וכמה אתה משלם כבר עכשיו על הYES HD הרגיל?tals79 כתב:אם זה עוזר למישהו:
יש לי ממירים - YES HD ו YES MAX המחוברים לאותו המסך- לאחר שאתמול סיכמתי על החלפת שניהם במחיר של 20 שח נוספים לחודש (ה YESHD הוא במסלול פיקדון) החלטתי היום להחזיר את ה YES HD במסלול הפקדון ולקחת ממיר MAX-HD במסלול פקדון של 1299 ש"ח (עם פחת של 10%) ותוספת של 20 שח בחודש - ללא התחייבות.
הנציגה ביררה את הנושא ואישרה את העסקה...
תגובות לכתבה: yes השיקה את ה-yesMax HD ואת לוח השידורים החדש
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כמו שכתבתי - את ה YES HD לקחתי במסלול פיקדון (2500 שח עם פחות של 10%)BigDragoon כתב:וכמה אתה משלם כבר עכשיו על הYES HD הרגיל?tals79 כתב:אם זה עוזר למישהו:
יש לי ממירים - YES HD ו YES MAX המחוברים לאותו המסך- לאחר שאתמול סיכמתי על החלפת שניהם במחיר של 20 שח נוספים לחודש (ה YESHD הוא במסלול פיקדון) החלטתי היום להחזיר את ה YES HD במסלול הפקדון ולקחת ממיר MAX-HD במסלול פקדון של 1299 ש"ח (עם פחת של 10%) ותוספת של 20 שח בחודש - ללא התחייבות.
הנציגה ביררה את הנושא ואישרה את העסקה......
אני בעצם מחזיר את הממיר (ומקבל 2000 שח חזרה).
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
tals79,
התכוונתי כמה אתה משלם לפתיחת ערוצי ה HD (לחודש) בנוסף לפיקדון.
התכוונתי כמה אתה משלם לפתיחת ערוצי ה HD (לחודש) בנוסף לפיקדון.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ערוצי ה- HD (פרט לערוץ sport 5 HD) אינם עולים כסף. מי שמחזיק ממיר HD כלשהו (רגיל או MaxHD) הערוצים האלה נפתחים לו אוטומטית. רק צריך להחזיק ממיר כזה.BigDragoon כתב: התכוונתי כמה אתה משלם לפתיחת ערוצי ה HD (לחודש) בנוסף לפיקדון....
שים לב (וזה עצוב) אם תתנתק מה- HD על פי תנאי החוזה תשלם פחותsam22 כתב:טוב סופית(עד לשיחה הבאה איתם)
למי שמחזיר MAX וHD מוסיף 9.9
זו עסקה חדשה
משלמים 60 על מה ששולם עד היום
ועוד 10
אבל לא מתקזז הזמן ששולם בעבר
כלומר מעתה 70 כפול 36
ושימו לב,
ההתחיבות היא גם לחבילה
לא יכולים להוריד מהחבילה כלום
פרט לערוצי פרימיום...
כי הקנס הוא שווה ערך לשנה וקצת מקסימליים שיש לך HD, ואז למעשה תשלם
עלות מקס + 19.90 לשלוש שנים (ולא שלוש שנים של 39.9 של ה- HD פלוס כל השאר)
תשמעו כמה ש-YES בעייתיים ....
בפעמיים האחרונות שהתחייבתי ל-YES טלפונית נמסר לי פרטים שגויים -לא אלעה אותכם בפרטים אבל מדובר בדברים מהותיים כגון קנסות התחייבות ויציאה מהם ועוד....דברים שהייתי חושב פעמיים לפני שהייתי סוגר איתם פעם נוספת (דרך אגב אני לקוח של YES 6 שנים ולא מאלה שכל חצי שנה מחליף)
למוד נסיון התקשרתי היום ל-YES על מנת לשדרג את ה-MAX ל- MAXHD וכמובן שלאחר שסוכמו כל הפרטים הסברתי לנציגת השרות שאני נכוותי בעבר פעמיים מנציגי שרות הלקוחות שלהם שלא אמרו אמת -ולמרות שאני בטוח שהיא לא כזו אני מעדיף שהיא תשלח לי את ההסכם למייל/או לפקס ואחרי חצי שעה אני אתן לה אישור. נציגת השרות הסכימה לכך אולם אחרי כשעה בעודי מחכה לפקס -קיבלתי ממנה שיחה שעדיין אין באפשרותה בשלב זה לשלוח לי את ההסכם -"כי הוא עוד לא הוכן " -וכשיהיה כזה הם יצרו עמי קשר.
