@oferlaor
·
אתה כותב בחתימה שלך "נא לא להאכיל את הטרול"
ולמעשה אתה מאכיל אותו בתגובות הארוכות והמפורטות שלך.
ומנגד ....הם לא קוראים את מה שאנחנו כותבים! ולכן אני חדלתי מלכתוב
אולי את חוסר התגובה הם כן יקראו
nirkarpik
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
@avihuli
·
לא האשמתי אותך בדבר, אתה בחרת לייצג את "הצד" של המוכר על מנת להעביר את הנקודה..
בנוגע לבעלי האינטרסים התכוונתי לבעלי חנויות/ בעלי האתר , המילה אינטרסים היא לא מילת גנאי. לי זה ברור מאד שאתר שעוסק בתחום של קולנוע ביתי הגיוני שיהיה לו קשר עם יבואנים/חנויות בין אם לארגן מבצעים או בין אם לפרסם.. זה לא הופך את זה לשלילי ...
הדיון יצא מפרופורציה (מה שמראה כמה הנושא הוא משמעותי) אבל אם תסתכל על הפוסט הראשון, הנושא שהועלה הוא אנשים שמפרסמים אשכול התחדשתי ומפרגנים על השירות, המקצועיות הסבלנות ההתקנה והמחיר וששואלים אותם על המחיר הם אומרים שזה סודי.
אתה שואל אותי מה אני הייתי עושה ?
במידה והמוכר היה אומר לי לא לפרסם את המחיר, הייתי אומר לו שאין בעיה אבל שאני גם לא אפרסם את השירות, והמקצועיות והחנות שלו... זו בחירה שלו... פרסום מלא או בלי פרסום...
או לחלופין כמו שהציעו מפרסם את המחיר בלי להזכיר את החנות..
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
nirkarpik כתב:אתה שואל אותי מה אני הייתי עושה ?
במידה והמוכר היה אומר לי לא לפרסם את המחיר, הייתי אומר לו שאין בעיה אבל שאני גם לא אפרסם את השירות, והמקצועיות והחנות שלו... זו בחירה שלו... פרסום מלא או בלי פרסום...
או לחלופין כמו שהציעו מפרסם את המחיר בלי להזכיר את החנות..
...
·משמע למרות שקיבלת אחלה שירות ומחיר מאוד טוב בגלל שאתה לא יכול להגיד את המחיר אתה לא תשתף את החברים פה בחווית הקנייה שלך?
אז אני אומר לך שהשיתוף בחווית הקנייה חשובה עבורי יותר מהמחיר.
בד"כ אני לא קונה את אותו מוצר שאתה קנית, אבל אם קיבלת שירות טוב ומחיר טוב, אני אכניס את החנות הזו לחנויות שבהן אבקר ברכישתי הקרובה למרות שאני לא יודע מה הוא המחיר אותו שילמת.
אני לא מסכים שזה הכול או כלום
לפי השיטה שלך אתה מונע מאיתנו מידע חשוב רק בגלל שהמוכר ביקש ממך לא לפרסם את המחיר שקיבלת ..... נשמע לך הגיוני?
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
עד עכשיו אני נמנעתי מלהגיב פה, אבל לא ברור בכלל על מה ולמי מיועדת התלונה בהודעה הראשונה פה בשרשור?
זה שחברי האתר שקנו טלוויזיה לא משתפים את המחיר ו\או את שם החנות בה הם ביצעו את הרכישה על דפי הפורום?
זאת זכותם. אף אחד פה לא חייב לאף אחד מכם שום דבר, ולבוא לכאן בטענות, דרישות והאשמות נשמע הזוי לחלוטין.
עם זאת, גם אני מסכים שהמצב הזה של שוק בארץ הוא לא פייר, אבל כמו שכבר הוסבר, כך השוק בארץ עובד לעת עתה.
אישית, אני לא הייתי משתף את שם החנות או את מחיר הקנייה, בלי שום קשר לבקשה של המוכר בנוגע לפרסום העסקה. מה זה עניינך בכמה קניתי את המסך?
