רסיבר פיוניר דגם LX70
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הערת ביניים: אני ביומיים האחרונים יושב עם LX-70 בבית ואומר לכם שעדיין לא שמעתי כזה דבר בק"ב. קשה לי להאמין שפרוססור מחברה לא ידועה יגיע לרמה שלו שלא לדבר על לעבור אותה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני נוטה לקחת אותך ברצינות , אתה בתור אחד שבודק כל רסיבר או רמקולים על רטוב כמו שאומרים ועשית אין ספור השוואות וכו'... אמור לדעת על מה אתה מדבר , { ואני לא מדבר על טעם של גוון צליל וכו'}danlior כתב:הערת ביניים: אני ביומיים האחרונים יושב עם LX-70 בבית ואומר לכם שעדיין לא שמעתי כזה דבר בק"ב. קשה לי להאמין שפרוססור מחברה לא ידועה יגיע לרמה שלו שלא לדבר על לעבור אותה....
גם אם פרוססור יעשה את אותה עבודה , יש רדיו אינטרנטי ועוד פיצ'רים שמקבלים בנוסף
תתחדש !!! אז לבסוף רכשת אותו כפרוססור ?
ספר עוד קצת אל תהיה קמצן
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
- חבר מכור קשה

אני עדיין בבדיקות אבל אומר לך שלמרות הציפיות הגבוהות שהיו לי, עדיין הופתעתי עוד יותר לטובה ביכולתו בק"ב, כולל מוסיקה איכותית רב ערוצית ב-DTS.bossgt6 כתב:אני נוטה לקחת אותך ברצינות , אתה בתור אחד שבודק כל רסיבר או רמקולים על רטוב כמו שאומרים ועשית אין ספור השוואות וכו'... אמור לדעת על מה אתה מדבר , { ואני לא מדבר על טעם של גוון צליל וכו'}danlior כתב:הערת ביניים: אני ביומיים האחרונים יושב עם LX-70 בבית ואומר לכם שעדיין לא שמעתי כזה דבר בק"ב. קשה לי להאמין שפרוססור מחברה לא ידועה יגיע לרמה שלו שלא לדבר על לעבור אותה....
גם אם פרוססור יעשה את אותה עבודה , יש רדיו אינטרנטי ועוד פיצ'רים שמקבלים בנוסף
תתחדש !!! אז לבסוף רכשת אותו כפרוססור ?
ספר עוד קצת אל תהיה קמצן...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ז''א אם הפאוורים שלו חבויים אז זה פוזה ? ,כי הפרוססור "מפתיע" ונותן סאונד גדול ? ואם הם גלויים אז כבר זה לא פוזה ???סטאטוס ופוזה משמע רואים לעין רק פרוססור צנום וקטן שנותן סאונד כמו גדול באמצעות פאוורים חבויים....
רק לא הבנתי על מי הוא עושה את הפוזה הזו ? על עצמו , או על אנשים שהוא מכניס לביתו ?
אישית ממליץ על סירוס הפוזה , החיים הרבה יותר פשוטים , אמיתיים ,ופחות מחוררי כיסים כשמוציאים את הפוזה העלובה מהמשוואה ברכישת כל דבר , ובכלל כדרך חיים !
- danlior
- חבר מכור קשה

טוב יותר מהימאהה, מעט פחות טוב מאונקיו 875 והרבה פחות טוב מההארמן קארדון AVR7000 שלי או כמה אינטגרייטדים יעודיים ששמעתי לאחרונה.המלך כתב:ומה עם סטריאו?...
בוא נאמר שאם יש לך רמקולים קדמיים של מעל 10,000 ש"ח ואתה אוהב לשמוע מוסיקה בסטריאו, הפיוניר יצטרך תגבור. מגבר כח או אינטגרייטד.
וזה לא זה שחסר כח. חסר נפח, במה, צלילות ועומק. (שוב, יחסית למוצרי סטריאו יעודיים יקרים)
אבל ברב-ערוצי - קרנבל!
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מה הקשר למחיר ? אם יש לו קליפש RF-82 או כל רמקול נציל אחר בסביבות המחיר שנקבת הפיוניר גם יצטרך תגבור ?בוא נאמר שאם יש לך רמקולים קדמיים של מעל 10,000 ש"ח ואתה אוהב לשמוע מוסיקה בסטריאו, הפיוניר יצטרך תגבור. מגבר כח או אינטגרייטד....
- danlior
- חבר מכור קשה

בהחלט כן! בכוונה הדגשתי שלא מדובר בחוסר כח אלא בחוסר איכות. לו יש למישהו רמקול איכותי ביותר ונציל, עדיין כדי למצות את הרמקול שלו הוא יצטרך לתגבר את ה-LX70 במגבר איכותי ובמקרה שלו, יעמדו על הפרק מגברי קלאס A או מגברי שפורפרות שפחות רלוונטים במקרה שלי.bossgt6 כתב:מה הקשר למחיר ? אם יש לו קליפש RF-82 או כל רמקול נציל אחר בסביבות המחיר שנקבת הפיוניר גם יצטרך תגבור ?בוא נאמר שאם יש לך רמקולים קדמיים של מעל 10,000 ש"ח ואתה אוהב לשמוע מוסיקה בסטריאו, הפיוניר יצטרך תגבור. מגבר כח או אינטגרייטד.......
לפי הטענה שלכם, מחירם של מגברים צריך להיות צמוד לכמות הוואטים אותם הם מספקים. חסרים מגברים שעולים עשרות אלפי דולרים ונותנים פחות מ-20W?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אבל אני התיחסתי לזה שכתבת מגבר כח ......
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני התייחסתי לזה:
לכן אמרתי כל רמקול לגופו ולא למחיר.
אני שמעתי רמקולים במחיר פי 3 משלי ושלי נשמעו לי יותר טוב.בוא נאמר שאם יש לך רמקולים קדמיים של מעל 10,000 ש"ח ואתה אוהב לשמוע מוסיקה בסטריאו, הפיוניר יצטרך תגבור. מגבר כח או אינטגרייטד....
לכן אמרתי כל רמקול לגופו ולא למחיר.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מה הקשר למה שדנליאור כתב ???אני שמעתי רמקולים במחיר פי 3 משלי ושלי נשמעו לי יותר טוב...
- danlior
- חבר מכור קשה

