מישהו יודע איכות של SAMSUNG PS50B550
-
יובלים
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
תודה!
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
-
יובלים
-
- חבר פעיל מאוד

- daniel1965
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
את המתאם קניתי דרך AMAZON אם תרצה אחפש לך את הלינקironman כתב:daniel1965
איפה קנית את המתאם ל- WIFI?...
בינתיים בדקתי אותו והטלויזיה מסרבת להכיר בו אכן גם באירופה כתוב שתואם החל מסדרה 6
עם הבלו ריי הוא התחבר מייד אכל כצפוי גם נטפליקס וגם פנדורה חסומים בגלל זיהוי IP (למרות שבנטפליקס פתחתי החשבון- אם למישהו יש רעיון???
בקשר למגבר אכן זה יהיה הדבר הבא כי זה פותר המון בעיות בסאונד
דניאל
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
תודה.
הבנתי שהוא ישווק בארץ רק עוד מס' שבועות עד לאישורו במשרד התקשורת.
הבנתי שהוא ישווק בארץ רק עוד מס' שבועות עד לאישורו במשרד התקשורת.
-
יובלים
-
- חבר פעיל מאוד

לא אוכל לחכות מספר שבועות ל-V10....
אופציות אחרות?
האם ה-PQ70 של LP אופציה ראויה. העיניין שהוא רק HDR?
אני בבעיה. ה-B550, נפל טוב באיכות ובפיצ'רים וגם היה FHD. חבל שהבעיה הזו היכתה בנו.
יובלים
האם ה-PQ70 של LP אופציה ראויה. העיניין שהוא רק HDR?
אני בבעיה. ה-B550, נפל טוב באיכות ובפיצ'רים וגם היה FHD. חבל שהבעיה הזו היכתה בנו.
יובלים
- Noam_B
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
Re: אני ביקשתי לקבל כספי בחזרה
תוספת קטנה? המחיר המומלץ של ה-V10 יהיה 13,900. כך שאפילו אם יהיה ניתן להשיג אותה בהשקה באיזור ה-12,000 עדיין מדובר בהבדל של כ-3,500 ש"ח מה-B550, שלפי הבנתי עולה באיזור ה-8,500.9000es כתב:יובלים כתב:לאור כול האמור כאן ביקשתי להחזיר את ה B550! לא ברור אם אקבל מסך חליפי טוב וכבר כך אני מתרוצץ סביב העיניין הזה כבר שלושה שבועות. למזלי גם התהליך היה ק, הם מבטלים לי את העסקה.
** יש לפורום המלצות למסך מקביל באיכות ובמחיר שאוכל לרכוש היום?
תודה...
יובלים שלום לך.
יש פנסוניק דגם חדיש סדרת ה- v מסך עם נתונים מעולים . תוספת קטנה על המסך שלך ....
יש משהו שאני מפספס?
האמת שאני גם תכננתי לרכוש את ה-B550 בעוד כחודש אבל כל הבעיות האלו דיי ביאסו אותי... אני מקווה שימצא להם פיתרון בגלל שסה"כ מדובר במסך שנראה מאוד משתלם.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
Noam_B כתב:תוספת קטנה? המחיר המומלץ של ה-V10 יהיה 13,900. כך שאפילו אם יהיה ניתן להשיג אותה בהשקה באיזור ה-12,000 עדיין מדובר בהבדל של כ-3,500 ש"ח מה-B550, שלפי הבנתי עולה באיזור ה-8,500.9000es כתב:יובלים כתב:לאור כול האמור כאן ביקשתי להחזיר את ה B550! לא ברור אם אקבל מסך חליפי טוב וכבר כך אני מתרוצץ סביב העיניין הזה כבר שלושה שבועות. למזלי גם התהליך היה ק, הם מבטלים לי את העסקה.
** יש לפורום המלצות למסך מקביל באיכות ובמחיר שאוכל לרכוש היום?
תודה...
יובלים שלום לך.
יש פנסוניק דגם חדיש סדרת ה- v מסך עם נתונים מעולים . תוספת קטנה על המסך שלך ....
