תחליפים ל- GIGANEWS
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ב-hebits כמעט ואין תוכן ב-HD, ואם יש הוא מחולק למלא rarים. תאר לעצמך מצב: אתה רוצה להוריד סרט של 42GB והוא מחולק לקבצי rar בגודל של 50 מגה כ"א. עזוב, סתם ביזבוז מקום ומשאביםgizzz כתב:יש את hebits.NETl
חוצמזה שאתה לא צריך אתרים בעברית כי יש אתרים שנותנים רק כתוביות....
נכון - גם אלי לא חזרו - מישהו יודע מה הסיפור שלהם?tobenary כתב:משום מה, www.hd-il.com לא שולח מייל חזרה להרשמה!...
אמיר.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כשנרשמתי מצאתי את המייל ב-junk ב-gmail שלי. אז נכראה זה יכול לקרות:-)
האתרים הגדולים הם פשוט ותיקים, ואין בהם תוכן ב-hd עם כתוביות מובנות. וזה, לפי מספר משתמשים רשומים נראה ממש חדש, כנראה צריך לתת לו קצת זמן:-)
אגב, כבר פעמיים הורדתי שם הנמלטים, וראיתי שזה מופיע לפני אתרים אחרים ב-divx אפילו:-) (אני מתכוון לאתרים ישראליים)
האתרים הגדולים הם פשוט ותיקים, ואין בהם תוכן ב-hd עם כתוביות מובנות. וזה, לפי מספר משתמשים רשומים נראה ממש חדש, כנראה צריך לתת לו קצת זמן:-)
אגב, כבר פעמיים הורדתי שם הנמלטים, וראיתי שזה מופיע לפני אתרים אחרים ב-divx אפילו:-) (אני מתכוון לאתרים ישראליים)
בשעה טובה הצטרפתי לPOWERUSENET
אחרי ששילמתי לPOWERUSENET וקיבלתי שם משתמש וסיסמא, הורדתי את הטרייל של NEWSLEECHER ,יותר מאוחר אני אשלם עליה
יש לי שאלה קטנה, החיבור שלי כרגע קצת איטי, 1.5, ואני רק חודש הבא אוכל לשדרג את המהירות (אל תשאלו למה, בעיות לוגיסטיות).
אחרי שבניתי את הקבוצה הוא התחיל להתעדכן וףRECEIVIJG HEARDERS.
בנתיים הוא הוריד כבר כ-5GB במהלך העידכון ועל פי חישוב שעשיתי הוא אמור להגיע בסביבות 50GB!! זה נורמלי?
ושאלה שניה שיש לי:
ראיתי כשאני רוצה להוריד קובץ מסויים הוא מחולק להרבה חלקים, האם מספיק שאני בוחר רק חלק אחד והוא כבר יידע להוריד את שאר החלקים שמשלימים אותו? איך אח"כ אני מחבר בין כל החלקים, בהנחה שהם MKV, ואיך אני מדביק את התרגום?
תודה לכול העונים,
ותודה במיוחד לזיו רוזנפלד על המדריך המשוקע שכתב, עזר לי המון בשלב זה

יש לי שאלה קטנה, החיבור שלי כרגע קצת איטי, 1.5, ואני רק חודש הבא אוכל לשדרג את המהירות (אל תשאלו למה, בעיות לוגיסטיות).
אחרי שבניתי את הקבוצה הוא התחיל להתעדכן וףRECEIVIJG HEARDERS.
בנתיים הוא הוריד כבר כ-5GB במהלך העידכון ועל פי חישוב שעשיתי הוא אמור להגיע בסביבות 50GB!! זה נורמלי?
ושאלה שניה שיש לי:
ראיתי כשאני רוצה להוריד קובץ מסויים הוא מחולק להרבה חלקים, האם מספיק שאני בוחר רק חלק אחד והוא כבר יידע להוריד את שאר החלקים שמשלימים אותו? איך אח"כ אני מחבר בין כל החלקים, בהנחה שהם MKV, ואיך אני מדביק את התרגום?
תודה לכול העונים,
ותודה במיוחד לזיו רוזנפלד על המדריך המשוקע שכתב, עזר לי המון בשלב זה
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
למה אתם עדיין עובדים ככה?
http://www.hometheater.co.il/vp640700אחרי שבניתי את הקבוצה הוא התחיל להתעדכן וףRECEIVIJG HEARDERS.
בנתיים הוא הוריד כבר כ-5GB במהלך העידכון ועל פי חישוב שעשיתי הוא אמור להגיע בסביבות 50GB!!...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
תודה רבה ל tobenary
שעזר לי להתחיל.
