ziv_r כתב:danlior כתב:אתקשר שוב לחברת לקסיקון ואעמיד אותם על טעותם. אומר להם שזיו מהום-ט'יאטר בישראל אומר שהם טועים. אפשר גם לתת להם את הטלפון שלך במידה וירצו ללמוד משהו?
זיו, קצת ענווה. בדוק את עצמך שוב והבן שפיענוח ששה ערוצים אנאלוגים מקוד DTS הוא לא פחות אלא יותר מורכב מפיענוח שני ערוצים אנאלוגים מקוד PCM 16BIT-44KHZ. אם יש הבדל בין מפענחי PCM אין שום סיבה שלא יהיו הבדלים בין מפענחי DTS. זה מה שנאמר לי ע"י לקסיקון. מה שעוד נאמר לי ("לדבריי" - אל תחשוב שפיספסתי את זה) שמפענח DTS אכן מפענח לששה ערוצים אנאלוגים ולא לששהערוצי PCM כמו שנטען כאן בעבר - מדובר ב-DAC לכל דבר.
...
danlior,
קצת דיוק והבנת הנושא.
נדמה שאתה מתחפר בעמדתך ואנחנו כבר טוחנים מים.
אני מקווה שתסכים איתי כי בכיר בחברת DTS Inc יכול להיות אסמכתה מהימנה.
אני יעדיף כי לא תתקשר ל Lexicon ותזכיר את שמי פשוט בשל העובדה כי אין לי מכרים שמה עדיין, אבל אם תזכיר את השם שלי לפני DTS Inc, הם יכירו.
אתה יכול לדבר ישירות עם מר. Ronny Katz, מנהל תחום Professional Audio, בחור מאוד סבלני אשר ישמח להעמיד אותך על טעותך ולהסביר לך מעט יותר לעומק למה DTS סטנדרטי לעולם לא ישמע טוב כמו DTS-HD ולמה כל מפענחי ה DTS שקיימים יוציאו בדיוק אותו סיגנל.
אמצעי התקשרות:
[email protected]
Office: 818-827-2286
Mobile:818-919-9874
...
שוב, כל מי שלא מסכים איתך לוקה בחוסר הבנה ובטחינת מים
לך מעט יותר לעומק למה DTS סטנדרטי לעולם לא ישמע טוב כמו DTS-HD
...
לעולם? גם אם ה-DTS-HD יחובר להגברה פשוטה וה-DTS יחובר להגברת היי-אנד? הרי זו היא שטות לומר זאת. ההבדלים בין הפורמטים גדולים אך DTS הוא פורמט איכותי וראוי. הכל תלוי היכן נמצא צוואר הבקבוק - אם ההגברה לא טובה והפרוססינג לא איכותי אז המקור הטוב בעולם ישמע רע.
ולמה כל מפענחי ה DTS שקיימים יוציאו בדיוק אותו סיגנל
...
נו, אני יכול לומר ללקסיקון, מרדיאין, קרל וכו לסגור את הבאסטה כי זיו אמר ש:
כל מפענחי ה DTS שקיימים יוציאו בדיוק אותו סיגנל
...
אני בטוח שלכאורה גם כל מפענחי ה-PCM אמורים להוציא את אותו הסיגנל. הרי מדובר באלגוריתים פשוט אבל עובדה ש-DVD של LG נשמע "קצת" פחות טוב מ-CD של WADIA
הייתי מתקשר לחבר שלך ומדבר איתו (דרך אגב, סחתיין על ה- name dropping) אך נראה לי שלא חשוב מה הוא יאמר לי, כשאחזור הנה וארשום זאת אתה כבר תעשה על דבריו ספין וגם תטען שכנראה לא הבנתי אותו, אז למה לטרוח. אני יודע מה חוויתי בעצמי ומה אמרו לי בחברת לקסיקון.
ולו היית מבין שמפענח DTS הוא קודם כל DAC, האימרה שכל מפענחי DTS נשמעים אותו הדבר הייתה מעלה חיוך על שפתיך.