אשכול ריכוז בעיות ב YES HD
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
גם היום כל הסרטים היו בדולבי 2.0. יש איזה סרט אחד בשבוע הקרוב שהוא בדולבי 5.1 ?
נראה לי שזו תקלה ב YES, כנראה הם פשוט לא בוחרים את ערוץ הקול הנכון לשידור.
רציתי רק להגיד שאיכות התמונה בסרטי מהיר ועצבני היום הייתה מדהימה.
חבל שהצליל לא היה 5.1
נראה לי שזו תקלה ב YES, כנראה הם פשוט לא בוחרים את ערוץ הקול הנכון לשידור.
רציתי רק להגיד שאיכות התמונה בסרטי מהיר ועצבני היום הייתה מדהימה.
חבל שהצליל לא היה 5.1
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 602
גם אצלי ה סאונד היה בדולב 2
משיחה עם יס אמרו שזו תקלה טכנית שתתוקן בהורדת גירסה במהלך השבוע
משיחה עם יס אמרו שזו תקלה טכנית שתתוקן בהורדת גירסה במהלך השבוע
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
jpost,
בבדיקה שאני ערכתי בשלב ראשוני - הם בדקו איתי העברה בין 5.1 ל-2.0 וזה עבד כראוי.
גם אני ראיתי את מהיר ועצבני והייתי מאוד עצבני כי פספסתי את ההתחלה... עשיתי כיול ואיכות התמונה היתה ממש מעולה!
בבדיקה שאני ערכתי בשלב ראשוני - הם בדקו איתי העברה בין 5.1 ל-2.0 וזה עבד כראוי.
גם אני ראיתי את מהיר ועצבני והייתי מאוד עצבני כי פספסתי את ההתחלה... עשיתי כיול ואיכות התמונה היתה ממש מעולה!
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
הרגע הלך הטכנאי, לאחר שניסה שני ממירים ולא הצליח לפתור את הבעיה שניתן לראות בתמונה - יש פס רוחבי שנראה כמו 'רעש' בחלק העליון של המסך, הפס נראה גם בחיבור קומפוננט וגם בHDMI, אמרו שישלחו טכנאי שוב יותר מאוחר היום.
תמונה
תמונה
איציק.
- docco
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 179
המסך שלך נמצא על מצב 16:9?
אצלי, כשאני מעביר ל-NATIVE RATE מופיע פס למעלה. (לא אותו דבר בדיוק אבל אולי יש קשר)
אצלי, כשאני מעביר ל-NATIVE RATE מופיע פס למעלה. (לא אותו דבר בדיוק אבל אולי יש קשר)
Itsik כתב:הרגע הלך הטכנאי, לאחר שניסה שני ממירים ולא הצליח לפתור את הבעיה שניתן לראות בתמונה - יש פס רוחבי שנראה כמו 'רעש' בחלק העליון של המסך, הפס נראה גם בחיבור קומפוננט וגם בHDMI, אמרו שישלחו טכנאי שוב יותר מאוחר היום.
תמונה...
- jpost
-
- חבר מביא חבר

המסך שלך לא מכויל.Itsik כתב:הרגע הלך הטכנאי, לאחר שניסה שני ממירים ולא הצליח לפתור את הבעיה שניתן לראות בתמונה - יש פס רוחבי שנראה כמו 'רעש' בחלק העליון של המסך, הפס נראה גם בחיבור קומפוננט וגם בHDMI, אמרו שישלחו טכנאי שוב יותר מאוחר היום.
תמונה...
גם לי היה את הפס הזה בחיבור הראשון של הממיר.
תיכנס לערוץ 144 ל YES IMPACT תציג את תמונת הכיול ל 16:9 ותכוון את המסך שלך.
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

נמצא ב-16:9, מה גם שפשוט העברתי את הכבל HDMI מה-PS3 ששם הכל עובד כשורה.
איציק.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אתה צריך לשחק עם גובה התמונה כך שהלוגו של הערוץ יהיה יותר למעלה, והפס לא יראה.
בערוץ 144 יש שקופית עם חיצים שמאפשרת כיול מדויק של זה.
בערוץ 144 יש שקופית עם חיצים שמאפשרת כיול מדויק של זה.
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