מבין השורות הבנתי שבנוסף לקנס היציאה על הממיר בסך כ-1000 ש"ח יש קנס יצאה נוסף על התוכנית (שכאילו משלמים פחות על התוכנית) בסך 400 שח -אני בטוח שרובכם אינם יודעים על זה שיש 2 קנסות שונים שבאים להתנתק,כל הנושא מאוד מעצבן -שפשוט אין על מי לסמוך וזה לא לעניין שאני אפילו מתחיל לחשוב להקליט את השיחות איתם.
ערן
בפעמיים האחרונות שהתחייבתי ל-YES טלפונית נמסר לי פרטים שגויים -לא אלעה אותכם בפרטים אבל מדובר בדברים מהותיים כגון קנסות התחייבות ויציאה מהם ועוד....דברים שהייתי חושב פעמיים לפני שהייתי סוגר איתם פעם נוספת (דרך אגב אני לקוח של YES 6 שנים ולא מאלה שכל חצי שנה מחליף)
למוד נסיון התקשרתי היום ל-YES על מנת לשדרג את ה-MAX ל- MAXHD וכמובן שלאחר שסוכמו כל הפרטים הסברתי לנציגת השרות שאני נכוותי בעבר פעמיים מנציגי שרות הלקוחות שלהם שלא אמרו אמת -ולמרות שאני בטוח שהיא לא כזו אני מעדיף שהיא תשלח לי את ההסכם למייל/או לפקס ואחרי חצי שעה אני אתן לה אישור. נציגת השרות הסכימה לכך אולם אחרי כשעה בעודי מחכה לפקס -קיבלתי ממנה שיחה שעדיין אין באפשרותה בשלב זה לשלוח לי את ההסכם -"כי הוא עוד לא הוכן " -וכשיהיה כזה הם יצרו עמי קשר.
מבין השורות הבנתי שבנוסף לקנס היציאה על הממיר בסך כ-1000 ש"ח יש קנס יצאה נוסף על התוכנית (שכאילו משלמים פחות על התוכנית) בסך 400 שח -אני בטוח שרובכם אינם יודעים על זה שיש 2 קנסות שונים שבאים להתנתק,כל הנושא מאוד מעצבן -שפשוט אין על מי לסמוך וזה לא לעניין שאני אפילו מתחיל לחשוב להקליט את השיחות איתם.
ערן
Re: זהו הזמנתי
משלמים 1,299 ש"ח בארבעה תשלומים, ואז עוד 20 שקלים לחודש. על הפקדון יש פחת של 10% בשנה (130 שקל בשנה, כשמעגלים למעלה - אחרי יום אחד יש כבר פחת של 130 שקל). אין התחייבות במסלול של הפקדון, אפשר להפסיק מתי שאתה רוצה.BigDragoon כתב:[לי אמרו שאין מסלול עם פיקדון?
איך הולך המסלול הזה?...
זה אומר שהעלות החודשית היא 30 שקלים לחודש (כולל הפחת), לעומת 60 שקלים לחודש על מכשיר ללא פקדון. בתמורה לכך שאתה בוחר לשלם כפול, אתה גם מחוייב לשלוש שנים.
