בשעה טובה התחדשתי לי ב ANTHEM MRX-720

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #101 

@masteraudio
·ספציפית ל Emotiva זה כבר גובל בשערוריה שאחרי כל כך הרבה זמן לפרוססור ה RMC-1 עדיין אין מערכת כיול. זה לא שיש לו ושהיא לא עובדת/בעייתית. אין לו בכלל. גם היום באתר של Emotiva הם מפרסמים שזה יתווסף "בקרוב".

אני לא יודע באיזו מידה האשמה מתחלקת בין Dirac ל Emotiva אבל לצרכן זה לא משנה הרבה: מי שקנה עם ההשקה על סמך הבטחות, נשאר בבית עם מכשיר שצריך לבצע לו כיול ידני של עוצמת הערוצים כדי שלא יצחקו עליו שהוא רכש ממתג HDMI ב 5000$ .
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #102 

Catskinner כתב:@masteraudio
·ספציפית ל Emotiva זה כבר גובל בשערוריה שאחרי כל כך הרבה זמן לפרוססור ה RMC-1 עדיין אין מערכת כיול. זה לא שיש לו ושהיא לא עובדת/בעייתית. אין לו בכלל. גם היום באתר של Emotiva הם מפרסמים שזה יתווסף "בקרוב".

אני לא יודע באיזו מידה האשמה מתחלקת בין Dirac ל Emotiva אבל לצרכן זה לא משנה הרבה: מי שקנה עם ההשקה על סמך הבטחות, נשאר בבית עם מכשיר שצריך לבצע לו כיול ידני של עוצמת הערוצים כדי שלא יצחקו עליו שהוא רכש ממתג HDMI ב 5000$ .
...
·

אני תמיד אמרתי שבאימוטיבה אין קשר בין המובטח למה שמקבלים תמיד ים ים בעיות.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #103 

@masteraudio

זכותך להתלהב ולהנות, אל תרגיש צורך לצנן את זה.

תראה, היתה לי מערכת כמעט דומה לשלך, רסיבר 4400, אותם רמקולים קדמיים, הסאב היה sb .

מכל המידע שחיברתי עד עכשיו, עם תמונות של החלל אצלך, אני חושד שכנראה זה עניין של אקוסטיקה ומיקומים.

זה נראה לי הכי הגיוני כי לא הבנתי איך יכול להיות ששני אנשים רכשו אותו דבר כמעט, ושניהם חווים דבר והיפוכו? נהנתי מהם מאוד, בכנות בין הטובים שהיו אצלי. אמנם חיפשתי דברים אחרים מאז אבל גם אם הייתי רוצה לשפוט אותם (או את הדנון) זה בטח לא היה בגלל דיאלוג לא ברור, לא הנחתה של הבמה, לא שקט בסראונד מתי שלא צריך. הסאב היה סוג של חוליה חלשה שם, סאב קליפש גדול יותר השתלב בול.
הדברים האלה שתיארת, זה בדיוק בעיות קלאסיות של איך אקוסטיקה יכולה להרוס את השמע. ממה שאני רואה בתמונות על פניו זה נראה כמו אתגר אקוסטי וזה במילים עדינות. עוד לפני שהצליל מגיע אליך הוא עובר כמו אור במבוך מראות ואז מה שמתקבל זה דייסה. קל להפנות את ה"אשמה" לרסיבר והכיול במקרים כאלה. אתה טוען שהאנטם גם בלי כיול היה מטורף, לא יודע איך אבל אני מקבל את זה. קראתי פעם ביקורת מחו"ל על לינגדורף אם אני לא טועה, והכתב אמר שבחדר הלא מטופל והבעייתי שלו זה התגבר על המון בעיות שהוא חשב לעצמו למה בכלל צריך טיפול לחדר.

בכל מקרה, זו רק דעתי, אני מודה בכיף שאני רק חובבן שצבר קצת ידע ועדיין מנסה ללמוד כל הזמן.
תמשיך להנות ידידי, זה הכי חשוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”