sufgi123 כתב:אני מקוה שהמגמה לפרסום מחירים תמשיך
הרבה חברים בפורום לא מפרסמים את המחיר שבו רכשו את המוצרים מכל מיני סיבות תמוהות
(בעל החנות עשה לי מחיר "מיוחד" וביקש שלא אגיד לאף אחד,הבטחתי לא לספר מאיזה חנות רכשתי וכד') , והרבה פעמים חברי הפורום לא מתייחסים כלל לבקשת פרסום המחיר.
לא מבין למה לא לעזור אחד לשני כדי שנדע שאיזה מחיר ניתן לרכוש מוצר מסויים , ושלא נשלם מעל מחיר זה.
תהיו בטוחים שאף בעל חנות לא מפסיד עליכם גם אם רכשתם ממנו במחיר "רצפה" , והוא ישמח אם ירכשו ממנו עוד חברים.
כל מוצר שרכשתי פרסמתי את המחיר שלו כדי לעזור לחברים בפורום.
תמשיכו כך ......
קניתי 7403 פיליפס. מבצע בשקם אלקטריק.יש עידכון.דף5.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
למה הכוונה "בלי בעיות"? הכוונה היא שראית שמחשב מתחבר למסך והסרט נראה "בסדר", או שבאמת בדקת שהתמונה הסופית שאתה מקבל מכילה 60 פריימים בשנייה?sagi4422 כתב: דא יש שידור של 1080P מהמחשב למסך בלי בעיות...
אני באמת מעוניין לדעת, כי לא מזמן ביטלתי רכישה של המסך הזה רק בגלל שהבנתי שבקלט מחשב דרך HDMI הוא הופך בפועל ל1080i.
אגב, נאי מדבר על ה7603/10 שנמכר באירופה ובארץ. יש גם 7603/27 שכולל 100HZ אבל היבואן אמר לי שהוא נמכר רק בארה"ב.
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
תחבר את המסך למחשב דרך HDMI, תפעיל את ה- HD Natural Motion תפעיל סרט FHD ותזיז את העכבר על המסך ואז תגיד האם יש או אין דיליי!olavi כתב:אני קניתי אותו דגם 7403
קיבלתי אותו לפני 4 ימים
מדהיייייייייים![]()
![]()
![]()
ואין לי שום בעיה עם הדילי
BUGY
hananmori12
הבעיה של הדילי עם ה Pixel Plus 3??
התקשרתם לPHILIPS בארץ אם הם יכולים לעזור...
תחבר את המסך למחשב דרך HDMI, תפעיל את ה- HD Natural Motion תפעיל סרט FHD ותזיז את העכבר על המסך ואז תגיד האם יש או אין דיליי![/quote]
מחובר בdvi to hdmi
מופעל natural motion
אני האגדה בfull hd
אין דיליי (7603) העכבר לא מתעכב ולא נמרח
מחובר בdvi to hdmi
מופעל natural motion
אני האגדה בfull hd
אין דיליי (7603) העכבר לא מתעכב ולא נמרח
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מחובר בdvi to hdmiofir_co כתב:תחבר את המסך למחשב דרך HDMI, תפעיל את ה- HD Natural Motion תפעיל סרט FHD ותזיז את העכבר על המסך ואז תגיד האם יש או אין דיליי!...
מופעל natural motion
אני האגדה בfull hd
אין דיליי (7603) העכבר לא מתעכב ולא נמרח[/quote]
אולי ב7603 זה שונה מה7403,
מעניין איזה גירסה יש לך בטלויזיה כי ראיתי שיצא עידכון חדש, אני ינסה לעדכן ולראות אם זה משתפר.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, אני מדבר דרך המחשב.
שאתה מחובר מהיס הטלויזיה אוטומטית מסדרת את התמונה והדיבור בלי דיליי,
מהמחשב זה בעיה כי הטלויזיה בעצם עושה איזשהו עיבוד לתמונה שגורם לדיליי קטנטן (מפריע), והרסיבר בעצם מוציא סראונד רגיל בלי הדיליי.
שאתה מחובר מהיס הטלויזיה אוטומטית מסדרת את התמונה והדיבור בלי דיליי,
מהמחשב זה בעיה כי הטלויזיה בעצם עושה איזשהו עיבוד לתמונה שגורם לדיליי קטנטן (מפריע), והרסיבר בעצם מוציא סראונד רגיל בלי הדיליי.
אולי הבעיה היא בכרטיס המסך של המחשב שלך - יכול לקרות מתוצאה של חום/קירור לא מספיק, או כרטיס חלש שעושה אפסקיילינג ולכן יוצר דיליי במסך - ניסית להריץ אותו באותם תנאים על מסך אחר?
נערך לאחרונה על ידי ofir_co ב 11/03/2009 10:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אולי ב7603 זה שונה מה7403,hananmori12 כתב:מחובר בdvi to hdmiofir_co כתב:תחבר את המסך למחשב דרך HDMI, תפעיל את ה- HD Natural Motion תפעיל סרט FHD ותזיז את העכבר על המסך ואז תגיד האם יש או אין דיליי!...
מופעל natural motion
אני האגדה בfull hd
אין דיליי (7603) העכבר לא מתעכב ולא נמרח...
מעניין איזה גירסה יש לך בטלויזיה כי ראיתי שיצא עידכון חדש, אני ינסה לעדכן ולראות אם זה משתפר.[/quote]
גם ב 9603 אין דיליי
-
BUGY
- חבר מכור קשה

