מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

gilos כתב:'ספרטקוס - דם וחול' מביא למסך את הסיפור בהרחבה על 'ספרטקוס' - גלדיאטור תראקי, שהיווה כמעט את הפירצה היחידה בכל ההסיטוריה בחומות האבטחה של רומא, והוביל מרד עבדים כנגד האימפרייה העצומה דאז.

עד עתה ראיתי חמישה פרקים (מתוך 13), וכולם בלילה אחד - כי לא הצלחתי לעצור את עצמי.
הסדרה עשוייה מצויין. עלילה שנבנית מדקה לדקה ומשתפת את הצופה בכל פרט שעשוי לקדם את העלילה.
השחקן הראשי הוא אנדי ויטפילד, שחלה מייד לאחר הסדרה בסרטן והלך לעולמו לא מזמן מכתיבת הפוסט הזה.
קשה שלא להיקשר לשחקן הכריזמטי הזה, שאני בטוח שלמי שימלא את מקומו בעונה הבאה, יהיה קשה להיכנס לנעליו, ובכל אופן, לנו הצופים יהיה קשה להיקשר ל'ספרטקוס' אחר.
כמו כן, ישנה עונה נוספת, אך לא קשורה ישירות ל'ספרטקוס - דם וחול' והיא: 'ספרטקוס - אלוהי הזירה' - שמהווה מעין פריקוול ל-'דם וחול'. 'אלוהי הזירה' נעשה בעצם כדי להרוויח זמן, ולראות האם רוחות הגורל נושבות לטובתו של אנדי, אך כאמור, הן לא.
יש לי ביקורת כלפי פרט אחד - הקזות הדם הרבות ששוטפות את עיננו , נראות כאילו נלקחו מסרט אנימציה יפני ואותי זה מאכזב לראות סדרה עם השקעה כזו גדולה מהולה ב'אפקט' כמו הקזת דם כזה זול ומזוייף.

מי שאהב, כמוני, את הסדרה - יאהב גם את 'רומא' שיצאה עד עתה (הבה נקווה לעוד) בשת עונות.
מומלץ במוי חום.

10ֿ|9.5
...
שמעו נא חבריי,
רוצו או משהו כזה לראות. סיימתי היום את הפרק 13 והאחרון לעונה, ואני צמא לעוד....לעוד...
מחכה בקוצר רוח לעונה השניה, ומבואס מעצם העובדה שאנדי - ספרטקוס שכל כך נקשרתי אליו לא יהיה בעונה השניה.
סדרה מעולה, ועשויה היטיב.
אני מעלה את הציון ל-9.8
לא 10 בגלל, כמו שכתבתי כבר למעלה, סצנות הדם המוגזמות ושכל עין תבחין בזיופן.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

חברה , לא מתכוון לפגוע באף אחד אבל זה לא
שרשור סרטים...?
:roll: :roll:

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291

How The West Was Won

שליחה

בתור חובב מערבונים וסרטים קלאסיים, החלטתי לצפות בסרט הזה חלק מסתימת חורים בהשכלת הסרטים שלי.
ג'ון פורד ביים סרט אפי מקסים המגולל סיפורה של משפחה אמריקאית במאה ה 19 למשך 4 עשורים ,
שמחפשת לעבור למערב ה-עוד-לא-מיושב של ארה"ב.
הסרט מחולק ל 2 חלקים , כל חלק מספר צד של אחות . אחת נמצאת במערב ומחפשת כבר את העושר והשנייה עדיין ב Midwest חיה חיי פשטות עוני ומלחמה .
מלחמת אזרחים , הבהלה לזהב , אינדיאנים , מסילת הרכבת הראשונה , המיסיסיפי , Steam boats...מקסים!
הכל שם..
לראות את ההסיטוריה של ארה"ב עוברת לך מול העיניים.. !
8.10

gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

dgent כתב:חברה , לא מתכוון לפגוע באף אחד אבל זה לא
שרשור סרטים...?
:roll: :roll:
...
(n)

wpfreaky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361

שליחה

הסנדק 3

זהו סרט המשך לסרטים הסנדק, והסנדק חלק שני. עלילת הסרט מספרת על האירועים במשפחת הפשע של קורליאון בסוף שנות ה-70 ובתחילת שנות ה-80 וקושרת אותם לאירועים ידועים כגון מותו של האפיפיור יוחנן פאולוס הראשון.

