מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
Zookeeper
נתחיל מהסוף, הסרט די מטומטם (קיטש אמריקאי טיפוסי) אבל בכל זאת נהניתי:
1. קווין גיימס הוא בחור מצחיק
2. הקטעים עם החיות המדברות היו מצחיקים ברובם
3. תמיד כיף להסתכל על רוזריו דוסון המהממת..
בקיצור אם אין משהו אחר לראות...
נתחיל מהסוף, הסרט די מטומטם (קיטש אמריקאי טיפוסי) אבל בכל זאת נהניתי:
1. קווין גיימס הוא בחור מצחיק
2. הקטעים עם החיות המדברות היו מצחיקים ברובם
3. תמיד כיף להסתכל על רוזריו דוסון המהממת..
בקיצור אם אין משהו אחר לראות...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
כולה עמוד וחצי אחורה רשמתי על הסרט.....שי-כ כתב:מישהו כבר צפה ב- Blackthorn ?...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Fright Night
נער מגלה כי שכנו הוא ערפד. עכשיו גורל השכונה מוטל על כתפיו.
חידשו לסרט האימה הקומי משנות השמונים בכיכובו של קולין פארל. אני חייב לציין שבמחצית הראשונה של הסרט די השתעממתי ולכמעט שהחלטתי לוותר, אך המחצית השנייה די פיצתה על הראשונה והייתה בהחלט מבדרת. אז הנה משהו שלא עשיתי עד עכשיו, ציון בחלקים:
5/10 לחצי הראשון של הסרט
7.5/10 למחצית השנייה.
ד"א, ה CGI בסרט בהחלט משובח, סרטים שכאלו פשוט עולים מדרגה בזכות "נפלאות הטכנולוגיה"/אפקטים ממוחשבים והרבה מאוד סצנות משובחות שתראו בחידוש פשוט לא היו אפשריות לשילוב בסרטים משנות השמונים.
ד"א 2 - שמתם לב לשמה של השחקנית הראשית בסרט? למי שלא, השם הוא אימוג'ן פוטס.
חידשו לסרט האימה הקומי משנות השמונים בכיכובו של קולין פארל. אני חייב לציין שבמחצית הראשונה של הסרט די השתעממתי ולכמעט שהחלטתי לוותר, אך המחצית השנייה די פיצתה על הראשונה והייתה בהחלט מבדרת. אז הנה משהו שלא עשיתי עד עכשיו, ציון בחלקים:
5/10 לחצי הראשון של הסרט
7.5/10 למחצית השנייה.
ד"א, ה CGI בסרט בהחלט משובח, סרטים שכאלו פשוט עולים מדרגה בזכות "נפלאות הטכנולוגיה"/אפקטים ממוחשבים והרבה מאוד סצנות משובחות שתראו בחידוש פשוט לא היו אפשריות לשילוב בסרטים משנות השמונים.
ד"א 2 - שמתם לב לשמה של השחקנית הראשית בסרט? למי שלא, השם הוא אימוג'ן פוטס.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
לעזאזל, הייתי ברבע הראשון של הסרט כשלתומי נכנסתי לאתר וקראתי את הביקורת של זיו(ziv_r) ומייד הפסקתי לצפות. עכשיו אני קורא את הביקורת שלך......Huber כתב:Fright Night
5/10 לחצי הראשון של הסרט
7.5/10 למחצית השנייה.
ד"א 2 - שמתם לב לשמה של השחקנית הראשית בסרט? למי שלא, השם הוא אימוג'ן פוטס....
להבא אני פשוט אחליט בעצמי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הרץ, לי ולזיו יש טעם מאוד (מאוד) שונה בסרטים. אתה צריך ללמוד מי פה קולע לרב לטעם שלך ולהסתמך על הביקורות שלו.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
Good Will Hunting 1997
מט' דיימון מגלם את דמותו של וויל האנטינג, צעיר עבריין כבן 20 שעובד כמנקה בMIT , עת עת מתגלה כי הוא ניכן בגאונות מתמטית בלתי נתפסת,כאשר פרופסור אשר מגלה את כשרונו מחליט לעשות הכל כדי לשקם אותו ולמצוא דרך לגרום לו להשתמש בכשרונו.
