האייפון החדש

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #101 

מדהים - גאוני...
אל אל ישראל :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #102 

עכשיו זה כבר רשמי.
פרטנר ופלאפון ימכרו גם את מכשירי ה-3G במקביל למכשירי ה-3Gs.
החברות אישרו את דבר המכירה לאחר שסקיצה של דף האינטרנט של המכירה של חברת פלאפון "דלפה" לרשת (האם אנחנו רואים כבר עכשיו ניסיונות לעקוף את הגבלות הפרסום של אפל???)
עדיין לא ידועים מועד ההשקה והמחירים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #103 

איך כולם מחממים מנועים
כל מהדורות החדשות הראו מכשירים חדשים שמגיעים
ה י ס ט ר י ה
ולא רק של הצרכן הישראלי
העם דורש..... כל מיני דברים

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #104 

sam22 - איזה מכשירים חדשים? רק עכשיו השיקו את ה 3GS 8O

מישהו יודע מתי האייפון יוצע באורנג'/פלאפון? יש תאריך השקה?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #105 

Huber כתב:sam22 - איזה מכשירים חדשים? רק עכשיו השיקו את ה 3GS 8O

מישהו יודע מתי האייפון יוצע באורנג'/פלאפון? יש תאריך השקה?
...
עדיין אין תאריך ולא מחירים.
המכשירים החדשים הם ה-N97 של נוקיה, הפאלם פרי, ועוד לא מעט מכשירי נוקיה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #106 

לדעתי זה יהיה מאוד בקרוב.

יש השקה גדולה בתחילת אוגוסט למכשירים באירופה. לדעתי במהלך אוגוסט כבר נראה אותם כאן.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #107 

ממה שקראתי ההשקה תהיה בשבוע השלישי של אוגוסט

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #108 

לכל מי שמחכה:הודיעו בערוץ 2 שגם סלקום חתמה על הסכם עם אפל לייבוא האייפון
הגיע הזמן לחתוך רקמות

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #109 

עכשיו יצטרכו להעיף כאן 300,000 מכשירים בשנה
ובשנתיים שאחר כך!!

בהצלחה
העם דורש..... כל מיני דברים

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #110 

אז סלקום לא בונים רק על מודו???...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #111 

שח_מט כתב:אז סלקום לא בונים רק על מודו???...
...
סמוך על מר שפירא שייצא מההצהרות שלו כמו גדול

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #112 

מדי יום אנו מגלים עוד ועוד סעיפים בחוזה ההתקשרות של אפל מול חברות הסלולר הישראליות בנוגע לשיווקו של האייפון בארץ הקודש.

1 - תחילה חשבו בחברות הסלולר שהאייפון ישווק כאן לקראת אמצע אוגוסט, אך עכשיו גם זה לא נראה באופק, וההערכות מדברות על ספטמבר, האמת היא, שאף אחד לא ממש יודע מתי ישווק האייפון פה, רק אפל.
חברות הסלולר כבר שיריינו לעצמן אפשרויות פרסום בתקשורת לאוגוסט ועכשיו הן תצטרכנה להזיז את השיריונים לאזור ספטמבר.

2-חברת אפל שולטת באופן בלעדי בפרסומות של האייפון, כל תו תמונה ומלל עוברים במסננת הקפדנית של החברה ורק הם אלו שיאשרו אם הפרסומות אכן יראו אור או לא.
בין ההנחיות הידועות כבר, לא יתאפשר לפרסם מכשירים נוספים באותה פרסומת של האייפון (לא נראה נוקיה לצד אייפון למשל), לחברות לא יתאפשר להוסיף את האייקון שלהן כהטבעה על המכשיר עצמו, ועוד...

3- חברות הסלולר התחייבו לפי החוזה לספק 100,000 מכשירים (כל חברה), אנחנו חשבנו ש-200,000 מכשירים זה משהו מופרך והרבה מעבר לקיבולת השוק, אבל אז הגיעה סלקום והודיעה שגם היא בעניין, אז עכשיו אנחנו חושבים ש-300,000 מכשירים זה משהו מופרך.