לדעתי טוב כמו השניים הקודמים.

7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

The switch up

סרט שמעלה שוב את הסיפור של שניים שמחליפים גופות. לרוב זה ילד וההורה שלו או בן ובת. הפעם זה שני חברים: סתלבטן אוהב נשים (בהריון לרוב) ועו״ד מאופק. הסרט בוטה, לא עוצר בכלום ומנסה לחדש בכוח ת הפורמט המאובק שקיים כנראה כבר איזה 50 שנה ב 50 סרטים שונים. אבל בניגוד לאחרים הוא מצליח דווקא להצחיק ולמרות שבשלב מסויים מאבדים את הקשר בין מי המאופק ומי הפרוע, זה סה״כ עובד לא רע.

8/10

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

13 Assassins
חיקוי/רי-מייק לשבעה סמוראים.
למרות הצבע והסראונד, לא סרט שמחדש משהו.
6/10

Crazy Stupid Love
קומד' רומ' חביבה, מעביר את הזמן.
7/10

Chinatown
קלאסיקה שעדיין עובדת.
מקבל עזרה מפס קול של ג'רי גולדסמיט.
9/10

Manhattan Murder Mystery
לא מליגה אלף של וודי אלן, עדיין שווה צפיה,
מתחקה/עושה הומאז' ל"הדייר" של פולנסקי.
8/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:The switch up

סרט שמעלה שוב את הסיפור של שניים שמחליפים גופות. לרוב זה ילד וההורה שלו או בן ובת. הפעם זה שני חברים: סתלבטן אוהב נשים (בהריון לרוב) ועו״ד מאופק. הסרט בוטה, לא עוצר בכלום ומנסה לחדש בכוח ת הפורמט המאובק שקיים כנראה כבר איזה 50 שנה ב 50 סרטים שונים. אבל בניגוד לאחרים הוא מצליח דווקא להצחיק ולמרות שבשלב מסויים מאבדים את הקשר בין מי המאופק ומי הפרוע, זה סה״כ עובד לא רע.

8/10
...
אני מניח שהתכוונת ל The Change-Up?

http://www.imdb.com/title/tt1488555/

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

Huber כתב:
oferlaor כתב:The switch up

8/10
...
אני מניח שהתכוונת ל The Change-Up?

http://www.imdb.com/title/tt1488555/
...
כן גם אני חושב ,
חייב להודות שעופר פגע בול , 1000 סרטים עשו בסגנון אבל זה היה פשוט מצוין! (Y) גם אני וגם האישה נהננו

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

קונג פו פנדה 2

פחות טוב מהראשון. אפילו הרבה פחות טוב מהראשון.

הבן של קיסר סין הוגלה מביתו. לאחר הרבה שנים הוא החליט להשיב לעצמו את כסא הקיסר ע"י כיבוש סין באמצעות נשק חדש וקטלני.

סאונד חביב

5\10

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

Captain America- הסרט מבוסס על גיבור הקומיקס הנודע, ההתחלה טובה, מעניינת ואפילו משעשעת , אחרי כמה דקות הסרט מקבל תפנית והופך להיות סרט אקשן טורקי מהסוג הגרוע ביותר. אני לא יודע את הסוף שלו כי הפסקתי לראות רק 3/4 ממנו וגם זה לאחר מאמץ רב ותקווה שיהיה שיפור בהמשך, נראה לי שאני אוותר על ה1/4 האחרון. ציון 4 מתוך 10 (בלי ההתחלה הטובה הוא היה מקבל ממני 0).

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

The Change-Up
זוג חברים, אחד עורך דין מצליח והשני רווק מושבע שחי חיי הוללות, מתחלפים בחיים שלהם לאחר אמירת משאלת לב ליד מזרקה קסומה. החילופין בחיים של שניהם מעמידים אותם בסצנות משעשעות.

