ביטול עמעום בסמסונג NU8000
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
אז מה החלופה בעצם במחיר זהה?
לא נראה הגיוני לרכוש מסך "פרימיום" עם תופעה כזאת מעצבנת.
אנו אישית הייתי מתחרפן!
לא נראה הגיוני לרכוש מסך "פרימיום" עם תופעה כזאת מעצבנת.
אנו אישית הייתי מתחרפן!
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
זה אכן מחרפן. אם הייתי מפרסם ביקורות על מסכים, הייתי נותן למסך כזה ציון - נכשל. לא לקנות. פשוט לא מקובל.
- abcwd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
אני לפני קניית q7fn לוותר לא לקנות ?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

@abcwd
·
אני בעלים של המסך וממליץ לך להמנע ממנו ולחפש משהו אחר. בכל סצינה אפילה שיש בה לבן - אתה תסבול. זה הכי בולט ב HDR אבל קיים ומורגש גם ב SDR. החלפתי מסך סמסונג בן 4 שנים, ובאספקט הזה הוא היה הרבה יותר טוב.
ל Q7FN יש יתרונות רבים אבל לטעמי הבעיה הזו היא מה שנקרא show stopper.
·
אני בעלים של המסך וממליץ לך להמנע ממנו ולחפש משהו אחר. בכל סצינה אפילה שיש בה לבן - אתה תסבול. זה הכי בולט ב HDR אבל קיים ומורגש גם ב SDR. החלפתי מסך סמסונג בן 4 שנים, ובאספקט הזה הוא היה הרבה יותר טוב.
ל Q7FN יש יתרונות רבים אבל לטעמי הבעיה הזו היא מה שנקרא show stopper.
- abcwd
-
- חבר פעיל

יש המלצות למסך אחר באותו טווח מחיר ?
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי הביזיון של המסך הזה, לא רואה סיבה לא לקנות את ה7400, אני טועה?
- BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
·abcwd כתב:אני לפני קניית q7fn לוותר לא לקנות ?...
אם אתה צופה עם תרגום, לוותר. באיזה גודל מדובר? 55 עולה 6K כאשר הסוני XF9005 עולה כרגע 7K. התוספת שווה מכל הבחינות האפשריות! גם מסך FALD מלא, גם מעבד תמונה מתקדם פי 2 ממה שיש בסמסונג, וגם סמארט פתוח מבוסס אנדרויד שניתן להתקין עליו מה שאתה רוצה ולא מה שסמסונג רוצים בשבילך (כולל פרסומות שאין בסוני ויש בסמסונג).
- abcwd
-
- חבר פעיל

מדובר על 65
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
@motorishta4
·
ה-NU8000 טוב יותר מה-NU7400 בהרבה מאוד בחינות (בעיקר באיכות תמונה).
עמעום אחורי, למרות כל הרעש שהוא עשה פה, זה סך הכל מאפיין אחד מיני רבים הקובעים את איכות התמונה.
·
ה-NU8000 טוב יותר מה-NU7400 בהרבה מאוד בחינות (בעיקר באיכות תמונה).
עמעום אחורי, למרות כל הרעש שהוא עשה פה, זה סך הכל מאפיין אחד מיני רבים הקובעים את איכות התמונה.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 18/10/2018 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

@mdk_25
·
זה דמגוגיה מה שאתה כותב. זה בכלל לא מעניין אותי מה הפרמטר, וכמה פרמטרים אחרים יש. אני עכשיו ראיתי סדרה שלמה וסבלתי בכל פרק. מעניין אותי כמה פרמטרים השפיעו עלי?
הסדרה היא אוזארק.
·
זה דמגוגיה מה שאתה כותב. זה בכלל לא מעניין אותי מה הפרמטר, וכמה פרמטרים אחרים יש. אני עכשיו ראיתי סדרה שלמה וסבלתי בכל פרק. מעניין אותי כמה פרמטרים השפיעו עלי?
הסדרה היא אוזארק.
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

@nir11
·
אם כבר, זה דמגוגיה מה שאתה רושם.
אני ראיתי אוזארק באותה טלויזיה בדיוק, ונהניתי מכל רגע.
זה שלדעתך האישית (והסובייקטיבית) יש משהו בטלויזיה שמפריע לך, לא הופך את זה לבעיה בינלאומית שמצריכה אסיפה מיוחדת של מועצת הביטחון באו״ם.
לך זה מפריע, לאחרים לא. לי למשל הרבה יותר מפריע ״אפקט אופרת סבון״. מישהו אחר מפריע לו ״שחור שהוא לא באמת שחור״. הכל עניין של דעה אישית.
·
אם כבר, זה דמגוגיה מה שאתה רושם.
אני ראיתי אוזארק באותה טלויזיה בדיוק, ונהניתי מכל רגע.
זה שלדעתך האישית (והסובייקטיבית) יש משהו בטלויזיה שמפריע לך, לא הופך את זה לבעיה בינלאומית שמצריכה אסיפה מיוחדת של מועצת הביטחון באו״ם.
לך זה מפריע, לאחרים לא. לי למשל הרבה יותר מפריע ״אפקט אופרת סבון״. מישהו אחר מפריע לו ״שחור שהוא לא באמת שחור״. הכל עניין של דעה אישית.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

