מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
למי שכתב על קולומביאנה, לא תוסיפו תקציר שנדע אם יעניין אותנו לראות?!
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
עופר,
אני דיי משוכנע שכבר כתבו בעבר. לא סתם כתבתי "כל מי שראה אותו...".
אני דיי משוכנע שכבר כתבו בעבר. לא סתם כתבתי "כל מי שראה אותו...".
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
עופר אני ביקשתי יותר מפעם (ללא תגובה) להוסיף אם אפשר את התוסף של IMDB לפורום , הוא פועל מצוין ולא לוקח כ"כ הרבה משאבים לפי הפורומים האחרים שאני משתתף עם התוסף...oferlaor כתב:למי שכתב על קולומביאנה, לא תוסיפו תקציר שנדע אם יעניין אותנו לראות?!...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
The Stoning of Soraya M
עיתונאי צרפתי ממוצא איראני המגיע לביקור באיראן שומע סיפור מצמרר על סקילתה של אישה על לא עוול בכפה, המסופר על ידי דודתה.
אני אישית מאמין גדול במשפט "יצר לב האדם רע מנעוריו" ומאמין שהמרחק בננו לבין ברבריות הוא כפסע. אחד הספרים האהובים עליי בילדותי היה בעל זבוב מכיוון שאני אישית מאמין שהחברה האנושית ה"מתורבתת" לא רחוקה מאוד מחייתיות טהורה (ויסלחו לי החיות שהשוויתי אותם לבני אדם). עצם העובדה שהסרט הנ"ל מבוסס על סיפור אמיתי והעובדה שמיקרים כאלו ממשיכים לקרות על בסיס קבוע מוכיח שהאנושות עדיין נמצאת בשלבים המאוד ראשונים ופרימטיביים שלה למרות העובדה שאנו רוצים להאמין אחרת.
הסרט עצמו פשוט חזק, השחקנים הראשיים (הדודה, האישה, הבעל, המולה ועוד) עושים עבודה נפלאה בגילום דמויותיהם והסיפור מועבר בצורה שהצליחה לזעזע אפילו אותי. הסרט מצליח לגרום לצופה להיכנס עמוק לתוכו ולחוות בעצמו את החוויה. המעבר מצפייה בסרט ללהיות שקוע בסיפור נעשה בצורה מבריקה. מומלץ בחום.
8.9/10
עיתונאי צרפתי ממוצא איראני המגיע לביקור באיראן שומע סיפור מצמרר על סקילתה של אישה על לא עוול בכפה, המסופר על ידי דודתה.
אני אישית מאמין גדול במשפט "יצר לב האדם רע מנעוריו" ומאמין שהמרחק בננו לבין ברבריות הוא כפסע. אחד הספרים האהובים עליי בילדותי היה בעל זבוב מכיוון שאני אישית מאמין שהחברה האנושית ה"מתורבתת" לא רחוקה מאוד מחייתיות טהורה (ויסלחו לי החיות שהשוויתי אותם לבני אדם). עצם העובדה שהסרט הנ"ל מבוסס על סיפור אמיתי והעובדה שמיקרים כאלו ממשיכים לקרות על בסיס קבוע מוכיח שהאנושות עדיין נמצאת בשלבים המאוד ראשונים ופרימטיביים שלה למרות העובדה שאנו רוצים להאמין אחרת.
הסרט עצמו פשוט חזק, השחקנים הראשיים (הדודה, האישה, הבעל, המולה ועוד) עושים עבודה נפלאה בגילום דמויותיהם והסיפור מועבר בצורה שהצליחה לזעזע אפילו אותי. הסרט מצליח לגרום לצופה להיכנס עמוק לתוכו ולחוות בעצמו את החוויה. המעבר מצפייה בסרט ללהיות שקוע בסיפור נעשה בצורה מבריקה. מומלץ בחום.