100 סרטים כאלו כבר עשו, אך ביצוע רענן ובדיחות טובות גרמו לי ולאישתי מספר פעמים להפסיק בצפייה בגלל צחוק מתגלגל. הסיפור ידוע, הסוף גם כן ברור לכם עוד לפני שהתחלתם בצפייה, למרות זאת לכו על זה, זהו סרט מצויין לשישי בערב עם האישה.
8/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

טרון - המורשת

הופתעתי לטובה... עלילה לא מדהימה אבל שווה לראות בגלל האלמנטים הויזואלים - למי שאוהב את סגנון ה היי-טק...
ראיתי את זה ב יס HD - האיכות היתה מעל הממוצע (הנמוך) שלהם.

הפלישה למערב

תת רמה של סרט... לא מבין איך האריסון פורד הסכים להשתתף אחרי שקרא את התסריט המגוכך (ואל תגידו לי שזה בגלל כסף - יש לו מספיק לא??)
הרעיון (חייזרים בשילוב מערבון) מענין וייחודי, השחקנים טובים (פורד ודניאל קריג) אבל התסריט והעלילה מתחת לכל ביקורת... מזל שלא ראיתי בקולנוע

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

oris74 כתב:
הפלישה למערב
תת רמה של סרט... לא מבין איך האריסון פורד הסכים להשתתף אחרי שקרא את התסריט המגוכך (ואל תגידו לי שזה בגלל כסף - יש לו מספיק לא??)
הרעיון (חייזרים בשילוב מערבון) מענין וייחודי, השחקנים טובים (פורד ודניאל קריג) אבל התסריט והעלילה מתחת לכל ביקורת... מזל שלא ראיתי בקולנוע
...

דווקא נהנתי מהסרט, במיוחד בגלל שהסאב אצלי כמעט ולא הפסיק לעבוד :)
גילוי נאות - עכשיו סיימתי לראות אותו.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217

Re: Spartcus - Blood And Sand

שליחה

gilos כתב: שמעו נא חבריי,
רוצו או משהו כזה לראות. סיימתי היום את הפרק 13 והאחרון לעונה, ואני צמא לעוד....לעוד...
מחכה בקוצר רוח לעונה השניה, ומבואס מעצם העובדה שאנדי - ספרטקוס שכל כך נקשרתי אליו לא יהיה בעונה השניה.
אני מעלה את הציון ל-9.8
...
יש עונה נוספת לספרטקוס- אלוהי הזירה.. מספר על מה שקרה בלודוס לפני שספרטקוס הגיע.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

Re: Spartcus - Blood And Sand

שליחה

yakirh כתב:
gilos כתב: שמעו נא חבריי,
אני מעלה את הציון ל-9.8
...
יש עונה נוספת לספרטקוס- אלוהי הזירה.. מספר על מה שקרה בלודוס לפני שספרטקוס הגיע.
...
ובינואר ההמשך!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

חברים יקרים - למה לערבב שמחה בשמחה? יש שרשור יעודי לסדרות..
http://www.hometheater.co.il/vt130743.% ... 7%AA%D7%A8

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אה, קצת אוף טופיק לא הרג אף אחד.
כל עוד זה צדדי ולא משתלט על השירשור אז לא נורא

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

סליחה על הבורות הקשה.....

סדרת Star Wars, מאיפה מתחילים?
הסרט הראשון, יצא ב- 1977, Star Wars: Episode IV - A New Hope, זה אפיסודה 4.
רק ב- 1999 יצא Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, האפיסודה הראשונה....

אז מה עדיף? עפ"י שנת היציאה של הסרט או עפ"י אפיסודה או שזה לא משנה כי אין קשר בין הסרטים? :oops:
לירן

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

liranmishani כתב:סליחה על הבורות הקשה.....

סדרת Star Wars, מאיפה מתחילים?
הסרט הראשון, יצא ב- 1977, Star Wars: Episode IV - A New Hope, זה אפיסודה 4.
רק ב- 1999 יצא Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, האפיסודה הראשונה....

אז מה עדיף? עפ"י שנת היציאה של הסרט או עפ"י אפיסודה או שזה לא משנה כי אין קשר בין הסרטים? :oops:
...
לטעמי על פי הסדר של הסדרה ולא לפי שנת יציאה, אבל זו שאלה לשירשור יעודי... בעיקר משום שזה עלול לגרור דעות ודיונים שאינם קשורים לנושא השרשור.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”