השרדות - הגרסא הישראלית
כבר דובר על כך
שנעשו השלמות בארץ לחלקים מהסדרה.reuveney כתב:אגב מישהו ראה את התמונה הזאת?...
דודי.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
העלתי במיוחד בשבילכם - כדורגל בסיגנון הישרדותי עם הרבה הרבה בוץ
השבוע היה את האתגר הכי מגניב בכל הישרדות האמריקאי... מומלץ לראות
keyser - יש עירום!
http://www.youtube.com/watch?v=qkLaZjJGcIs
מה קורה בהישרדות הישראלי? כלום
כמה רעש היה מהאיחוד הזה , אבל בעצם לא היה כלום , פשוט שעה וחצי של כלום.
ועוד הם הבטיחו שיום שבת יהיה 120 דקות.
השבוע היה את האתגר הכי מגניב בכל הישרדות האמריקאי... מומלץ לראות
keyser - יש עירום!
http://www.youtube.com/watch?v=qkLaZjJGcIs
מה קורה בהישרדות הישראלי? כלום
כמה רעש היה מהאיחוד הזה , אבל בעצם לא היה כלום , פשוט שעה וחצי של כלום.
ועוד הם הבטיחו שיום שבת יהיה 120 דקות.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב אז כידוע לכם גם אחרי שפתחו (פתחו כבר ?) את ערוץ 10 לצפייה בחינם יש עדיין בעיות קליטה שלו באיזור החיוג שלי אבל מה שכן אני כל הזמן שומע סיפורים על כמה כוסית המרינה הזאת ובדגש מיוחד על הטוסיק שלה... אז אולי שמישהו יעלה איזה צילום מסך לטובת אחיכם שבגלות ניו יורק שנראה על מה כל הרעש?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
התערבות ההפקה במהלך הטבעי של התוכנית עוברת כל גבול
עוד יכולתי לסלוח על כל הנסיונות להציל את מנו עד אתמול.
אבל להחליט שמי שמנענעת את התחת הכי סקסי תקבע מי מודח זה כבר מוגזם.
תחשבו על זה, לפני משימת הריקוד היה ברור ששבט ג'יבארו המקורי יתחילו לעוף כמו זבובים.
מה עשתה ההפקת מנו ספנות, שוב שינו את הכללים והעבירו את הכח לשבט ג'יברו בעזרת משימה שמהתחלה היה רשום עליה שם הזוכה (מרינה).
אם הייתי בעל הזכויות האמריקאי הייתי פשוט שולל מההפקה הזאת את הרשות להפיק עונה שניה.
ועוד מילה לפני שכולם באים בטענות דווקא למשה, תחשבו על המהלך הכמעט זנותי של מרינה להתחכך במושיק כשהבינה שהיא על הכוונת יחד עם יתר חברי השבט שלה, ודקה אחרי השינוי הדיחה אותו בטענה שהוא נאיבי.
בגרסה האמריקאית פשוט אפשרו לשבט החזק להדיח כמה שיותר חברים מהשבט השני ללא כל התערבות, וכמו בכלכלה כוחות השוק עשו את שלהם.
אבל להחליט שמי שמנענעת את התחת הכי סקסי תקבע מי מודח זה כבר מוגזם.
תחשבו על זה, לפני משימת הריקוד היה ברור ששבט ג'יבארו המקורי יתחילו לעוף כמו זבובים.
מה עשתה ההפקת מנו ספנות, שוב שינו את הכללים והעבירו את הכח לשבט ג'יברו בעזרת משימה שמהתחלה היה רשום עליה שם הזוכה (מרינה).
אם הייתי בעל הזכויות האמריקאי הייתי פשוט שולל מההפקה הזאת את הרשות להפיק עונה שניה.
ועוד מילה לפני שכולם באים בטענות דווקא למשה, תחשבו על המהלך הכמעט זנותי של מרינה להתחכך במושיק כשהבינה שהיא על הכוונת יחד עם יתר חברי השבט שלה, ודקה אחרי השינוי הדיחה אותו בטענה שהוא נאיבי.
בגרסה האמריקאית פשוט אפשרו לשבט החזק להדיח כמה שיותר חברים מהשבט השני ללא כל התערבות, וכמו בכלכלה כוחות השוק עשו את שלהם.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אכן ההתערבות מוגזמת.
בגירסה האמריקאית תמיד הפרקים הטובים ביותר היו מייד אחרי האיחוד. כמעט תמיד יש יתרון מספרי לשבט אחד ואז העניין מתחיל באמת להתחמם ומתחילים מהפכים ואנשים מעבירים נאמנויות מתוך תקווה שישארו לשלב יותר מתקדם ולא תמיד זה מצליח. בקיצור זה לב המשחק.
כאן כנראה לא סומכים על הישראלים שיהיו בהם באמת אינטריגות אפילו ברמה הבסיסית הזו. הישראלים "שבטיים" מדי בעיני ההפקה ומכאן כל ההתערבויות המלאכותיות. זה מקלקל את כל גורם ההפתעה והופך את הכל לצםוי לגמרי. מהרגע שהוכרזה התחרות התוצאה הפכה לברורה. לי היה ברור מהרגע שהודיעו שמדובר בתחרות ריקוד ושלמנצח תהיה יכולת להוציא 2 מההצבעה שהתוצאה היא מושיק.
רק מקלקלים...
בגירסה האמריקאית תמיד הפרקים הטובים ביותר היו מייד אחרי האיחוד. כמעט תמיד יש יתרון מספרי לשבט אחד ואז העניין מתחיל באמת להתחמם ומתחילים מהפכים ואנשים מעבירים נאמנויות מתוך תקווה שישארו לשלב יותר מתקדם ולא תמיד זה מצליח. בקיצור זה לב המשחק.
כאן כנראה לא סומכים על הישראלים שיהיו בהם באמת אינטריגות אפילו ברמה הבסיסית הזו. הישראלים "שבטיים" מדי בעיני ההפקה ומכאן כל ההתערבויות המלאכותיות. זה מקלקל את כל גורם ההפתעה והופך את הכל לצםוי לגמרי. מהרגע שהוכרזה התחרות התוצאה הפכה לברורה. לי היה ברור מהרגע שהודיעו שמדובר בתחרות ריקוד ושלמנצח תהיה יכולת להוציא 2 מההצבעה שהתוצאה היא מושיק.
רק מקלקלים...
Enjoy the Silence
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היה!!! החוצפה של ההפקה .
זה הם לא נותנים למשחק להתפתח בצורה טבעית.
גם בהישרדות האמריקאי הם נותנים אתגרים לעירעור הקבוצה החזקה בתוך השבט....
ואת זה הם עושים בעזרת אתגר הפרצופים... שיש שאלות ומי שצודק צריך לחתוך את החבל של מתמודד אחר ולכל מתמודד יש שלוש פסילות.
גם אצלנו עשו את זה, רק בשלב שאין לזה משמעות.
זה הם לא נותנים למשחק להתפתח בצורה טבעית.
גם בהישרדות האמריקאי הם נותנים אתגרים לעירעור הקבוצה החזקה בתוך השבט....
ואת זה הם עושים בעזרת אתגר הפרצופים... שיש שאלות ומי שצודק צריך לחתוך את החבל של מתמודד אחר ולכל מתמודד יש שלוש פסילות.
גם אצלנו עשו את זה, רק בשלב שאין לזה משמעות.
- avioren
- חבר ותיק

gameboy אתה בטוח שלא ראית 1 נגד 100 באותו זמן.gameboy כתב:אתם נסחפים...
לדעתי-לא הייתה (במקרה הספציפי) שום יד מכוונת מצד ההפקה....
כי לי נראה ששנינו צפינו בשתי תוכניות שונות אם לא ראית התערבות גסה של ההפקה.
לא במקרה יש כבר עצומה נגד ההפקה :
http://www.atzuma.co.il/petition/ray1/1/1000/
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לדעתי היה דווקא יכול להיות יותר מעניין אם היו נותנים לדברים לקרות לבד -
אם הכוח היה נשאר בידיים של סבאנה , סביר להניח שמרינה ומושיקו היו עוברים לצד שני כדי להיות בצד החזק,
דן התחמן היה רואה כי טוב, ומצטרף, ואז היה נהיה מעניין עם תחמנויות מבפנים.
אם הכוח היה נשאר בידיים של סבאנה , סביר להניח שמרינה ומושיקו היו עוברים לצד שני כדי להיות בצד החזק,
דן התחמן היה רואה כי טוב, ומצטרף, ואז היה נהיה מעניין עם תחמנויות מבפנים.
- avioren
- חבר ותיק

ממליץ להוסיף את דעתכם לעצומה.
זאת הזדמנות לבקש ממי שרוצה להציל לפחות את העונה הבאה מהפקה שערוריתית להצביע בעצומה.
בסופו של דבר המארגנים מתכוונים להעביר את העצומה ל הוגי הפורמט האמריקאי שבטח יתנו להפקה הישראלית על הראש.
בסופו של דבר המארגנים מתכוונים להעביר את העצומה ל הוגי הפורמט האמריקאי שבטח יתנו להפקה הישראלית על הראש.