זה לא קשור לכ.מסך (ATI 1950XT עם קירור מיוחד, גם המחשב בסדר) הוא עובד נהדר, הבעיה מתחילה כאשר מפעילים את ה-Natural Motion.ofir_co כתב:אולי הבעיה היא בכרטיס המסך של המחשב שלך - יכול לקרות מתוצאה של חום/קירור לא מספיק, או כרטיס חלש שעושה אפסקיילינג ולכן יוצר דיליי במסך - ניסית להריץ אותו באותם תנאים על מסך אחר?...
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

ofir_co, הבעיה לא בכרטיס מסך, המחשב חזק, חוץ מזה שהדיליי קורה רק שהNatural Motion מופעל, בסרט הדיליי מורגש רק בגלל נושא הקול.
guy7373, אתה מחובר עם מחשב?
Newboy, אני לא יודע אם זה 1:0 ל7603 מכיוון שאנחנו מדברים פה על חיבור מהמחשב.
BUGY,

guy7373, אתה מחובר עם מחשב?
Newboy, אני לא יודע אם זה 1:0 ל7603 מכיוון שאנחנו מדברים פה על חיבור מהמחשב.
BUGY,
-
BUGY
- חבר מכור קשה

בדקתי במדריך ובאתר של פיליפס, והם מודעים לבעיות סנכרון הצליל והפתרון שלהם הוא קודם לחבר את המכשיר למסך ואז להוציא ממנו את הסאונד לרסיביר, רק שלי אין דרך להעביר את ה5.1 למסך וממנו!
"Question
How can I syncronize the picture and sound when viewing a DVD from a connected Home Theatre System with built in DVD player ?
Answer
* On the Home Theatre System set the audio sync delay to 200 milliseconds (200ms).
* If you cannot set a delay or insufficiently, switch off HD Natural Motion on the TV for this connection. Press Menu > Picture > HD Natural Motion, select Off.
כפי שכתוב באתר של פיליפס הדיליי הוא של 200MS והוא נגרם ישירות מה-HD TM .זה משהוא שם תכיננו ולכן אין לזה שום פיתרון.

"Question
How can I syncronize the picture and sound when viewing a DVD from a connected Home Theatre System with built in DVD player ?
Answer
* On the Home Theatre System set the audio sync delay to 200 milliseconds (200ms).
* If you cannot set a delay or insufficiently, switch off HD Natural Motion on the TV for this connection. Press Menu > Picture > HD Natural Motion, select Off.
כפי שכתוב באתר של פיליפס הדיליי הוא של 200MS והוא נגרם ישירות מה-HD TM .זה משהוא שם תכיננו ולכן אין לזה שום פיתרון.
-
BUGY
- חבר מכור קשה

אני חייב להבהיר שאני מאוד מרוצה מהמסך הזה, הוא מאוד איכותי (7403) והתמונות מהממות. הוא מציג איכות טובה מאוד וניתן לכוון המון אפשרויות לפי הטעם האישי. חוץ מבעית הדילי ב- TM אין לי טענות והייתי נותן לו 9-8.5. שווה כל שקל.
רק למי שהולך לתלות את המסך על זרוע : המסך VESA 400 והוא מצריך ברגים מיוחדים, M8 30MM (לא מגיעים עם זרועות ברקן).
רק למי שהולך לתלות את המסך על זרוע : המסך VESA 400 והוא מצריך ברגים מיוחדים, M8 30MM (לא מגיעים עם זרועות ברקן).