אני לא ממש מבין על מה יס חשבו כשבחרו שני מסלולים עם עלות כל כך שונה ביניהם. אולי הם מציגים את הפקדון כתזרים מזומנים חיובי, וזו הדרך שלהם להראות תזרים גבוה יותר השנה? לא נראה לי סביר, כי הם לא ימכרו כל כך הרבה MaxHD. אז אין לי הסבר, זה מוזר מאד.
בכל אופן, השיקולים של חברת יס לא ממש משנים ללקוחות שלה, המסלול עם הפקדון זול בחצי מהמסלול ללא הפקדון, וגם אין בו התחייבות. זה המסלול ההגיוני.
הנציגה היום טרחה להסביר לי חמש פעמים (ספרתי) שיש התחייבות לשלוש שנים, וכשביקשתי שתשלח את התנאים של המסלול בפקס היא הסכימה. כמובן שבסוף בחרתי במסלול ללא ההתחייבות, ואז גם לא היה לי צורך בפקס. בעצם, אולי כדאי שכן, שתהיה לי הוכחה שזה מסלול ללא התחייבות...eran כתב:תשמעו כמה ש-YES בעייתיים ....
בפעמיים האחרונות שהתחייבתי ל-YES טלפונית נמסר לי פרטים שגויים -לא אלעה אותכם בפרטים אבל מדובר בדברים מהותיים כגון קנסות התחייבות ויציאה מהם ועוד....דברים שהייתי חושב פעמיים לפני שהייתי סוגר איתם פעם נוספת...
המסלול עם הפקדון ללא ההתחייבות הרבה יותר זול, עדיף ללכת עליו.
אנשים פה מקטרים על יס בצורה מאוד קיצונית, אני רוצה להציע דיעה אחרת:
לי יש בבית מסך LCD שמחובר ליס מקס, וגם ליס HD. המקס מכשיר מצוין, עשה מהפכה בכל הרגלי הצפיה שלי, ויש לי מעט מאוד דברים רעים לומר עליו (בעיקר גודל הדיסק).
היס HD מאפשר לי לנצל את היכולות של המסך שלי ולראות סרטים בהפרדה גבוהה.
יש לו ממשק משתמש חדש ומרענן, יש לו עוד יכולת מאוד חשובה עבורי- מעבר אוטמטי מ 4:3 ל WIDE , לפי התוכן. אני מהטהרנים שלא מסוגלים לראות תמונה מתוחה, והיס HD הוא המפענח הראשון (שאני מכיר) שהציע את היכולת הזו, וחסך לי את הצורך לעשות את זה דרך הטלוויזה (אם כי למזלי, בסמסונג שלי כשמעבירים את השלט של יס למצב TV - לחיצה על הכפתור הכחול משנה את היחס של המסך!).
הבעיה שהתעוררה אצלי היא שהשילוב של שני המפענחים מאוד לא נוח.
צריך לעבור ערוץ AV בטלוויזה, כשיש HD אז אין מקס, ולהפך. כתוצאה ממצב זה הגעתי לסיטואציה שפשוט לא הייתי רואה כמעט HD.
בעיה נוספת היא מיעוט ערוצי ה HD, והיא באמת לא נפתרה.
אני מאלה שמחכים בכליון עיניים ליס מקס HD. סוף סוף לא אצטרך לעבור ערוצים, תהיה לי יכולת להקליט HD, וגם יהיו לי פחות כבלים.
יס מציעים לי להחזיר את המקס וה HD, ולקחת יס מקס HD ב9.90 שקל לחודש.
לי זה נראה סכום יותר מסביר. הרי המכשיר החדש לא רק יחליף את שני הישנים, אלא גם יאפשר לי להקליט HD. נראה לי שזאת עסקה לא רעה. 360 שקל לשלוש שנים.
לכן אני חושב שלא צריך לרדת על יס כל כך קשה, הם נותנים מוצר שעולה על זה של הוט (לטעמי), מובילים תמיד מבחינה טכנולוגית, וזה בסדר שהם גם ירוויחו מעט כסף.
