@nadavg123
·
אלקטרוניקס פרו היא נותן שירות, היא לא יצרן טלויזיות.
יצרני טלויזיות זה LG, סוני, סמסונג, TCL, הייסנס.
ביקורת מתקין אלקטרוניקס פרו NU8000
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
- nadavg123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
Re: אז אם לא אלקטרוניקס פרו? מי כן?
@mdk_25
·
אני יודע את זה. אבל מה לעשות שאת השירות אתה לא מקבל מהיצרן עצמו אלא מנותנות השירות ולכן מחפש חברה שעובדת עם נותנת שירות טוב ואיכותי.
·
אני יודע את זה. אבל מה לעשות שאת השירות אתה לא מקבל מהיצרן עצמו אלא מנותנות השירות ולכן מחפש חברה שעובדת עם נותנת שירות טוב ואיכותי.
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

@nadavg123
·
אתה צריך לחשוב כמה ״נותן השירות״ הוא שיקול מרכזי אצלך בקניית מוצר.
אני אישית למשל, ב-10 השנים האחרונות לא הייתי צריך לפנות לספק האחריות של שום מוצר חשמלי, אפילו לא פעם אחת. אם כבר היו תקלות, הן קרו לאחר תום תקופת האחריות של המוצר ולספק האחריות לא היתה שום משמעות.
כל אחד לשיקול דעתו...
·
אתה צריך לחשוב כמה ״נותן השירות״ הוא שיקול מרכזי אצלך בקניית מוצר.
אני אישית למשל, ב-10 השנים האחרונות לא הייתי צריך לפנות לספק האחריות של שום מוצר חשמלי, אפילו לא פעם אחת. אם כבר היו תקלות, הן קרו לאחר תום תקופת האחריות של המוצר ולספק האחריות לא היתה שום משמעות.
כל אחד לשיקול דעתו...
- nadavg123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
@mdk_25
·
ועובדה שיש פה אנשים שדיברו על ההתקנות של אלקטרוניקס פרו - והתקנה לא נכונה או הנחה לא נכונה של הטלוויזיה יכולה לפגוע בו עוד לפני שהדלקת אותו.. ככה שכן, נותנת שירות היא שיקול מאוד מרכזי בקניית המוצר. כמו בכל מוצר שעובר פס ייצור לפעמים אתה יכול ליפול על המוצר שדווקא בו קרתה תקלה במעמד הייצור ואז לך תרדוף אחרי נותנת השירות..
·
ועובדה שיש פה אנשים שדיברו על ההתקנות של אלקטרוניקס פרו - והתקנה לא נכונה או הנחה לא נכונה של הטלוויזיה יכולה לפגוע בו עוד לפני שהדלקת אותו.. ככה שכן, נותנת שירות היא שיקול מאוד מרכזי בקניית המוצר. כמו בכל מוצר שעובר פס ייצור לפעמים אתה יכול ליפול על המוצר שדווקא בו קרתה תקלה במעמד הייצור ואז לך תרדוף אחרי נותנת השירות..
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

@nadavg123
·
נכון, ובכל זאת.
גם אצל מי שהתקינו לו, זה עלול לגרום לבעיות (ולא ״בטוח יגרום לבעיות״) וחשוב להעלות את הדבר כדי לשפר את המצב.
וגם מי שמתקין לבד עלול לעשות משהו לא נכון ולגרום לבעיות.
למשל החלפת בטריה בסמארטפון עלולה לשבור משהו ולגרום לבעיות.
אז יש אנשים שמחליפים לבד - ולוקחים את הסיכון.
ויש אנשים שמשלמים כסף למעבדה - וגם שם יש סיכון.
האם כשאתה קונה טלפון, השיקול העיקרי מבחינתך זה מי נותן האחריות שלו ועם אילו מעבדות הוא עובד?
·
נכון, ובכל זאת.
גם אצל מי שהתקינו לו, זה עלול לגרום לבעיות (ולא ״בטוח יגרום לבעיות״) וחשוב להעלות את הדבר כדי לשפר את המצב.
וגם מי שמתקין לבד עלול לעשות משהו לא נכון ולגרום לבעיות.
למשל החלפת בטריה בסמארטפון עלולה לשבור משהו ולגרום לבעיות.
אז יש אנשים שמחליפים לבד - ולוקחים את הסיכון.
ויש אנשים שמשלמים כסף למעבדה - וגם שם יש סיכון.
האם כשאתה קונה טלפון, השיקול העיקרי מבחינתך זה מי נותן האחריות שלו ועם אילו מעבדות הוא עובד?