Xiaomi AX3000T
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
Re: Xiaomi AX3000T - ראוטר חדש ומעניין ב160 ש"ח
אתה יכול גם לתלוש את האנטנות והמכשיר עדיין יעבוד, על הפנים אבל יעבוד
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@tzah29/09/2023 20:03tzah כתב: אכן. חששתי שיעכבו את החבילה. חייל האוויר ישרוד את הראוטר החדש.
המטוסים לא יפלו מהשמיים
...
תסתכלו:

וזה מתוך האתר של שיומי (הערוצים ש- AX3000T עובד בהם):

כל הערוצים שהמכשיר משתמש בהם זה ערוצים שעובדים על תדרים שמאושרים בישראל.
לא מבין מה הקטע עם עיכובים? ראוטרים בתקן AC/AX לא משתמשים בתחומי תדרים שונים ממה שמאושר בארץ.
יש גם עניין של עוצמות שידור (נניח עד 200mw) מנגנון DFS שנדרש בערוצים מסויימים (במקרה הזה בערוצים 52-64)
ועוד הגבלות כאלו ואחרות
באופן כללי, אלו לא הערוצים שתקבל בגירסה אירופאית (ישראלית) של נתב
ועוד הגבלות כאלו ואחרות
באופן כללי, אלו לא הערוצים שתקבל בגירסה אירופאית (ישראלית) של נתב
03/10/2023 22:52Dor1992 כתב: @tzah
תסתכלו:
וזה מתוך האתר של שיומי (הערוצים ש- AX3000T עובד בהם):
כל הערוצים שהמכשיר משתמש בהם זה ערוצים שעובדים על תדרים שמאושרים בישראל.
לא מבין מה הקטע עם עיכובים? ראוטרים בתקן AC/AX לא משתמשים בתחומי תדרים שונים ממה שמאושר בארץ....
היבואנים בארץ רוצים שתזמין דרכם ולא מסין. זה כל הסיפור.
הרי לפני 2-4 שנים לא נדרשו מסמכים ואישורים למיניהם נכון? אולי רק במקרים חריגים ביותר.
וגם ספקיות האינטרנט לא רוצות שתקנה ציוד פרטי04/10/2023 16:28tzah כתב: היבואנים בארץ רוצים שתזמין דרכם ולא מסין. זה כל הסיפור.
הרי לפני 2-4 שנים לא נדרשו מסמכים ואישורים למיניהם נכון? אולי רק במקרים חריגים ביותר....
הכל מסתובב סביב הכסף.
צריך לגבות מחיר במה שיכאיב להם על התרגילים האלו - למצוא דרכים להזמין מחול כל מה ששוחטים בארץ כדי שהם יבינו את הרמז ויורידו למחיר הוגן.
ברגע שאנחנו שבויים שלהם הם יתמחרו בכמה שהם רוצים.
כמובן שלא כולם - יש כאלו שמתמחרים בצורה הוגנת.
צריך לגבות מחיר במה שיכאיב להם על התרגילים האלו - למצוא דרכים להזמין מחול כל מה ששוחטים בארץ כדי שהם יבינו את הרמז ויורידו למחיר הוגן.
ברגע שאנחנו שבויים שלהם הם יתמחרו בכמה שהם רוצים.
כמובן שלא כולם - יש כאלו שמתמחרים בצורה הוגנת.
בקיצור. אני היחיד שקיבל את המוצר ללא בעיות. לזכותו של שר התקשורת, הוא אומר תמיד טוען
שהוא דוגל ברפורמות ,פתיחות ותחרות, אבל את התקנה הנ"ל הוא לא משנה
הבעיה היא עם הראוטר הסיני הנ"ל היא להמציא מסמכים רלוונטיים. היה לי חשש גדול לגבי רכישת המוצר, בעיקר אחרי שהמוכר הסביר לי
שחברת השילוח רושמת את המילה Router על תווית החבילה
הבעיה היא עם הראוטר הסיני הנ"ל היא להמציא מסמכים רלוונטיים. היה לי חשש גדול לגבי רכישת המוצר, בעיקר אחרי שהמוכר הסביר לי
מי חברת השילוח שנדע לנסות להימנע ממנה?04/10/2023 18:47tzah כתב: בקיצור. אני היחיד שקיבל את המוצר ללא בעיות. לזכותו של שר התקשורת, הוא אומר תמיד טוען
...
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