התמונה לא צבועה רק בורוד:
ההתחיבות שיס דורשת היא שערוריתית, מבחר הערוצים עדיין עלוב, הגברת במוקד רצתה בהתחלה לקחת לי 60 שקל לחודש וכשאיימתי להתנתק בדקה עם האחראי וסידרה את זה ב 9.90. מעצבן מאוד.
בשורה התחתונה, אני עם יס ממש מday one, ניסתי פעם הוט וחזרתי ליס אחרי שעתיים (כן, על השעון), הם לא קדושים, אבל הם בוודאי עדיפים, והעסקה האחרונה שלהם הוגנת (למעט ההתחייבות).
אם מישהו מתפתה לחשוב שיש לי קשר ליס\ אני עובד ביס - אני ממש ממש לא.
לי יש בבית מסך LCD שמחובר ליס מקס, וגם ליס HD. המקס מכשיר מצוין, עשה מהפכה בכל הרגלי הצפיה שלי, ויש לי מעט מאוד דברים רעים לומר עליו (בעיקר גודל הדיסק).
יש לו ממשק משתמש חדש ומרענן, יש לו עוד יכולת מאוד חשובה עבורי- מעבר אוטמטי מ 4:3 ל WIDE , לפי התוכן. אני מהטהרנים שלא מסוגלים לראות תמונה מתוחה, והיס HD הוא המפענח הראשון (שאני מכיר) שהציע את היכולת הזו, וחסך לי את הצורך לעשות את זה דרך הטלוויזה (אם כי למזלי, בסמסונג שלי כשמעבירים את השלט של יס למצב TV - לחיצה על הכפתור הכחול משנה את היחס של המסך!).
צריך לעבור ערוץ AV בטלוויזה, כשיש HD אז אין מקס, ולהפך. כתוצאה ממצב זה הגעתי לסיטואציה שפשוט לא הייתי רואה כמעט HD.
אני מאלה שמחכים בכליון עיניים ליס מקס HD. סוף סוף לא אצטרך לעבור ערוצים, תהיה לי יכולת להקליט HD, וגם יהיו לי פחות כבלים.
לי זה נראה סכום יותר מסביר. הרי המכשיר החדש לא רק יחליף את שני הישנים, אלא גם יאפשר לי להקליט HD. נראה לי שזאת עסקה לא רעה. 360 שקל לשלוש שנים.
לכן אני חושב שלא צריך לרדת על יס כל כך קשה, הם נותנים מוצר שעולה על זה של הוט (לטעמי), מובילים תמיד מבחינה טכנולוגית, וזה בסדר שהם גם ירוויחו מעט כסף.
ההתחיבות שיס דורשת היא שערוריתית, מבחר הערוצים עדיין עלוב, הגברת במוקד רצתה בהתחלה לקחת לי 60 שקל לחודש וכשאיימתי להתנתק בדקה עם האחראי וסידרה את זה ב 9.90. מעצבן מאוד.
בשורה התחתונה, אני עם יס ממש מday one, ניסתי פעם הוט וחזרתי ליס אחרי שעתיים (כן, על השעון), הם לא קדושים, אבל הם בוודאי עדיפים, והעסקה האחרונה שלהם הוגנת (למעט ההתחייבות).
אם מישהו מתפתה לחשוב שיש לי קשר ליס\ אני עובד ביס - אני ממש ממש לא.
קודם כל רוב האנשים פה מקטרים כי הם מרגישים מעט מרומים. שורה סופית לא כל כך ברור לי מה קרה במקרה שלך. עד היום שילמת על המקס וה- HD סכום מסויים, מהיום לפי הבנתי אתה משלם את אותו הסכום, הוספת 9.9 ש"ח והתחייבת על הכל לשלוש שנים? אם כן אז למעשה YES קנסו אותך על זה שהיית לקוח של ה- HD מכיוון שלקוח של מקס מוסיף רק 19.9 בדיוק כמוך אך לא אין תשלום על הHD.nir11 כתב:אנשים פה מקטרים על יס בצורה מאוד קיצונית, אני רוצה להציע דיעה אחרת:
אם מישהו מתפתה לחשוב שיש לי קשר ליס\ אני עובד ביס - אני ממש ממש לא....
