התחדשתי ברסיבר אנטגרה DTR 60.6

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858

שליחה

freedom_il כתב:לא מכיר את המוצרים של אינטגרה אבל בדיוק בגלל זה גם אני רכשתי X4400 בשבוע שעבר. לא בגלל אינטגרה או מותג אחר באופן ספציפי פשוט זו בחירה במחיר מתחת ל 5K הכי בטוחה וטובה שאפשר לעשות כיום וככל הנראה בשנה הקרובה. ספציפית מול האינטגרה המדובר DTR-60.6 הוא גם יותר חזק מבחינת הגברה, אם זה מה שחשוב...
...
·

כמו שאמרתי, יחס תמור למחיר של ה 4400 הוא הגבוה ביותר שניתן למצוא היום.ואגב כל הכרדיט מגיעה רק לחנות TMAUDIO שהביא דנון פרללי ושברה את השוק, עד אשר טר, נשברו גם והורידו את מחיר ה 4400 למתחת ל 5K כאשר בהתחלה הוא תומכר ביותר מ 8K... גם הזמינות שלו ברשת KSP עם אחריות טר מאד קדמה את המכירות שלו בארץ...

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

דודי11 כתב:
...
...
מה הנתונים של הדנון ?
...
האינטגרה הוא 135W והדנון 150W באותו נתון: 8 אוהם 20 Hz - 20 kHz, 0.08%
ה 150W שציינת במצב דינמי זה נתון חסר משמעות לדעתי ורוב הייצרנים לא מציינים אותו בכלל.

BARBIE
טרול
טרול

שליחה

דודי11 כתב:
...
...
מה הנתונים של הדנון ?
...
·

https://usa.denon.com/us/product/hometh ... /avrx4400h

אתה יכול גם לקרוא ביקורות רוכשים בתחתית העמוד שם... דבר אחד בטוח, הוא לא ישמע לך פחות טוב מה DTR...

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 353

שליחה

היי חברים אני שמח שהשרשור העלה דיון מקצועי שאפשר ללמוד ממנו לא מעט לדעתי עניין הסאונד הוא דבר מורכב ואין משהו שהוא מוחלט ואולטימטיבי בכל דבר יש חסרונות ויתרונות ברור שאם הדברים שעלו כאן היו נכתבים טרם הקנייה ההחלטה שלי היתה שונה מכל מקום טוב שמגבר האינטגרה עלה לדיון כך מי שירצה לקרוא עליו בעתיד אז יהיה לו מאיפה

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495

שליחה

@BARBIE
·אכן, אם בדיקת אנטם לפני - זה בעיה - לא הצלחתי להשיג....
וכן נכון יכול לא להתאים לכול חובב ולחובב לא בקיא, אבל אם לוקחים מוצר לדרגה ראשונה שאיך שלא יהיה נרכשה ע״י ״מבינים יותר״ שקנו לאחר שהיו להם מוצרים אחרים - יש מצב סביר שלא אצטרך אותו חבר לחפש הרבה הרבה שנים תחליף, אך זה באמת במקרה שיש ״כימיה״ לסאונד שלו - קניתי בעיוור ולמזלי היתה ״כימיה״ מלאה.
יאללה לדעתי הגיעה זמן לסגור את השרשור בשלום בית:)
כול זה רק מכביד עד חברינו ומבאס אותו במקום לעודד.
אינטגרה מכשיר לא מין השורה ואמור לתת את הנדרש.
דודי - תכייל, תבדוק, תהנה ותהיה רגוע - התחום הזה הוא אין סופי לטוב ולרע אך וודאי שלתענוג!
Heavy Metal Is The Law

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

BUGY כתב:איזה שרושר קלאסי:
דודי לא יודע מה לקנות.
שואל שאלה בפורום.
מקבל 100 תשובות שונות.
מקבל הודעות פרטיות גם מגושלים וגם מספקים כאשר כל אחד ממליץ לו או מה שהוא מוכר או מה שהוא קנה. למרות זאת הבחור לא בטוח מה לקנות.
שואל שוב ושוב בפורום ועדיין 100 דעות שונות.
אז הוא שופך על זה כסף במטרה לסגור את הפינה, אבל גם זה לא ירגיע את הפורום, "יקר מדי, אתה פראייר, למה לא קנית את מה שאני אמרתי לך לקנות, איך לך תמיכה בשליטה על מיקוד הסאונד בגינה של השכן..."

דודי, יהיה לך קשה לקנות את הטוב ביותר בשיבלך כי אתה לא בטוח מה אתה רוצה ומה אתה צריך. לא היתי רץ להחליף את הרסיבר הזה, על פניו נותן לך מה שאתה רוצה אבל גם לא היתי ממהר לסגור את הסגה הזאת. אתה צריך להבין, שיש פה אנשים אשר מוכנים לקחת עשרות ימי חופש מעבודה, לנסוע לחניות שונות ולהקשיב לרסיברים שונים עם התוכן שהם הביאו מהבית (אחרת אתה סתם הגעת להנות מקצת מוזיקה) ואז גם לוקחים כמה מהם לבית לשבוע שבועיים להקשיב להם בבית ואז נשארים עם שניים שלוש רסיבר ואז,רק אז מתחילים בשאלות בפורום ואחרי ימים של חפירות נשארים עם רסיבר אחד. הזוכה. אבל זה לא נגמר שם. זאת רק ההתחלה. כיולים, כיונים, עדכונים, שדרוגים...זה תהליך וזה גם חלק מהכיף.