@tzach04/10/2023 16:28tzah כתב: היבואנים בארץ רוצים שתזמין דרכם ולא מסין. זה כל הסיפור.
הרי לפני 2-4 שנים לא נדרשו מסמכים ואישורים למיניהם נכון? אולי רק במקרים חריגים ביותר....
הם יכולים לרצות. סתם לדוגמא: ראיתי יבואנים ישראלים של Xiaomi AX3000 שמוכרים אותו ב500 ש"ח. הם בטח מייבאים בלי אישור אבל גם אם היו באישור אלה היו פחות או יותר המחירים. אני לא פראייר של ישראלים חיים בסרט.
הנה מכתב (PDF) ששלחו ממשרד התקשורת למכס:
https://acesse.dev/gc9ov
יש למכס הנחיה ברורה שמשחררים אוטומטית נתבים עם סימון CE. אם פקיד מכס או פקיד של משרד התקשורת עושה בעיות זה כנראה פקיד שלא מכיר את ההנחיה הזו.
במקרה של Xiaomi AX3000T זה כמובן לא יעזור לאנשים. אבל יש באליאקספרס מספיק ראוטרים טובים עם גרסאות גלובליות שכמובן יש להם סימון CE.
04/10/2023 21:14Dor1992 כתב: @tzach
הם יכולים לרצות. סתם לדוגמא: ראיתי יבואנים ישראלים של Xiaomi AX3000 שמוכרים אותו ב500 ש"ח. הם בטח מייבאים בלי אישור אבל גם אם היו באישור אלה היו פחות או יותר המחירים. אני לא פראייר של ישראלים חיים בסרט.
הנה מכתב (PDF) ששלחו ממשרד התקשורת למכס:
https://acesse.dev/gc9ov
יש למכס הנחיה ברורה שמשחררים אוטומטית נתבים עם סימון CE. אם פקיד מכס או פקיד של משרד התקשורת עושה בעיות זה כנראה פקיד שלא מכיר את ההנחיה הזו.
במקרה של Xiaomi AX3000T זה כמובן לא יעזור לאנשים. אבל יש באליאקספרס מספיק ראוטרים טובים עם גרסאות גלובליות שכמובן יש להם סימון CE....
במקרה של Xiaomi AX3000T זה כמובן לא יעזור לאנשים. אבל יש באליאקספרס מספיק ראוטרים טובים עם גרסאות גלובליות שכמובן יש להם סימון CE.
נכון, למרות שלא יצא לי לבדוק.
"ראיתי יבואנים ישראלים של Xiaomi AX3000 שמוכרים אותו ב500 ש"ח.."
מעניין. כנראה מדובר על ביבוא לא חוקי או בכמויות מאוד קטנות.
ה-Design בתוך המארז לא מדהים. מצד שני, המחיר כ"כ זול שהאיכות היא בהתאם, לכן אין באמת על מה להתלונן.
סקירה + תמונות:
https://post.smzdm.com/p/arqvl5dq/
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

05/10/2023 9:55tzah כתב: ה-Design בתוך המארז לא מדהים. מצד שני, המחיר כ"כ זול שהאיכות היא בהתאם, לכן אין באמת על מה להתלונן....
לפי מה שתיארת כאן בשרשור מדובר בראוטר איכותי עם ביצועים מצויינים, לא?
אין מוצר מושלם. אכן. הראוטר עובד מעולה ומחזיק חיבור של 1 גיגה ללא בעיות....
הוא לא נופל ברמה בהשוואה לראוטרים אשר עולים 70 דולר וצפונה.
החומרה של MTK מצויינת.
הצילו -קניתי את הראוטר וקיבלתי אותו אבל האפליקציה של שיאומי היא בסינית. מה אפשר לעשות?
תתקין Mi Home בטלפון הנייד . יש תמיכה בשפה האנגלית.11/10/2023 17:32Ronen9 כתב: הצילו -קניתי את הראוטר וקיבלתי אותו אבל האפליקציה של שיאומי היא בסינית. מה אפשר לעשות?...
אתה מרוצה מהמוצר?15/10/2023 17:07shlomix כתב: לעדכן ששלי הגיע ללא בעיה
הזמנתי מכאן:
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 1802UT2EhZ...
נערך לאחרונה על ידי tzah ב 17/10/2023 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.