חנות פיוז בגבעתיים.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #101 

לדעתי אין קשר לגיל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #102 

ויטאלי,

אתה לגמרי מפספס את דבריי. אני לא טוען שאף אחד לא מקבל שירות טוב בפיוז. אני מפנה אותך להודעה הראשונה שלי שהתחילה את הכל. טענתי שאתה יכול לצאת מלך או להידפק. אתה באופן ברור יוצא אצלהם מלך אז אתה מאושר. אני לא רוצה לסכן את זה שמשהו בי לא יראה לניסן הוד מעלתו ובגלל זה לא אקבל מחיר ושירות כמו שהם נותנים לאחרים (כמוך)

עצם העובדה שאליך מתיחסים כמלך ועל יהושע ירקו בקשת (ואין קונה יותר רציני מיהושע) גורם לי לא לרצות להיכנס לשם, מדוע לקחת צ'אנס?

עופר שחורי (מאסטרו-אודיו) למשל משקיע בכל אדם שניכנס אליו, משאיל ציוד ונותן מחירים סופר הגונים. לא עדיף לעבוד איתו ועם שכמותו מאשר לקנות כרטיס הגרלה אלא-ניסן?

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #103 

Nba כתב:
MadCow כתב:Nba, לא אמרתי שחייבים לקנות בסכומים כאלו כדי לקבל יחס טוב, אמרתי שזו אופציה (תנאי מספיק אך לא הכרחי).

יש לי תחושה, שאם הייתי מבוגר באיזה 10-20 שנה לפחות, אולי הייתי זוכה ליחס שאתה קיבלת שם :roll:
...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10075
נתן תודות: 575 פעמים
קיבל תודות: 593 פעמים

שליחה #104 

MadCow כתב:
Nba כתב:
MadCow כתב:Nba, לא אמרתי שחייבים לקנות בסכומים כאלו כדי לקבל יחס טוב, אמרתי שזו אופציה (תנאי מספיק אך לא הכרחי).

יש לי תחושה, שאם הייתי מבוגר באיזה 10-20 שנה לפחות, אולי הייתי זוכה ליחס שאתה קיבלת שם :roll:
...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?
...
אני שואל אותך..אם כבר אתה מעלה את הטענה הזו
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #105 

vitalyi כתב: כמה שאתה טועה... כסף זה דבר חשוב, אבל מה שאני מעריך בפיוז - זה השירות הפנטסטי שיגאל וניסן נותנים.
...
אז מדוע אני קיבלתי יחס מחפיר?

ואיך זה שאותו מוצר נמכר ללקוחות שונים בפער מחירים של 50% ?

מוצר זהה הנמכר ללקוחות שונים בפער מחירים של 50% -- זאת ההגדרה שלי לבזאר טורקי – וזה מקום שכף רגלי לא תדרוך בו פעם שנייה.

MadCow כתב: לבריאות ויטאלי, אבל זה היה אחרי שהוא הכיר אותך ואחרי שעשית אצלו קניות בעבר. כשאני התעניינתי ברמקולים וממש הסברתי לו שאני הולך לקנות אותם וסה"כ רוצה לנסות אותם בבית קיבלתי תשובה של "אם אתה מתחייב שאתה קונה אצלי אז אתה תקבל אותם לנסיון".
...
לזה אני קורא "ישרא-בלוף" – איזה ניסיון יש כאן כאשר הניסיון מותנה בהתחייבות מראש לקנייה סופית? – וזה עוד ללקוח חוזר.

בקיצור – הפערים בהתייחסות וברמות השירות ללקוחות שונים – זה הפן השני של הבזאר הטורקי.

