עזרה דחופה בקשר לחיבורים וכבלים בבקשה!!!
יש לי שאלה בקשר לממירים של יס אבל זה קשור לכבלים:
יש לי בסלון Q7 עם ממיר רגיל של יס והבנתי שאני צריך לחבר S VIDEO ל S VIDEO
רציתי לדעת אם אני מחליף לממיר 3100 של יס אפשר לחבר קומפוננט לקומפוננט או שאין לממירים שלהם יציאה כזאת?
רציתי לדעת אם אני מחליף לממיר 3100 של יס אפשר לחבר קומפוננט לקומפוננט או שאין לממירים שלהם יציאה כזאת?
אין קומפוננט.uknowmy כתב:יש לי שאלה בקשר לממירים של יס אבל זה קשור לכבלים:
רציתי לדעת אם אני מחליף לממיר 3100 של יס אפשר לחבר קומפוננט לקומפוננט או שאין לממירים שלהם יציאה כזאת?...
יש סקארט או קומפוזיט.
אם תרצה לחבר לסקארט, תידרש לחבר באמצע טראנסקודר, מאחר והמסך שלך אינו כולל כניסת סקארט.
לא נראה לי שהם כל כך יזכרו שזה אתה ששלחת להם את האימייל הראשון תחשוב כמה שולחים אליהם ביום
ויכול להיות שהאימייל לא הגיע אליהם, יכול להיות שהוא הגיע אהם לא שמו לב אליו בלי כוונה בקיצור יכולות להיות כמה סיבות,
עדיף שתשלח עוד אחד זה כולה לוקח כמה שניות, ודרך אגב מישהו פה אמר שאפשר לדעת אם הכבל תומך RGB או לא על ידי זה שאתה מחבר אותו ושאתה מעביר בממיר לRGB הטלויזיה כזה קופצת או משהו כזה זה נכון?
ויכול להיות שהאימייל לא הגיע אליהם, יכול להיות שהוא הגיע אהם לא שמו לב אליו בלי כוונה בקיצור יכולות להיות כמה סיבות,
עדיף שתשלח עוד אחד זה כולה לוקח כמה שניות, ודרך אגב מישהו פה אמר שאפשר לדעת אם הכבל תומך RGB או לא על ידי זה שאתה מחבר אותו ושאתה מעביר בממיר לRGB הטלויזיה כזה קופצת או משהו כזה זה נכון?
טוב נמאס לי, רק בשביל שנפתור את כל הבעיות עם הכבלים האלה אני ילך יקנה את הVIDEO 1 של מונסטר ואת הכבל של אלפא מהחנות פומפה, אני יחבר את שניהם ויראה אם יש הבדל, דרך אגב קראתי הודעה הודעה בנושא שפתחתי על כל מה שאנשים פה אמרו ואור אמר שצריך להיות קפיצה בתמונה אם הכבל מעביר RGB, אז ככה אני יקנה ביום ראשון את 2 סוגי הכבלים ונראה אם יש שינוי בתמונה ויכתוב פה בפורום את התשובה שלי, אני מעדיף להוציא 200 שקל מאשר שיצאו לי שערות לבנות בגיל מוקדם מעצבים שבארץ אפעם אין תשובה חד משמעית ונכונה.
הלכתי ובדקתי ואכן הVIDEO 1 לא תומך FULL RGB אז הלכתי וקניתי בסוף את הCAMBRIDGE AUDIO ב240 שמתי תמונה שלו זאת הקופסא הירוקה כתוב על הקופסא FULLY WIERD 21 PIN SCART-SCART ובחנות אמרו לי שהוא תומך FULL ב100 אחוז
אבל אין שום הבדל באיכות תמונה (הגדרתי בממיר RGB) זה ממש מבאססס, לפחות אני מתנחם שיש פחות חוטים על הקיר
אבל אין שום הבדל באיכות תמונה (הגדרתי בממיר RGB) זה ממש מבאססס, לפחות אני מתנחם שיש פחות חוטים על הקיר
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
קניתי גם כן כבל של מונסטר, אני לא יודע איזה דגם.
בכדי למנוע ספק בדקתי עם רב מודד שכל הרגליים מחוברים לפי המפרט הבא:
http://utopia.knoware.nl/users/eprebel/ ... SCART.html
ברוך השם הכל צפצף.
במעבר ל- RGB יש קפיצה של המסך שמעידה על סנכרון ב- RGB אבל להפתעתי התמונה יותר רועשת.... לא להאמין אבל חזרתי ל- Composite
בכדי למנוע ספק בדקתי עם רב מודד שכל הרגליים מחוברים לפי המפרט הבא:
http://utopia.knoware.nl/users/eprebel/ ... SCART.html
ברוך השם הכל צפצף.
במעבר ל- RGB יש קפיצה של המסך שמעידה על סנכרון ב- RGB אבל להפתעתי התמונה יותר רועשת.... לא להאמין אבל חזרתי ל- Composite