עדכוני קושחה: Xtreamer
כדאי לשוקל לעבור לשלט אוניברסלי,yakirh כתב:מישהו יודע מה עושים עם הבעיות בשלט הרחוק? אני לוחץ משהו אחד והוא עושה משהו אחר.. נורא מתסכל.. מה עושים?...
אגב, באמת פתרו את בעיית העברית בעידכו החדש ואפילו תיקנו את טעות היגוי של המילה TrueHD
אני יכול להמליץ לך רק על האחד שאני עובד איתו (יחסית הוא לא זול)yakirh כתב:אתה יכול להמליץ לי על שלט שיעבוד טוב?osherov כתב:כדאי לשוקל לעבור לשלט אוניברסלי,yakirh כתב:מישהו יודע מה עושים עם הבעיות בשלט הרחוק? אני לוחץ משהו אחד והוא עושה משהו אחר.. נורא מתסכל.. מה עושים?.........
אגב, אני בטוח שיש הרבה שלטים זולים אחרים שיעשו עבודה טובה מול ה Xtreamer :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=574624
תודה אחי אבל שלט שעולה כמעט כמו המכשיר לא נשמע לי הגיוני..osherov כתב:אני יכול להמליץ לך רק על האחד שאני עובד איתו (יחסית הוא לא זול)yakirh כתב:אתה יכול להמליץ לי על שלט שיעבוד טוב?osherov כתב:כדאי לשוקל לעבור לשלט אוניברסלי,yakirh כתב:מישהו יודע מה עושים עם הבעיות בשלט הרחוק? אני לוחץ משהו אחד והוא עושה משהו אחר.. נורא מתסכל.. מה עושים?.........
אגב, אני בטוח שיש הרבה שלטים זולים אחרים שיעשו עבודה טובה מול ה Xtreamer :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=574624...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לי יש את ה-8820 מאותה סדרה. שלט לומד מעולה, פשוט יחסית להפעלה, וסוס עבודה. זוהי למעשה החברה שמייצרת את השלטים האדומים החדשים של הוט (אותם קודים של לימוד וכו).off כתב:הנה זה שווה :
http://cgi.ebay.com/NEW-One-For-All-10- ... 3a5024bac9...
השלט אצלי כבר כמה שנים, והכפתורים עדיין לא נשחקו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בגרסה 2.0 ומעלה יש שיפור משמעותי בתגובה של השלט. לא מושלם, אבל בהחלט שיפור מאוד מורגש בזמן תגובה והרבה פחות פספוסים.yakirh כתב:מישהו יודע מה עושים עם הבעיות בשלט הרחוק? אני לוחץ משהו אחד והוא עושה משהו אחר.. נורא מתסכל.. מה עושים?...
אבל הבנתי שגרסה 2.0 מלאה באגים ולא מומלצת בכלל..leirus כתב:בגרסה 2.0 ומעלה יש שיפור משמעותי בתגובה של השלט. לא מושלם, אבל בהחלט שיפור מאוד מורגש בזמן תגובה והרבה פחות פספוסים.yakirh כתב:מישהו יודע מה עושים עם הבעיות בשלט הרחוק? אני לוחץ משהו אחד והוא עושה משהו אחר.. נורא מתסכל.. מה עושים?......
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יקירי עדין הניסוח.ofer7845 כתב:איזה שטויות אצלי ה WIFI עובד טוב
לא מושלם אבל תכני 720P עובדים בלי שום גמגומים ורצים חלק כאשר המרחק בין הראוטר שבחדר לטלויזיה בסלון הוא כמעט 7 מטר (הראוטר בתקן N של EDIMAX )אז נכון שיש מקום לשיפור בתכני 1080P וציינו בפורום שעובדים על זה . אבל מכאן ועד להגיד ש MP3 לא עובד בהזרמה אלחוטית. הלכת רחוק קצת......
ייתכן שאצלך הכל רץ חלק, אבל אני מנסה כבר כמה שעות להבין מדוע
שום דבר לא הולך לרבות תקיעות וריסטרטים אינסופיים של ה-X, וגם שינמוך ל - 1.3 לא הועיל, להיפך.
כרגע ה-X אפילו לא מזהה רשת אלחוטית כלשהי אלא נתקע בשלב החיפוש.
אני לא טוען שהכל עובד חלק .
כן, לעיתים בהדלקה הרשת האלחוטית לא מזוהה מסיבה כלשהי וצריך לעשות ריסטרט . אבל כשהיא מזוהה אז התכנים שציינתי מוזרמים טוב .
גירסה 1.3 הייתה גרועה ב WIFI אל תבזבז תזמן עליה..
תנסה לעדכן לגירסה 2.1 הרישמית ששוחררה היום ולאחר העדכון תבצע FACTURY SETTINGS ותגדיר הכל מחדש.
כן, לעיתים בהדלקה הרשת האלחוטית לא מזוהה מסיבה כלשהי וצריך לעשות ריסטרט . אבל כשהיא מזוהה אז התכנים שציינתי מוזרמים טוב .
גירסה 1.3 הייתה גרועה ב WIFI אל תבזבז תזמן עליה..
תנסה לעדכן לגירסה 2.1 הרישמית ששוחררה היום ולאחר העדכון תבצע FACTURY SETTINGS ותגדיר הכל מחדש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסית Reset ל-Factory Settings?
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

