Huber כתב:העברתי את המקרה שלך לבחור שאני מכיר בבאג שקשור לחוג העליון, הוא מברר מה אפשר לעשות אבל אני אישית לא התחייבתי אף פעם שזה יתן מענה במאת האחוזים - הבחור סה"כ עושה לי טובה והוא לא מקובעי המדיניות של הסניפים ואני לא יכול לדרוש ממנו שום דבר, רק לבקש שיבדוק מה וזה בבדיקה.dizingof כתב:תליתי מודעות על כל עץ רענן "מישהו ראה את HUBER?"
הבטיח שידבר עם אנשים שהוא מכיר מקרוב ברשת באג אך נעלמו עקבותיו מאז...
המוצא הישר יבוא על שכרו .......
:כותרת: בעיות עם האחריות של באג על XBOX 360
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
למייל האדום של YNET ניסית לפנות ? הם מאוד אוהבים כאלו נושאים. אני לוקח את YNET כשם גנרי, יכול להיות גם מעריב באותה מידה או הארץ.
אם אתה הולך על העקרון אז גם עו"ד שווה לך. אני לא מבין באופן אישי מה הבעיה שלהם. חנויות פרטיות מזמן היו משתיקים אותך עם קונסולה אחרת ומתקנים את שלך. ההתעקשות הזו המסורבלת פשוט מבאסת את חווית הקניה, זה עושה להם כתם שחור סתם.
אם אתה הולך על העקרון אז גם עו"ד שווה לך. אני לא מבין באופן אישי מה הבעיה שלהם. חנויות פרטיות מזמן היו משתיקים אותך עם קונסולה אחרת ומתקנים את שלך. ההתעקשות הזו המסורבלת פשוט מבאסת את חווית הקניה, זה עושה להם כתם שחור סתם.
Vocare Ad Regnum
אתה רציני?TANDBERG כתב:למייל האדום של YNET ניסית לפנות ? הם מאוד אוהבים כאלו נושאים. אני לוקח את YNET כשם גנרי, יכול להיות גם מעריב באותה מידה או הארץ.
....
מיקרים בסכומים של עשרות ואפילו מאות אלפי שקלים אולי יעניינו אותם,בטח לא ה-360 של דיזינגוף..
חייב לומר שהתגובות שלך מאד מסקרנות...yosifon כתב:השרשור הזה עדיין פעיל??
אני מלכתחילה ידעתי שדיזינגוף טוחן מים מול באג
דרך אגב-העזרה מצד הובר לא הניבה פירות?
...
במיוחד לאור העובדה שפנית אליי מיוזמתך מספר פעמים לדחוף לי שירות תיקון פרטי ב500 ש"ח (אם אני לא טועה?..)
איש, תודה על ההתעניינות.. אבל שחרר.
לעצם העניין , אני ממתין לתום 60 הימים שהוצהר עליהם ע"י נציגת מרכז השירות לקבלת תשובה ממיקרוסופט..
נשאר עוד שבוע בערך..
להזכירכם לולא שירשור זה והקשרים של HUBER גם את התשובה הזו לא הייתי מקבל.
אל תישכחו שיש לרשת באג הרבה דברים חשובים כרגע מאשר תיקון הקונסולה שלי ...
חקירה פלילית על עבירות מכס חמורות בחנות הדיוטי פרי..
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 4566_56791
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שמח ששיעשעתי אותך - אני בטוח שלאור העובדה של"באג" היו קצת שמות בכותרות לאחרונה YNET ישמחו לעשות ספין אוף לדבר כזה. בכל אופן, זה כלי חינמי והוא יכול לעשות הרבה כאב ראש.yosifon כתב:אתה רציני?TANDBERG כתב:למייל האדום של YNET ניסית לפנות ? הם מאוד אוהבים כאלו נושאים. אני לוקח את YNET כשם גנרי, יכול להיות גם מעריב באותה מידה או הארץ.
....![]()
מיקרים בסכומים של עשרות ואפילו מאות אלפי שקלים אולי יעניינו אותם,בטח לא ה-360 של דיזינגוף.....
מאחר ונשאר ל"באג" שבוע ל60 יום, נחכה ונראה מה יקרה. אני חושב שכלום.
דיזינגוף - כל פיצוי שתקבל תיקח ואל תחזור אליהם. פשוט לא שווה את זה.