4- חברות הסלולר התחייבו למחירים הבינלאומיים של אפל, דהיינו, 199$ למכשיר ה-3Gs בנפח 16 GB ו-299$ לאותו מכשיר בנפח 32 GB.
הנעלם הגדול לעת עתה, הוא המחיר לחבילה החודשית ללקוחות החברות, לפי כל הנתונים, זה לא הולך להיות זול, במיוחד בהתחשב בסעיף הבא.

5- הדבר החדש שהתגלה הוא שהחברות לא יוכלו לתקן את מכשירי האייפון בישראל, אלא באנגליה, מה שאומר שברגע שמגיע מכשיר תקול, חברת הסלולר צריכה לשלוח את אותו מכשיר על חשבונה לאנגליה לצורך תיקון, ובמקביל, לספק ללקוח מכשיר אייפון חלופי לכל תקופת התיקון.

כל הדברים הנ"ל הם סיכומים מתוך האתרים הבאים:
iphones.co.il
ipsf.co.il
TheMarker.

בעקבות הנתונים הידועים (וגם אלה שעדיין לא ידועים), אנחנו יכולים רק לנחש שהחבילה שתשווק עם האייפון, לא תהיה זולה בכלל, החברות לא יכולות להרשות לעצמן להפסיד כסף (הן כבר מסבסדות את המכשירים בכ-500$).
כבר היום נשמעות הרבה קריאות מצד לקוחות החברות לרכוש את המכשירים בחו"ל, רק כדי לגרום להפסדים לחברות (מעין נקמה בחברות על מה שהלקוחות מכנים "התעללות החברות בלקוחות"), הטענה הנפוצה היא שהגיע הזמן שהחברות ירגישו מה שהן עשו ללקוחות שלהן עד כה.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 27/07/2009 13:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #113 

לא כדאי קודם להמתין ולראות מה התמחור של החבילות לפני שמדליקים את הלפידים?! :roll:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #114 

Huber כתב:לא כדאי קודם להמתין ולראות מה התמחור של החבילות לפני שמדליקים את הלפידים?! :roll:
...
אני לא הדלקתי שום לפיד, אני רק מביא את הדברים כמו שהם.
קריאת הלקוחות היא קריאה שנשמעת בכל האתרים שמתעסקים עם אייפונים (גם קצת בכאלה שלא).
גם אני חושב שאם החבילה תהיה משתלמת, אין שום סיבה לקנות בחו"ל ולו רק מטעמי אחריות ותיקונים.
אבל כמו שזה נראה עכשיו, אין כמעט סיכוי שהחבילות יהיו זולות.
אבל, נחכה ונראה, ימים יגידו...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #115 

אתה יודע מה כל אותם אנשים שקוראים לחרם מראש שוכחים? שבכל ספקית סלולר אחר בעולם בו האייפון מסובסד יש בצידה גם חבילה חודשית לא זולה בכלל, ככה שזה לא ממש חידוש של הספקיות הישראליות. לא מתאים? קונים רק מכשיר וזהו. אבל לבוא וליצור סנקציות זה כבר מיותר וילדותי לטעמי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #116 

Huber כתב:אתה יודע מה כל אותם אנשים שקוראים לחרם מראש שוכחים? שבכל ספקית סלולר אחר בעולם בו האייפון מסובסד יש בצידה גם חבילה חודשית לא זולה בכלל, ככה שזה לא ממש חידוש של הספקיות הישראליות. לא מתאים? קונים רק מכשיר וזהו. אבל לבוא וליצור סנקציות זה כבר מיותר וילדותי לטעמי.
...
כמו שזה נראה כרגע, אתה לא יכול לרכוש רק מכשיר (לפחות לא דרך הספקיות).
אני ואתה יודעים ששום חרם צרכנים לא הצליח לעבוד בארץ, למעט חרם צרכנים של קבוצות מסויימות מאד (אתה בוודאי יודע למי אני מתכוון), כך שאם הייתי קשור לחברה סלולרית, לא זה מה שהיה מעסיק אותי, אלא איך לעזאזל אני הולך להעיף 100,000 מכשירים כאשר 2 חברות נושפות בערפי.
להערכתי יהיה פה מחיר מתואם של חבילות בין 3 החברות (גם אם לא ממש מתואם ברמה של הסכמים ועבירה על הגבלים עסקיים). אף חברה לא תוכל להרשות לחברה אחרת לתת מחירים זולים יותר.
מה שקצת הרס לפלאפון "לגנוב" לקוחות מאורנג' ויותר מאוחר הרס לפלאפון ואורנג' את האפשרות "לגנוב" לקוחות מסלקום.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #117 