oz007
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
שליחה
אם במקרה קנית את המסך במחיר משתלם
ובמקרה אהיה מעוניין לקנות את אותו מסך, ואינני בעל יכולת מיקוח כריזמה וכו
מאוד אשמח שיהיה לי מחיר עוגן אמיתי
ושלא יגנבו ממני אלפי שקלים סתם רק בגלל שאפשר ראה דוגמה חברת הוט
בזכות אנשים טובים ששתפו את סכום רכישתם, לי הם חסכו אלפי שקלים במרוצת השנים שאני חבר פה, וקבלתי מחירים שמשמעותית נמוכים ממחירי העוגן של רוב האנשים (זאפ)
ומכיוון שידוע שמחיר זאפ הוא כבר מזמן לא מחיר עוגן אמיתי אנחנו זקוקים אחד לשני פה
חווית קנייה - תעשו לי טובה גם ככה העתיד הולך לכיוון הדיגיטל
לרוב האנשים החוויה לא חשובה אלא איפה שהשקל שלהם שווה יותר
מיותר לציין שאחריות והתקנה אתה מקבל מהיבואן
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074
שליחה
@nirkarpik
לא ייצגתי שום צד... רק הבאתי את 2 צידי המטבע לדיון כאן או את 2 חצאי הכוס להתייחסות.
או במילים אחרות, מישהו שאל שאלה, עניתי לו תשובה, עניינית, מפורטת, מנומקת עם דוגמאות להמחשה על מנת שמי שלא מצוי בהתנהלות של סחר / מכר / שיווק וכו' יבין איך הדברים עובדים.
@oz007 לנושא חווית הקנייה - חושב אחרת ממך. לי מאוד חשובה חווית הקנייה והשירות שאני מקבל.
ואף מוכן לשלם על זה פרמייה. בהסתייגות כמובן של סוג המוצר שאותו אני קונה.
לפני שאני קונה משהו, אני חורש את הרשת בכל הנתונים, מספרים, חוויות, דעות מחירים וכו' ואז אני מגיע מבושל היטב על מה שאני רוצה. לעיתים התהליך לוקח שבועות... זה מה שאני נהנה ממנו. הדרך יותר חשובה לי מהתוצאה.
למרות שאני מאוד נהנה מהתוצאה כמובן.
אחרי שביצעתי את הקנייה וקיבלתי את המוצר, הוא כבר פחות מעניין אותי.
זה היה ככה ברכישת הדייסון V10 לפני כחודש בערך ועכשיו עם ה-SVS SB3000 שבקנה. אני ברמה היומית מחפש סרטונים חדשים שעלו, רשמים ממשתמשים שקיבלו ועוד...
אז שוב, כל מקרה לגופו.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
גם אני נמענתי מלהגיב. אבל יש פה צביעות אדירה.
פותח השרשור וחבריו רוצים בכל כוחם מחיר אחיד ושקוף.
הם מוכנים שאנשים ישרפו את הקשרים שלהם עם החנויות כדי שהם יקבלו את המחיר השקוף ביותר.
יותר מזה, אם פותח השרשור וחבריו היו בעלי עסקים, כל הטענות פה היו משתנות, והם פתאום לא היו רוצים מחירים שקופים, אלא רוצים שהכל יילך כמו שהולך היום, כי ככה הם ממקסמים רווחים.
אבל מה, עם ישראל אוהב את שיטת האי שקיפות, כי כולם נהנים מזה. אחד נהנה כי הוא מבסוט שהצליח לדפוק את המוכר, השני נהנה כי גם הוא מוכר מוצרים כלשהם, והשלישי נהנה כי הוא פשוט יודע להתמקח.
אף אחד לא מצביע ברגליים, כולם בוכים ולא עושים כלום. - גם אופייני לעם ישראל.
לעניין בעלי הפורום - אני מעריך אותם מאוד, והמתקפות האישיות האלה בזויות.
הפורום הוא שלהם, משלמים עליו מכספם האישי, מנסים מאוד לא לקדם אג'נדות אישיות שלהם ונותנים לכולם במה הוגנות, ובאים כמה אנשים צבועים שמפילים עליהם האשמות שווא. - גם זה נורא אופייני לעם ישראל. להאשים את כולם, אם אפשר גם לשקר על הדרך, ולא לבדוק איך אני לא בסדר.
בפן האישי -
אני בא בטענות רק לצרכנים. הסיבה שבארה"ב כ"כ שקוף וזול זה כי הצרכן מאוד חזק. מה אתם חושבים? שאמזון לא רוצה להרוויח פי 2? ברור שרוצה, אבל היא יודעת שאוי ואבוי לה אם היא תעשה קונצים, כי הצרכן האמריקאי יידע להיכנס בה כמו שצריך.
לי אישית נמאס להתמקח. רוב מוצרי הצריכה שלי נקנים מחנויות שאין אפשרות מיקוח לאחר סקר מקיף באינטרנט, והמון נקנה מאמזון ואיביי.