אם מצד שני אתה טוען שהם למעשו ביטלו לך את התשלום על הHD ונדרשת להוסיף 9.9 או לחילופין שה- 9.9 זה הדבר היחיד שאתה מחוייב אליו, אזי אלו חדשות טובות, אחרת לא ברור לי מה הרווחת? כי בהנחה ואתה לא במסלול פקדון והיית בוחר להחזיר את ה- HD ולשלם קנס על פי החוזה, בטווח הארוך היית חוסך 3 שנות התחייבות נוספות ל- 39.9 (הקנס יוצא פחות).
אנא תבהיר את הסוגיה לאלו מאיתנו שיס מחשיבים כחריגים ושינתנו תשובות תוך כחודש.
וואו - שמונה מסכים בת'רד הזה ועוד היד נטויה. כולם מקטרים על יס וכמה זה יקר ואיך דופקים אותנו עם המסלולים והקנסות. אנשים - פער של 20-30ש"ח לחודש זה מה ששובר אתכם? אני בטוח שאם יס הייתה מציעה שני מסלולים אחד עם 7 ערוצי HD והשני עם 10 ערוצי HD ב-20 ש"ח יותר כולם היו הולכים עד המסלול היקר. אז יכול להיות שהם לא בסדר עם המסלולים והתמחיר אבל אני מעדיף לנתב את האנרגיה שלי למקום אחר- אני חושב שעדיף לנצל את הפורום הזה והאנשים בו שכולם ימצאו עצמם בסוף עם מקס HD להפעיל לחץ בכיוון שיותר חשוב- עוד תוכן!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
sgebay
זה לא קשור לתוכן
גם על זה מתווכחים
וזה לא קשור למה שובר את הלקוחות או יקר להם
יש תלונה על משאבת כספים ותמחור לא נכון
מה הבעיה שיתכבו על זה
מי שירצה יקרא
מי שירצה ידלג
יכול להיות שיש כאלו שזה יעזור להם בסוף
זה לא קשור לתוכן
גם על זה מתווכחים
וזה לא קשור למה שובר את הלקוחות או יקר להם
יש תלונה על משאבת כספים ותמחור לא נכון
מה הבעיה שיתכבו על זה
מי שירצה יקרא
מי שירצה ידלג
יכול להיות שיש כאלו שזה יעזור להם בסוף
העם דורש..... כל מיני דברים
Sam22
אני מסכים את הטענות. אני רק אומר שאם אני עובד יס (וכולנו יודעים שהם גולשים בפורום הזה) וקורא את הת'רד אני מקבל את הרושם שמה שמשנה לנו זה בעיקר המחיר למרות שאני בטוח שלרובנו נושא התוכן חשוב יותר ולכן אני מציע לשים את האנרגיה בקריאה לשיפור התוכן (וגם אודיו רב ערוצי בשידורי HD)
אני מסכים את הטענות. אני רק אומר שאם אני עובד יס (וכולנו יודעים שהם גולשים בפורום הזה) וקורא את הת'רד אני מקבל את הרושם שמה שמשנה לנו זה בעיקר המחיר למרות שאני בטוח שלרובנו נושא התוכן חשוב יותר ולכן אני מציע לשים את האנרגיה בקריאה לשיפור התוכן (וגם אודיו רב ערוצי בשידורי HD)
יותר משנה מאז שיצא ה- HD והתוכן לא השתנה משמעותית מהיום הראשון (עד לעכשיו), הסאונד הוא דולבי רק כ- 5 אחוזים מהזמן, ואנשים רבים שלקחו את הממיר הזה למעשה הימרו על כספם, יס השתמשו בהם כשפני נסיונות של הטכנולוגיה ותכל'ס עד עכשיו הכל לגיטימי, וכל הצעקות וכל הדיבורים לא הזיזו שום דבר לגבי התוכן.sgebay כתב:וואו - שמונה מסכים בת'רד הזה ועוד היד נטויה. כולם מקטרים על יס וכמה זה יקר ואיך דופקים אותנו עם המסלולים והקנסות. אנשים - פער של 20-30ש"ח לחודש זה מה ששובר אתכם? אני בטוח שאם יס הייתה מציעה שני מסלולים אחד עם 7 ערוצי HD והשני עם 10 ערוצי HD ב-20 ש"ח יותר כולם היו הולכים עד המסלול היקר. אז יכול להיות שהם לא בסדר עם המסלולים והתמחיר אבל אני מעדיף לנתב את האנרגיה שלי למקום אחר- אני חושב שעדיף לנצל את הפורום הזה והאנשים בו שכולם ימצאו עצמם בסוף עם מקס HD להפעיל לחץ בכיוון שיותר חשוב- עוד תוכן!...
