שרשור תשבץ היגיון "הארץ"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
11 נך - להתראות לך.
"אז שלח אמציה מלאכים, אל-יהואש בן-יהואחז בן-יהוא מלך ישראל לאמר: לכה, נתראה פנים"
מלכים ב פרק יד, פס' ח'
הטעות בשאלה היא הבלבול בין יואש (אבי אמציה, מלך יהודה) ובין יהואש (מלך ישראל).
"אז שלח אמציה מלאכים, אל-יהואש בן-יהואחז בן-יהוא מלך ישראל לאמר: לכה, נתראה פנים"
מלכים ב פרק יד, פס' ח'
הטעות בשאלה היא הבלבול בין יואש (אבי אמציה, מלך יהודה) ובין יהואש (מלך ישראל).
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
עכשיו יש לי עוד כמה לא סגורים, חיכיתי איתם מאתמול אבל לא מצאתי את כל הקצוות......
6 - מערבל בטון (דיוויס בסרט ? )
8 - חור שחור (בני ברק ? )
21 - תשכחו.... - לפי ההגדרה - תש כחו ??? מה קשור לתחילת ההגדרה והאם הכוונה היא לתש כוחו ?....
21 - תשכחו.... - לפי ההגדרה - תש כחו ??? מה קשור לתחילת ההגדרה והאם הכוונה היא לתש כוחו ?....
6) בשביל דייויס - לבט (בטי דייויס) בתוך מערבון (סוג סרט)shlafirg כתב:עכשיו יש לי עוד כמה לא סגורים, חיכיתי איתם מאתמול אבל לא מצאתי את כל הקצוות......
21 - תשכחו.... - לפי ההגדרה - תש כחו ??? מה קשור לתחילת ההגדרה והאם הכוונה היא לתש כוחו ?.......
8 - אני מניח שבני ברק זה סוג של חור, ושחור במובן לבוש התושבים.
משה
כן, זה כתיב חסר.shlafirg כתב: 21 - תשכחו.... - לפי ההגדרה - תש כחו ??? מה קשור לתחילת ההגדרה והאם הכוונה היא לתש כוחו ?.......
התיחת ההגדרה שדווקא מה שאני מבין: מה יהיה אם תסבלו מסניליות? תשכחו.
את ה "תש כוחו" איני מבין.
משה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
בוקריני - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7% ... 7%A0%D7%99moco כתב:מין - כופר (לא מאמין)shlafirg כתב:12 זן - נראה לי... - מינואט
איך קשור ל"לא מאמין"...?...
ואט - יחידת הספק
ואתה, נא, הסבר לי מה זה מינואט ומי זה בוקריני...
מינואט - תוכן הפרק: התפתחות המינואט ומשמעותו המוסיקלית. ביצוע: מינואט של באך, מינואט של היידן מתוך סונטה בדו מז'ור, מינואט של היידן מתוך סונטה במי במול מז'ור, ביצוע ריקוד מינואט למנגינת מינואט של בוקריני.