אני גם במקרה רכשתי דייסון V10 שום חוויה לי אישית לא היתה חשובה רק לשלם כמה שפחות ולקנות במקום אמין
גם ככה כל מה חשוב זאת האחריות - והיא של היבואן
לא לכולם יש זמן לעשות תחקירים מקיפים ובטח לא זמן לחטט רגליים בכל החנויות
לכן בסופו של יום לדעתי האישית רוב האנשים לא כולם אך רובם מה שחשוב להם זה איפה שהשקל שווה יותר
ושוב לגביי אמינות זה מהצד של היבואן בכלל, אז פעם ב X שנים שוקנים טלוויזיה רוצים הכי טוב בכי בזול שאפשר
שוב זאת דעתי, מקבל כל דעה אחרת כמובן
itay123
חבר מכור קשה
תגובות: 7446
שליחה
אני מציע שכל אדם שרוכש מוצר ומפרסם שרשור התחדשתי,
שיצלם גם חשבונית.
פירוט שיחות/הודעות/פגישות עם המוכר בכדי להבין אך המחיר "הושג".
אך אחד לא חייב לאף אחד כלום.
להרוס "שרשור התחדשתי" ולגרום למפרסם להוריד תמונות ולהתבאס #חת על כך שפרסם ורצה לשתף שישמחו ברכישתו, הפך ל"משחקי הרעב", פשוט גועלי ממדרגה ראשונה.
"חברים יש רק באגד"
oz007
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
שליחה
@ariel-ro
·לכן הצעתי שתפו את המחיר לא את שם החנות ככה אף אחד לא שורף קשרים גשרים וגורדי שחקים
רק שאני יבוא לחנות יהיה לי מחיר עוגן לדרוש על מוצר שאני כבר "יודע" כמה שווה לשלם עליוו
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
@oz007
עד שלא תעשה סקר אתה לא יכול לרשום רוב, כי אתה מניח הנחה בלי לבסס עובדה.
חלק מהאנשים אתה כן יכול לרשום...
ולגבי היבואן, היום בדיעבד מתחרט שקניתי דייסון יבואן רשמי...
מאז הקנייה מנסה לרשום אותו באתר שלהם, ללא הצלחה. מיילים אף אחד לא עונה וטלפון אני יכול לחלום שאולי רק אקבל צליל של חיוג ולא תפוס קבוע.
תבדוק אותי כאן... תגלה כנראה גם את אותם הדברים.
נושא היבואן הרשמי זה משהו שלא טרחתי לבדוק כלל, אבל את הלקח להבא ברכישה אחרת - למדתי...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
oz007 כתב:@ariel-ro
·לכן הצעתי שתפו את המחיר לא את שם החנות ככה אף אחד לא שורף קשרים גשרים וגורדי שחקים
רק שאני יבוא לחנות יהיה לי מחיר עוגן לדרוש על מוצר שאני כבר "יודע" כמה שווה לשלם עליוו
...
לא יהיה יותר פשוט במסגרת שרשור ההתייעצות על המוצר שמכוונים אליו לשאול בכמה ניתן להשיג אותו ? ואיפה ?
זו גם אופציה. כי מה שקיים היום כנראה לא הולך להשתנות: לטוב ולטוב יותר...
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 18:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
silver_poison
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
שליחה
דבר ראשון...WOW !!!!8O
שכתבתי בתחילה את הפוסט לא תארתי לעצמי שהוא יפתח פה דיון כזה מעניין (וגם סוער פה ושם) בנושא, כמו שכתבתי בכותרת שזוהי דעתי האישית בלבד.
הבהרה /u]
חשוב לי להבהיר שאף אדם לא עומד מאחורי ואני לא מייצג אף אחד פרט לדעתי האישית בלבד שאני מרשה לעצמי לשתף בתור אחד שנמצא באתר מספיק שנים, אני אחזור ואדגיש שאין לי שום טענה כלפי מנהלי האתר כגון עופר ומרטין ושותפיו, להפך רק להודות להם שהקימו את הפלטפורמה המדהימה הזו שאיפשרה לי ולרבים אחרים להחשף וללמוד המון על החיידק הזה שיש לכולנו...
לעניין עצמו /b]
יצא לי לקרוא לעומק את כל אחת ואחת מהתגובות שכל חברי הפורום הנכבדים רשמו ויכול להודות שעל אף שעם לא כולם אני מסכים אני יכול להבין את דעתם וכמובן לכבד אותה.
אני יכול להסכים עם הטענה שמאחר ואנחנו חיים בישראל לא הכל ישר ואידאלי כמו שהיינו רוצים שיהיה..