במסך הכיול המדובר, קצה החץ העליון של גבולות המסך מוסתר ע"י אותו פס.
הפיתרון שאתה מציע נשמע כמו "לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח", מכיוון שאין בעיה עם הכיול של המסך לא עם ה-PS3 ולא עם המחשב שמחוברים שניהם לכניסות ה-HDMI, יתרה מכך, המסך לא נותן לי אפשרות לשחק עם הגיאומטריה כשמדובר בכניסות HDMI.
המסך שלי של שארפ 42XD1E, אם אני עובר ממצב UNDERSCAN למצב FULL אז כמובן שהפס נעלם אבל אז גם התמונה נמתחת מעט.
הפיתרון שאתה מציע נשמע כמו "לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח", מכיוון שאין בעיה עם הכיול של המסך לא עם ה-PS3 ולא עם המחשב שמחוברים שניהם לכניסות ה-HDMI, יתרה מכך, המסך לא נותן לי אפשרות לשחק עם הגיאומטריה כשמדובר בכניסות HDMI.
המסך שלי של שארפ 42XD1E, אם אני עובר ממצב UNDERSCAN למצב FULL אז כמובן שהפס נעלם אבל אז גם התמונה נמתחת מעט.
איציק.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

במסך הכיול הזה, להבנתי לא צריך לראות את קצה החץ החיצוני לאחר הכיול. קצה החץ הפנימי צריך להגיע לראש המסך.Itsik כתב:במסך הכיול המדובר, קצה החץ העליון של גבולות המסך מוסתר ע"י אותו פס....
- jpost
-
- חבר מביא חבר

ראה כאן, מהכתבה של עפר על YES IMPACT

- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

כמו שכבר אמרתי, אין אפשרות לשחק עם הגיאומטריה, מעבר לכך, המסך הינו 1080P הממיר אמור להציג רזולוציה של 1920X1080, המסך נמצא במצב של PM 1:1 - אני לא רואה סיבה הגיוניות למה צריך לשחק עם הגיאומטריה, כפי שזה נראה הממיר פשוט מוציא את הפס הזה ולא משדר את התמונה במלואה.
איציק.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

זה צריך להראות בערך ככה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- jpost
-
- חבר מביא חבר

תן תמונת מסך של מסך הכיול אצלך.
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

הראשונה במצב FULL והשניה במצב UNDERSCAN - PM1:1 - המצב התקני שבו אני רואה בעבודה עם המחשב ו-PS3.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
איציק.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

לדעתי במצב FULL זה מכויל נכון, ושם גם אין לך בעיה.
מצב UNDERSCAN כשמו הוא, מציג מידע שלא אמור להראות במסך.
מצב UNDERSCAN כשמו הוא, מציג מידע שלא אמור להראות במסך.
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

זו נקודת המבט שלך, אבל זו לא הדרך הנכונה לעבוד, מצב FULL בפשטות עושה ZOOM לכל התמונה, הקצוות נקטמים ואני מאבד את ה-NR, זה כבר לא 1:1, לפי איך שזה נשמע הבעיה קיימת גם אצלך וגם אצל docco שהגיב ראשון ואולי קיימת אצל כולם, אתם פשוט מסתירים אותה אבל זה לא אומר שהיא לא קיימת.
איציק.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- jpost
-
- חבר מביא חבר

בנוסף, אם לא תכייל כך את המסך, יהיו לך לכלוכים ופסים נוספים בצדדים ולמעלה בערוצים הרגילים כגון ערוץ 10 ו 2.
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
טוב חבר'ה גם לי יש שאלה,
גם לי יש מעין פס כזה, רח בחלק העליון של המסך.
נכנסתי לכיול וראיתי שה16X9 לא נראה טוב (זאת אומרת שהכיתוב של ה16X9 לא נראה מלא. זה מציג משהו כזה 16X ואת ה9 לא רואים טוב). איך מסדרים את זה בכלל? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?
יש לי LCD של טושיבה 37LW66.
בנוסף איכות הסאונד, אתמול בסרט מהיר ועצבני כאשר שמתי במגבר על DD (יש לי AVR 135 של הרמן קרדון), אז שמעתי בשתי הרמקולים הקידמיים. משום מה שהעברתי לDOLBY פרולוג'יק (אני לא מבין איך זה בלל נתן לי להעביר, כי ברגע שמגיע אות דיגיטלי המגבר לא נותן לי לזוז מזה)שמעתי ב5.1. מוזר.
גם לי יש מעין פס כזה, רח בחלק העליון של המסך.
נכנסתי לכיול וראיתי שה16X9 לא נראה טוב (זאת אומרת שהכיתוב של ה16X9 לא נראה מלא. זה מציג משהו כזה 16X ואת ה9 לא רואים טוב). איך מסדרים את זה בכלל? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?
יש לי LCD של טושיבה 37LW66.
בנוסף איכות הסאונד, אתמול בסרט מהיר ועצבני כאשר שמתי במגבר על DD (יש לי AVR 135 של הרמן קרדון), אז שמעתי בשתי הרמקולים הקידמיים. משום מה שהעברתי לDOLBY פרולוג'יק (אני לא מבין איך זה בלל נתן לי להעביר, כי ברגע שמגיע אות דיגיטלי המגבר לא נותן לי לזוז מזה)שמעתי ב5.1. מוזר.