שירשור תגובות לביקורת על נגן Mizuho Pd3050
ביררתי איתם ואין להם.Itayoffspring כתב:מתאמים אפשר להשיג בhttp://www.headphones.co.il/store/main/SearchResult.aspx?s=y ולדעתי הם גם יבוא דברים ספצפית לפי בקשה .
ולדעתי חשוב לקנות של שור משום שהם יתאימו בהכרך וישפרו את האטימה והנחות (כל העניין של האוזניות האלו) ....
(שלחתי להם מייל)
שמשהו ישלח מייל לשור ויברר תעינין של מקורי או לא מקורי..
קוד: בחירת הכל
On 9/27/07, Tomer yaffe <[email protected]> wrote:
שלום אלכס,
אנחנו לא מוכרים את החלקים האלה, תנסה לשאול את היבואן של החברה - "גבעון אלקטרוניקה"
בברכה,
תומר
----- Original Message -----
From: Alex K
To: [email protected]
Sent: Thursday, September 27, 2007 4:21 PM
Subject: היי שלום
רציתי לדעת אם אתה מוכרים את המתאמי סיליקון האלה לאוזניות מדגם:
Shure E2G
וגם מה המחיר של זה.
--
We will win in this war!
In memory of Govanni Falcone & Paolo Borsellino.
Alex.
אתה מצחיק. אתה בעצמך מוכר אוזניות SHURE בפורומים של האתר ובאינטרנט (בכל האתרים תחת השם שלך), ואתה אומר שאתה צריך עוד לקנות אותם.dizel1024 כתב:[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]...
מישהו מוכר אוזניות יותר זול ממך וכואב לך?
אני כבר שבוע עם האוזניות האלה, והאמן לי, מזויפות הן לא. אבל תקנה, ותספר לנו.
ואגב, הנה לך הודעה מושלמת להוצאת דיבה. מה שכתבת.
אני רוצה לקבל עוד מידע על הנגן עצמו (קראתי כבר תביקורת בhometheater)
יש עליו חוות דעת? מי קנה? איך איכות השמע שלו עם האוזניות שבאות איתו בהשוואה לסאנדיסק לדוגמה? איך עוצמת השמע המקסימלית עם האוזניות המצורפות? יש לו עדכוני קושחה?.. ועוד אם יש דברים להוסיף..?..
עד כמה שעות הוא מסוגל באמת לנגן? באתר שמוכרים ובביקורת כתוב שתיי דברים שונים, פעם אחת 5 שעות רצוף, ופעם אחרת 9 שעות רצוף.
יש עליו חוות דעת? מי קנה? איך איכות השמע שלו עם האוזניות שבאות איתו בהשוואה לסאנדיסק לדוגמה? איך עוצמת השמע המקסימלית עם האוזניות המצורפות? יש לו עדכוני קושחה?.. ועוד אם יש דברים להוסיף..?..
עד כמה שעות הוא מסוגל באמת לנגן? באתר שמוכרים ובביקורת כתוב שתיי דברים שונים, פעם אחת 5 שעות רצוף, ופעם אחרת 9 שעות רצוף.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
טוב חבר'ה, קיבלתי את החבילה...של אחי פתחתי אותה, והאמת אני לא מבסוט מידי.
נכון, האוזניות נראות טוב, בנויות טוב, יש עליהן את השם SHURE מתנוסס ללא בושה....אבל עדיין משהו מרגיש לא נכון.
תקראו את ההערות בתמונות להבין למה אני מתכוון.
נכון, האוזניות נראות טוב, בנויות טוב, יש עליהן את השם SHURE מתנוסס ללא בושה....אבל עדיין משהו מרגיש לא נכון.
תקראו את ההערות בתמונות להבין למה אני מתכוון.
-
- פה אפשר לראות את מספר הפטנט.
זה נותן לאזניות תחושה יותר חזקה שהן מזויפות מאשר מקוריות...זה פשוט נראה זול.
-
- פה אפשר לראות את הספוג שבקצה התעלה.
אי אפשר ממש לקלוט את זה בתמונה, אבל הספוג הזה נראה ממש זול, כלומר הוא מולבש בצורה ממש לא יפה על הקצה.
-
- פה אפשר לראות בעיות גימור קלות
לא מחייב כלום...אבל עדיין מרגיש מוזר
- ofir-harlev
- חבר ותיק