.
בברכה,
יהושע גומא

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #106 

הבנו ש Joshua_G , MadCow ו danlior קיבלו יחס שלא מצא חן בעיניהם בחנות לעומתם יש הרבה אנשים אחרים שכן קיבלו יחס טוב.
בין אם זה היחס הזה באשמת הבעלים ובין אם מרמת ציפיות גבוהה מידי של הקונים או מאלף ואחד סיבות אחרות זה עדיין לא מצדיק את רמת השנאה הזו לבעלי החנות. "ירום הודו" "ירקו עלי" "בזאר טורקי" ועוד כל מיני ירקות .
יש לי הרגשה שאתם באתם עם איזה צפייה שלא התגשמה בחנות הזו, זה עדיין לא נותן לכם שום זכות לצאת למלחמה , אתם משמיצים פה אנשים שלא מגיבים פה וככל שהפוסט הזה מתקדם רמת הארס שנשפכת פה עולה , על כל מי שאומר שקיבל יחס טוב עולה גם רמת הביטויים וגם עולה אחוז ההנחה שלא קיבלתם מ-20% ל-40% וגם ל-50% כבר הגענו.
אין לי מושג מה עשו לכם שם אבל יש לי "מבזק חדשות" בשבילכם, בשום חנות לא חייבים לעשות הנחות ואתם לא חייבים לקנות בכל חנות .
ולא ברור לי למה אתה חושב "שחייבים" להלוות לך כבלים מבלי שתתחייב עליהם באיזה פיקדון
חנות שלא מצא חן בעיני לא קניתי בה (בין אם זה בגלל יחס או בגלל מחיר או בגלל העיניים של המוכר) ולא יצאתי במסע צלב נגדה.
ויותר מזה לא הפכתי לפסיכולוג בגרוש שמנתח את האופי של המוכרים ויוצא בהצהרות על כך .

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #107 

ולא ברור לי למה אתה חושב "שחייבים" להלוות לך כבלים מבלי שתתחייב עליהם באיזה פיקדון
...
טוב, או שאתה מוטה, או שלא קראת את מה שכתבתי (ומה שאחרים כתבו).
כתבתי בפירוש שהצעתי מראש להשאיר פיקדון על מלוא ערך הכבלים.

העניין הוא שהכבלים שהם היו מוכנים להשכיר לי (להשכיר – לא להשאיל), הם לא כבלים חדשים, אלא הכבלים המשמשים אותם להדגמות. – כמובן, פיקדון על מלוא ערך הכבלים הוא ברור מראש, אין כאן כל שאלה, גם לא מצדי. לשם כך היה עלי לבחור יום בו אין להם הדגמה מתוכננת מראש, לנסוע שוב מזכרון לגבעתיים, הלוך וחזור, על מנת לקחת את הכבלים – ולמחרת לבצע שוב את אותה נסיעה על מנת להחזיר את הכבלים. כל זה עבור השכרת כבלים משומשים ליום אחד, במחיר שהוא 10% מערכם של כבלים חדשים.

כל מי שזה נראה לו בסדר, מבחינתי, יכול להמשיך לרקוד, להתחבק ולהתנשק עם ניסן ויגאל.

כל מי שלא קולט מדוע יחס כזה הוא פוגע ומשפיל – אין לי דרך להביא אותו לקלוט.

אם מישהו לא מבחין בפערים האדירים ברמת היחס ללקוחות שונים, או ברמת היחס לאותו לקוח במקרים שונים – וכן בפערי המחיר האדירים ללקוחות שונים – שיבושם לו.

אין לי בעיה עם אף אחד המרוצה מהשירות ומהמחירים של פיוז.

יש לי בעיה עם היחס שאני קיבלתי – ולזה אני מתייחס.

בהחלט יכול להיות שפיוז, ניסן ויגאל מתאימים מאד ללקוחות מסוימים.
לי הם לא מתאימים – והסברתי יותר מפעם אחת מדוע.

האם עדיין משהו לא ברור?

.
בברכה,
יהושע גומא

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #108 

dudib,

אני ציינתי את חוות הדעת שלי מהחנות. כמו שאנשים כותבים "התחדשתי ב XXX מ YYY והוא נתן לי אחלה שרות" זכותי המלאה לכתוב גם חוות דעת שלילית שמתארת את החוויה שלי משם.
מי שמגיע לו חוות דעת טובה תאמין לי שיקבל אותה.