ומה קורה עכשיו? כל "נסייני" ה- HD הם אלו שבסוף משלמים על הניסיון, כלומר בזכותנו הטכנולוגיה נכנסה והפכה להיות מוכרת יותר (חברים ומשפחה), בזכותנו הם גילו בעיות, אנחנו היינו הראשונים לדבר על תוכן, ועכשיו, כשמגיעה ההזדמנות לבוא לקראת כל "המהמרים" מתברר שכרגיל, ההימור היה שגוי, אנחנו נשלם יותר מלקוח קיים שלא חשב ש- HD זה משהו שכדאי להשקיע בו, אנחנו משלמים את הפחת או התשלום הקבוע לשלוש שנים, סופגים את הקנסות וכל זאת בגלל שהיינו שם ראשונים, זה קרה עם היס מקס ועכשיו זה קורה שוב עם הHD.
אז בסדר, התוכן זו סוגיה חשובה מאוד, אבל היא לא זזה כל כך ואני לא בטוח כמה אנשים ממש דיברו עליה, אבל אין בעיה, עוד 20 עוד 30, למה לא, מי שנמצא בחזית הטכנולוגיה צריך לשלם. במקרה הזה, ההימור היה שגוי וזו סיבה מספיק טובה לכעוס.
ודרך אגב, תמחיר לא הוגן (לחלק מהלקוחות) תמחירים משתנים, ו"שכונה" כפי שנאמר לאחד החברים באתר זו לא שיטה, אבל אני עדיין מקווה שהם יתעשתו לפחות חלקית.
- giladgaron
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
למישהו יש במקרה מידע חדש לגבי מסלול ללקוחות שרכשו את היס מקס בהתחלה?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
במפגש סמנכ"ל השיווק טען שמסלולי השדרוג רלוונטיים להם.
עופר אוסף את השמות בנושא.
עופר אוסף את השמות בנושא.
אני מעריך שהלקוחות האלה (ואני ביניהם) ירצו לשמור את המקס שלהם ולהוסיף עליו את המקס HD. לי למשל יש מקס + 3100 והאידיאלי עבורי היה להחליף את ה3100 במקס ואת המקס במקס HD. אני מניח גם שלקוחות עם מקס + HD רגיל יעדיפו לשדרג את הHD ולשמור את המקס. תחשבו כמה נוח בשישי שבת עם שני מקליטים - שהילדים (שגם ככה השתלטו לי על המקס) ירא כל שמה שהקליטו לעצמם והמקס HD ישאר לי.yes-man כתב:במפגש סמנכ"ל השיווק טען שמסלולי השדרוג רלוונטיים להם.
עופר אוסף את השמות בנושא....
שיציעו לנו הצעת שדרוג פשוטה וברורה שמשאירה לנו את המקס הרגיל ואנחנו לוקחים. באחריות.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מבחינת עלויות השדרוג כדאי לחברת יס
*עלות מקס לצרכן ישירות מהמדף 2400 שח.
*עלות ממיר הידפינישן 1900 שח.
יחד קיבלנו 4300 שח.
עלות מקס היידפינישן כ3900 לצרכן.המחירים לא כוללים הובל ה ומיסים.
שדרוג ללקוח שמחזיר ממיר מקס פלוס ממיר הידפינישן חוסכת ליס ים של כסף,ומפנה את המקסים וממירי ההידפינישן לקהל יעד בעלות שהיא בעצם כדאית לחברה וגם ללקוח.
לידעה כללית ממיר מקליט לוויני עם 2 טיונרים בהי דפינשן מגיע ללא דיסק קשיח ועלותו מגיעה ל5000 בקרוב.(תוצרת דרים מולטימדיה מערב גרמניה)
בינינו לכל אלו המשפחות שמחזיקות 5 ממירים מקליטים ועושים הסבה העסקה בשכירות חודשית משתלמת ונותנת חווית צפיה בכל הבית במחיר זול שאם היו עושים זאת בצורה פרטית מלווינים העלות היתה מטורפת כמו מחירם של נגניבלוריי.
*עלות ממיר הידפינישן 1900 שח.
יחד קיבלנו 4300 שח.
עלות מקס היידפינישן כ3900 לצרכן.המחירים לא כוללים הובל ה ומיסים.
שדרוג ללקוח שמחזיר ממיר מקס פלוס ממיר הידפינישן חוסכת ליס ים של כסף,ומפנה את המקסים וממירי ההידפינישן לקהל יעד בעלות שהיא בעצם כדאית לחברה וגם ללקוח.
לידעה כללית ממיר מקליט לוויני עם 2 טיונרים בהי דפינשן מגיע ללא דיסק קשיח ועלותו מגיעה ל5000 בקרוב.(תוצרת דרים מולטימדיה מערב גרמניה)
בינינו לכל אלו המשפחות שמחזיקות 5 ממירים מקליטים ועושים הסבה העסקה בשכירות חודשית משתלמת ונותנת חווית צפיה בכל הבית במחיר זול שאם היו עושים זאת בצורה פרטית מלווינים העלות היתה מטורפת כמו מחירם של נגניבלוריי.
- giladgaron
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
דווקא לי אין צורך לשמור את המקס, יש לי שני ממירים ומקס ואני מעוניין לשדרג את המקס למקס HD.sgebay כתב:אני מעריך שהלקוחות האלה (ואני ביניהם) ירצו לשמור את המקס שלהם ולהוסיף עליו את המקס HD. לי למשל יש מקס + 3100 והאידיאלי עבורי היה להחליף את ה3100 במקס ואת המקס במקס HD. אני מניח גם שלקוחות עם מקס + HD רגיל יעדיפו לשדרג את הHD ולשמור את המקס. תחשבו כמה נוח בשישי שבת עם שני מקליטים - שהילדים (שגם ככה השתלטו לי על המקס) ירא כל שמה שהקליטו לעצמם והמקס HD ישאר לי.yes-man כתב:במפגש סמנכ"ל השיווק טען שמסלולי השדרוג רלוונטיים להם.
עופר אוסף את השמות בנושא....
שיציעו לנו הצעת שדרוג פשוטה וברורה שמשאירה לנו את המקס הרגיל ואנחנו לוקחים. באחריות....
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש גם ממיר מקליט בעלות 7700 שח
ממיר הדגל של דרים עם 4 טיונרים:
http://www.satshop.co.il/p101801.cfm
סרטון של ממיר היי דפינישן שממחיש את החוויה:
://www.hometheater.co.il/vad.php%3Fvid%3DT ... r_embedded
http://www.satshop.co.il/p101801.cfm
סרטון של ממיר היי דפינישן שממחיש את החוויה:
://www.hometheater.co.il/vad.php%3Fvid%3DT ... r_embedded
נערך לאחרונה על ידי זורו44 ב 24/04/2009 0:02, נערך פעם 1 בסך הכל.