עכיו סיימתי לראות, בהחלט מצדיק את הציון.xgr3d כתב:Warrior
נהנתי מאוד. לאחרונה אני נהנה מסרטי דרמה יותר מאקשן, או שלא עושים יותר אקשן טוב או שסתם התבגרתי.
9/10...
נהנתי מכל רגע!

עכיו סיימתי לראות, בהחלט מצדיק את הציון.xgr3d כתב:Warrior
נהנתי מאוד. לאחרונה אני נהנה מסרטי דרמה יותר מאקשן, או שלא עושים יותר אקשן טוב או שסתם התבגרתי.
9/10...

Huber כתב:אני משתמש בהמלצות שלכם-זה חוסך לי חפירותזורו44 כתב:חבל שאנשים לא טורחים לקרוא ולהגיב על ציונים של אחרים.[/quoteziv_r כתב:Final Destination 5
כאשר צעיר חווה חזיון בו הוא רואה את חבריו נהרגים עקב גשר שמתמוטט, הוא מייד מוריד אותם מהאוטובוס בו הם נמצאים בדרך לחופשה מטעם העבודה. במפתיע הגשר באמת מתמוטט לאחר מספר שניות ולוקח עימו עשרות קורבנות. 8 הניצולים אשר הצליחו לרמות את המוות עקב ה- Heads Up של העובד עם החזיון, ממשיכים בחייהם, אך המוות לא אוהב שמרמים אותו והוא מגיע לתפוס אותם אחד אחרי השני.
כפי ששם הסרט מציין, זהו החלק החמישי בסדרת הסרטים. אין פה חידוש בעלילה לעומת הסרטים הקודמים, אלא פשוט קבוצה חדשה של נידונים למוות ותאונות קטלניות מקוריות אשר יגרמו לכם הרבה פעמים לראות פעמים מספר סצנות נבחרות. מכיוון שאנחנו יודעים את הסיפור, כל פרט קטן בסרט מחשיד וגורם לנו לחשוב ש"הנה, ככה בטח יגמור האדם את חייו", אם זה מסמר שפתאום נפל מהתקרה ועלול לגרום לתגובת שרשרת, משאית עם בולי עץ שעוברת, מים שנוזלים ממזגן ועוד. הכל מחשיד ותורם להרגשת המתח.
מומלץ, למרות שזה מסטיק שכבר לעסנו.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
7/10...
זורו44, במקרה הספציפי הזה, לזיו ולי יש טעם שונה תהומית בסרטים, כך שלרב אני לא ממש עובר על הביקורות שלו כי אני יודע כבר מראש שמה שהוא יאהב סביר להניח שאני לא ולהיפך. גם אם כן, אני לא חושב שאם אדם אחד חיווה את דעתו על סרט זה או אחר, אחרים לא צריכים לעשות אותו הדבר גם אם דעתם דומה (אהבו, לא אהבו), להיפך, מכמה סיבות שכבר פורטו פה.
מה שאני עושה זה לרדת למטה לשדה של "חיפוש בשרשור", מקיש שם את שם הסרט וקורא את חוו"ד של האנשים שפירסמו לפניי (במידה ויש) וכמובן שלוקח בשיקול את העובדה שחלקם קולעים לרב לטעמי (וכאלו חוו"ד יקבלו אצלי משנה חשיבות) וחלקם לא.......