עוד תמונות
-
- פה אפשר לראות הדפס כאילו בטעות על גב הנרתיק, שאגב דוקא נראה טוב.
-
- פה אפשר לראות את הקונקטור.
גם לו בעיות גימור קלות. גם לא מחייב כלום, אבל מוסיף לאווירה הכללית של ה"זול"
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
ofir-harlev
נקודות מעניינות למחשבה.
תוכל לפרט יותר על מספר הפטנט
נקודות מעניינות למחשבה.
תוכל לפרט יותר על מספר הפטנט
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ofir-harlev
- חבר ותיק

עכשיו השוואה לאוזניות האישיות שלי V-MODA VIBE
-
- פה ללא ספק ייאמר לזכותן של הSHURE שהכבל וה"מפצל" יותר עבים.
-
- הSHURE הרבה יותר גדולות. מוזר.
שוב פעם גימור פחות טוב.
-
- הקונקטורים.
של הSHURE יותר מאסיבי, וב90 מעלות, דבר טוב. אבל בכללי גימור לא יפה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

החלק הכי חשוב- איך נשמע.
כרגע אני בלי הרצה, שיהיה ברור.
ללא ספק סאונד דומיננטי, מפורט מאוד אך קר מאוד. נטול באסים ...אבל אני יכול לדמיין לעצמי אותן אחרי הרצה עם באסים פחות "שטוחים" מכרגע.
לא הרשים אותי ביחס לאוזניות הנוכחיות שלי, למרות שההשוואה היא קצת קשה, כי הסאונד הוא שונה לחלוטין.
נחכה לאחר הרצה.
אה כן, נשמע מוזר קצת, אבל האוזניות עם המתאמים שהגיעו איתן נותנות לי אטימה טובה.
ניסיתי אותן עם המתאמים הבינוניים של האוזניות שלי, שאגב מתאימים בסבבה, והתוצאה זהה.
ענבר, אלוהים יודע מה אומר המספר פטנט הזה
עריכה: האמת שאחרי כמה זמן שאני יושב איתן עם מוזיקה, תחושת הזול נעלמת.
הן אכן נשמעות טוב, אפילו בלי הרצה.
כמו שאמרתי פירוט טוב וגבוהים טובים, חסר באס. מה שכן בעייתי זה הנקיון. אולי זה המחסור בבאס, אבל הסאונד טיפה מעייף ולא נקי.
אפשר להגיע איתן לעוצמות ממש גבוהות.
כרגע אני בלי הרצה, שיהיה ברור.
ללא ספק סאונד דומיננטי, מפורט מאוד אך קר מאוד. נטול באסים ...אבל אני יכול לדמיין לעצמי אותן אחרי הרצה עם באסים פחות "שטוחים" מכרגע.
לא הרשים אותי ביחס לאוזניות הנוכחיות שלי, למרות שההשוואה היא קצת קשה, כי הסאונד הוא שונה לחלוטין.
נחכה לאחר הרצה.
אה כן, נשמע מוזר קצת, אבל האוזניות עם המתאמים שהגיעו איתן נותנות לי אטימה טובה.
ניסיתי אותן עם המתאמים הבינוניים של האוזניות שלי, שאגב מתאימים בסבבה, והתוצאה זהה.
ענבר, אלוהים יודע מה אומר המספר פטנט הזה
עריכה: האמת שאחרי כמה זמן שאני יושב איתן עם מוזיקה, תחושת הזול נעלמת.
הן אכן נשמעות טוב, אפילו בלי הרצה.
כמו שאמרתי פירוט טוב וגבוהים טובים, חסר באס. מה שכן בעייתי זה הנקיון. אולי זה המחסור בבאס, אבל הסאונד טיפה מעייף ולא נקי.
אפשר להגיע איתן לעוצמות ממש גבוהות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הגימור ב-E2C שלי פחות או יותר זהה לתמונות שצורפו, כך שזה לא אינדיקציה.
לשלי אין מס' פטנט בחיבור בין הכבלים.
מס' הפטנט כנראה קשור לאחד הרכיבים של האוזניה. אין חובה להדפיס מס' כזה על החלק עצמו (אם כי חייבים לכתוב אותו אי שם בספרות). הוא מגן על החברה מהעתקות של חברות אחרות.
לשלי אין מס' פטנט בחיבור בין הכבלים.
מס' הפטנט כנראה קשור לאחד הרכיבים של האוזניה. אין חובה להדפיס מס' כזה על החלק עצמו (אם כי חייבים לכתוב אותו אי שם בספרות). הוא מגן על החברה מהעתקות של חברות אחרות.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