כמה פשוט ככה גאוני, הרבה זמן לא ראיתי סרט ברמה כזו. דיימון (כבר שכחתי כמה אהבתי אותו בROUNDERS ובטרילוגיית ג'ייסון בורן)נותן פה עוד הצגה אדירה, כמו גם רובין וויליאמס המגלם את תפקיד הטרפיסט שנקשר למטופל שלו.
נהנתי מכל רגע, נוסטלגיה לשמה.
9/10
מט' דיימון מגלם את דמותו של וויל האנטינג, צעיר עבריין כבן 20 שעובד כמנקה בMIT , עת עת מתגלה כי הוא ניכן בגאונות מתמטית בלתי נתפסת,כאשר פרופסור אשר מגלה את כשרונו מחליט לעשות הכל כדי לשקם אותו ולמצוא דרך לגרום לו להשתמש בכשרונו.
כמה פשוט ככה גאוני, הרבה זמן לא ראיתי סרט ברמה כזו. דיימון (כבר שכחתי כמה אהבתי אותו בROUNDERS ובטרילוגיית ג'ייסון בורן)נותן פה עוד הצגה אדירה, כמו גם רובין וויליאמס המגלם את תפקיד הטרפיסט שנקשר למטופל שלו.
נהנתי מכל רגע, נוסטלגיה לשמה.
9/10
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
Taken
מרגל לשעבר סומך על כישוריו הישנים על מנת לשחרר את בתו שנחטפה לצורך סחר בבני אדם.
אל תחפשו כאן דרמה כי אין ואל תחפשו את המתח כי הסוף צפוי, אבל אם בא לכם להעביר שעה וחצי בסרט פעולה זורם שלא דורש יותר מדי מחשבה זה הסרט המתאים.
7/10
The Smurfs
נפתח טוב ומהר מאד מתחיל להתדרדר, עלילה משעמת וחסרת הקסם שזכור מהסדרה הישנה. לדעתי היה אפשר לעשות משהו הרבה יותר טוב. הרגעים היחידים שבהם צחקתי היו הסצינות של גרגמל וחתחתול.
3D נחמד ולא מעבר.
6/10
Buried
הא? מה?
יבשושי וחסר הגיון. הרעיון יכול להיות נחמד, הביצוע פחות.
5.5/10
Breakfast at Tiffany's
קומדיה/דרמה רומנטית ישנה.
אודרי הפבורן מקסימה, התסריט טוב אך עמוס סטריאוטיפים לרגעים מצחיקים לרגעים מוגזמים.
סה"כ אני קצת מאוכזב, הבנתי שהספר יותר טוב והסרט עודן כדי להתאים אותו לחוקי המוסר והצנזורה של התקופה - חבל.
7/10
Kung Fu Panda 2
שיפור קל מהסרט הראשון שגם כן היה לא רע בכלל.
אנימציה יפה וכמה בדיחות טובות, סה"כ סרט מהנה מאד בשנה די חלשה בז'אנר האנימציה.
8/10
מרגל לשעבר סומך על כישוריו הישנים על מנת לשחרר את בתו שנחטפה לצורך סחר בבני אדם.
אל תחפשו כאן דרמה כי אין ואל תחפשו את המתח כי הסוף צפוי, אבל אם בא לכם להעביר שעה וחצי בסרט פעולה זורם שלא דורש יותר מדי מחשבה זה הסרט המתאים.
7/10
The Smurfs
נפתח טוב ומהר מאד מתחיל להתדרדר, עלילה משעמת וחסרת הקסם שזכור מהסדרה הישנה. לדעתי היה אפשר לעשות משהו הרבה יותר טוב. הרגעים היחידים שבהם צחקתי היו הסצינות של גרגמל וחתחתול.
