בואו נודה שעם התכנים SDTV ו-HD שמסתובבים היום ברשת , גם גולש ממוצע היה יכול לפתוח תחנת שידור אצלו בבית עם תכנים שלא היו מביישים אף ערוץ בעולם .
אל תסיקו מזה שאני הולך לפתוח תחנת שידור , כן ...
ואני לא ביקשתי את הערוצים 1\2\10 בחינם . ממש לא . אני מוכן לשלם עבור התשתית של יס או הוט וגם כמובן על הממיר . אני מעריך שעלות הוגנת עבור שלושת הערוצים האלה , כולל תשתית וציוד , עומדת בין 20 ל-30 שח לחודש .
במקום זה יס דוחפת לי בכוח 15 ערוצים ברוסית , 15 ערוצים בערבית , ערוצים בספרדית , סינית , איטלקית , הודית , מתמחר את זה ב-200 שח וקוראת לה "חבילת בסיס" כדי שנבין שאין חבילה זולה מזה ושלא נבקש . אין מה לרדת יותר מה"בסיס" !
ואנחנו עוד מתלוננים על זה שיס מחייבת אותנו לשלם על ערוצי הספורט גולד ולייב , באלגנטיות , נימוס וכבוד רב כלפי הלקוח , כתוספת על ערוץ ספורט HD כאילו אנחנו שוכחים על 50 הערוצים האחרים שהם דוחפים לנו ב"חבילת הבסיס" ומשלמים כמו טט'לה 200 שח לחודש , בכל חודש , כל שנה ושנה . כמו שאמרתי , מספיק להתבכיין , לכעוס ולהתלהם !
oferlaor כתב:אני עדיין ממתין שתעבור את השלב הזה... תתנתק, תעבור לאנטנה פרטית ולא נשמע יותר תלונות?אז מה עושים ? קודם כל מפסיקים לבכות , להתלהם ולכעוס...
אגב, הרעיון של DVBT - שירות חינמי שיחסוך למדינה ולכולנו את הטרחה של השגת ערוצים 1/2/10 עדיין נמרח מזה שנים.
הרי מאמר מלפני שנתיים על הנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=420...