ברוכים הנמצאים.
אינני בטוח שזה מקובל כאן אך מנסיוני בפורומים רבים אחרים נהוג שמשתמש חדש מציג את עצמו, אם זה לא מתאים \ מקובל \ המקום לכך, אנא מחקו או העבירו למקום הראוי.
מזה כשבוע וחצי אני נהנה מהפורום אליו הגעתי בשוגג בעת חיפוש אינטרנטי של מכונת קפה עבור חבר.
נהנתי מאוד מהפוסטים, מההומור ומהידע ובעיקר מהאוירה הטובה, הקולגיאלית והבוגרת (באופן יוצא דופן) ביחס לפורומים אחרים רבים אותם אני פוקד.
איכשהו מוטי מצליח להעלות לי חיוך על הפנים כל פעם מחדש ואם כבר יש תחושת היכרות עם המשתתפים הפעילים כאן אז ההרשמה לאתר ולפורום ממש מתבקשת.
עלי: בן 40 מהשרון. אוהב קפה אך לא מתיימר להיות מבין גדול, נמצא בתהליך למידה איטי בתחום אך נהנה מכל רגע.
"על השיש": נפוליטנה No name (דגם ביתי עם מטחנה קונית, כפתורי קיטור ומים חמים) חביבה.
השוטים אינם קונסיסטנטים אך הולכים ומשתפרים. המכונה ברשותי כמה שנים אך השמשתי אותה לאחר תקופה ארוכה בלי שימוש בשל נסיבות אישיות, עכשיו אני נהנה ממנה יום ביומו ושותה עם זוגתי כמה וכמה שוטים ביום.
הצטערתי מאוד שפספסתי את המפגש שהיה "אורגיית הקפה" מקווה שיהיה עוד מפגש כזה בעתיד הנראה שאוכל להשתתף בו.
נאה האכסניה ונאים הדרים בה, מקווה שאוכל גם אני לקחת חלק בקהילה הזו ושיזרמו פה ביטים רבים על קפה ועוד.
סנפירים.