חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אחרי שנטפליקס מוודאים שהגיפט קארד תקין, הם שואלים אותך אם אתה רוצה לטעון את הקרדיט לחשבון שלך או לחשבון אחר.
איזה חמור אני.. תקופה כ"כ ארוכה אני על פריים ארה"ב שלא נותן לי כלום מבחינת מבצעים שנשלחים לארץ במקרה ראיתי את הפוסט הזה...18/08/2023 10:29gvid כתב: לגבי הפריים:
http://www.amazon.pl/prime
פשוט נכנסים ופותחים חשבון. אני עשיתי עם VPN פולני אבל לא נראה לי שחייב....
בנטפליקס ויוטיוב אני כבר על טורקי ואוקראיני כי יוטיוב טורקי לא מצליח משהו עם התשלום.. כנראה שצריך אשראי מקומי + ספציפי להיות שם לא מצליח לעבור את החסימה עם VPN..
יש עוד שירותים שכדאי להעביר?
משה, האם קופצת לך תגית של דולבי וייז'ן או hdr10+ כשאתה צופה בפריים וידאו ארה"ב או ישראל?07/12/2023 13:59mosheva כתב: איזה חמור אני.. תקופה כ"כ ארוכה אני על פריים ארה"ב שלא נותן לי כלום מבחינת מבצעים שנשלחים לארץ במקרה ראיתי את הפוסט הזה...
בנטפליקס ויוטיוב אני כבר על טורקי ואוקראיני כי יוטיוב טורקי לא מצליח משהו עם התשלום.. כנראה שצריך אשראי מקומי + ספציפי להיות שם לא מצליח לעבור את החסימה עם VPN..
יש עוד שירותים שכדאי להעביר?...
אני חושב שכשצפיתי בTHE BOYS אז כן ראיתי שיש 10+ בצד המסך אני יכול לבדוק שוב.. אבל זה היה כשהיה לי פריים ארה"ב, עכשיו שיניתי לפריים פולני..07/12/2023 17:02magshield כתב: משה, האם קופצת לך תגית של דולבי וייז'ן או hdr10+ כשאתה צופה בפריים וידאו ארה"ב או ישראל?...
בטח רק עוד חודש זה יכנס לתוקף כי נשארו עוד ימים בפריים ארה"ב..
אבדוק שוב.. האמת שאני פחות צופה בפריים.. צריך לנצל יותר..
אני עשיתי עם אמריקן אקספרסס את נטפליקס טורקיה... מה שכן הייתי צריך לעלות מול נציג בצ'ט ולתת לו פרטי אשראי והוא עדכן..09/12/2023 10:081one כתב: לגבי הנטפליקס מי מה שאני מבין פה בשירשור
חייב כל פעם שנגמר הגיפט קארד לקנות חדש נכון ?
אין דרך בזמן סיום הגיפטקארד לעבור לתשלום באשראי ?
ולכמה זמן תקף הגיפט קארד ?...
אני לא הצלחתי רגיל, הייתי צריך לעדכן תוקף אשראי (אולי גם מספר חדש לא זוכר).. קראתי פעם באיזה מקום שאפשר לעלות מול נציג בצ'ט והוא יעדכן.. וכך עשיתי.. למען האמת אולי הייתי מעדיף GIFT CARD... למרות שמנגד הם יכולים לחסום את ה GIFT CARD ואשראי ברגע שתופס אז לפחות עד לעדכון כרטיס אני מניח שלא יתעסקו בחשבון..
תודה. אני אשמח אם תוכל לבדוק. אין לי hdr 10+ ומעולם לא קפצה תגית של דולבי ויז'יין, אז מעניין אותי אם זו בעיה נקודתית בישראל או שבכל השירות שלהם.10/12/2023 13:22mosheva כתב: אני חושב שכשצפיתי בTHE BOYS אז כן ראיתי שיש 10+ בצד המסך אני יכול לבדוק שוב.. אבל זה היה כשהיה לי פריים ארה"ב, עכשיו שיניתי לפריים פולני..
בטח רק עוד חודש זה יכנס לתוקף כי נשארו עוד ימים בפריים ארה"ב..
אבדוק שוב.. האמת שאני פחות צופה בפריים.. צריך לנצל יותר.....
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

בפריים וידאו בישראל (מנוי טורקי) יש +hdr 10.07/12/2023 17:02magshield כתב: משה, האם קופצת לך תגית של דולבי וייז'ן או hdr10+ כשאתה צופה בפריים וידאו ארה"ב או ישראל?...
קופצת התגית.
בדקתי הרגע בטלוויזיית TCL בצפייה ב shelter.
תודה. מעניין אם כשהם רושמים hdr, הכוונה ל-hdr10+ בלבד, כי לא קופצת תגיד של דולבי ויז'יין.11/12/2023 8:24yossipeleg כתב: בפריים וידאו בישראל (מנוי טורקי) יש +hdr 10.
קופצת התגית.
בדקתי הרגע בטלוויזיית TCL בצפייה ב shelter....
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

