שהם הסריטו במהלך המשימה.

אין פה משהו מיוחד, אבל לפחות זה עשוי בצורה די ריאליסטית מבחינת הסט והאפקטים. היו כמה רגעים מפחידים ומקפיצים. לדעתי תסריטאי יותר יצירתי היה יכול לשדרג את הסרט למשהו מאיים יותר, אבל סך הכל שווה צפיה אם אתם חובבי horrormentary.
מי שמחפש משהו מעבר לזה יכול לדלג.

6.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #10536 

לגבי אפולו 18

התחלתי לראות ואחרי כמה דקות כשהבנתי שלכל אורך הסרט אני אצטרך לראות אותו דרך אפקט ה "סרט 8 מ"מ משנות השישים" ויתרתי על התענוג.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שמע זיו

שליחה #10537 

ziv_r כתב:Shark Night 3D למה חובבני? נדמה שחברת ה- CGI רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך שהם קיבלו ולכן הכרישים לא רק שלא נראים מאיימים, אלא הם קטנים למדי. ציפינו לאיזה כריש אחד ענק אשר מסוגל לטרוף סירות וקיבלנו כמה קטנים שיודעים גם לזנק מהמים בצורה בלתי משכנעת.
מעבר לכך, בסרטים מסוג זה, הבנות צריכות להיות בעלי Rack מרשים, סצנת XXX אחת לרפואה והרבה ביקיני. קיבלנו בנות שיותר מידי לבושות, שום XXX, סיפור יותר דבילי מהרגיל ודמויות שעושות בדיוק ההפך ממה שההגיון אומר.
דלגו ומהר.
פסקול DTS-HD Master Audio שבאמת היה יכול להיות הרבה יותר יצירתי מבחינת ה- Sound של הכרישים (לא היה לנו אפילו רעש של כרסום כאשר טורפים את האנשים, זה א-ב!), אבל כנראה לא שילמו מספיק למישהו.
3/10
...
חלק בלתי מבוטל מהסרטים שאתה מסקר פה הם כאלה שכנראה לא אשב לצפות בהם. ועם זאת...נהנה מכל ביקורת. "רצתה לנקום במפיקי הסרט על התשלום הנמוך...". פנינים.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #10538 

(Y)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #10539 

oferlaor כתב:Sanctum 9?! טעם מאוד שונה יש לנו...

Moneyball

בראד פיט מוצלח כהרגלו כמנהל קבוצת בייסבול שכמעט מגיעה עד הסוף אך נטולה את הכסף הנדרש לכך. הוא מנסה שיטה רדיקלית וחדשה שמתבססת על תאוריו תכלכליות. הוא כמעט נכשל ואז...

הבעיה היא שזה בסופו של דבר נושא יבש למדי. ניסו שם להחיות אותו עם הבת של בראד פיט, אבל זה בכ״ז מרגיש יותר כמו שחזור דוקומנטרי מאשר סרט פרופר. אין כניסה לרגשות של השחקנים וג׳ונה היל מבוזבז לחלוטין בסרט הזה כמנתח הכלכלי שמתחיל את המהפכה. הסוף במיוחד מאכזב ונטול פואנטה עבורי. מצד אחד יש כאן כאילו שבירת מוסכמות ומצד שני אידאליזם מאוד מטושטש ולא ברור.

7/10
...
חוץ מהציון הכולל אני מסכים עם כול מילה . אני חושב שהסרט הרבה יותר יפה ומעניין, אבל ללא ספק הסוף שלו מטריד מאוד , ונראה מאוד מאולץ
ציון 8/10

Jackel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #10540 

WARRIOR .... (Y) (Y)

מסופר על שני אחים, לוחמים מילדות, שדרכיהם נפרדו עקב אי אילו נסיבות.
המפגש הבא שלהם יהיה, כמובן, סביב אורח החיים ואומנויות הקרב בהן הם מתמחים
כאשר שניהם נרשמים לאותה תחרות.... (כמובן שישנה עלילת רקע וכו'.)

זהו, מעבר לזה אינני מספר!
סיפור מרגש, קרבות טובים וגם העלילה לא רעה - מומלץ בחום !!!

9 / 10
Today is a good day to be a great day

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”