אם אתה לא מאלה, ולא קיבלת תשובה מתאימה לך (אבל זה כי כמו שאמרתי לך, אתה לא שואל נכון), יש כסף, אין זמן וכוח להתעסק או פשוט אין רצון לרדת לרמות הללו, אז או שתתחדש ותסגרו את השרשור אחרת זה לעולם לא יגמר או שתתחיל בלימוד, חפירות והתנסות בבית. תביא עוד כמה מועמדים, תעשה כיולים, תעשה בדיקות אחד מול השני אבל הכי חשוב, תגדיר לך את הדרישות. מה חשוב לך ומה לא. מה חובה ומה אפשרי. אישית, לא היתי שם כל כך הרבה כסף על מכשיר אשר נמצא בסוף חיי המדף שלו בתקופה שבה יש כל כך הרבה שינויים חשובים בפורמטים גם של אודיו וגם של ווידיאו, למרות כל הפיצ'רים המעולים שיש לו והכוח הרב שבו.
...
עליו לא מעט וחבל שרק בעקבות השרשור הזה אני למד שפורמט האודיו של הסרטים הוא מיושן וחיי המדף שלו הגיעו לסופם
·צדקת בניתוח שלך לגבי הבלבול וגם עכשיו אני מבולבל על מה שכתבו על המגבר אומנם זה מגבר חזק ושילמתי

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

BARBIE כתב:
...
...
·

בלי קשר, כפי אתה יכול ללמוד מהתגובות של חסידי אנטם כמו ויקטור, ניכר מאד שאין להם שמץ בתחום והם רכשו את הרסיבר רק על סמך המלצה של אדם שסמכו עליו, קרוב לוודאי בעל אינטרסים רווחיים.
...
·חחחחחחחחח אין לי שמץ של מושג בתחום?

את הנסיון שלי אני שומר לרוב לעצמי ולחברי לתחום
נכון רכשתו אנתאם על עיוור מודה לא בדקתי לפני
ולקחתי "ריזיקה".

את האנתאם יכולתי להחליף, ולעשות ביטול עסקה ללא שום
חיוב על תקופת השימוש או מהסיבה שכבר נפתח, כתבתי את זה כבר בעבר, אך אתה חסר אמונה בשיט, אז קטונתי.

את האנתאם שלי רכשתי במחיר מדהים דרך היבואן לשעבר שנשארו לו
עוד מכשירים במלאי, לא שלמתי עליו מחיר כמו שכולם חושבים ואפילו
לא דומה למחיר רסיברים שהם "ספינות דגל" אין לך מושג עם מי
אני מקושר בתחום האודיו וידיאו.

כל מה שאתה אומר זה בבלט אני ממש לא מתכון להתייחס אליך
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

FastandFurious כתב:@Lior_M
·ליאור ערב טוב
לא קראתי לעומקו של דבר את האפליקציה של אודיסי
על כן ככל הנראה חשבתי אחרת ומיהרתי לרשום מסקנות, יצא לי הרושם בשרשור של ליאור שאפ שישנן שינוי בתדרים 2 ו 4 וניתן לשליטה.
מה שאתה מציג - מרשים בהחלט, היכולת להפיק גרף מטרה עצמאי ולפי טעם אישי.

לצערי יש בגו מאחורי הקלעים ולא הכל גלוי לעיני הקהל.
לכן אני לא מרחיב בנושא.
אני אדם מאוד חיובי ליאור, צריכים להפגש מתישהו.

מה שכן אני מאמין שהיה פה מעשה של סוחר שבגלוי ניסה וככל הנראה גם הצליח לסחור במרכולותיו.
התוצאה שדודי היקר עם מכשיר מסוף 2014-תחילת 15 שלא ניתן לעדכן אותו, העדכון נעשה לסדרה מעל - 60.7 וכן הלאה.
אין לי ספק שה 60.6 מכשיר נפלא - כל שנותר כפי שמשה היקר כבר הסביר ואמר - להתחדש ולהנות.
...
אני אבהיר משהו לגבי הרכישה של האינטגרה שקראתי על מגברים היה פה דיון על דנון וימהה ומישהו אמר ששניהם לא מגיעים לרמה של האינטגרה אז שאלתי בפיוז אם יש לו אינטגרה וכך קניתי
·

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

FastandFurious כתב:@Lior_M
·ליאור ערב טוב
לא קראתי לעומקו של דבר את האפליקציה של אודיסי
על כן ככל הנראה חשבתי אחרת ומיהרתי לרשום מסקנות, יצא לי הרושם בשרשור של ליאור שאפ שישנן שינוי בתדרים 2 ו 4 וניתן לשליטה.
מה שאתה מציג - מרשים בהחלט, היכולת להפיק גרף מטרה עצמאי ולפי טעם אישי.

