TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- DimaShuster
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי thewiz, תודה לך על העבודה הנפלאה... הכל באמת מושלם! רציתי לשאול האם ניתן להוריד לסרטים דיבוב ברוסית? בעברית, מעבר לכתוביות שיש?
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אפשר להתקין בצורה פשוטה ומהירה גם על ה-boxee ??
- DimaShuster
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
השאלה , לא רק ל thewiz,אם משהוא יודע?, אשמח לשמוע
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
DimaShuster: אי אפשר להוריד דיבוב. רק להוריד סרטים מדובבים שלמים
netivi: לא.
netivi: לא.
- KobiShemesh
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Kobi Shemesh
Re: הכל כמו שרשום
·אותו דבר גם אצלי - לא רואים את הלשונית טלויזיה למרות שPVR מופעל וזה על מצב פעיל בהגדרות טלויזיה.Razlm כתב:ההרחבות פועלות
הוא לא מראה ערוצים ולא מראה לי את הלשונית בכלל של "טלויזיה"
וכן הוי שלה מסומן...
מחכה לפיתרון...
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הבעיה היא שהערוצים לא נטענים. תגדיר את הלינק לערוצים כפי שמופיע במדריך השלם ל-XBMC בחתימתי. אם עדיין לא עובד, תשמור את קובץ הערוצים למחשב ותפנה את ה-IPTV SIMPLE לקובץ המקומי.
מבקש פתרון לבעיה
ברשותי וינדוס 7 אולטימט בXBMC גותם13.2
שאני צופה בזה בשידור וידאו מסויים זה נתקע לי על הודעת עובד למטה בימין לא אוגר
ואני תקוע בזה עד שאני מפעיל מחדש ת XBMC
אפשר לבטל את ההודעה עובד הזאתי זה גם בלי הפעלה מחדש של הנגן?
ברשותי וינדוס 7 אולטימט בXBMC גותם13.2
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

שלמה: תתקין גירסה קודי החדשה. אנחנו לא נותנים תמיכה לגירסה ישנה יותר. סורי.
בני: אני גם לא מבין את זה. מצד שני אם הייתי יכול לעשות Pre-Install ל-IsraeLive זה היה פותר הרבה בעיות.
אבל לא ניתן לעשות זאת.
מלבד זאת, קצב העדכונים שאתם מוציאים + הדרישה ל-Restart כל פעם מקשה מאוד על משתמשים חדשים. חבל.
בני: אני גם לא מבין את זה. מצד שני אם הייתי יכול לעשות Pre-Install ל-IsraeLive זה היה פותר הרבה בעיות.
אבל לא ניתן לעשות זאת.
מלבד זאת, קצב העדכונים שאתם מוציאים + הדרישה ל-Restart כל פעם מקשה מאוד על משתמשים חדשים. חבל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
TheWiz העדכונים מוכיחים שאנו דואגים לתוסף עובד בכל מצב ושיש מישהו מאחוריו, כמו כן תמיד יש מה להוסיף ולעדכן לטובת המשתמשים שרק יכולים לברך על זה במיוחד שהמתכנתים עושים הכל בהתנדבות ובזמנם הפנוי (עדכונים שלוקחים שעות/לילות ואף ימים)
אז כן המשתמש "החדש" יכול כשהוא מקבל הודעה שיש להפעיל מחדש את ה-KODI/XBMC להפעיל מחדש את התוכנה.
זה בדיוק דומה למערכת הפעלה של ווינדוס כאשר יש עדכונים בדחיפה, המשתמש מקבל הודעה שיש לאתחל את המחשב בכדי להחיל שינויים, במידה ולא עושה זאת הוא פשוט לא יהיה חשוף לשינויים שהוכנסו.
אז כן המשתמש "החדש" יכול כשהוא מקבל הודעה שיש להפעיל מחדש את ה-KODI/XBMC להפעיל מחדש את התוכנה.
זה בדיוק דומה למערכת הפעלה של ווינדוס כאשר יש עדכונים בדחיפה, המשתמש מקבל הודעה שיש לאתחל את המחשב בכדי להחיל שינויים, במידה ולא עושה זאת הוא פשוט לא יהיה חשוף לשינויים שהוכנסו.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

בני: אתה בהחלט צודק. כולנו עושים זאת בהתנדבות ומשקיעים הרבה מזמננו. אני רק ממליץ ללא לשחרר גירסה כל יום על עדכונים מנורים כאלה ואחרים. זאת דעתי האישית.
רוני: אין קודי לגירסה 64 ביט כרגע בגלל שעדיין במערכת הפעלה של Windows הרבה DLL שבשימוש קודי בגירסה 32 ביט. בכל מקרה אין הרבה שימוש ל-64 ביט. אולי בעתיד יצא.
רוני: אין קודי לגירסה 64 ביט כרגע בגלל שעדיין במערכת הפעלה של Windows הרבה DLL שבשימוש קודי בגירסה 32 ביט. בכל מקרה אין הרבה שימוש ל-64 ביט. אולי בעתיד יצא.
·TheWiz כתב:שלמה: תתקין גירסה קודי החדשה. אנחנו לא נותנים תמיכה לגירסה ישנה יותר. סורי.
אבל לא ניתן לעשות זאת.
מלבד זאת, קצב העדכונים שאתם מוציאים + הדרישה ל-Restart כל פעם מקשה מאוד על משתמשים חדשים. חבל....
תזכורת לעניין
אני התקנתי קודי 14 ועדיין יש את אותה הבעיה
רק שבמקום שרשום עובד רשום עסוק
פתרון לזה?