אבל באותה נשימה לא יכול להסכים שאנחנו צריכים להגיד, אוקיי זה מה יש ועם זה נחייה עד שלצורך הדוגמא אמאזון תכנס לארץ...
אני לא יכול להבין אדם שרושם פוסט התחדשתי ובגוף ההודעה מפרגן עם פרסומת לבעל העסק מבלי שגם רשם מה המחיר שקיבל בתמורה לאותו פרסום חינם שהעניק לו, זה שבעל העסק הרשים אותו בחווית קנייה מדהימה שכללה מסאז', קפה, עוגיות ואפילו חנייה חינם ממש לא מרשים אותי...(בדר"כ לצערנו חווית שירות בארץ באה על חשבון משו)
בפוסט מסוג "התחדשתי", אם אתם לא מסוגלים לרשום מחיר אז באותה נשימה תרשמו (שם העסק בפרטי)
את רובנו (לדעתי) לא מעניינת חווית הקנייה שלכם, אף אחד פה לא הולך לשלוח חברות בפייסבוק לבעל העסק, או לפגוש אותו שוב שבוע לאחר מכן, לרובנו חשוב לקבל את המחיר הטוב ביותר, נקודה.
אז עדיף שתרשמו בפוסט את המחיר ואם ממש הייתה לכם "חווית" שירות כל כך מדהימה בנוסף תמיד אפשר לרשום "בעל העסק בפרטי" וככה לא "תשרפו" את הגשר / כביש / כיכר / מחלף.....
עם יד על הלב כיום חווית הקניה שלנו נעשת הרבה, הרבה לפני שאנחנו מגיעים לחנות כדי לרכוש את המוצר....
אנחנו לומדים עליו באינטרט : רואים סרטונים, קוראים השוואות, חוות דעת, מתייעצים בפורום, וכו וכו.....
"החוויה" שכמה חברים פה רשמו זה להגיע לחנות פיזית אחרי סקר של שבועות אם לא חודשים, "לשחק" קצת עם המוצר,
לשלם ולקחת...
באחוזים הייתי מעריך את זה כ80% בדיקה לפני (אינטרנט), 20% "חוויה" (פיזית בחנות) ולשלם.
ושוב, זוהי דעתי האישית בלבד !!
אגב, בדיון הזה אין צודקים ואין טועים...לכל אחד יש את האמת שלו וכיצד הוא רואה מהזוית שלו את הדברים.
וסתם לצורך העניין בתור איש מכירות למחייתי (לא בתחום האלקטרוניקה) אני יכול לומר לכם שחווית שירות לא חייבת לבוא במקום מחיר זול אלא כערך מוסף למחיר, מה שיגרום ללקוח תמיד לרצות דווקא אותך כדי שתעזור לו גם בעתיד.
ואם המוכר שנתן לך "חווית שירות" לא רוצה שתפרסם את המחיר שהתלווה לזה אז כנראה שאותו מוכר עשה משו לא תקין.
לסיום, אם בכל זאת אתם בוחרים להגן על בעל העסק, אל תתלוננו אח"כ
למה בעולם זה עובד אחרת כי אתם חלק מהבעיה ולא מהפתרון.
עופרפולק
חבר מכור קשה
תגובות: 7417
שליחה
אה עופר אין חוק כזה פה ? לא יודע למה חשבתי שיש . טוב בסדר .
Sony 1040
Monitor mass
oferlaor
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור
שליחה
עופרפולק כתב:אה עופר אין חוק כזה פה ? לא יודע למה חשבתי שיש . טוב בסדר .
...
·נכנסת לשרשור של המבצע הספציפי? יש שם איזה 30 אזכורים של המחירים. האם מישהו הוקפא? האם צונזר משהו?
כבר מזמן מזמן החנייה והקוצי מוצי לא עושה עליי רושם בשום חנות אני מדבר על לא חנות מתמחה על אלמ בסטביי מחסני חשמל וכול הרשתות האלה
Sony 1040
Monitor mass
עופרפולק
חבר מכור קשה
תגובות: 7417
שליחה
מה יש לי להתמודד אם משהו שאני אוהב ? אני לא דיברתי על המבצע הזה של עכשיו ולא על מה שהיה . להפך מי שקונה משהו זה טוב שיגיד איפה וכמה . ואיך הגעת שהאשמתי פה מישהו ? לא כתבתי בשביל שיראה כמו שהאשמתי אותכם הבנת אותי לא נכון נראה לי .
Sony 1040
Monitor mass
oferlaor
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור
שליחה
ככה זה נראה לי מהזווית שלי. אם הבנתי אותך לא נכון אני מתנצל