8.9/10
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Crazy stupid love
קומדיה אמריקאים עם סוף ידוע מראש אבל לא בדיוק. האישה רוצה להתגרש הבן מאוהב בביבי סיטר והביביסיטר מאוהבת באבא והאבא מאוהב באמא אבל האמא רוצה להתגרש אז האבא יוצא לצייד נשים בעזרת שעורים פרטיים אצל רב שגל ודון ג'ואן (שידע רק דחייה אחת מבחורה מאוד מיוחדת ודחייה זו תתברר להיות מאוד משמעותית עבורו בטווח הארוך) אבל האבא ממשיך לאהוב את האמא ודקה לפני שהאמא נופלת בשנית לזרועות האבא הכול מתפוצץ ברעש אדיר.
אז מה עם הסוף הידוע מראש זהו שאמרתי שלא בדיוק.
סרט חביב לא יותר מזה משחק טוב מאוד של כולם אבל תסריט לא ממש מעורר אמון לעיתים
הסיפור סביל ובר צפייה ובסה"כ הסרט זורם לא רע עד לסוף הידוע מראש... אבל לא בדיוק
6.9/10
קומדיה אמריקאים עם סוף ידוע מראש אבל לא בדיוק. האישה רוצה להתגרש הבן מאוהב בביבי סיטר והביביסיטר מאוהבת באבא והאבא מאוהב באמא אבל האמא רוצה להתגרש אז האבא יוצא לצייד נשים בעזרת שעורים פרטיים אצל רב שגל ודון ג'ואן (שידע רק דחייה אחת מבחורה מאוד מיוחדת ודחייה זו תתברר להיות מאוד משמעותית עבורו בטווח הארוך) אבל האבא ממשיך לאהוב את האמא ודקה לפני שהאמא נופלת בשנית לזרועות האבא הכול מתפוצץ ברעש אדיר.
אז מה עם הסוף הידוע מראש זהו שאמרתי שלא בדיוק.
סרט חביב לא יותר מזה משחק טוב מאוד של כולם אבל תסריט לא ממש מעורר אמון לעיתים
הסיפור סביל ובר צפייה ובסה"כ הסרט זורם לא רע עד לסוף הידוע מראש... אבל לא בדיוק
6.9/10
- ORAGPU
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 765
Conan the Barbarian & Zombie Apocalypse
נתחיל עם Zombie Apocalypse כי זה יהיה קצר יותר
ראו הוזהרתם נא להתרחק !!!
לא השקיעו כלל בסרט הזה
אפילו הזומבים נראים כמו אנשים שאספו ברחוב בזמן חג ה Halloween
ואמרו להם בואו מצלמים סרט זומבים
CGI של כיתה א'
ציון 2 מתוך 10.
Conan the Barbarian
סרט נחמד לא משעמם כלל , כול הזמן קורה משהו.
כצפוי גייסון מומה לא יכול להיכנס במימדיו הצנומים למימדים של ארנולד.
בכושר המשחק הם זהים ( לא יודעים לשחק )
כישורי החרב שלו לא רעים בכלל וגם לא חסכו ב GORE
האמת , לא כל כך מבין למה הסרט נכשל בקופות , התקציב שלו 90 מליון $ והוא הכניס בכול העולם
רק כ 49 מליון $.
מה שכן הפריע לי זה הסיום של הסרט נראה שלא חשבו על זה מספיק ואפרט ( זהירות ספויילר !!!!!!!!)
[/color ]
במקום לערוך קרב רציני בן קונאן לסטפן לאנג ( אווטר , טרה נובה ) הוא הורג אותו בצורה מטופשת שהוא נופל מהגשר.
אותו דבר הקרב בין רייצל ניקולס ל רוז מקגויין , במקום להראות קרב בנות נחמד , בסופו של דבר קונאן מתערב ומחסל אותה , די מאכזב.
ודבר נוסף אם כבר השקעתם ולקחתם את מורגן פרימן בתור קריין , למה לו לתת לו לסיים את הסרט
עם איזה משפט מחץ שיסתיים ב BUT THIS IS ANOTHER STORY...
בקיצור עם קצת מחשב אפשר היה לשפר את הסרט
ציון שלי 7.5 מתוך 10.
ראו הוזהרתם נא להתרחק !!!
לא השקיעו כלל בסרט הזה
אפילו הזומבים נראים כמו אנשים שאספו ברחוב בזמן חג ה Halloween
ואמרו להם בואו מצלמים סרט זומבים
CGI של כיתה א'
ציון 2 מתוך 10.
Conan the Barbarian
סרט נחמד לא משעמם כלל , כול הזמן קורה משהו.
בכושר המשחק הם זהים ( לא יודעים לשחק )
כישורי החרב שלו לא רעים בכלל וגם לא חסכו ב GORE
האמת , לא כל כך מבין למה הסרט נכשל בקופות , התקציב שלו 90 מליון $ והוא הכניס בכול העולם
רק כ 49 מליון $.
מה שכן הפריע לי זה הסיום של הסרט נראה שלא חשבו על זה מספיק ואפרט ( זהירות ספויילר !!!!!!!!)
[/color ]
במקום לערוך קרב רציני בן קונאן לסטפן לאנג ( אווטר , טרה נובה ) הוא הורג אותו בצורה מטופשת שהוא נופל מהגשר.
אותו דבר הקרב בין רייצל ניקולס ל רוז מקגויין , במקום להראות קרב בנות נחמד , בסופו של דבר קונאן מתערב ומחסל אותה , די מאכזב.
ודבר נוסף אם כבר השקעתם ולקחתם את מורגן פרימן בתור קריין , למה לו לתת לו לסיים את הסרט
עם איזה משפט מחץ שיסתיים ב BUT THIS IS ANOTHER STORY...
בקיצור עם קצת מחשב אפשר היה לשפר את הסרט
ציון שלי 7.5 מתוך 10.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
Margin Call
חברת השקעות מגלה כי היא חייבת להפטר מכל הנכסים שלה במהירות מכיוון שהשוק עומד ליפול.
סרט עטור כוכבים כמו קווין ספייסי, דמי מור ועוד המון פרצופים מוכרים.
אלו 100 דקות על כלום. יותר מידי דיבורים על כלכלה מתפרקת, חלומות על עושר שמתנפצים ובטחון כלכלי שנמשך מתחת לרגלים של החלשים. אתם תראו את הסרט כנראה, אך אם אתם כמוני, תגיעו למסקנה שהיה אפשר לעשות אותו ב- 20 דקות אם היו חוסכים קצת ב- BS.
4/10
חברת השקעות מגלה כי היא חייבת להפטר מכל הנכסים שלה במהירות מכיוון שהשוק עומד ליפול.
אלו 100 דקות על כלום. יותר מידי דיבורים על כלכלה מתפרקת, חלומות על עושר שמתנפצים ובטחון כלכלי שנמשך מתחת לרגלים של החלשים. אתם תראו את הסרט כנראה, אך אם אתם כמוני, תגיעו למסקנה שהיה אפשר לעשות אותו ב- 20 דקות אם היו חוסכים קצת ב- BS.
4/10
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 758
Huber כתב:The Stoning of Soraya M
8.9/10...
סרט חזק וסוחף. משהו שחייבים לראות.
מה קרה לקווין ספייסי בזמן האחרון? גם לו קשה להתפרנס?!Margin Call
אלו 100 דקות על כלום. יותר מידי דיבורים על כלכלה מתפרקת, חלומות על עושר שמתנפצים ובטחון כלכלי שנמשך מתחת לרגלים של החלשים. אתם תראו את הסרט כנראה, אך אם אתם כמוני, תגיעו למסקנה שהיה אפשר לעשות אותו ב- 20 דקות אם היו חוסכים קצת ב- BS....
'כופר'.
יום שישי על ההליכון וזפזופ קצר עצר אותי בערוץ יס 4, ממש בעיצומו של הסרט 'כופר' עם מל גיבסון.
ראיתי אותו כל כך מזמן, ואני יכול לומר בוודאות שלז'אנר שלו הוא אחד הטובים. סרט על חטיפות מסוגנן היטיב. הרבה מתח, הרבה אי וודאות והמון צמרמורת לקינוח.
מל גיבסון נותן הופעה מרשימה של אב עשיר שחוטפים את הבן שלו, ומי שזוכר את הסצינה שהוא בוכה במרפסת - פשוט ראוי לשבח. שחקן מעולה.
למי שלא ראה, אני ממליץ מאוד.
10\7
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
Flypaper
קומדיה משעשעת על שוד בנק כפול , שהכול הולך בו עקום , אבל אולי העקום הזה ישר ?
שעה וחצי מהנה של שנינות בכיכובם של פטריק דמפסי ו אשלי גא'ד (הזקינה הגברת).
ליהודים שבנינו (אני מניח שרובנו ...) קטע אלוהי (תרתי משמע) עם John Ventimiglia (השף בעל המסעדה בסופרנו) , פשוט ענק.
סרט שבקלות יכול להפוך לסרט קאלט, אהבתי.
8.5/10
ליהודים שבנינו (אני מניח שרובנו ...) קטע אלוהי (תרתי משמע) עם John Ventimiglia (השף בעל המסעדה בסופרנו) , פשוט ענק.
8.5/10
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- iziko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1192
ממליץ בחום! בדיוק אתמול בלילה צפיתי בו. קליל ומהנה ומשחק מצויין של דמפסי.madror כתב:Flypaper
8.5/10...
- pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
לארגו ווינץ' - 2008
הסרט הראשון בסדרה, מדובר על יורש של תאגיד גדול שמגלה שחיטות ושמנסים להרוג אותו אחרי שהרגו את אבא שלו.
סרט טוב קטעי אקשן מעולים, דובר 3 שפות אבל זה ממש לא מפריע, אלא דווקא מוסיף.
סרט מומלץ מאד, אני מחכה לראות את השני בסדרה..
8.5/10
הסרט הראשון בסדרה, מדובר על יורש של תאגיד גדול שמגלה שחיטות ושמנסים להרוג אותו אחרי שהרגו את אבא שלו.
סרט טוב קטעי אקשן מעולים, דובר 3 שפות אבל זה ממש לא מפריע, אלא דווקא מוסיף.
סרט מומלץ מאד, אני מחכה לראות את השני בסדרה..
8.5/10
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
Senna
דוקומנטרי מעולה על נהג המרוצים האגדי.
10/10
Fish Tank
אורבני ריאליסטי כזה, מצוין.
9/10
Forks Over Knives
דוקומנטרי שאם תראו יחד עם Food Inc. תצאו בריאים יותר.
8/10
Rosemary's Baby
מהקלאסיקות של פולנסקי, אפקטיבי גם היום, מעולה.
9/10
Captain America
לא רע לסוגו
8/10
דוקומנטרי מעולה על נהג המרוצים האגדי.
10/10
Fish Tank
אורבני ריאליסטי כזה, מצוין.
9/10
Forks Over Knives
דוקומנטרי שאם תראו יחד עם Food Inc. תצאו בריאים יותר.
8/10
Rosemary's Baby
מהקלאסיקות של פולנסקי, אפקטיבי גם היום, מעולה.
9/10
Captain America
לא רע לסוגו
8/10
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Re: Conan the Barbarian & Zombie Apocalypse
ORAGPU כתב:
Conan the Barbarian
...
טעות נפוצה. האמת היא שג'ייסון מומואה יותר גדול במציאות מארנולד שוורצנגר
http://today.msnbc.msn.com/id/44148655/ ... rZ-b_TiE8k
Need more cowbell
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
Pavelz,
אתה מסתמך על מאמר דעה שהוגש על ידי קורא בתור הוכחה? לפי המאמר, Momoa יותר גבוה באמת, אבל Schwarzenegger יותר רחב. עוד בנושא הגובה של Schwarzenegger, מסתבר כי אין הסכמה לגבי גובהו האמיתי.
מספיק שתשווה את הפיזיקה של Schwarzenegger לזה של Momoa באותה תקופה.
עד לגיל 35, Schwarzenegger הספיק לזכות בתואר Mr. Universe ועוד 7 פעמים בתואר Mr. Olympia. מיותר לציין כמה פעמים זכה Momoa בתארים הנ"ל או אחרים חובבנים יותר (רמז - 0).
בזוג סרטי Conan המקוריים שיצאו, גם נתנו ל- Schwarzenegger להבליט את יכולותיו הפיזיות והוא קיבל זמן מסך מתאים להציג זאת. בסרט Conan החדש זה בכלל לא נושא שיש להתגאות בו.
אתה מסתמך על מאמר דעה שהוגש על ידי קורא בתור הוכחה? לפי המאמר, Momoa יותר גבוה באמת, אבל Schwarzenegger יותר רחב. עוד בנושא הגובה של Schwarzenegger, מסתבר כי אין הסכמה לגבי גובהו האמיתי.
מספיק שתשווה את הפיזיקה של Schwarzenegger לזה של Momoa באותה תקופה.
עד לגיל 35, Schwarzenegger הספיק לזכות בתואר Mr. Universe ועוד 7 פעמים בתואר Mr. Olympia. מיותר לציין כמה פעמים זכה Momoa בתארים הנ"ל או אחרים חובבנים יותר (רמז - 0).
בזוג סרטי Conan המקוריים שיצאו, גם נתנו ל- Schwarzenegger להבליט את יכולותיו הפיזיות והוא קיבל זמן מסך מתאים להציג זאת. בסרט Conan החדש זה בכלל לא נושא שיש להתגאות בו.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 06/11/2011 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

כמו שזיו ציין, אולי ג'ייסון גבוה יותר, אבל שוונצי הרבה יותר שרירי. מה שכן, אי אפשר לשחק גרוע יותר משוונצי ולפי היכולות שג'ייסון הפגין במשחקי הכס, הוא בהחלט שחקן טוב יותר.
אני אישית מגיע עם רף ציפיות נמוך מאוד לחידוש מהסיבה הפשוטה, למקור יש היתרון של משקפי הנוסטלגיה, משהו שמאוד קשה להתחרות בו. בהחלט יכול להיות שהחידוש טוב יותר, אבל לנוסטלגיה יש דרכים לגרום לך לזכור דברים בינוניים/גרועים בצורה מאוד מאוד סלחנית ואוהדת.
אני אישית מגיע עם רף ציפיות נמוך מאוד לחידוש מהסיבה הפשוטה, למקור יש היתרון של משקפי הנוסטלגיה, משהו שמאוד קשה להתחרות בו. בהחלט יכול להיות שהחידוש טוב יותר, אבל לנוסטלגיה יש דרכים לגרום לך לזכור דברים בינוניים/גרועים בצורה מאוד מאוד סלחנית ואוהדת.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
בואו נסכם את הדיון בזה שנסכים שאת שניהם לא בחרו לתפקיד בגלל יכולות משחק משובחות...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
- Huber
-
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:בלי קשר, מומואה עשה עבודה נהדרת בעבר גם ב-SG וגם ב-GOT....
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
rogue
קבוצת תיירים באיזור ביצות ענק באוסטרליה מאבדים את הסירה שלהם בטריטוריה של קרוקודיל ענק שעכשיו מנסה לצוד אותם.
סרט מצויין בז'אנר שלו, מותח ומורט עצבים.
מומלץ
8/10
קבוצת תיירים באיזור ביצות ענק באוסטרליה מאבדים את הסירה שלהם בטריטוריה של קרוקודיל ענק שעכשיו מנסה לצוד אותם.
סרט מצויין בז'אנר שלו, מותח ומורט עצבים.
מומלץ
8/10