יש משהו שאני מפספס?
האמת שאני גם תכננתי לרכוש את ה-B550 בעוד כחודש אבל כל הבעיות האלו דיי ביאסו אותי... אני מקווה שימצא להם פיתרון בגלל שסה"כ מדובר במסך שנראה מאוד משתלם....
Noam_B שלום לך
נכון שהפנסוניק יקרה יותר . אבל לא כל יום רוכשים מסך .
לגבי הסמסונג . האמת שהיא הייתה בתוכנית שלי לרכישה .
אבל לצערנו היבואן מיניליין מיבא מסכים ממדינות העולם השלישי .
אותו מסך פלזמה b-550 נמכר באירופה כולל כניסות סקרט . וחזית המסך בצבע אדמדם . פשוט מדהים .
המסך זכה לציון 8.5 באתר העולמי CENT .
המסך מדהים במחיר מדהים .
אבל היבואן על הפנים .
- גאדגטבוי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
סדרת הפלזמות החדשה של סמסונג
תקשיבו טוב תגובה של סמליין עפ המוכר בחנות שדרך אגב אני מכיר אישית.אחרי שהם החליפו לי 3 מסכים הם לא מעונינים למכור לי יותר .כי לא יכול להיות שב3 מסכים יש בעייה ולטענתם ושוב לפי מה שהמוכר אמר לי אני לקוח בעייתי.שמעתם דבר כזזזה?המסכים שלהם תקולים ואני לקוח בעייתי.הם לא מודים בשום בעייה הם מתעלמים לחלוטין בהביקורת ומכמות לא מבוטלת של אנשים מהארץ והעולם שנפלו על אותה בעייה .אז נכון המסך מדהים לדעתי.זה מעצבן אותי בטרוף שאני צריך לחפש אלטרנטיבה כי בFH במחיר הזה פשוט אין כל החיים הייה לי רק סמסונג והחזקתי מהם כמובילים טכנולוגית .מה עם כל השיחות טלפון שעשיתי לבירורים וימיי העבודה שהפסדתי והעצבים לקנות מסך חדש בסכום לא מבוטל ולגלות שרואים מדהים אבל זה לא שווה כלום כי יש בעייה שפשוט מטריפה את השכל בזמן צפייה בטלויזייה.וכל ההחלפות והבעייה לעולם נשארת.רציתי לחכות למסך החדש עם התקווה הקטנה בלב שהכל יהייה בסדר אבל כנראה שאיין לי בריירה אלא לחפש משהו אחר .לדעתי סמליין עושים טעות חמורה כי קודם כל הם הפסידו לקוח ואפילו דיי טוב כי אני כל שנה משדרג טלויזייה ועוד כמה לקוחות בדרך.לי זה כבר לא יעזור אבל אני חייב קריאה אחרונה לסמליין יש בעייה בכמה מסכים שלכם אותה בעייה שחוזרת על עצמה אצל אנשים שונים שלא מכירים אחד את השני ובנוסף יש ביקורת מקצועית ועדויות של אנשים בפורום הזה ובפורום שהייתה את הביקורת על אותה תקלה ודרך אגב אני לא מדבר רק על הB550 אלא גם על הB430 ועל הB450 שדרך אגב לי יש נסיון רק עם שני האחרונות שהזכרתי לגביי הB550אני יודע על הבעייה משכנה של ההורים מהפורום כאן ומהביקורת שקראתי חבל שטלוזייה כל כך טובה נופלת על דבר כזה
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
גאדגטבו ,
אני לא מופתע מהתגובה שלהם , כך לי היה לאחר שהחליפו לי שלשה מסכי LCD בגלל זליגות אור,
במסך השלישי הם פשוט אמרו "זה מה יש" ובקשו לבטל את העסקה,
לאור כל התופעות האחרונות עם מסכי SAMSUNG המדוברים ,אלו ירדו מהתוכניות שלי לגמרי לצערי.....
לילה טוב
אני לא מופתע מהתגובה שלהם , כך לי היה לאחר שהחליפו לי שלשה מסכי LCD בגלל זליגות אור,
לאור כל התופעות האחרונות עם מסכי SAMSUNG המדוברים ,אלו ירדו מהתוכניות שלי לגמרי לצערי.....
לילה טוב
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

גם משלי
Rino כתב:גאדגטבו ,
לילה טוב...
Rino .
גם ירדו מהתוכניות שלי .
- erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
מצטרף לכולם, גם המתוכניות שלי ירדו.
מקווה מאוד ש-V10 תהיה אמינה, כי זה הכיוון שלי לכשתגיע.
מקווה מאוד ש-V10 תהיה אמינה, כי זה הכיוון שלי לכשתגיע.
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
נכון להיום , היבואן של פנסוניק מיבא מסכים בלי סקרט
9000es כתב:Noam_B שלום לךיובלים כתב:...
נכון שהפנסוניק יקרה יותר . אבל לא כל יום רוכשים מסך .
לגבי הסמסונג . האמת שהיא הייתה בתוכנית שלי לרכישה .
אבל לצערנו היבואן מיניליין מיבא מסכים ממדינות העולם השלישי .![]()
אותו מסך פלזמה b-550 נמכר באירופה כולל כניסות סקרט . וחזית המסך בצבע אדמדם . פשוט מדהים .![]()
![]()
המסך זכה לציון 8.5 באתר העולמי CENT .
המסך מדהים במחיר מדהים .![]()
אבל היבואן על הפנים ....
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

פנסוניק v10
erezsegev שלום לך .erezsegev כתב:מצטרף לכולם, גם המתוכניות שלי ירדו.
מקווה מאוד ש-V10 תהיה אמינה, כי זה הכיוון שלי לכשתגיע....
לגבי האמינות של הפנסוניק אין שום בעיה .
אבל תמיד יכול להיות פגם סידרתי .
כגון סמסונג מי ציפה שתגיע סידרה חדשה של מסכי פלזמה . עם פגם סידר
שים לב . לפי הדגם שהוצג בערב ההשקה של פנסוניק דגם ה v10 הוא מודל אירופאי . כולל כניסת סקרט .
נתון חשוב מאוד לאנשים שעדיין מחוברים לממירים הישנים .
בחיבור לסקרט תתקבל תמונה טובה יותר כולל מתיכה חכמה .
לכן לדעתי כדאי לחכות ולראות את הפנסוניק v10 .
אני אישית מעוניין לרכוש מסך כזה בגודל 58 .
יום טוב ובהצלחה .
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
Re: פנסוניק v10
סוף סוף SCART בפנסוניק!!
הממירים החדשים של HOT כולל SCART. חיבור רק ב-HDMI מבטל מתיחה חכמה של ה TV שמשתמשים לשידורים רגילים. האם פנסוניק נישאר עם JUST המיושן או התקדמו למשהו יותר טוב?
הממירים החדשים של HOT כולל SCART. חיבור רק ב-HDMI מבטל מתיחה חכמה של ה TV שמשתמשים לשידורים רגילים. האם פנסוניק נישאר עם JUST המיושן או התקדמו למשהו יותר טוב?
שים לב . לפי הדגם שהוצג בערב ההשקה של פנסוניק דגם ה v10 הוא מודל אירופאי . כולל כניסת סקרט .
נתון חשוב מאוד לאנשים שעדיין מחוברים לממירים הישנים .
...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
גם אתה ואני ,היינו בתצוגה שפנסוניק הציגה את המסכים החדשים באקסודיה .9000es כתב:erezsegev שלום לך .erezsegev כתב:מצטרף לכולם, גם המתוכניות שלי ירדו.
נתון חשוב מאוד לאנשים שעדיין מחוברים לממירים הישנים .![]()
יום טוב ובהצלחה ....
החסרון של מסכים אילו שחייבים לצפות בהם בחדר חשוך במיוחד ,אחרת השחור
יהיה אפור והמסך יהיה כמו מראה מחזירה ויהיו השתקפויות של עצמים .
נכון שאני לא תומך באיכות הטיפול של סמ-ליין בתקלות אילו ,כנראה שיש פגם בייצור
אך עדיין ליבי נוטה לכיוון מסכי סמסונג (אני מקווה שסמ-ליין יתנו שירות הולם לתקלות אילו)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- גאדגטבוי
-
- חבר פעיל