המסך שלי תומך גם בדולבי ויז'ן.
בנטפליקס מופעל דולבי ויז'ן ובפריים וידאו hdr10+.
לא ראיתי אפשרות בחירה.
בנטפליקס מופעל דולבי ויז'ן ובפריים וידאו hdr10+.
לא ראיתי אפשרות בחירה.
יוסי איזו טלויזיה יש לך? בכרום קאסט יש אפשרות לבחור באופציה מועדפת, אז אולי זה קיים גם בטלויזיות.
שאלה לאלה שעשו כאן נטפליקס - צופה כרגע ללא וי פי אן. חווה שתי בעיות מעצבנות מאוד:
1. לעיתים כשאני עושה פאוז ומפעיל, נשארים לי כל מיני שאריות של התפריטים שהיו כשהפאוז היה (לדוגמה להתחיל את הפרק מחדש, בצד משאל למטה חץ ימינה אבל בלי העיגול שמופיע בעת הפאוז ועוד כל מיני סימנים), האם זה מופיע גם לכם?
2. לעיתים כשאני לוחץ על פאוז זה עוצר ואז יותר מהתוכנית (ולעיתים רחוקות אפילו מנטפליקס). כאילו השלט קולט את זה כלחיצה על כפתור back. זה קורה בתדירות די גבוהה.
שאלה לאלה שעשו כאן נטפליקס - צופה כרגע ללא וי פי אן. חווה שתי בעיות מעצבנות מאוד:
1. לעיתים כשאני עושה פאוז ומפעיל, נשארים לי כל מיני שאריות של התפריטים שהיו כשהפאוז היה (לדוגמה להתחיל את הפרק מחדש, בצד משאל למטה חץ ימינה אבל בלי העיגול שמופיע בעת הפאוז ועוד כל מיני סימנים), האם זה מופיע גם לכם?
2. לעיתים כשאני לוחץ על פאוז זה עוצר ואז יותר מהתוכנית (ולעיתים רחוקות אפילו מנטפליקס). כאילו השלט קולט את זה כלחיצה על כפתור back. זה קורה בתדירות די גבוהה.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

יש לי מסך TCL C725.
הוא מריץ android TV.
אני מעדיף לצפות דרך האפליקציות במסך ולא בסטרימר mi box 3, כי בפריים וידאו הוא לא מוציא תכני HDR בצורה טובה.
(עדיין לא הבנתי למה, התכנים נראים נורא: דהויים וחשוכים.
תכנים ללא HDR ותכנים בנטפליקס נראים נהדר.
בכל מקרה באפליקציות במסך כל התכנים בכל האפליקציות נראים מושלם).
הוא מריץ android TV.
אני מעדיף לצפות דרך האפליקציות במסך ולא בסטרימר mi box 3, כי בפריים וידאו הוא לא מוציא תכני HDR בצורה טובה.
בכל מקרה באפליקציות במסך כל התכנים בכל האפליקציות נראים מושלם).
אם זה זהה למה שמגיע עם הכרום קאסט, אז יש לך אפשרות לבחור מה אתה מעדיף שזה יציג.14/12/2023 13:47yossipeleg כתב: יש לי מסך TCL C725.
הוא מריץ android TV.
בכל מקרה באפליקציות במסך כל התכנים בכל האפליקציות נראים מושלם)....
וזה בטוח במקרה כזה שהטורקים יסכימו לקבל כסף מישראל?
כאשר נראה לי שכיום הקשר בין ישראל לטורקיה לא טוב.
יש סיבה מסויימת שבחרו פה להתחבר לחשבון של טורקיה ולא של מדינה אחרת שהיא לא ישראל?
כאשר נראה לי שכיום הקשר בין ישראל לטורקיה לא טוב.
יש סיבה מסויימת שבחרו פה להתחבר לחשבון של טורקיה ולא של מדינה אחרת שהיא לא ישראל?
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

הבחירה בטורקיה היא בגלל שזו המדינה עם הנטפליקס הכי זול שגם יש בה תמיכה בגיפט קארדים.
לגבי ההסכמה לקבל כסף - נער הייתי וגם זקנתי, ועוד לא ראיתי טורקי שמסרב לקבל כסף.
בכל מקרה הכסף הולך לחברת נטפליקס האמריקאית, לא לטורקיה.
בכל מקרה הכסף הולך לחברת נטפליקס האמריקאית, לא לטורקיה.
לא בחירה קלה,21/12/2023 9:04yossipeleg כתב: הבחירה בטורקיה היא בגלל שזו המדינה עם הנטפליקס הכי זול שגם יש בה תמיכה בגיפט קארדים.
בכל מקרה הכסף הולך לחברת נטפליקס האמריקאית, לא לטורקיה....
מצד אחד, בינתים הכי זול במחיר,
מצד שני, לי אמרו שאם משלמים כסף לנטפליקס טורקיה אז חלק מהכסף עובר לתחזוקת מוקד השירות של החברה בטורקיה ושחלק מהכסף הזה עובר לחברת נטפליקס, ואני לא יודע האם כיום אחרי מה שהשלטון הטורקי עושה לישראלים שמראים שהם בעד מדינת ישראל, אז שזה טוב שחברת נטפליקס טורקיה מקבלת עוד כסף שחלקו דרך מיסים עובר לשילטון הטורקי.
אז מבחינת צפיה בנטפליקס במחיר כספי הכי מוזל,
אם הנטפליקס הטורקי הוא מקום ראשון, אז מה לדעתך המקום השני, ושאר המקומות?