3D נחמד ולא מעבר.
6/10
Buried
הא? מה?
יבשושי וחסר הגיון. הרעיון יכול להיות נחמד, הביצוע פחות.
5.5/10
Breakfast at Tiffany's
קומדיה/דרמה רומנטית ישנה.
אודרי הפבורן מקסימה, התסריט טוב אך עמוס סטריאוטיפים לרגעים מצחיקים לרגעים מוגזמים.
סה"כ אני קצת מאוכזב, הבנתי שהספר יותר טוב והסרט עודן כדי להתאים אותו לחוקי המוסר והצנזורה של התקופה - חבל.
7/10
Kung Fu Panda 2
שיפור קל מהסרט הראשון שגם כן היה לא רע בכלל.
אנימציה יפה וכמה בדיחות טובות, סה"כ סרט מהנה מאד בשנה די חלשה בז'אנר האנימציה.
8/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Blackthorn
בוטץ' קאסידי וסאנדנס קיד היו 2 מפורעי החוק הידועים לשימצה בימי המערב הפרוע. הסרט הבא יוצא מנקודת הנחה שהשניים המשיכו לחיות את חייהם בדרום אמריקה גם אחרי שלכאורה נהרגו ע"י הצבא הבוליביאני ומנסה לספר מה יכל לקרות אם ההשערה הנ"ל נכונה.
הגיבור בסרט הוא אגדה שהגיעה לסוף דרכה, אדם זקן ועייף שמחפש שקט ושלווה ודרך לחזור הביתה (או כמו שהוא מתאר את זה "ישנם שני נקודות דרך מרכזיות בחייו של אדם, כשהוא עוזב את ביתו וכשהוא חוזר אליו"). השחקן שמשחק הדמות הראשית עושה עבודה מצויינת בגילום הדמות הנ"ל ונוסך בדמות חוכמת חיים, מלנכוליה ואת שארית הקשיחות שכנראה נשארה בדמות. לטעמי השחקן עשה עבודה נפלאה ומחזיק את הסרט על הכתפיים. זה בשילוב הנופים המהממים, מוזיקה לא רעה אם כי לפעמים תמוהה וטוויסט חביב לקראת הסוף מביאים אל המסך מערבון מרענן ודי מוצלח ומהנה.
7.5/10
בוטץ' קאסידי וסאנדנס קיד היו 2 מפורעי החוק הידועים לשימצה בימי המערב הפרוע. הסרט הבא יוצא מנקודת הנחה שהשניים המשיכו לחיות את חייהם בדרום אמריקה גם אחרי שלכאורה נהרגו ע"י הצבא הבוליביאני ומנסה לספר מה יכל לקרות אם ההשערה הנ"ל נכונה.
הגיבור בסרט הוא אגדה שהגיעה לסוף דרכה, אדם זקן ועייף שמחפש שקט ושלווה ודרך לחזור הביתה (או כמו שהוא מתאר את זה "ישנם שני נקודות דרך מרכזיות בחייו של אדם, כשהוא עוזב את ביתו וכשהוא חוזר אליו"). השחקן שמשחק הדמות הראשית עושה עבודה מצויינת בגילום הדמות הנ"ל ונוסך בדמות חוכמת חיים, מלנכוליה ואת שארית הקשיחות שכנראה נשארה בדמות. לטעמי השחקן עשה עבודה נפלאה ומחזיק את הסרט על הכתפיים. זה בשילוב הנופים המהממים, מוזיקה לא רעה אם כי לפעמים תמוהה וטוויסט חביב לקראת הסוף מביאים אל המסך מערבון מרענן ודי מוצלח ומהנה.
7.5/10
- the_crown
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
Religulous
סרט דוקומנטרי באורך מלא על דתות בעידן המודרני .
אני חושב בכל מי שהתראיין לסרט הזה די מצטער על זה כי Bill Maher גורם כמעט לכולם להיראות רע במקרה הטוב ואידיוט גמור במקרה הרע.