טרם.pixies כתב:ניסית Reset ל-Factory Settings?...
כרגע, לצערי, אני עסוק בתמונה לא-רצופה כשיש תנועה בפריים וזו
בעיה קרדינלית בהרבה מיכולות הרשת של המכשיר.
מנסה לבודד את הבעיה בעזרת חיבור נייד עם יציאה דיגיטלית.
אני בהתחלה גם עבדתי באלחוטי ולקח לי חצי סרט להבין שזה לא בשבילי. אולי החלטתי מהר בגלל שהפתרון אצלי היה קל יחסית - קדיחת חור בקיר משותף בין הסלון והחדר מחשב.
כאשר הוא עובד ברשת קווית אין שום בעיות זיהוי / קרטועים וכו'.הכל עובד חלק
כאשר הוא עובד ברשת קווית אין שום בעיות זיהוי / קרטועים וכו'.הכל עובד חלק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

oriberko, הבעיות שאתה מתאר נשמעות קשות מאוד, ונראה שאתה היחיד שמדווח עליהן. זה נשמע לי כמו יחידה תקולה או שבאמת לא ניסית את הריסט ל-Factory Settings. לחבר שלי היו כמה בעיות אחרי שדרוג שנפתרו בעזרת הריסט הזה.
eb73, טוב עשית. בד"כ אנשים נמנעים מהקמת רשת קווית בגלל מרחק מהסלון וסיבוכיות של חציבה בקירות. כשמדובר בקיר גובל בלבד, אין בכלל מה לחשוב. ישר להעביר רשת קווית דרך חור פשוט.
eb73, טוב עשית. בד"כ אנשים נמנעים מהקמת רשת קווית בגלל מרחק מהסלון וסיבוכיות של חציבה בקירות. כשמדובר בקיר גובל בלבד, אין בכלל מה לחשוב. ישר להעביר רשת קווית דרך חור פשוט.
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

אנסה איפוס בכל מקרה.pixies כתב:oriberko, הבעיות שאתה מתאר נשמעות קשות מאוד, ונראה שאתה היחיד שמדווח עליהן. זה נשמע לי כמו יחידה תקולה או שבאמת לא ניסית את הריסט ל-Factory Settings. לחבר שלי היו כמה בעיות אחרי שדרוג שנפתרו בעזרת הריסט הזה.
eb73, טוב עשית. בד"כ אנשים נמנעים מהקמת רשת קווית בגלל מרחק מהסלון וסיבוכיות של חציבה בקירות. כשמדובר בקיר גובל בלבד, אין בכלל מה לחשוב. ישר להעביר רשת קווית דרך חור פשוט....
אני רוצה להדגיש שהקירטוע המדובר הוא מאד עדין, אני לא הבחנתי בו אבל אשתי ראתה אותו מייד. כאילו
הסטרימר או המסך לא מצליחים לרענן את התמונה מהר מספיק כדי ליצור תנועה חלקה.