מיזם הסיבים עד הבית של פרטנר - מישהו מכיר?
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@eldan
·
איזה תדר בוייפיי? ומה המרחק של הראוטר מהמכשיר שממנו נמדד המהירות? כמה קירות בין לבין
·
איזה תדר בוייפיי? ומה המרחק של הראוטר מהמכשיר שממנו נמדד המהירות? כמה קירות בין לבין
יש למישהו מושג אם ניתוב בחיבור dhcp נותן תוצאה טובה יותר מאשר pppoe?
בזמן האחרון החיבור שלי לנטפליקס ארה"ב נותן תוצאות לא משהו בכלל, ומתקשה להזרים סדרות בקצב 15 מהביט. נטפליקס ישראלי אין בעיה כמובן.
יש למישהו במקרה מושג? או אולי אם גיימר עוזר?
בזמן האחרון החיבור שלי לנטפליקס ארה"ב נותן תוצאות לא משהו בכלל, ומתקשה להזרים סדרות בקצב 15 מהביט. נטפליקס ישראלי אין בעיה כמובן.
יש למישהו במקרה מושג? או אולי אם גיימר עוזר?
·Nemesis כתב:יש למישהו מושג אם ניתוב בחיבור dhcp נותן תוצאה טובה יותר מאשר pppoe?
יש למישהו במקרה מושג? או אולי אם גיימר עוזר?...
גיימר כמובן שעוזר, גיימר כל עוד הניתוב לא משתנה העדיפות משתנה.
מה גם לפי מה שDAMIT אומר אז גם הIP מתחלף אז גם הניתוב ישתנה לטובה או לרעה.
כך או כך גיימר יעזור. תנסה ותראה, תמיד תוכל לבטל.
·באיזה מהמצבים היה לך IP שמתחיל ב83.130? או שבכלל לא נתקלת?Damit1 כתב:עברתי פעמיים מחייגן, לאייפי אוטומטי .
זה בדוק מה שאני אומר...
FunnyName כתב:·באיזה מהמצבים היה לך IP שמתחיל ב83.130? או שבכלל לא נתקלת?.........
83.130 זה חייגן עם גיימר (PPPOE עם גיימר).
יש תכנון מצד פרטנר להעביר את כל משתמשי הסיבים ל DHCP עם הזמן.
הניתוב הרבה יותר טוב, מניסיון בחייגן ובDHCP.
היום הם כבר מחברים בברירת מחדל ב-DHCP, אבל לקוחות ותיקים שעוד נשארו מאחור, מומלץ בחום להתקשר לבקש (ולפעמים אפילו לדרוש ולהתעקש, לא משנה מה התירוצים שממציאים לכם במוקד) מעבר ל-DHCP מחייגן.
לא חוזר אחורה.
מהירויות כמובן בחבילת גיגה תמיד עומדות על 930-950 קבוע בסטרימר עם כ.רשת גיגה.
ביצעת ספיד-טסט לאחרונה?Nemesis כתב:יש למישהו מושג אם ניתוב בחיבור dhcp נותן תוצאה טובה יותר מאשר pppoe?
יש למישהו במקרה מושג? או אולי אם גיימר עוזר?...
בלי קשר ממליץ מעבר ל-DHCP.
לא חושב שגיימר רלוונטי במקרה של נטפליקס.
·כן. Speed test בסדר גמור, אבל fast.com כאשר אני מחובר לארה"ב נותן תוצאות זוועה.Damit1 כתב:ביצעת ספיד-טסט לאחרונה?......
בלי קשר ממליץ מעבר ל-DHCP.
לא חושב שגיימר רלוונטי במקרה של נטפליקס....
אתמול צפיתי ב punisher בארה"ב (אני יודע שיש גם בישראל אבל אין לי כח להעביר את הגדרות הרשת בטלוויזיה הלוך חזור) לקח קרוב ל 15 דקות על שהצליח להתייצב על הקצב המקסימלי.
אנסה dhcp וגיימר, נראה מה יקרה.
מרוצה עד הגג. לקחתי 1 ג'יגה. נותן לי 940 מגה בSPEEDTEST ו980 ב fast.com . העלאה מעל 100. מוריד טורנטים על 100+מגה מטורנטליצ'. גולש הרבה יותר חלק וזריז (זמן תגובה ) והכל עם הראוטר שלהם (חיבור קווי) . חבילה 1000 מגה אבל לקחתי גם חבילת גיימר שזה עוד 10 ש"ח והכל בחיבור DHCP בלי חייגן
https://imgur.com/2MRfTun.png
https://imgur.com/2MRfTun.png