אולי, אבל אני מבטיח לך שאמצא לפחות 10 רמקולים שונים שעולים פי שלוש מהרמקולים שלך ונשמעים יותר טוב. כשכותבים על סטריאו באופן כללי, מחיר הוא בהחלט מדד.המלך כתב:אני התייחסתי לזה:אני שמעתי רמקולים במחיר פי 3 משלי ושלי נשמעו לי יותר טוב.בוא נאמר שאם יש לך רמקולים קדמיים של מעל 10,000 ש"ח ואתה אוהב לשמוע מוסיקה בסטריאו, הפיוניר יצטרך תגבור. מגבר כח או אינטגרייטד....
לכן אמרתי כל רמקול לגופו ולא למחיר....
לטעמי, 10,000 ש"ח הוא הרף שבו רמקולים מתחילים להראות ניצוץ של איכות ועומק אבל ברור שישנם רמקולים שעולים פחות שנישמעים טוב ורמקולים שעולים יותר ונשמעים על הפנים.
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
ככה זה השתמע.danlior כתב:ברור שלא, לא התכוונתי להציב רף מוחלט.המלך כתב:אני לא מסכים שרק לרמקולים מעל 10000 צריך תיגבור נוסף.
יש רמקולים זולים יותר שזקוקים לתגבור.
אבל אני לא חושב שזה תקף לרמקולים שלי.......
- danlior
- חבר מכור קשה

לפעמים צריך לדעת לקרוא בין השורות. אם הבנת שאני טוען שרמקול בעלות של 9,999 ש"ח יסתפק ב-LX70 ואילו רמקול של 10,001 ש"ח צריך תגבור אז הייתי ממליץ לך לקרוא יותר.המלך כתב:ככה זה השתמע.danlior כתב:ברור שלא, לא התכוונתי להציב רף מוחלט.המלך כתב:אני לא מסכים שרק לרמקולים מעל 10000 צריך תיגבור נוסף.
יש רמקולים זולים יותר שזקוקים לתגבור.
אבל אני לא חושב שזה תקף לרמקולים שלי..........
מן הסתם הסכום של "10,000 ש"ח" הועלה כאלגוריה לרמקולים מאיכות מסוימת ומעלה.
BOSSGT6 - היית חייב אה ?
כן, אסתטיקה מבחינתי היא חובה גם במערכת קולנוע !!. אם כבר, לשים RACK באמצע הסלון מלא בכל טוב של מכשירים, מושך הרבה יותר עיניים ורושם על המתבונן..
אתה ממהר לפרש את המונח "פוזה" באופן שלילי, אז אני אתקן --> הרבה יותר "קלאסי" לשים פרוססור קטן ותמים למראה באמצע הסלון - מאשר איזושהיא מפלצת ענקית מלאה כפתורים שתאבד מחצית מערכה ברגע שייצא הדגם הבא..
ולסיכום --> אני לא רואה איזושהיא סיבה להעדיף רסיבר בתקציב של 7-8 אלף ש"ח על פני פרוססור שהדבר היחיד שמבדיל אותו מ HIGH END הוא המחיר (4500 ש"ח) ופאוור 5 ערוצים במחירי יד שניה (תבדוק כמה למכירה ביד 2) וזאת בלי להתחשב באיכויות הסטריאו שניתן לצפות מפרוססור שכזה והפרדת ערוצים שניתן למצוא בפאוורים (בהשוואה לרסיבר של 600$ )
סתם כמה דוגמאות (יש עוד..)
http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... ID=8&Pic=1
http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8
כן, אסתטיקה מבחינתי היא חובה גם במערכת קולנוע !!. אם כבר, לשים RACK באמצע הסלון מלא בכל טוב של מכשירים, מושך הרבה יותר עיניים ורושם על המתבונן..
אתה ממהר לפרש את המונח "פוזה" באופן שלילי, אז אני אתקן --> הרבה יותר "קלאסי" לשים פרוססור קטן ותמים למראה באמצע הסלון - מאשר איזושהיא מפלצת ענקית מלאה כפתורים שתאבד מחצית מערכה ברגע שייצא הדגם הבא..
ולסיכום --> אני לא רואה איזושהיא סיבה להעדיף רסיבר בתקציב של 7-8 אלף ש"ח על פני פרוססור שהדבר היחיד שמבדיל אותו מ HIGH END הוא המחיר (4500 ש"ח) ופאוור 5 ערוצים במחירי יד שניה (תבדוק כמה למכירה ביד 2) וזאת בלי להתחשב באיכויות הסטריאו שניתן לצפות מפרוססור שכזה והפרדת ערוצים שניתן למצוא בפאוורים (בהשוואה לרסיבר של 600$ )
סתם כמה דוגמאות (יש עוד..)
http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... ID=8&Pic=1
http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8