זה ז'אנר די חדש (לי לפחות ) של סרטים דוקומנטרים קומיים והיו קטעים שצחקתי בקול רם .
ציטוט אחד מתוך הסרט בו סנטור אמריקאי אומר "you don't have to pass an IQ test to be in the senate" , המבוכה שאחרי המשפט שווה זהב.
לא מצאתי תרגום עברי לסרט.
מומלץ מאוד
9/10
אני חושב בכל מי שהתראיין לסרט הזה די מצטער על זה כי Bill Maher גורם כמעט לכולם להיראות רע במקרה הטוב ואידיוט גמור במקרה הרע.
זה ז'אנר די חדש (לי לפחות ) של סרטים דוקומנטרים קומיים והיו קטעים שצחקתי בקול רם .
ציטוט אחד מתוך הסרט בו סנטור אמריקאי אומר "you don't have to pass an IQ test to be in the senate" , המבוכה שאחרי המשפט שווה זהב.
מומלץ מאוד
9/10
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
Winnie the Pooh
קצר מאד וחביב. לילדים קטנים וחובבי דיסני בלבד.
7/10
קצר מאד וחביב. לילדים קטנים וחובבי דיסני בלבד.
7/10
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
Planet of the apes - 1968
באיחור מה צפיתי לראשונה, והופתעתי לטובה. סרט מדע בדיוני קלאסי. נהניתי.
8.7/10
The change up
חמוד, לא לוקח את עצמו ברצינות מדי, נהניתי מאד עם האשה.
7.5/10
Hall Pass
עלילה לא אמינה, קצב איטי מדי, בקיצור לא זורם. האשה השתעממה וביקשה להפסיק אחרי חצי שעה. עדיין אפשר לראות.
5.9/10
באיחור מה צפיתי לראשונה, והופתעתי לטובה. סרט מדע בדיוני קלאסי. נהניתי.
8.7/10
The change up
חמוד, לא לוקח את עצמו ברצינות מדי, נהניתי מאד עם האשה.
7.5/10
Hall Pass
עלילה לא אמינה, קצב איטי מדי, בקיצור לא זורם. האשה השתעממה וביקשה להפסיק אחרי חצי שעה. עדיין אפשר לראות.
5.9/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
Colombiana
לאחר רצח הוריה, ילדה קטנה גודלת להיות רוצחת שכירה. הילדה לא שוכחת את מה שקרה להוריה ויוצאת לאתר ולהרוג את האחראי לביצוע הפקודה.
לפעמים כשנגמר הטעם במסטיק, אנחנו ממשיכים ללעוס אותו. למה? כי הוא עושה את העבודה לאותו רגע. אחרי שאנחנו מתעשתים וזורקים אותו סוף סוף, אנחנו מרגישים כמה הלסת שלנו כואבת מהלעיסה ואומרים לעצמנו "למה לעזאזל לעסנו את המסטיק כל כך הרבה זמן?". אנחנו לא לומדים לקח ועם המסטיק הבא, הסיפור חוזר חלילה.
זוהי תמצית הסיפור כאן, עלילה לעוסה כמו מסטיק בטיול שנתי, רק שהפעם לקחו את הילדה הקטנה ביותר בשכבה לשחק בתפקיד הלא משכנע של רוצחת בדם קר.
פסקול DTS-HD Master Audio שהיה יכול להיות הרבה יותר.
נתראה בסרט הפעולה הלעוס הבא.
3/10
לאחר רצח הוריה, ילדה קטנה גודלת להיות רוצחת שכירה. הילדה לא שוכחת את מה שקרה להוריה ויוצאת לאתר ולהרוג את האחראי לביצוע הפקודה.
לפעמים כשנגמר הטעם במסטיק, אנחנו ממשיכים ללעוס אותו. למה? כי הוא עושה את העבודה לאותו רגע. אחרי שאנחנו מתעשתים וזורקים אותו סוף סוף, אנחנו מרגישים כמה הלסת שלנו כואבת מהלעיסה ואומרים לעצמנו "למה לעזאזל לעסנו את המסטיק כל כך הרבה זמן?". אנחנו לא לומדים לקח ועם המסטיק הבא, הסיפור חוזר חלילה.
