שלום הייקפה-מאסטר. אני כבר מספר חודשים מפנטז על אחת המטחנות שלכם, אולם לצערי המחירים אצלכם גבוהים מכפי יכולתי להוציא מהכיס. ברשותי מטחנת איבריטאל כבר מזה שנתיים. אני מאאאאאאד מעוניין להשתדרג למטחנה שלכם. השאלה היא: האם יש לכם מטחנה מתצוגה או מיד שניה, במחיר שבו אם אמכור את המטחנה שלי, הוא ייחשב מציאה?
ושאלה שניה (אני יודע שיהיה לכם קשה להיות עכשיו אובייקטיביים, ולוקח את זה בחשבון ): עד כמה המטחנה שלכם מגיישת?
נערך לאחרונה על ידי פלנש ב 26/07/2010 4:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
פלנש כתב:שלום הייקפה-מאסטר. אני כבר מספר חודשים מפנטז על אחת המטחנות שלכם, אולם לצערי המחירים אצלכם גבוהים מכפי יכולתי להוציא מהכיס. ברשותי מטחנת איבריטאל כבר מזה שנתיים. אני מאאאאאאד מעוניין להשתדרג למטחנה שלכם. השאלה היא: האם יש לכם מטחנה מתצוגה או מיד שניה, במחיר שבו אם אמכור את המטחנה שלי, הוא ייחשב מציאה?
ושאלה שניה (אני יודע שיהיה לכם קשה להיות עכשיו אובייקטיביים, ולוקח את זה בחשבון ): עד כמה המטחנה שלכם מגיישת?
...
פלנש - שאלות טכניות לעוסקים בתחום לגיטימיות. שאלות לגבי מחירים / מבצעים / מתצוגה - אנא ממך לא מעל דפי הפורום.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
ברוך הבא! אכן כבוד הוא לנו שיצרן מטחנות חבר בפורום.
בקרוב יופיע ליד שמך סימון "עוסק בתחום" המכובד. יחד עם הכבוד, הוא נושא בחובו גם אחריות (והגבלות). שים לב שאנחנו שמחים ומעודדים עוסקים בתחום להשתתף בפורום, אבל על מנת לשמור את הפורום נקי מהשפעות מסחריות ולשמור עליו ענייני ככל שניתן, ישנן מגבלות סבירות על עוסקים בתחום. אתה מוזמן לקרוא על כך כאן: http://www.htcafe.co.il/rules
שוב - ברוך הבא ואני מקווה שתוכל גם להנות וגם לתרום לנו מהידע והנסיון שלך.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler