Google wave מי רוצה
מסכים בנושא, אבל אם ראית את ההדגמה שלהם באתר, אפשר לבטל את זה (או לפחות בתכנון שאפשר יהיה), מצד שני זה מדמה שיחה חייה.moco כתב:טוב, עשיתי sign out ו sign in שוב - נראה אם זה יביא הזמנות.uriler כתב:הזמנות ניתנות אחרי sign out ו sign in שוב, לעיתים זה מתעכב כ 24 שעות עד שזה מופיע.
כשזה יופיע, יהיה לך wave חדש, עם האפשרות להזמין מתוכו.
לגבי שימושיות המוצר - לדעתי, יעילותו תעלה ככל שיגדל בסיס המשתמשים (ואז גם בסיס התוספים).
אני יכול להעיד שאני כבר משתמש בו כפלטפורמת פיתוח לשני פרוייקטים נפרדים שונים בהם אני מעורב - וזה נוח בצורה שלא תיאמן....
אני רואה שימושיות למוצר למטרות מסוימות אך אני לא מצליח (תוך מתיחת הדימיון) לראות איך הוא מחליף אימייל פשוט וטוב. מקריאה, הבנתי שככה זה מוצג.
גם לא נראה שיש עכשיו אפשרות לשלוח משם או לקבל אימייל רגיל (אולי עוד לא גיליתי) - זה הרי דבר הכרחי בשביל שזה יצליח.
פיצ'ר שלילי ביותר שמוצג כמשהו טוב: זה שרואים את תקתוקי הצד השני תו תו. זה פשוט מעצבן ומושך את תשומת הלב. זה אפילו פגיעה בפרטיות, כי רואים את כל מה שהתחלת לכתוב, גם אם אתה מתחרט אח"כ....
ואם יש איזה סיכוי להזמנה, אז bg1987-gmail
אה, אני משוכנע שאפשר או יהיה אפשר לבטל את זה, אבל רוב האנשים לא משנים כלום ובחירת ברירות המחדל היא קריטית ואליה צריך להתייחס.bg1987 כתב:
מסכים בנושא, אבל אם ראית את ההדגמה שלהם באתר, אפשר לבטל את זה (או לפחות בתכנון שאפשר יהיה), מצד שני זה מדמה שיחה חייה.
ואם יש איזה סיכוי להזמנה, אז bg1987-gmail...
זה ממש לא מדמה שיחה חיה. ציאט רגיל (שורה שורה) זה מה שאולי מדמה שיחה חיה. לראות תוים רצים אחד אחד (קדימה ואחורה) זה אולי מדמה שיחה חיה בין שני מגמגמים קשה.
אם אני זוכר נכון, שנים רבות לא השתמשתי, אז יש (או אולי רק היה) את זה ב ICQ.
מה שהכניסו במקום לכל שירותי הIM, זה ה "X is typing" , שזה דווקא שימושי.
משה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מנסיון קצר אני רוצה להעיד שזה ממש, אבל ממש ממש, ממש ממש ממש ממש לא שווה...
נראה לי כמו רעיון חביב ולא יותר מכך. ובטח שלא יחליף את התקשורת כמו שאנחנו מכירים אותה היום.
ניסינו לדבר, 3 חברים, ב-WAVE אחד. אפילו לא היה נושא ספציפי, אלא סתם שיחה.
נוצר בלאגן אחד ענק. מליון טקסטים על המסך, בצורה שמאוד קשה לקרוא.
היכולת לערוך טקסט שכבר נכתב, ועוד גם לערוך טקסט שלא אתה כתבת - זה פשוט רעיון רע. אין לך מושג מה קורה לשיחה, כי פתאום מישהו החליף למעלה משפט מפתח, וכל הדיון השתנה.
אני לא מצליח למצוא USE CASE אחד נורמלי שאני ארצה להתשמש ב-WAVE עבורו.
אגב, אם כבר - אז הייתי הולך על כיוון של WHITE BOARD כמו ONENOTE של מיקרוסופט. הרגשה של לוח לבן ענק, ויכולת לכתוב ולשרבט כל דבר.
עריכה:
חשבתי פתאום על USE CASE אחד: כשרוצים לקבוע פגישה.
אפשר לשלוח WAVE וכל אחד, בתורו, ימלא את השעות הנוחות לו.
בנוסף, אל תשכח שכרגע אין בגלל פלאגינים. אולי בעתיד, כשיהיו פלאגינים ספציפיים, יהיה שימוש למכשיר הזה.
נראה לי כמו רעיון חביב ולא יותר מכך. ובטח שלא יחליף את התקשורת כמו שאנחנו מכירים אותה היום.
ניסינו לדבר, 3 חברים, ב-WAVE אחד. אפילו לא היה נושא ספציפי, אלא סתם שיחה.
נוצר בלאגן אחד ענק. מליון טקסטים על המסך, בצורה שמאוד קשה לקרוא.
היכולת לערוך טקסט שכבר נכתב, ועוד גם לערוך טקסט שלא אתה כתבת - זה פשוט רעיון רע. אין לך מושג מה קורה לשיחה, כי פתאום מישהו החליף למעלה משפט מפתח, וכל הדיון השתנה.
אני לא מצליח למצוא USE CASE אחד נורמלי שאני ארצה להתשמש ב-WAVE עבורו.
אגב, אם כבר - אז הייתי הולך על כיוון של WHITE BOARD כמו ONENOTE של מיקרוסופט. הרגשה של לוח לבן ענק, ויכולת לכתוב ולשרבט כל דבר.
עריכה:
חשבתי פתאום על USE CASE אחד: כשרוצים לקבוע פגישה.
אפשר לשלוח WAVE וכל אחד, בתורו, ימלא את השעות הנוחות לו.
בנוסף, אל תשכח שכרגע אין בגלל פלאגינים. אולי בעתיד, כשיהיו פלאגינים ספציפיים, יהיה שימוש למכשיר הזה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
שווה למה ?boazj כתב:תגידו משהו קטן : זה שווה ?
ממה שקראתי לא השתכנעתי שיש כאן בשורה. אז חוץ מלקבל ולשלוח הזמנות, אשמח אם מישהו יגיד משהו על השירות ואם זה WOW או סתם ?
תודה...
לסקרנות זה שווה. אני קודם כל חושב שזה שווה לראות מה גוגל מפיצה עם כל כך הרבה PR.
לעצם השימוש. דבר אחד ברור, כמו בדוגמא הידועה על ערך של מכונת פקס, זה ייתן ערך רק כששאר כל המכותבים שלך גם יהיו שם. זו הבעייה העיקרית מול אימייל.
מעבר לכך, יש דברים שאני יכול לראות כשימושיים אך זה לא עדיף על אימייל עבור רוב שימושי האימייל הרגילים.
זו תוכנה לשיתוף פעולה, וככזו, אין פה מהפכה.
WOW זה לא, חוץ מאולי כמה פיצ'רים נחמדים כמו שילוב מפות ווידיאו בשיחה למשל.
משה
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תודה משה. אז אני השתכנעתי. יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן, ולא "שווה" לי להשקיע בזה. 
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טוב- שלחו לי הזמנה - כמה זמן זה אמור לקחת? כי כבר עברו יומיים וחצי מאז שאמרו לי ששלחו לי.
תודה
תודה
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אשמח להזמנה גם , נשמע מעניין !
djgalgrossman @ gmail com
djgalgrossman @ gmail com