סדרת הפלזמות החדשה של סמסונג
חברים הייתי היום בביג בוקס בחיפוש אחר אלטרנטיבה ראוייה לB550 אז ככה הסמסונג הייתה לייד ההיטצי 50 יתרונות מול חסרונות.בסמסונג התמונה מאוד חלקה בכל שידור כמעט אבל עם צבעים פחות טבעיים ופחות חדות ההיטאצי התמונה הייתה פחות חלקה קצת אבל עם חדות מטורפת וצבעים טבעיים גם מבחינת ההשתקפות נראה כאילו ההיטאצי חסינה יותר גם הפנסוניק החדשה הייתה שם זאת עם ה600 הרץ ממש התאכזבתי מהאיכות.אני לא זוכר את הדגם אבל זה משהו עם 10 בסוף הLG לדעתי בכלל לא מתחרה כאלטרנטיבה נראה לי אני הולך על היטאצי
- גאדגטבוי
-
- חבר פעיל

- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

yuria כתב:גם אתה ואני ,היינו בתצוגה שפנסוניק הציגה את המסכים החדשים באקסודיה .9000es כתב:erezsegev שלום לך .erezsegev כתב:מצטרף לכולם, גם המתוכניות שלי ירדו.
יום טוב ובהצלחה ....
אך עדיין ליבי נוטה לכיוון מסכי סמסונג (אני מקווה שסמ-ליין יתנו שירות הולם לתקלות אילו)...
yuria שלום לך .
אתה יודע שנטיית לבי הולכת עם הסמסונג . מה אני יכול לעשות היבואן מיני ליין מיבא מסכים של סמסונג מהעולם השלישי .
מועמד מס 1 אצלי זה הסמסונג 850 אבל אין ונראה לי שלא יהיה בכלל .
מועמד מס 2 היה דגם ה 550 שהביאו ממנו סידרה דפוקה . אם היו מבאים את הדגם האירופי לא היו מגיעים לבעיות האלו .
אני עדיין ממתין לראות איך יראה הפנסוניק v-10 גודל 58 אם אחרי שאני אבחן אותו והוא יעבור אותה בהצלחה יש סיכוי לרכישה .
עד אז אני נמצא עם הסמסונג שלי .
יום טוב לך .
- summer8666
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
שלום לכולם,9000es כתב:yuria כתב:גם אתה ואני ,היינו בתצוגה שפנסוניק הציגה את המסכים החדשים באקסודיה .9000es כתב:erezsegev שלום לך .erezsegev כתב:מצטרף לכולם, גם המתוכניות שלי ירדו.
יום טוב ובהצלחה ....
אך עדיין ליבי נוטה לכיוון מסכי סמסונג (אני מקווה שסמ-ליין יתנו שירות הולם לתקלות אילו)...
yuria שלום לך .
אתה יודע שנטיית לבי הולכת עם הסמסונג . מה אני יכול לעשות היבואן מיני ליין מיבא מסכים של סמסונג מהעולם השלישי .
מועמד מס 1 אצלי זה הסמסונג 850 אבל אין ונראה לי שלא יהיה בכלל .
מועמד מס 2 היה דגם ה 550 שהביאו ממנו סידרה דפוקה . אם היו מבאים את הדגם האירופי לא היו מגיעים לבעיות האלו .
אני עדיין ממתין לראות איך יראה הפנסוניק v-10 גודל 58 אם אחרי שאני אבחן אותו והוא יעבור אותה בהצלחה יש סיכוי לרכישה .
עד אז אני נמצא עם הסמסונג שלי .
יום טוב לך ....
אני אתכם בדיעה שיש מצב שהסמסונג והסדרה החדשה עדיין בגדר תעלומה. אבל אני מכיר 2 חבר'ה נוספים עם B450 ו-B550 שהכל תקין אצלם ומאוד מרוצים. אצלי הפלאזמה עובדת ללא הרף בגלל החופש הגדול והיא אחלה.