אמרתי את זה כבר קודם - הפורום הזה הוא כוח צרכני ולא ישות שיווקית וככזה הוא צריך להציג את כל מגוון הדעות. אם יש מיליון אנשים שמרוצים מהם ויש כמה שלא זה עדין לא אומר שאפשר להשתיק אותם.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #109 

Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:

...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?
...
...
21

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #110 

MadCow כתב:
Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:

...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?
...
...
21
...
אז מה שאתה אומר שאתה בגיל בין שנה ל11?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #111 

יהושוע
אם לקבל מהם שירות יותר ממדהים זה נקרא אצלך "מוטה" אז אני מוטה .
אני לא אומר שלא יכול להיות יום רע לאנשים אבל ממספר רב של פעמים שנתקלתי איתם ההתנהגות שאתה מתאר לא מתיישבת לי עם הנפשות הפועלות.
אני מבין שאתה גר רחוק מהחנות אבל את הנסיעה לשם יום אחרי יום אתה לא יכול לתלות על החנות.
MadCow
אף אחד לא מנסה להשתיק אותך .
כל הביקורת שלי על מהלך השירשור היא על צורת ההתבטאות של חלק מהמשתתפים בפוסט הזה.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #112 

Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:

...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?
...
...
21
...
...
אני אומר שאני בן 21... לא ממש הבנתי את ההודעה שלך

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #113 

MadCow כתב:
Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:
MadCow כתב:
Nba כתב:

...
בן כמה אתה חושב שאני?
...
בן כמה אתה ?
...
...
21
...
...
אני אומר שאני בן 21... לא ממש הבנתי את ההודעה שלך
...
אני שאלתי אותך, בן כמה אתה חושב שאני?
חשבתי שאתה עונה לי 21 עלי..
משמע אתה חושב שאני בן 31-41?

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #114 

אמרתי שאם הייתי בן 31-41 אז אולי זה היה עוזר לי לקחת את הרמקולים הביתה. לא יודע בן כמה אתה ואיזה עסקה עשית איתם. בכל מקרה יהיה באמת נחמד לדעת.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #115 

ציפור עם מקור לחשה לי שבודק ביטחוני יוצב בכניסה לפיוז להוכחת גיל המתעניין
אמן מייסר

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #116 

אני בן 25. לראשונה שנכנסתי לשם הייתי בן 22\23
עשיתי איתם, במיוחד עם יגאל הרבה עסקות.
ואני ממשיך לקנות משם כי אני מקבל מחירים טובים, יחס טוב, שירות טוב.

אני יכול להצביע לך על עוד חנויות שהם היו איתי ממש מיותר מבסדר..
וגם שם קניתי מהם מוצרים. ואני זוכר אותם לטובה וממליץ עליהם.

ויש כמובן את הרשימה השחורה..

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #117 

ניסים, הרשימה השחורה מענינת אותנו,לא הטובים,הם משעממים-אנחנו רוצים דם
אמן מייסר

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #118 

תיקון-בן ולא ניסים :) אבל יפה שאתה זוכר..
אם אתה רוצה ככה בשלוף אז hi-fi
:D

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #119 

יורם
אנחנו לא מספרים לך שום סיפור חדש מהמרכז אם אתה לא מספר לנו איזה סיפור חדש מצפת . 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #120 

חברים, השרשור הזה כבר יצא מזמן מפרופורציה.

אפשר לבחור כל חנות רנדומלית וסביר להניח שימצא מישהו שנפל במקרה על יום רע של הבעלים או דקה אחרי שמישהו בדיוק העלים לו איזה כבל ולהסיק מזה מסקנות.

אני חושב שכל הדעות כבר הובאו (מספר רב של פעמים) בעד וגם נגד התופעה של תמחור דינמי (שהקשר שלו לשרשור הזה ממש לא ברור לי).

אני מודה לכל המשתתפים ובזאת סוגר את השרשור. תודה!

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”