זוהי תמצית הסיפור כאן, עלילה לעוסה כמו מסטיק בטיול שנתי, רק שהפעם לקחו את הילדה הקטנה ביותר בשכבה לשחק בתפקיד הלא משכנע של רוצחת בדם קר.
פסקול DTS-HD Master Audio שהיה יכול להיות הרבה יותר.
נתראה בסרט הפעולה הלעוס הבא.
3/10
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
בהחלט מומלץ ולא רק לאתאיסטים מושבעים. דרך אגב, יש תרגום עברי בכל אתרי התרגום.the_crown כתב:Religulous
מומלץ מאוד
9/10...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
Adele Live At The Royal Albert Hall
לא בדיוק סרט, וגם איכות התמונה לא מדהימה ( לדעתי בגלל תאורה בעייתית ולא בגלל קידוד ) ,
אבל הבחורה הזו פשוט מדהימה. טונות של אינטיליגנציה בהגשה, קול מדהים, הומור עצמי. פשוט מאסטרפיס,
לא בדיוק סרט, וגם איכות התמונה לא מדהימה ( לדעתי בגלל תאורה בעייתית ולא בגלל קידוד ) ,
אבל הבחורה הזו פשוט מדהימה. טונות של אינטיליגנציה בהגשה, קול מדהים, הומור עצמי. פשוט מאסטרפיס,
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- the_crown
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
זה לא תרגום לגרסה MKV
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Flypaper
זהו סיפורו של בנק הנשדד בו זמנית ע"י 2 קבוצות של שודדים, האחת מקצוענית ומאורגנת והשנייה של זוג רדנקים שלומאלים. ואם אתם חושבים שבזה מסתיים הברדק, פה הוא רק מתחיל.
אחד מסירטי הפשע המשעשעים והמוצלחים ביותר שיצא לי לראות בשנים האחרונות, כשצמד הפושעים השלומאלים פשוט גרם לי להתפקע מצחוק שוב ושוב (ושוב). גם שאר הדמויות בסרט די יחודיות ומעניינות, החל ב"איש הגשם" דרך שודד הבנקים ה"יהודי". זהו סרט המשלב קומדיה, אקשן ומיסתורין בתמהיל מוצלח בסרט אחד. בין כל זה לטוויסט הכפול בסוף הסרט קיבלנו סרט שבהחלט אינו יצירת מופת לדורות, אבל סרט משעשע ומהנה לחלוטין.
8.5/10
זהו סיפורו של בנק הנשדד בו זמנית ע"י 2 קבוצות של שודדים, האחת מקצוענית ומאורגנת והשנייה של זוג רדנקים שלומאלים. ואם אתם חושבים שבזה מסתיים הברדק, פה הוא רק מתחיל.
אחד מסירטי הפשע המשעשעים והמוצלחים ביותר שיצא לי לראות בשנים האחרונות, כשצמד הפושעים השלומאלים פשוט גרם לי להתפקע מצחוק שוב ושוב (ושוב). גם שאר הדמויות בסרט די יחודיות ומעניינות, החל ב"איש הגשם" דרך שודד הבנקים ה"יהודי". זהו סרט המשלב קומדיה, אקשן ומיסתורין בתמהיל מוצלח בסרט אחד. בין כל זה לטוויסט הכפול בסוף הסרט קיבלנו סרט שבהחלט אינו יצירת מופת לדורות, אבל סרט משעשע ומהנה לחלוטין.
8.5/10
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
וואלה, הייתי בטוח שזה *** של סרט
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
גרין זון 2010
צ'יף בצבא ארה"ב, רוי מילר (מאט דיימון), נקלע לתוך מזימה סודית הקשורה למודיעין של הנשק להשמדה המונית שהובילה את ארה"ב למלחמה בעירק. בעזרת סוכן סי.איי.אי הוא מחליט לחשוף את המזימה ולמצוא את הנשק.
