רשמים מהתערוכה
- מאסטרו-אודיו
-
- יבואן

- תגובות: 182
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
aquarius כתב:מאסטרו -אתה התכוונת אליי עם הצוציקים בני 11?...
אתה תמיד מוזמן אלי וגם ל VR-7 אם תרצה.
- מיקי_פלדמן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התערוכה
סוף סוף הגיעה תערוכה בסטריאו וקולנוע ביתי שאפשר לראות תחת קורת גג אחת.
חבל שלא היו חברות כמו:
Audio research
Conrad jhonson
linn
naim
meridian
היחידי שנתן את הטעם האיכותי בצליל כדוגמת החברות הנ"ל היה החדר של עופר שחורי (מאסטרו אודיו) שבו היה אפשר לשמוע ציוד נפלא של TOUR, פונשוייקרט, VAC
ו-DUEVEL
מאת מיקי פלדמן
חבל שלא היו חברות כמו:
Audio research
Conrad jhonson
linn
naim
meridian
היחידי שנתן את הטעם האיכותי בצליל כדוגמת החברות הנ"ל היה החדר של עופר שחורי (מאסטרו אודיו) שבו היה אפשר לשמוע ציוד נפלא של TOUR, פונשוייקרט, VAC
ו-DUEVEL
מאת מיקי פלדמן
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
היי מיקי,
אני חושב שכל החנויות והיבואנים כבר יודעים על התערוכה. זה כבר לחלוטין עיניינם הפרטי אם הם לא יופיעו בה שנה הבאה.
אגב, ל-LINN יש עדיין בכלל בארץ ייצוג?
אני חושב שכל החנויות והיבואנים כבר יודעים על התערוכה. זה כבר לחלוטין עיניינם הפרטי אם הם לא יופיעו בה שנה הבאה.
אגב, ל-LINN יש עדיין בכלל בארץ ייצוג?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
עוד כמה מילות תודה......
כולם כבר אמרו את דברם כנראה.....אני רוצה להוסיף גם את התודה שלי למרטין עופר וחבורתם..... ולהצדיע להם על ההפקה ולכל מי שנתן ידו להצלחת התערוכה.
היה אחללה. וכמי שראה את כל תערוכות הסטיראו מסוף שנות השבעים בבית במלון למי שזוכר .....רק שבשלב מסויםם הם הפסיקו עד שסוף סוף מישהו הרים את הכפפה ואירגן שוב תערוכה . אז תודה על היומיים הכייפים שמרטין עופר ומי שעזר להם הרימו ואירגנו.
האקוסטיקה או הבידוד בין החדרים קצת גרע מהיכולת להיתרשם אבל עדיין אפשר היה לטעום כמה מערכות מעניינות שנישמעו עם כל המיגבלות פשוט טוב.
מאסטרו אודיו הרשימו עם הציוד.........אודיופריק כנ"ל , אהבתי את ה living voice ......ה802 נישמע חביב ביותר ....גם את התופים בגאמו היה נחמד לשמוע וכן גם הפרואקים.
אם משהו "עיצבן " אותי זה רק לשמוע כל פעם יצירות קלאסיות או ווקאליות מכל מערכת בכל חדר. הייתי מת להיכנס לאיזה חדר ולהרגיש שאני ניכנס למופע רוק שמרעיד לי את הביצים....אבל זה לא קרה לצערי. היו איתי מספר דיסקים שרציתי לשמוע במערכות אבל לא יצא.חבל.......רוברט פלאנט האחרון...בוטן מתוק בקירקס האחרון....וכן גם פרטרישיה ברבר עם הביצוע של סנטנה...........................פעם הבאה אנסה שוב ואז מבטיח להביא את הדיסק הכפול של ה- CREAM ממופע האיחוד באלברט הול בלונדון שיצא לא מזמן וקיבלתי היום לשמחתי.
זהו..........אלו היו מילות התודה שלי למרטין ועופר. עד האירוע הבא שרק...יגיע בקרוב כי נישאר טעם על עוד..............
רפי
היה אחללה. וכמי שראה את כל תערוכות הסטיראו מסוף שנות השבעים בבית במלון למי שזוכר .....רק שבשלב מסויםם הם הפסיקו עד שסוף סוף מישהו הרים את הכפפה ואירגן שוב תערוכה . אז תודה על היומיים הכייפים שמרטין עופר ומי שעזר להם הרימו ואירגנו.
האקוסטיקה או הבידוד בין החדרים קצת גרע מהיכולת להיתרשם אבל עדיין אפשר היה לטעום כמה מערכות מעניינות שנישמעו עם כל המיגבלות פשוט טוב.
מאסטרו אודיו הרשימו עם הציוד.........אודיופריק כנ"ל , אהבתי את ה living voice ......ה802 נישמע חביב ביותר ....גם את התופים בגאמו היה נחמד לשמוע וכן גם הפרואקים.
אם משהו "עיצבן " אותי זה רק לשמוע כל פעם יצירות קלאסיות או ווקאליות מכל מערכת בכל חדר. הייתי מת להיכנס לאיזה חדר ולהרגיש שאני ניכנס למופע רוק שמרעיד לי את הביצים....אבל זה לא קרה לצערי. היו איתי מספר דיסקים שרציתי לשמוע במערכות אבל לא יצא.חבל.......רוברט פלאנט האחרון...בוטן מתוק בקירקס האחרון....וכן גם פרטרישיה ברבר עם הביצוע של סנטנה...........................פעם הבאה אנסה שוב ואז מבטיח להביא את הדיסק הכפול של ה- CREAM ממופע האיחוד באלברט הול בלונדון שיצא לא מזמן וקיבלתי היום לשמחתי.
זהו..........אלו היו מילות התודה שלי למרטין ועופר. עד האירוע הבא שרק...יגיע בקרוב כי נישאר טעם על עוד..............
רפי
סםםםםםםםםם
אתה באמת חושב שאני אעבור לסדר היום בלי להשיג את ההופעה שלהם בדי וי די????
אגב אם שמעת היום ב9 בערב 88אפ אם........היתה שעה עם הדיסק הזה.
זו אצלי הלהקה החשובה ביותר מאז ומעולם אחרי.....לד זפלין................!!!
לילה טוב
רפי
אגב אם שמעת היום ב9 בערב 88אפ אם........היתה שעה עם הדיסק הזה.
זו אצלי הלהקה החשובה ביותר מאז ומעולם אחרי.....לד זפלין................!!!
לילה טוב
רפי
Re: התערוכה
זה שהוא נתן את הכי טוב(לטעמי ) זה לא אומר שזה היה היחדי-היה למשל את של אודיו פריקמיקי_פלדמן כתב:סוף סוף הגיעה תערוכה בסטריאו וקולנוע ביתי שאפשר לראות היחידי שנתן את הטעם האיכותי בצליל כדוגמת החברות הנ"ל היה החדר של עופר שחורי (מאסטרו אודיו) שבו היה אפשר לשמוע ציוד נפלא של TOUR, פונשוייקרט, VAC
ו-DUEVEL
מאת מיקי פלדמן...