לדעתי אם השחקן לא היה כ"כ מעצבן זה היה עובר בסדר גמור, כי אלה סרטים שלרוב יש בהם קצת חורים בעלילה.ziv_r כתב:Abduction
צעיר מגלה את התמונה שלו באתר שמציג ילדים חטופים. כאשר הוא מתקשר לברר עוד פרטים, השיחה שלו נקלטת על ידי מודיעין רוסי ו- CIA. במהרה סוכנים נשלחים לביתו והורגים את הוריו. הוא לוקח את השכנה ויחד הם הולכים לברר את הפרשה.
זוכרים את הצעיר המעצבן שמשחק זאב ב- Twilight? כנראה מישהו בהוליווד חשב שהוא לא כזה מעצבן ונתן לו סרט שלם בו הוא הכוכב הראשי. ובכן, זהו סרט לילדים בתיכון, עם הסיפור שכל צעיר היה רוצה לככב בו - בן של סוכן סודי אשר גדל עם זוג סוכנים אחרים אשר מתחזים להיות הוריו. הסרט פשוט גרוע, עם עלילה ותרחישים לא הגיונים ואפילו הבחורה שהצמידו לכוכב הראשי, מעצבנת מכיוון שהיא לא עשתה גבות מעולם (תראו ותבינו).
דלגו הלאה.
2/10...

זה בידיוק מה שרציתי לכתוב בביקורת על הסרט.ziv_r כתב:Abduction
צעיר מגלה את התמונה שלו באתר שמציג ילדים חטופים. כאשר הוא מתקשר לברר עוד פרטים, השיחה שלו נקלטת על ידי מודיעין רוסי ו- CIA. במהרה סוכנים נשלחים לביתו והורגים את הוריו. הוא לוקח את השכנה ויחד הם הולכים לברר את הפרשה.
זוכרים את הצעיר המעצבן שמשחק זאב ב- Twilight? כנראה מישהו בהוליווד חשב שהוא לא כזה מעצבן ונתן לו סרט שלם בו הוא הכוכב הראשי. ובכן, זהו סרט לילדים בתיכון, עם הסיפור שכל צעיר היה רוצה לככב בו - בן של סוכן סודי אשר גדל עם זוג סוכנים אחרים אשר מתחזים להיות הוריו. הסרט פשוט גרוע, עם עלילה ותרחישים לא הגיונים ואפילו הבחורה שהצמידו לכוכב הראשי, מעצבנת מכיוון שהיא לא עשתה גבות מעולם (תראו ותבינו).
דלגו הלאה.
2/10...

אני גם מציע לראות את הסרט הזהoferlaor כתב:The greatest movie ever sold
סרט דוקומנטרי של מורגן ספרלוק (30 ימים, ו-supersize me - הסרט על מקדונלדס) שבו הוא בעצם מציג כיצד תעשיית הפרסום פועלת בארה"ב, ובאופן יותר ספציפי הפרסום המובנה תעשיית הקולנוע.
בעצם הוא עשה כאן משהו סופר שנון. הוא לקח חברות כספונסריות (הסרט עלה 1.5 מיליון דולר, כל הכסף הגיע מחברות שהוצגו בסרט) ותיעד את כל התהליך, מגיוס החברות, דרך איזה סוגי product placement עושים, הוא שילב באופן מתוחכם ומודע לעצמו פרסומות לחברות. ככל שהסרט מתקדם ניתן לראות יותר ויותר עד כמה המניפולציה שעושים עלינו בסרטים הוליוודיים גדולה מכל מה שחשבנו לפני כן. זה מגיע לנקודה שבו אם יש סצינה שלא מופיע מוצר בה שבאופן מוצהר אתה מבין שהוא Product placement אתה מתחיל לנדוד עם העיניים ולחפש מי שילם על דקת התשלום הזו... הוא כמובן פונה למומחים, גם לשיווק, גם לחיבור עם החברות וגם פונה אליהם ישירות.
רק כשרואים את הקטע עם סאו פאולו ואת הקטעים של פרסום בבתי ספר, עיר שהוציאה מהחוק פרסום חוצות לחלוטין, ניתן להבין עד כמה החיים שלנו (ועוד יותר, אלה של האמריקאים) מלאים בפרסום עד לזוב דם.
למי שאוהב סרטים דוקומנטרים, זה בהחלט אחד מהטובים שראיתי לאחרונה. ספרלוק שנון, עושה את שלו באופן מתוחכם ומאוד מודע לעצמו (הוא מפרסם, מראה שהוא מפרסם, ובמקביל מציג את הפרסום כמשהו מגוחך ומניפולטיבי בשקל תשעים).
8/10...