הצלחתי להוריד את הקובץ הראשון שלי,
ואחרי פתיחה שלו ראיתי שהכל פחות או יותר עובד סבבה.
מה שעשיתי השתמשתי במנוע החיפוש smart-NZB2 למצוא תכנים שאני אוהב, ואחרי שירד האייקון של התוכנה NEWSLECHER גררתי את אותם אייקונים לתור ההורדה.
יש לי רק שאלה אחת, איזה תוכנה, הכי פשוטה להפעלה, יש כדי להדביק תרגום לסרט?
אני יודע שאם אני נותן את אותו שם גם לקובץ וגם לתרגום אז אין בעיה וזה עובד.
אני שואל זאת למקרה שאולי יהיו בעיות עם הסטרימר.
הצלחתי להוריד את הקובץ הראשון שלי,
ואחרי פתיחה שלו ראיתי שהכל פחות או יותר עובד סבבה.
מה שעשיתי השתמשתי במנוע החיפוש smart-NZB2 למצוא תכנים שאני אוהב, ואחרי שירד האייקון של התוכנה NEWSLECHER גררתי את אותם אייקונים לתור ההורדה.
יש לי רק שאלה אחת, איזה תוכנה, הכי פשוטה להפעלה, יש כדי להדביק תרגום לסרט?
אני יודע שאם אני נותן את אותו שם גם לקובץ וגם לתרגום אז אין בעיה וזה עובד.
אני שואל זאת למקרה שאולי יהיו בעיות עם הסטרימר.
אם יש לך נגן עכשוי כמו NMT או DVICO אז מספיק לשים את קובץ הכתוביות באותה מחיצה של הסרט ועם אותו השם (חוץ מהסיומת כמובן)ronen61 כתב:איזה תוכנה, הכי פשוטה להפעלה, יש כדי להדביק תרגום לסרט?...
כדי להטמיע ממש כתוביות בגוף הסרט אתה תצטרך לקודד את הסרט מחדש - דבר שיפחית מהאיכות (לא משהו קיצוני) וגם יקח זמן .. שעה ויותר במחשב חזק.
פרסמתי מדריך+ GUI פשוט אם תרצה לקודד את הסרט מחדש עם כתוביות מוטמעות בגוף הסרט (ללא צורך בקובץ כתוביות חיצוני נפרד)
http://www.hometheater.co.il/vt62281
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

dizingof כתב:sratim.co.ildima_vy כתב:יש לך עוד מקור לכתוביות חוץ מ-torec?......
עד כמה ששמתי לב מתעדכן יחד עם torec, אני כבר שבוע מחכה לכתוביות ל-house בעברית. רק היום חשבתי שאולי יש גם כתוביות ברוסית, ומצאתי כבר:-). טוב לדעת כמה שפות:-)))
היי חברים
שאלה או שתיים לגבי כל האתרים והשרתים האלו.
אני עובד עם USENETSERVER ומוריד מאתר NZBMATRIX.
האם אתר כמו GIGANEWS ואו POWER USENET אלו בעצם שרתים או גם אתרי הורדה?
האם התכנים שם מעט שונים מהיכן שאני מוריד או שהכל זה בעצם אותו דבר....
לצורך הענין אני מחפש הופעות חיות ולא מוצא יותר מידי...
או את הסרט האביר האפל למשל....
תודה מראש
אוריה
שאלה או שתיים לגבי כל האתרים והשרתים האלו.
אני עובד עם USENETSERVER ומוריד מאתר NZBMATRIX.
האם אתר כמו GIGANEWS ואו POWER USENET אלו בעצם שרתים או גם אתרי הורדה?
האם התכנים שם מעט שונים מהיכן שאני מוריד או שהכל זה בעצם אותו דבר....
לצורך הענין אני מחפש הופעות חיות ולא מוצא יותר מידי...
או את הסרט האביר האפל למשל....
תודה מראש
אוריה
מה מצב השירות ב usenetservers.com ?
אחרי חודשיים בג'יגה ניוז אני אקפיא את המנוי לחודש, פשוט נגמר המקום וקצב הצפיה בסרטי HD לא מספיק גבוה. גם הצורך בדברים ישנים יותר ירד וכעת אני יותר מכוון להוצאות חדשות.
אני שוקל לחזור ולנסות את usenetservers.com בעיקר בגלל המחיר הנמוך (15 דולר מול 25 דולר).
מה מצב השירות שם?
אני שוקל לחזור ולנסות את usenetservers.com בעיקר בגלל המחיר הנמוך (15 דולר מול 25 דולר).
מה מצב השירות שם?