גם לי מפריע SOE ולכן כיביתי אותו.
לגבי אוזארק וסוביקטיביות, זה משהו שקשה לפספס ובכל הפורומים מדווחים עליו. זה לא עניין סובייקטיבי.
מציע לך לקרוא קצת על דיסוננס קוגניטיבי.
לגבי אוזארק וסוביקטיביות, זה משהו שקשה לפספס ובכל הפורומים מדווחים עליו. זה לא עניין סובייקטיבי.
מציע לך לקרוא קצת על דיסוננס קוגניטיבי.
-
surfer1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
@motorishta4
·
אני בזמנו שאלתי כאן את האנשים האם לקחת טלוויזיה ללא עמעום מקומי כגון UK6300 אמרו לי טלוויזיה ברמה נמוכה וכל הבולשיט הזה.
בדיעבד הייתי לוקח אותה
·
אני בזמנו שאלתי כאן את האנשים האם לקחת טלוויזיה ללא עמעום מקומי כגון UK6300 אמרו לי טלוויזיה ברמה נמוכה וכל הבולשיט הזה.
בדיעבד הייתי לוקח אותה
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

@nir11
·
דבר איתי כשתצליח לעשות את השחורים שלך שחורים או להוסיף ניטים לטלוויזיה דרך ההגדרות...
·
דבר איתי כשתצליח לעשות את השחורים שלך שחורים או להוסיף ניטים לטלוויזיה דרך ההגדרות...
- yanking
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
העימום הזה הוריד אותי לגמרי מהרצון לקנות את הטלוויזיה הזאת.
מישהו יודע אם בדגמי mu7000/mu8000 (לא Nu) יש את העימום הדפוק הזה?
מישהו יודע אם בדגמי mu7000/mu8000 (לא Nu) יש את העימום הדפוק הזה?
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

·גם אני מצטרף לשאלה, בינתיים קניתי את nu8000 יש לי עד יום ראשון להתחרטyanking כתב:העימום הזה הוריד אותי לגמרי מהרצון לקנות את הטלוויזיה הזאת.
מישהו יודע אם בדגמי mu7000/mu8000 (לא Nu) יש את העימום הדפוק הזה?...
- BarakMichaeli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
האמת שחשבתי לקנות את הדגם הנ״ל בגודל 82 וקצת מבאס לשלם 20k ולקבל בעיה כזאת
הבעיה קורית רק בתכנים שהם hdr? ניתן לבטל hdr בטלויזיה ולהינע מהבעיה הזאת?
הבעיה קורית רק בתכנים שהם hdr? ניתן לבטל hdr בטלויזיה ולהינע מהבעיה הזאת?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
ה"בעיה" קורית בעיקר בתכני HDR מאחר והמסך משתמש בכל עוצמת התאורה שלו בתכני HDR. אבל אם תגדיר את התאורה למקסימום, אתה תראה את זה באותה מידה גם ב-SDR.
הבעיה העיקרית היא עם כתוביות. מי שצופה ללא כתוביות, סביר להניח שלא סובל מהבעיה הזו בכלל.
לא ניתן לבטל HDR אם התוכן שאתה צופה בו הוא HDR.
הבעיה העיקרית היא עם כתוביות. מי שצופה ללא כתוביות, סביר להניח שלא סובל מהבעיה הזו בכלל.
לא ניתן לבטל HDR אם התוכן שאתה צופה בו הוא HDR.
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
מעניין אם בדגמי 2019 מסכי ה"פרימיום" של סמסונג יפסיקו לסבול מהבעיה הזו...
- lokilook
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 208
· נכון מסכים איתך לחלוטין . לכן במידה ואתה בתור צרכן יודע שהצרכים שלך זה בעיקר סרטים, נטפליקס וסוני . Oled עדיפה. בעיקר בחדר חשוך. לכל השאר, חדשות , יס , הוט, מסך מחשב. לדBARBIE כתב:·......
תשתמש בה בתור מסך למחשב ותשאיר אותה שעה עם הדסקטופ... משחקי מחשב כוללים הרבה שינוים ולכן פחות יגרמו לצריבה. הסכנה היא תמונה סטטית שיכולה להתקע גם בטעות. בעיקר אם יש לך מחשב מחובר או ממיר של חברת טלויזיה שעלול להציג שקופית תקלה......