theAman כתב:
Huber כתב:מה שקצת הרס לפלאפון "לגנוב" לקוחות מאורנג' ויותר מאוחר הרס לפלאפון ואורנג' את האפשרות "לגנוב" לקוחות מסלקום.
...
זו בדיוק הסיבה מדוע סלקום הכניסה את עצמה למלכודת הזו :lol: , ולשבחו של המנכ"ל שלה הוא לפחות המתין וחשב אם זה שווה לו (אני מניח שהוא בדק כמה לקוחות יערקו לו והוא גילה שלא שווה לו ), בניגוד לאורנג' שעשתה ME TOO טיפוסי
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #118 

truejoker כתב:
theAman כתב:
Huber כתב:מה שקצת הרס לפלאפון "לגנוב" לקוחות מאורנג' ויותר מאוחר הרס לפלאפון ואורנג' את האפשרות "לגנוב" לקוחות מסלקום.
...
זו בדיוק הסיבה מדוע סלקום הכניסה את עצמה למלכודת הזו :lol: , ולשבחו של המנכ"ל שלה הוא לפחות המתין וחשב אם זה שווה לו (אני מניח שהוא בדק כמה לקוחות יערקו לו והוא גילה שלא שווה לו ), בניגוד לאורנג' שעשתה ME TOO טיפוסי
...
צודק,
למרות שגם שסלקום יכלו באותה המידה להפסיד בגלל שהם החברה השלישית בארץ שחתמה עם אפל.
למה להפסיד?
כי ישראל זו המדינה הראשונה שבה 3 מפעילים זוכים בחוזה עם אפל, עד עכשיו זה היה מוגבל ל-2 מפעילים במדינה, כך שאפל וסלקום יצרו פה תקדים, באותה מידה, אפל היו יכולים להמשיך בקו הקיים של 2 מפעילות ואז סלקום היו מפסידים בגלל ההמתנה שלהם.
ההימור הצליח להם הפעם (בינתיים, הם עדיין צריכים למכור מספיק מכשירים).
...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #119 

אני מאוד מבין את החרם... אם יצליחו כמובן להתאגד כמו שצריך.
ביטוח טלפון - יוצא שבשנה אתה משלם יותר מהטלפון, SMS - מחירים שערורייתייים - ואני עוד לא מדבר על שוק המחירים ההזויים - לדקות שיחה וכד'...
מה שמיוחד באייפון להבנתי - הוא בא עם עברית תקנית - בניגוד לרוב הטלפונים שנמכרים בחו"ל ואתה תקוע בלי עברית. העובדה שגם המקלדת על המסך - לא צריך לצרוב או להסתדר בלי עברית צרובה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #120 

Itay_Pollak כתב:אני מאוד מבין את החרם... אם יצליחו כמובן להתאגד כמו שצריך.
ביטוח טלפון - יוצא שבשנה אתה משלם יותר מהטלפון, SMS - מחירים שערורייתייים - ואני עוד לא מדבר על שוק המחירים ההזויים - לדקות שיחה וכד'...
מה שמיוחד באייפון להבנתי - הוא בא עם עברית תקנית - בניגוד לרוב הטלפונים שנמכרים בחו"ל ואתה תקוע בלי עברית. העובדה שגם המקלדת על המסך - לא צריך לצרוב או להסתדר בלי עברית צרובה.
...
העברית עדיין לא מושלמת, למרות שלהרבה אנשים זה מספיק.
ישנן חבילות לעברית כמו OpenHebrew המצויינת שבעצם משלימות את החסר, כמו הצמדה לימין באפליקציות מסויימות, סרגלי אותיות בעברית, בעיה באתרים כמו ynet ו-one שלא עולים כמו שצריך ועוד תיקונים...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”