צפיה קצת באיחור, סרט מלחמה/דרמה העשוי באופן מהוקצע .
7.5/10
צ'יף בצבא ארה"ב, רוי מילר (מאט דיימון), נקלע לתוך מזימה סודית הקשורה למודיעין של הנשק להשמדה המונית שהובילה את ארה"ב למלחמה בעירק. בעזרת סוכן סי.איי.אי הוא מחליט לחשוף את המזימה ולמצוא את הנשק.
צפיה קצת באיחור, סרט מלחמה/דרמה העשוי באופן מהוקצע .
7.5/10
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
Catch 44-
אוסף שחקנים משובח (או יותר נכון אהוב עליי ) עם משחק מצוין של פורסט Whitaker אבל הסרט עצמו , אוי ואבוי , אחד המאכזבים והמוזרים שראיתי השנה , בקטעים מסוימים הרגשנו שזה סוג של pulp fiction wannabe אבל זה פשוט לא מצליח , משהו בסרט פשוט היה מקולקל (אולי צריך לראות אותו שוב אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב).

אוסף שחקנים משובח (או יותר נכון אהוב עליי ) עם משחק מצוין של פורסט Whitaker אבל הסרט עצמו , אוי ואבוי , אחד המאכזבים והמוזרים שראיתי השנה , בקטעים מסוימים הרגשנו שזה סוג של pulp fiction wannabe אבל זה פשוט לא מצליח , משהו בסרט פשוט היה מקולקל (אולי צריך לראות אותו שוב אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב).
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
Rise of the Planet of the Apes
מעניין, מחושב, עשוי טוב, הסיפור כבר נרשם
8/10
Transformers: Dark of the Moon
סרט על כוסית, וחבר שלה שיש להם המון מזל, בעיקר בנפילה מבניינים וכדומה.
סאונד מהנה ביותר, תמונה מרתקת, אפקטים שאסור לפספס (וסוף סוף אפשר להבין מי נגד מי)
אה, וגם מק-דרימי... (אנטומיה של גריי)
7/10
Horrible Boses
קומדיה נחמדה ותו לא, ג'ניפר אניסטור ברגעים חושפניים בהחלט עזרו פה בניקוד.
6/10
Resident Evil: Aftelife 3D
לא יודע למה, למרות שהכל נראה הזוי אני יוצא מרוצה מכל סרט בסדרה הזאת.
כרגיל ים זומבים (אני בטוח שזה רץ אצל זיו בתור שומר מסך או משהו), נשקים ממש גדולים, והרבה יכולות שמציגה אליס.
התלת מימד עושה עבודה מעולה, בייחוד שרואים את הקנה של הנשק צלפים בהתחלה.
8/10
מעניין, מחושב, עשוי טוב, הסיפור כבר נרשם
8/10
Transformers: Dark of the Moon
סרט על כוסית, וחבר שלה שיש להם המון מזל, בעיקר בנפילה מבניינים וכדומה.
סאונד מהנה ביותר, תמונה מרתקת, אפקטים שאסור לפספס (וסוף סוף אפשר להבין מי נגד מי)
אה, וגם מק-דרימי... (אנטומיה של גריי)
7/10
Horrible Boses
קומדיה נחמדה ותו לא, ג'ניפר אניסטור ברגעים חושפניים בהחלט עזרו פה בניקוד.
6/10
Resident Evil: Aftelife 3D
לא יודע למה, למרות שהכל נראה הזוי אני יוצא מרוצה מכל סרט בסדרה הזאת.
כרגיל ים זומבים (אני בטוח שזה רץ אצל זיו בתור שומר מסך או משהו), נשקים ממש גדולים, והרבה יכולות שמציגה אליס.
התלת מימד עושה עבודה מעולה, בייחוד שרואים את הקנה של הנשק צלפים בהתחלה.
8/10
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload