מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תתחדש Liron!
אגב גם לי יש שאלה לגבי כיול הסאב:
הסאב משתלב לי במערכת "יפה" מידי ואני רוצה יותר להרגיש אותו...
הרסיבר שלי מכייל גם את הסיגנל לסאב Pioneer LX-58
האם אני צריך להגביר אותו מאחור ואז לכייל מחדש או לכייל ואז להגביר אותו?
תודה!
תודה!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8133
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
·lagolaspen כתב:תתחדש Liron!
תודה!...
לכייל ואז להגביר מהסאב או מהרסיבר. אבל קודם לכייל.
מערכת הכיול תניח שאתה ב 75db לפני ההרצה ואם תגביר לפני הכיול , מערכת הכיול תחליש את ערוץ ה LFE בשביל להגיע לאותם 75db .
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

מעולה, תודה!Lior_M כתב:·......
לכייל ואז להגביר מהסאב או מהרסיבר. אבל קודם לכייל.
מערכת הכיול תניח שאתה ב 75db לפני ההרצה ואם תגביר לפני הכיול , מערכת הכיול תחליש את ערוץ ה LFE בשביל להגיע לאותם 75db ....
אני אעשה זאת ויעדכן.
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה G!(G) כתב:מכייל פעם אחת עם הרסיבר ואחר כך אם אתה רוצה אקסטרה אתה מגביר מאחורה....
·אלייך פונים לקבל קוד הנחה ?avihuli כתב:לירון, תתחדש ותהנה ממנו. מה זה אומר "בינתיים" ? התכנון שלו אמור להיות מקדימה ?
אם אתה משאיר אותו במקום הנוכחי שלו מציע להצמיד אותו ככל שניתן לקיר מאחורה כי הוא נראה קצת חנוק שם. יהיה יותר קל ככה להזיז את האוויר כמו כן אולי תיתן רווח קל בין הספות שגם משם האוויר יוכל לצאת....
אני חדש ולא יכול לכתוב לך
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אורילוי כתב:איך מקבלים קוד לקנייה סאב ?...
1: מפגין רצינות (ואין לי מושג איך אתה יכול לעשות זאת...אולי מילוי כל הפרטים בכרטיס...אולי...). כי את ההנחה צריך לנצל ישר אחרי שמקבלי את הקוד, אין קודים שמסתובבים חופשי ואין קודים זרוקים.
2: מדברים עם avihuli.
3: מעדכנים לגבי מה הזמנת.
4: אחרי שההזמנה מגיע, מפרסמים תמונות של המערכת.
5:
- BUGY
- חבר מכור קשה

Re: התרשמות ראשונה SB2000
@Liron79
·
תתחדש
המיקום נראה טוב (וגם רע). אתה בטח מקבל הרבה חיזוק לתדרים הנמכים בגלל הפינה אבל, אתה גם יוצר כמה בעיות. אבל זה לא חשבו כל עוד במקום הישיבה שלך אתה מרגיש ושומע טוב.
·
תתחדש
המיקום נראה טוב (וגם רע). אתה בטח מקבל הרבה חיזוק לתדרים הנמכים בגלל הפינה אבל, אתה גם יוצר כמה בעיות. אבל זה לא חשבו כל עוד במקום הישיבה שלך אתה מרגיש ושומע טוב.
אבל אני לא יכול לפנות אליו , כי אני חדש ולא יכול לכתוב לחברBUGY כתב:·......
1: מפגין רצינות (ואין לי מושג איך אתה יכול לעשות זאת...אולי מילוי כל הפרטים בכרטיס...אולי...). כי את ההנחה צריך לנצל ישר אחרי שמקבלי את הקוד, אין קודים שמסתובבים חופשי ואין קודים זרוקים.
2: מדברים עם avihuli.
3: מעדכנים לגבי מה הזמנת.
4: אחרי שההזמנה מגיע, מפרסמים תמונות של המערכת.
5:...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
עדיף אחרי הכיול להוסיף דציבלים ברסיבר ולא בפאנל של הסאב. כך אתה תגביר בצורה "נכונה" יותר בלי שיהיו לך עיוותים / בומיות יתרה.(G) כתב:מכייל פעם אחת עם הרסיבר ואחר כך אם אתה רוצה אקסטרה אתה מגביר מאחורה....
- BUGY
- חבר מכור קשה

אני אוהב להניך עד הסוף מהסאב ואז כשמגיע חבר והסרט מתחיל, ואז אני "נזכר" שצריך להגביר ומבקש ממנו...חחחח...המבט שלהם שווה כל יום המתנה לספינה.
אבל כן, פשוט תגביר מהסאב. לרוב זה לא יותר משלוש קליקים, אחרת יש לך בעיה...
אבל כן, פשוט תגביר מהסאב. לרוב זה לא יותר משלוש קליקים, אחרת יש לך בעיה...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר, אני גם חוטא בזה לפעמים, לעיתים די נדירות שבא לי להשוויץ ליד כאלה שלא מכירים...
אבל בגדול אחרי הכיול הגברתי דרך הרסיבר. אין שום בעיה לחזור למצב הכיול המקורי גם אם הגברנו בסאב כי התוספת ווליום היא בנקישות / קליקים - אז אפשר לספור כמה הוספנו ולהוריד בהתאם.
המצב הנכון יותר הוא לשנות ברסיבר ועדיף לעשות את זה עם כמה קטעים שונים של סרטים ומוזיקה בשביל שלא תהיה השתלטות של הסאב על הסאונד.
אבל בגדול אחרי הכיול הגברתי דרך הרסיבר. אין שום בעיה לחזור למצב הכיול המקורי גם אם הגברנו בסאב כי התוספת ווליום היא בנקישות / קליקים - אז אפשר לספור כמה הוספנו ולהוריד בהתאם.
המצב הנכון יותר הוא לשנות ברסיבר ועדיף לעשות את זה עם כמה קטעים שונים של סרטים ומוזיקה בשביל שלא תהיה השתלטות של הסאב על הסאונד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

נערך.
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 17/09/2015 0:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואו. פאקינג ואו.
הSVSים הגיעו, יחידות בסיסיות אך מפתיעות.
SB1000 (העדפה ל90% מוסיקה) וזוג Prime Bookshelf's שיעמדו על סטנדים Omega Audio ST6.
בינתיים בזמן שממתינים לרסיבר (Denon x3100) שישתחרר מעול משרד התקשורת (אחרי המתנה של מעל שלושה שבועות כי UPS התעצלו לסייע איפה שהם היו אמורים לסייע) לא הצלחתי להתאפק וחיברתי את הסאבוופר בסלון לרסיבר ימאהה פשוט RX-V371.
פשוט ואו.
ואו, ואו, ואו. שמעתי הרבה מאוד סאבוופרים בחיי, ובאמת שדיוק כזה שמעתי בבמות יחידות בארץ, בטח ובטח שלא בבית.
הדיוק, העומק, הפאנצ'יות המטורפת שמתבטאת בתופים חיים, בועטים ונושמים, ההרמוניה עם הרמקולים (שהם כשלעצמם לא משהו, Morel SP1, אבל עם הסאב הם פשוט נשמעים אחרת), הרגשת ההופעה החיה. וזה עוד בסלון גדול מאוד עם קיר שלם פתוח ללובי כניסה לבית ולמטבח.
אני כבר מתאר לעצמי כיצד זה יישמע עם הפריימים ורסיבר ראוי לשמו.
אמשיך ואעדכן, הקטנצ'יק פה בועט לי כמו גדול.
הSVSים הגיעו, יחידות בסיסיות אך מפתיעות.
SB1000 (העדפה ל90% מוסיקה) וזוג Prime Bookshelf's שיעמדו על סטנדים Omega Audio ST6.
בינתיים בזמן שממתינים לרסיבר (Denon x3100) שישתחרר מעול משרד התקשורת (אחרי המתנה של מעל שלושה שבועות כי UPS התעצלו לסייע איפה שהם היו אמורים לסייע) לא הצלחתי להתאפק וחיברתי את הסאבוופר בסלון לרסיבר ימאהה פשוט RX-V371.
פשוט ואו.
ואו, ואו, ואו. שמעתי הרבה מאוד סאבוופרים בחיי, ובאמת שדיוק כזה שמעתי בבמות יחידות בארץ, בטח ובטח שלא בבית.
הדיוק, העומק, הפאנצ'יות המטורפת שמתבטאת בתופים חיים, בועטים ונושמים, ההרמוניה עם הרמקולים (שהם כשלעצמם לא משהו, Morel SP1, אבל עם הסאב הם פשוט נשמעים אחרת), הרגשת ההופעה החיה. וזה עוד בסלון גדול מאוד עם קיר שלם פתוח ללובי כניסה לבית ולמטבח.
אני כבר מתאר לעצמי כיצד זה יישמע עם הפריימים ורסיבר ראוי לשמו.
אמשיך ואעדכן, הקטנצ'יק פה בועט לי כמו גדול.
מה ההנחה נותנת ?avihuli כתב:תרשום את המייל שלך, אני אשלח לך את שלי ואז נערוך ונמחק ההודעות....
אביזרים יש הנחה ?
[email protected]