תתפלאsashaefi כתב:אני בספק שהם מזויפות.הG זולים יותר מהC.הבנתי שזו מהדורה שחורה לגיימרים שלא נחלה הצלחה.
החבילה שלי מגיעה רק מחר בבוקר כך שאיני יכול עוד לבדוק פיזית.הבדיקה האמיתית צריכה להיות של הסאונד.שם הזיוף ישמע בקלות....
- oferlaor
- מנהל

- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, תגידו, שום דבר פרט למנכ"ל של SHURE שיטוס לכאן ויצולם שומע מהאוזניות לא ישכנע אתכם?
אין שום הוכחה או רמז לכך שהאוזניות הן לא מקוריות. אלה אוזניות מקוריות, אנחנו יודעים מדוע הם זולות כ"כ (פשוט יבואן חזק) ואין כאן שום דבר פישי.
מי שרוצה לדון בתאוריות קונספירציה, אז יש פורומים שעוסקים ב-JFK, נושא מעניין הרבה יותר לדון עליו בקונטקסט של קונספירציות.
אין שום הוכחה או רמז לכך שהאוזניות הן לא מקוריות. אלה אוזניות מקוריות, אנחנו יודעים מדוע הם זולות כ"כ (פשוט יבואן חזק) ואין כאן שום דבר פישי.
מי שרוצה לדון בתאוריות קונספירציה, אז יש פורומים שעוסקים ב-JFK, נושא מעניין הרבה יותר לדון עליו בקונטקסט של קונספירציות.
קיבלתי את האוזניות ביחד עם הנגן
בהחלט נשמע כמו SHURE
לדעתי אין זה זיוף, אבל אני חושד שהן נכשלו בבקרת האיכות וזה הוא מוצר פגום (לא דווקא מבחינת איכות שמע).
אתם שואלים למה אני חושב ככה .. אז כי ברגע שחיברתי את האוזניות שמתי לב שהימין והשמאל הפוכים. (בדקתי גם אוזניות אחרות ואת הרמקולים והכל היה תקין)
על אוזניית SHURE שלי מופיע L על צד ימין ו-R על צד שמאל, לא פוגע במאומה בסאונד אך מספיק בכדי לא למכור אותן במחיר מלא.
אז או שרק באוזניות שלי יש פגם כזה..
או ש...
ומכאן מתחילות הספקולציות שלי בלבד ואין להתייחס לזה בתור הצהרה בבקשה ..ואתם גם מוזמנים להוכיח לי אחרת .
... שכל האוזניות אשר באות עם הנגן פגומות בדרך כזו או אחרת ואינן יכולות להימכר כאוזניות תקינות למהדרין במחיר מלא ובגלל זה הן שודכו לנגן. השאלה היא אם היבואן מודע לכך ומהסיבה הזאת הוא משדך את האוזניות לנגן זול בכדי להיפטר מהן , או שגם הוא לא מודע לכך שרכש מספק כל שהו אוזניות SHURE יקרות במחיר זול מאוד.
בהחלט נשמע כמו SHURE
לדעתי אין זה זיוף, אבל אני חושד שהן נכשלו בבקרת האיכות וזה הוא מוצר פגום (לא דווקא מבחינת איכות שמע).
אתם שואלים למה אני חושב ככה .. אז כי ברגע שחיברתי את האוזניות שמתי לב שהימין והשמאל הפוכים. (בדקתי גם אוזניות אחרות ואת הרמקולים והכל היה תקין)
על אוזניית SHURE שלי מופיע L על צד ימין ו-R על צד שמאל, לא פוגע במאומה בסאונד אך מספיק בכדי לא למכור אותן במחיר מלא.
אז או שרק באוזניות שלי יש פגם כזה..
או ש...
ומכאן מתחילות הספקולציות שלי בלבד ואין להתייחס לזה בתור הצהרה בבקשה ..ואתם גם מוזמנים להוכיח לי אחרת .
... שכל האוזניות אשר באות עם הנגן פגומות בדרך כזו או אחרת ואינן יכולות להימכר כאוזניות תקינות למהדרין במחיר מלא ובגלל זה הן שודכו לנגן. השאלה היא אם היבואן מודע לכך ומהסיבה הזאת הוא משדך את האוזניות לנגן זול בכדי להיפטר מהן , או שגם הוא לא מודע לכך שרכש מספק כל שהו אוזניות SHURE יקרות במחיר זול מאוד.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל