ירדתי בתקציב ורכשתי YAMAHA RXV863
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
Joshua_G,
אז ירדת משדרוג הרסיבר?
אז ירדת משדרוג הרסיבר?
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
אז אני לא מבין כלוםMartinHSabag כתב:לא בטוח שבתקציבים הללו, הפרדה תהיה יותר טוב מאשר לקחת רסיבר טוב יותר שיעבוד גם בסטריאו.......
תמיד אומרים שצריך הפרדה בלי קשר לתקציב כלשהו וממך לא ציפיתי לתשובה זו
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
לא ירדתי.ziv_r כתב:Joshua_G,
אז ירדת משדרוג הרסיבר?...
השדרוג המתוכנן הוא בעיקר לצורך 100+W בכל הרמקולים, משום שאני מתכוון לשדרג את ההיקפיים והאחוריים ל- B&W .
זה לא אומר שהרסיבר 255 אינו טוב, לשימושים להם הוא מתאים – ובוודאי שבטווח המחירים שלו.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

הרמן קרדון 255/355
איך הרסיברים האלה לקולנוע ביתי ולשימוש ביציאת ה PRE?
האם בכלל שווה כל הסיפור הזה?
תודה
האם בכלל שווה כל הסיפור הזה?
תודה
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הרסיברים האלה טובים מאד למחירם.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

יש טובים יותר?
כמובן שצריך PRE
כמובן שצריך PRE
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יש טובים יותר, במחירים בוהים יותר. יש גם במחיר 30,000 ₪.
מה התקציב שלך?
מה התקציב שלך?
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

ידוע שיש טובים ויקרים יותר אבל כדי שישאר כסף למגבר סטריאו המחיר צריך להיות עד 4000.
אם יש טובים בקולנוע ביתי זולים יותר אז ישאר יותר למגבר .
אם יש טובים בקולנוע ביתי זולים יותר אז ישאר יותר למגבר .
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הרמן קרדון 255 .
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
האמן לי שווה לך לקנות כרטיס לאירופה - היום זה גרושים עקב המיתון , ולרכוש לדוגמא 876 במחיר 4400 ש''ח
ולא צריך הפרדות ולא פאוורים ..... הוא יעיף לך את הסלון , זה די והותר .קופסה אחת ושלום על יעקב
ולא צריך הפרדות ולא פאוורים ..... הוא יעיף לך את הסלון , זה די והותר .קופסה אחת ושלום על יעקב
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

אין לי בעיה לקנות בארץ גם ב 7K רסיבר אחד וחסל אבל השאלה מה ייתן תוצאה טובה יותר גם בסטריאו.
יכולתי לקנות את האונקיו 875 אם רציתי אבל יש לי מגבלה של מקום למפלצת כזאת חוץ מזה שכל האונקיו ממש מכוערים.
אם כבר הייתי הולך לכיוון ימהה או דנון.
יכולתי לקנות את האונקיו 875 אם רציתי אבל יש לי מגבלה של מקום למפלצת כזאת חוץ מזה שכל האונקיו ממש מכוערים.
אם כבר הייתי הולך לכיוון ימהה או דנון.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

ייתן לך , ייתן לך תוצאה טובה גם בסטראו .... פאוור עם רסיבר נחות לא ייתן לך תוצאה טובה יותר , אלא אם כן אתה הולך על סטראו נטו כמו ה carat a 57 לדוגמא 950 יורו , עולה יותר מהרסיבר ....
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

במרבית המקרים, מגבר דו-ערוצי ייתן איכות שמע בדו-ערוצי טובה יותר מאשר רסיבר. כמובן, הכול בפרופורציה, רסיבר מעולה (שעולה הרבה מאד כסף) יהיה טוב יותר ממגבר ברמת איכות (ומחיר) נמוכה.
הסיפור משתנה כאשר יש דרישה גם לרמת איכות גבוהה בשמע רב-ערוצי.
הסיפור משתנה כאשר יש דרישה גם לרמת איכות גבוהה בשמע רב-ערוצי.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

לא דיברתי על פאוור אלא מגבר נוסף משולב רק לסטריאוbossgt6 כתב:ייתן לך , ייתן לך תוצאה טובה גם בסטראו .... פאוור עם רסיבר נחות לא ייתן לך תוצאה טובה יותר , אלא אם כן אתה הולך על סטראו נטו כמו ה carat a 57 לדוגמא 950 יורו , עולה יותר מהרסיבר .......
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

לפי הבנתי אין צורך ברסיבר חזק לק'ולנוע ביתי אבל יש צורך במגבר חזק לקידמיים,הלא כן?Joshua_G כתב:במרבית המקרים, מגבר דו-ערוצי ייתן איכות שמע בדו-ערוצי טובה יותר מאשר רסיבר. כמובן, הכול בפרופורציה, רסיבר מעולה (שעולה הרבה מאד כסף) יהיה טוב יותר ממגבר ברמת איכות (ומחיר) נמוכה.
הסיפור משתנה כאשר יש דרישה גם לרמת איכות גבוהה בשמע רב-ערוצי....
כשאתה מדבר על הרבה כסף אתה מתכוון לרסיבר מעל 10000?
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

בשביל מה ? אתה רוצה לומר לי שבמבחן עיוור אתה תבדיל בין מגבר סטראו של 4 אלף לבין רסיבר ?המלך כתב:לא דיברתי על פאוור אלא מגבר נוסף משולב רק לסטריאוbossgt6 כתב:ייתן לך , ייתן לך תוצאה טובה גם בסטראו .... פאוור עם רסיבר נחות לא ייתן לך תוצאה טובה יותר , אלא אם כן אתה הולך על סטראו נטו כמו ה carat a 57 לדוגמא 950 יורו , עולה יותר מהרסיבר ..........
ההפרדה הסטראופונית של הרסיבר לדוגמא 875 לא מספיק טובה ?
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

אני לא מצליח להבין משהו.
הרי תמיד לוקחים כרפרנס להשוואה מגבר סטריאו ייעודי ובכל הבדיקות אפילו רסיברים יקרים לא משתווים למגבר ייעודי.
האם לא תמיד ההמלצה היא להפרדה בכל סדר גודל של מחיר?
אני לא עשיתי השוואה כזאת לכן אני שואל.
הרי תמיד לוקחים כרפרנס להשוואה מגבר סטריאו ייעודי ובכל הבדיקות אפילו רסיברים יקרים לא משתווים למגבר ייעודי.
האם לא תמיד ההמלצה היא להפרדה בכל סדר גודל של מחיר?
אני לא עשיתי השוואה כזאת לכן אני שואל.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

זה בדיוק העניין , שאם היית מקשיב לרסיבר בסדר גודל כזה היית נהנה גם בסטראו ..אם אתה מהמהדרין ומוכן לשים על זה כסף ...... הפרד ושלם ....גם אתרוג לסוכות אפשר לקנות ב 200 ש''ח ולברך , ואפשר ב 1000 , ויש כאלה שקונים ב 5000 , הבנת ???
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

בוא נגיד כך:אם יש לי למשל תקציב של 7K אז לרכוש רסיבר אחד ולא להפריד?
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

זה מה שאני הייתי עושה . בשביל מה לך להתברבר עם שני קופסאות , כבלים , מחברים ,וסיפורי פוגי .....
בשביל לנהוג מתל אביב לבאר שבע , היית קונה רכב סלון עם מנוע גדול ? או שני רכבים קטנים בתקציב יותר נמוך , אחד רגיל ואחד ספורטיבי ? זה אותו דבר .
חסוך עוד קצת ורכוש לך 876 , אתה בדיוק אחרי שבועיים תשכח את כל ההתכתבות הזו
בשביל לנהוג מתל אביב לבאר שבע , היית קונה רכב סלון עם מנוע גדול ? או שני רכבים קטנים בתקציב יותר נמוך , אחד רגיל ואחד ספורטיבי ? זה אותו דבר .
חסוך עוד קצת ורכוש לך 876 , אתה בדיוק אחרי שבועיים תשכח את כל ההתכתבות הזו