איזה רמקול זה?istarmini כתב:......
כשאוכל לרכוש את רמקול חלומותיי (כסף קטן רק כ 130000-150000)חחחחח...
הקפיצה להיי אנד - מה נדרש לפני ?
@avihuli
חלק גדול מהאנשים (אולי אפילו רובם) יגיעו לזה בהדרגה מכורח האבולוציה. בהנחה שאתה לא בן אדם טחון שתמיד יקנה הכי יקר אם צריך או לא צריך או מישהו שמשוכנע הוא אודיופיל מלידה עם אוזניים מזהב, אז אתה מתקדם כשאתה מרגיש לא מסופק ממה שכרגע יש לך (או שאתה סתם מסוקרן) בשלבים, קטנים, בינוניים או גדולים. החיים גם משנים לך את התמונה כל הזמן. עברת לדירה אחרת, נולדו ילדים, קיבלת קידום בעבודה, התגרשת וכו. אני מוכן לחתום לך שיש הרבה אנשים עם ציוד כזה ללא שום צורך או יכולת להעריך את המוצר או לנצל אותו במלואו, רק כי יקר ומרשים זה בטח יותר טוב והיה כתוב באיזה מקום שזה רמה אחרת.
חלק גדול מהאנשים (אולי אפילו רובם) יגיעו לזה בהדרגה מכורח האבולוציה. בהנחה שאתה לא בן אדם טחון שתמיד יקנה הכי יקר אם צריך או לא צריך או מישהו שמשוכנע הוא אודיופיל מלידה עם אוזניים מזהב, אז אתה מתקדם כשאתה מרגיש לא מסופק ממה שכרגע יש לך (או שאתה סתם מסוקרן) בשלבים, קטנים, בינוניים או גדולים. החיים גם משנים לך את התמונה כל הזמן. עברת לדירה אחרת, נולדו ילדים, קיבלת קידום בעבודה, התגרשת וכו. אני מוכן לחתום לך שיש הרבה אנשים עם ציוד כזה ללא שום צורך או יכולת להעריך את המוצר או לנצל אותו במלואו, רק כי יקר ומרשים זה בטח יותר טוב והיה כתוב באיזה מקום שזה רמה אחרת.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
שעון זה כבר מזמן פריט אופנה / סמל סטטוס, לא בשביל לראות מה השעהavihuli כתב:
לסיכום, אין לי שום בעיה לקנות פורש ולנסוע בסבבה בעיר. למרות שאני מכוון יותר ל-RS עצבני כזה, גם מספיק לי.
לקנות שעון יקר (או 3 זהים אפילו שכל אחד בצבע שונה) שיהיה לי על היד ובכלל להסתכל בפלאפון מה השעה.
בדיוק כמו שאישתי קונה מיליון נעליים / תיקים / בגדים שנראים לי אותו דבר אבל בעינה זה משהו אחר.
קיצור, עניין של השקפה.
...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
שיורידו 0 אחד מהמחיר, אני אקנה.Avi_Dagan כתב:ביקורת שעלתה אתמול על JBL SDP-55
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.15820/...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·mulder כתב:שיורידו 0 אחד מהמחיר, אני אקנה..........
Jbl חברו לסמסונג וכנראה זו התוצאה , חבל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·istarmini כתב:·......
Jbl חברו לסמסונג וכנראה זו התוצאה , חבל....
שוק האודיו , בייחוד מוצרי ה"בוטיק", סובלים מירידה מתמשכת במכירות וחוסר אפשרות/כדאיות כלכלית להמשיך להשקיע במחקר ופיתוח מוצרים חדשים.
אי לכך, יש הרבה מיזוגים בשוק הזה, לראיה "סאונד יונייטד" שבלעו חלק גדול מהמותגים בתחום (שביינתיים חלקם נעלמו מבמת החידושים כמו פיוניר ואונקיו) כמו דנון ומארנץ.
לצערינו, נמשיך לראות מותגים שנעלמים או שנבלעים ע"י התאגידים הגדולים.
בדיוק כמו גם במקרה הנ"ל...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·טלHD כתב:·......
שוק האודיו , בייחוד מוצרי ה"בוטיק", סובלים מירידה מתמשכת במכירות וחוסר אפשרות/כדאיות כלכלית להמשיך להשקיע במחקר ופיתוח מוצרים חדשים.
אי לכך, יש הרבה מיזוגים בשוק הזה, לראיה "סאונד יונייטד" שבלעו חלק גדול מהמותגים בתחום (שביינתיים חלקם נעלמו מבמת החידושים כמו פיוניר ואונקיו) כמו דנון ומארנץ.
לצערינו, נמשיך לראות מותגים שנעלמים או שנבלעים ע"י התאגידים הגדולים.
בדיוק כמו גם במקרה הנ"ל......
נדמה לי שארקם גם בחבילה הזו וממה שקראתי גם הפרוססור שלהם סובל מבעיות .
חבל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Avi_Dagan כתב:כן ארקם גם, וטרינוב קשורים לפרוססור של JBL. אונקיו ארה"ב נקנו על ידי החברה שקליפש בבעלותה....
זה שמערכת הכיול של טרינוב נמצאת בפרוססור הגדול של jbl לא אומר כלום לגבי טרינוב שכחברה עומדת בכבוד בפני עצמה
רק תיקון קטן.
JBL לא מייצרת את ה SDP75, אלא טרינוב מייצרת את הפרוססורים עבור JBL ולמעשה המכשיר דומה, אך לא זהה, ל Altitude 32.
קיימים 2 פטנטים מרכזיים, אותם טרינוב לא הייתה מוכנה למכור ל JBL.
הראשון קשור למערכת ה Pre Calibration שנמצאת ב Altitude המאפשרת להזין נתונים שונים לתוך המערכת , המתקבלים ממדידה של תוכנות חיצוניות, המטרה בהזנת הנתונים, היא להקל על מערכת הכיול של טרינוב ולהתמקד בכל מיני פטנטים אחרים ולחסוך processing power שקשור להעלאה או הורדה של הרצים...
הפטנט השני, אשר גם הוא לא יגיע בתוך הפרוססור שמייצרת טרינוב עבור JBL קשור למיפוי התלת מימדי שמבצעת טרינוב לרמקולים של המשתמש באופן בו ניתן להזיז רמקולים באופן וירטואלי בחלל וזאת על מנת להתאימם לדרישות דולבי, DTS או Auro שהן שונות אגב, פטנט זה מתאפשר בזכות המיקרופון המיוחד של טרינוב שמסוגל לתת נתונים של גובה ואזימוט של כל רמקול ורמקול.
לפני מספר חודשים חברת JBL פרסמה כי היא מוציאה פרוססור חדש, ה SDP 65 המבוסס על האלטיטיוד 16 של טרינוב. הבעיה, שטרינוב מעולם לא קיבלה הזמנה לייצור פרוססור כאמור ולכן, זה נותר בגדר הודעה לעיתונות בלבד...
רן
JBL לא מייצרת את ה SDP75, אלא טרינוב מייצרת את הפרוססורים עבור JBL ולמעשה המכשיר דומה, אך לא זהה, ל Altitude 32.
קיימים 2 פטנטים מרכזיים, אותם טרינוב לא הייתה מוכנה למכור ל JBL.
הראשון קשור למערכת ה Pre Calibration שנמצאת ב Altitude המאפשרת להזין נתונים שונים לתוך המערכת , המתקבלים ממדידה של תוכנות חיצוניות, המטרה בהזנת הנתונים, היא להקל על מערכת הכיול של טרינוב ולהתמקד בכל מיני פטנטים אחרים ולחסוך processing power שקשור להעלאה או הורדה של הרצים...
הפטנט השני, אשר גם הוא לא יגיע בתוך הפרוססור שמייצרת טרינוב עבור JBL קשור למיפוי התלת מימדי שמבצעת טרינוב לרמקולים של המשתמש באופן בו ניתן להזיז רמקולים באופן וירטואלי בחלל וזאת על מנת להתאימם לדרישות דולבי, DTS או Auro שהן שונות אגב, פטנט זה מתאפשר בזכות המיקרופון המיוחד של טרינוב שמסוגל לתת נתונים של גובה ואזימוט של כל רמקול ורמקול.
לפני מספר חודשים חברת JBL פרסמה כי היא מוציאה פרוססור חדש, ה SDP 65 המבוסס על האלטיטיוד 16 של טרינוב. הבעיה, שטרינוב מעולם לא קיבלה הזמנה לייצור פרוססור כאמור ולכן, זה נותר בגדר הודעה לעיתונות בלבד...
רן
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
עוד פרט כדי לסגור את נושא ה-SDP75 / SDP65 (שהם 2 הדגמים היחידים שקשורים בקשר כלשהו ל-Trinnov) - מדובר ב-2 מוצרים (שכאמור אחד מעולם לא נכנס לפס הייצור) שמחוייבים להמכר אך ורק עם מערכת רמקולים Synthesis.
מכירה של אחד מהנ״ל כמוצר מדף היא הפרה של תנאי הרישיון שלהם מול Trinnov ויש לכך השלכות חמורות ביותר התקפות גם למשווק.
כמו כן, השירות לנ״ל ניתן באופן בלעדי על ידי JBL ובשום אופן לא על ידי Trinnov.
מכירה של אחד מהנ״ל כמוצר מדף היא הפרה של תנאי הרישיון שלהם מול Trinnov ויש לכך השלכות חמורות ביותר התקפות גם למשווק.
כמו כן, השירות לנ״ל ניתן באופן בלעדי על ידי JBL ובשום אופן לא על ידי Trinnov.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
אז להזכירכם, השרשור הנ"ל נפתח כתוצאה מויכוח / דיון בקבוצת הווטסאפ של כמה מהאתר (שלבינתיים גדלה ל-12 חברים), איך צריך לעשות את הקפיצה להיי-אנד ? הדעות כמובן חלוקות ואין כנראה דרך "נכונה" אחת.
כיוון שאני הוא זה שהתחיל את השרשור בניסיון להגיע לתובנה כלשהי, החלטתי להמשיך אותו ולחפור עוד טיפה בנושא הנ"ל בשביל שאקבל תשובה חותכת לפחות עבורי ואולי בעבור אחרים שגם "משעמם" להם עם השדרגת התורנית.
יש נושא נוסף שהוא ה-REW שגם שמתי לעצמי כפרויקט למחקר להוספה לתחביב, אבל זה ידון בשרשור ייעודי אחר.
בהמשך לסשן ההאזנה שעשיתי בפיוצ'ר לפני חודש ומשהו: https://www.hometheater.co.il/vp3106417#3106417 עלה במוחי רעיון קטן. החלטתי שהכי נכון יהיה לבדוק בעצמי (ועדיף בחלל שלי...) את השאלה הראשונית ששאלתי בסקר.
לקח כמה שבועות טובים עד שהבשילו התנאים לבצע את הבדיקה הנ"ל (לא היה פשוט בכלל).
בעצם, מדובר למעשה במספר בדיקות שאני רוצה להגיע איתן לתובנות כלשהן וארחיב עליהן בפירוט בהמשך.
לבינתיים, עד שנחשוף את כל הפרטים – מצרף תמונה קטנה כטיזר. נראה מי יצליח להבין את הכיוון שלי...
כיוון שאני הוא זה שהתחיל את השרשור בניסיון להגיע לתובנה כלשהי, החלטתי להמשיך אותו ולחפור עוד טיפה בנושא הנ"ל בשביל שאקבל תשובה חותכת לפחות עבורי ואולי בעבור אחרים שגם "משעמם" להם עם השדרגת התורנית.
יש נושא נוסף שהוא ה-REW שגם שמתי לעצמי כפרויקט למחקר להוספה לתחביב, אבל זה ידון בשרשור ייעודי אחר.
בהמשך לסשן ההאזנה שעשיתי בפיוצ'ר לפני חודש ומשהו: https://www.hometheater.co.il/vp3106417#3106417 עלה במוחי רעיון קטן. החלטתי שהכי נכון יהיה לבדוק בעצמי (ועדיף בחלל שלי...) את השאלה הראשונית ששאלתי בסקר.
לקח כמה שבועות טובים עד שהבשילו התנאים לבצע את הבדיקה הנ"ל (לא היה פשוט בכלל).
בעצם, מדובר למעשה במספר בדיקות שאני רוצה להגיע איתן לתובנות כלשהן וארחיב עליהן בפירוט בהמשך.
לבינתיים, עד שנחשוף את כל הפרטים – מצרף תמונה קטנה כטיזר. נראה מי יצליח להבין את הכיוון שלי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.