מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73267
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #10461 

Final Destination 5

ניצולי קריסת גשר לומדים על בשרם שאין דרך בה אתה יכול לרמות את המוות.

הסרט החמישי בסידרה, לא מחדש כלום, אבל עושה את מה שהוא צריך לעשות, קרי GORE ואימה במינונים הנכונים. בהחלט מומלץ.

7/10

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #10462 

ziv_r כתב:Final Destination 5
כאשר צעיר חווה חזיון בו הוא רואה את חבריו נהרגים עקב גשר שמתמוטט, הוא מייד מוריד אותם מהאוטובוס בו הם נמצאים בדרך לחופשה מטעם העבודה. במפתיע הגשר באמת מתמוטט לאחר מספר שניות ולוקח עימו עשרות קורבנות. 8 הניצולים אשר הצליחו לרמות את המוות עקב ה- Heads Up של העובד עם החזיון, ממשיכים בחייהם, אך המוות לא אוהב שמרמים אותו והוא מגיע לתפוס אותם אחד אחרי השני.

כפי ששם הסרט מציין, זהו החלק החמישי בסדרת הסרטים. אין פה חידוש בעלילה לעומת הסרטים הקודמים, אלא פשוט קבוצה חדשה של נידונים למוות ותאונות קטלניות מקוריות אשר יגרמו לכם הרבה פעמים לראות פעמים מספר סצנות נבחרות. מכיוון שאנחנו יודעים את הסיפור, כל פרט קטן בסרט מחשיד וגורם לנו לחשוב ש"הנה, ככה בטח יגמור האדם את חייו", אם זה מסמר שפתאום נפל מהתקרה ועלול לגרום לתגובת שרשרת, משאית עם בולי עץ שעוברת, מים שנוזלים ממזגן ועוד. הכל מחשיד ותורם להרגשת המתח.
מומלץ, למרות שזה מסטיק שכבר לעסנו.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
7/10
...
חבל שאנשים לא טורחים לקרוא ולהגיב על ציונים של אחרים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46349
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #10463 

למה חבל? כל אחד ודעתו.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #10464 

:) שכל אחד יחלק ציונים.הכוונה שלי להגיב על הפוסט הראשון ולהתייחס אליו ולא לספר שוב על הסרט.יוצא שחברים לא טורחים לקרוא את מה שנכתב במשך השבוע על אותו סרט.במחשבה שניה לא מפריע לי אם מתעלמים מביקורת :lol:
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #10465 

אני לא יכול לדבר בשם אחרים אבל אני קורא את כל הביקורות, מן הסתם שלאנשים שונים יש דעות שונות ואין ממש טעם בדיון אם הייתי סומך על הביקורת הראשונה שתכתב שיכולה להיות גם שונה לחלוטין מכל שאר הביקורות שיבואו אחריה.

בנוסף אני חושב שמי שמשתתף בדיון כאן באופן קבוע כבר שם לב פחות או יותר מי נוטה לקלוע לטעם שלו.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #10466 

זורו44 כתב::) שכל אחד יחלק ציונים.הכוונה שלי להגיב על הפוסט הראשון ולהתייחס אליו ולא לספר שוב על הסרט.יוצא שחברים לא טורחים לקרוא את מה שנכתב במשך השבוע על אותו סרט.במחשבה שניה לא מפריע לי אם מתעלמים מביקורת :lol:
...
האמת היא שאם היתה דרך לשרשר לפי שם הסרט זה היה יכול להיות מעולה כי אז אתה מקבל את כל הביקורות + הציונים באותו השרשור ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #10467 

Lior_M כתב:
זורו44 כתב::) שכל אחד יחלק ציונים.הכוונה שלי להגיב על הפוסט הראשון ולהתייחס אליו ולא לספר שוב על הסרט.יוצא שחברים לא טורחים לקרוא את מה שנכתב במשך השבוע על אותו סרט.במחשבה שניה לא מפריע לי אם מתעלמים מביקורת :lol:
...
האמת היא שאם היתה דרך לשרשר לפי שם הסרט זה היה יכול להיות מעולה כי אז אתה מקבל את כל הביקורות + הציונים באותו השרשור ..
...
(Y) (Y) (Y)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10468 

Lior_M,
בעיה לשרשר לפי שם הסרט כאשר החברים לא נוטים לרשום את שם הסרט במדוייק.

זורו44,
כפי שכל אחד נותן ציון אחר, כל אחד גם נותן תקציר אחר וחוות דעת אחרת על הסרט.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #10469 

אני אוהב את השרשור של :"מהו הסרט האחרון בו צפיתם?" ... בדיוק כמו שהוא , לא משנה בו כלום , קבוע נכנס לראות ולקרוא המלצות וציונים ואני מאמין שכבר הוותיקים פה למדו להזדהות עם חברים שיש להם טעם זהה ונסמכים על הביקורת ....

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78806
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #10470 

כל עוד זה לא cut & paste של ביקורת של מישהו אחר, אז תקציר אישי דווקא מבורך. אני אוהב לנתח טיפה את הסרט ולא לתת תקציר נקי שלפעמים הוא סוג של ספויילר.

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10471 

אני נוהג הרבה פעמים להשתמש בחיפוש של אתר על מנת למצוא מספר ביקורות שונות, עובד מצוין!
כמובן שאם היתה אפשרות לבצע סינון רק בשרשור זה היה מצוין ככה שכל הביקורת לסרט בודד מופיעות אחת אחרי השניה, כמובן שאם מישהו רושם את השם בצורה שגויה זה יפגע אבל לדעתי אם אפשרות הסינון תיהיה קיימת אנשים יקפידו יותר על רישום שם מלא ונכון.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10472 

cable - דפדף לסוף העמוד הזה - יש אפשרות חיפוש בשרשור זה. בהצלחה

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10473 

Itay_Pollak כתב:cable - דפדף לסוף העמוד הזה - יש אפשרות חיפוש בשרשור זה. בהצלחה
...
כול יום לומדים משהו חדש! תודה :אחלה:

xgr3d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Warrior

שליחה #10474 

Warrior
נהנתי מאוד. לאחרונה אני נהנה מסרטי דרמה יותר מאקשן, או שלא עושים יותר אקשן טוב או שסתם התבגרתי.
9/10

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #10475 

2 THE HUMAN CENTIPEDE

הוי אלוהים למה עשיתי את זה לעצמי ?? (אולי בגלל שהילדה לא הרגישה טוב וגם כשהיא נרדמה, הדאגה גרמה לזה שליל שישי יהפוך ללילה לבן והחלטתי שזה הסרט היחיד שיכול להשאיר אותי ער בשעה 4:00 לפנות בוקר.... 8O )

תקציר..? לא ממש.. אבל בכל זאת.. שומר חניון, פריק של הסרט הראשון, מעוניין ליצור מרבה רגליים אנושי בדיוק כפי "שמדריכים" בסרט...
רע כמו שזה נשמע.. מזעזע בדיוק כמו שמספרים... רע רע רע ..
גור בכמויות מטורפות... פשוט חולני.. בתור חובב אימה, אני חייב לציין שזה אחד מהסרטים היותר חולניים שראיתי.. (מתחרה ראוי ל"סרט סרבי"..)

להתרחק כמו מאש!

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #10476 

משימה בלתי אפשרית 4.

טום קרוז השרירן שוב חוזר להציל את העולם,והפעם מנוכל רוסי שגונב מתקן עם קודות גרעין ומנסה להתחיל מלחמת עולם שלישית.

אחלה סרט שבעולם,האולם היה מפוצץ (קריון,ביאליק,אולם 8 (לא דיגיטללללי)) חוץ משורות 1-3 אז הייתם יוצאים עם כאבי צוואר :lol:

לטעמי יש יותר מדי אפקטים ופעלולים ופחות מדי עלילה ומכות נטו - אבל כל אחד וטעמו.

8.5/10
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73267
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #10477 

זורו44 כתב:
ziv_r כתב:Final Destination 5
כאשר צעיר חווה חזיון בו הוא רואה את חבריו נהרגים עקב גשר שמתמוטט, הוא מייד מוריד אותם מהאוטובוס בו הם נמצאים בדרך לחופשה מטעם העבודה. במפתיע הגשר באמת מתמוטט לאחר מספר שניות ולוקח עימו עשרות קורבנות. 8 הניצולים אשר הצליחו לרמות את המוות עקב ה- Heads Up של העובד עם החזיון, ממשיכים בחייהם, אך המוות לא אוהב שמרמים אותו והוא מגיע לתפוס אותם אחד אחרי השני.

כפי ששם הסרט מציין, זהו החלק החמישי בסדרת הסרטים. אין פה חידוש בעלילה לעומת הסרטים הקודמים, אלא פשוט קבוצה חדשה של נידונים למוות ותאונות קטלניות מקוריות אשר יגרמו לכם הרבה פעמים לראות פעמים מספר סצנות נבחרות. מכיוון שאנחנו יודעים את הסיפור, כל פרט קטן בסרט מחשיד וגורם לנו לחשוב ש"הנה, ככה בטח יגמור האדם את חייו", אם זה מסמר שפתאום נפל מהתקרה ועלול לגרום לתגובת שרשרת, משאית עם בולי עץ שעוברת, מים שנוזלים ממזגן ועוד. הכל מחשיד ותורם להרגשת המתח.
מומלץ, למרות שזה מסטיק שכבר לעסנו.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
7/10
...
חבל שאנשים לא טורחים לקרוא ולהגיב על ציונים של אחרים.
...
זורו44, במקרה הספציפי הזה, לזיו ולי יש טעם שונה תהומית בסרטים, כך שלרב אני לא ממש עובר על הביקורות שלו כי אני יודע כבר מראש שמה שהוא יאהב סביר להניח שאני לא ולהיפך. גם אם כן, אני לא חושב שאם אדם אחד חיווה את דעתו על סרט זה או אחר, אחרים לא צריכים לעשות אותו הדבר גם אם דעתם דומה (אהבו, לא אהבו), להיפך, מכמה סיבות שכבר פורטו פה.

מה שאני עושה זה לרדת למטה לשדה של "חיפוש בשרשור", מקיש שם את שם הסרט וקורא את חוו"ד של האנשים שפירסמו לפניי (במידה ויש) וכמובן שלוקח בשיקול את העובדה שחלקם קולעים לרב לטעמי (וכאלו חוו"ד יקבלו אצלי משנה חשיבות) וחלקם לא.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6050
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #10478 

את תסריט הסרט לדעתי מיותר לכתוב כאן. יש IMDB.
מה שמעניין זו הדעה של הכותב על הסרט.

ולמי שלא מכיר, אתר דרוג, שבעיני, יותר מוצלח מ IMDB:
http://www.rottentomatoes.com/

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #10479 

האישה ששרה,

סרט טוב מאוד. הציון ב IMDB מוצדק לחלוטין.

שני אחים תאומים מתישבים אצל הנוטוריון כדי שיקרא להם את הצוואה של אימם. הם מקבלים שני מכתבים, האחד לאבא שלהם שלא הכירו והשני לאחיהם שמעולם לא פגשו. בצוואה מבקשת האם מהם למסור את המכתבים לנמענים.

דרמה סוחפת ומרגשת. רוב הסרט מתנהל במזרח התיכון (לבנון אם הבנתי נכון). שם אימם גדלה.

8.5\10 לא זוכר מתי בפעם האחרונה בשירשור נתתי ציון כזה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10480 

איתי_הגיתי,
באותה מידה אפשר לומר כי גם ציון וביקורות משתמשים יש ב- IMDB, אז לא צריך את השרשור.

תודה על ההצעות, אך השרשור ימשיך להתנהל בדיוק כפי שנכתב בהודעה הראשונה אשר פתחה את השרשור לפני 3.5 שנים.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”