לצערי יש בגו מאחורי הקלעים ולא הכל גלוי לעיני הקהל.
לכן אני לא מרחיב בנושא.
אני אדם מאוד חיובי ליאור, צריכים להפגש מתישהו.

מה שכן אני מאמין שהיה פה מעשה של סוחר שבגלוי ניסה וככל הנראה גם הצליח לסחור במרכולותיו.
התוצאה שדודי היקר עם מכשיר מסוף 2014-תחילת 15 שלא ניתן לעדכן אותו, העדכון נעשה לסדרה מעל - 60.7 וכן הלאה.
אין לי ספק שה 60.6 מכשיר נפלא - כל שנותר כפי שמשה היקר כבר הסביר ואמר - להתחדש ולהנות.
...
·

(Y)
אשמח אם יצא פעם להפגש.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

BARBIE
טרול
טרול

שליחה

דודי11 כתב:
...
...
אני אבהיר משהו לגבי הרכישה של האינטגרה שקראתי על מגברים היה פה דיון על דנון וימהה ומישהו אמר ששניהם לא מגיעים לרמה של האינטגרה אז שאלתי בפיוז אם יש לו אינטגרה וכך קניתי
·
...
·

זה נכון לגבי אינטגרה עד שנת 2015. מאז אונקיו עברה זעזוע ונפרדה מאודיסי ובעלה לתוכה את חטיבת הרסיברים של פיוניר. היום אונקיו בקושי מנסה לקדם מכירות של ליין האינטגרה וגם לא משחררת דגמים חדשים מאז 2014. תחזור לחנות, תסביר את ההתלבטות ואי ההבנה (לא ידעת שהרסיבר לא תומך ב HDR או Dsur או DTS:X). מנסיון חנויות מתמחות לא ממש מתלהבות לבצע החלפה לדגם שעולה פחות, ואני מניח שהם מוכרים את האינטגרה בעלות גבוהה יותר מהדנון (ללא שום הצדקה או הגיון, אבל זה המחיר של היבואן הבלעדי בארץ לאינטגרה, שאגב ספג המון הפסדים - אני מדבר על טופ אודיו שההכנסות שלה נפגעו בגלל התעקשות להמשיך להתמקד בעיקר באינטגרה ולא להתאים את עצמם לדרישות השוק העכשוויות). אז בכדי להחליף את ה DTR בדנון, מניח שתצתרך לרכוש מוצר אחר בהפרש המחיר בכדי לעלות את המוטיבציה של החנות להסכים לבצע את ההחלפה במינימום הפסדים מבחינתך. שוב, יש לי נסיון טוב עם חנות פיוז, הכי טוב לגשת לשם כבר בראשון ולהסביר את המצב.

בהצלחה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

מדהים כמה שרשור אחד יכול למשוך למיליון כיוונים שונים
וכל אחד מנסה להראות שלו הכי גדול
חברים תורידו קצת מהאגו תפרגנו לא עולה כסף
אין מכשיר מושלם יש שלם עם הבחירה
אני לא רוצה למשוך הפוסט לכיוון שלי ומה עשיתי
אבל תפרגנו אפשר להנות ממכשיר ישן מלפני 15 שנה
ולהנות מהצליל שלו לעיתים יותר ממכשיר עדכני עכשווי עם hdmi 1.9
ומחיר של יבואן שנשארו לו שתיים אחרונים
תהנו ממה שיש לכם לא ממה שאין
הפורום לא מקום נעים לפתוח בו שרשור התחדשתי זה בטוח
עדיף ליפול בשבי אצל אסאד

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@BARBIE
·כל פעם אתה כותב שאני לא מבין ואין לי ידע בתחום,
כמובן שמבחינתי זה קישקוש אחד גדול,
אני מזמין אותך אלי לשמוע תוצאה מה דעתך?

תוצאה שאני הגעתי אלייה לבד אחרי אין ספור
נסיונות וכיולים, לא מעט נסיון ותהייה...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@ADICT
·חחחחחח

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

בתור אחד שמשתמש להאזנה למוזיקה במגבר אינטגריידט שאין לו אפילו בקרת באס וטראבל וצופה בסרטים עם רסיבר משנת 2007 אני לחלוטין בעד עליה לרגל לביתו של החוצפן שרכש אינטגרה בניגוד לדעת הרוב ולהביע את מחאתנו בקולניות ובאלימות הראויה למדינת עם הספר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495

שליחה

Catskinner כתב:בתור אחד שמשתמש להאזנה למוזיקה במגבר אינטגריידט שאין לו אפילו בקרת באס וטראבל וצופה בסרטים עם רסיבר משנת 2007 אני לחלוטין בעד עליה לרגל לביתו של החוצפן שרכש אינטגרה בניגוד לדעת הרוב ולהביע את מחאתנו בקולניות ובאלימות הראויה למדינת עם הספר.
...
·yes - kill bill

חחחח
Heavy Metal Is The Law

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@דודי11

דודי
קראתי את ההודעה הראשונה שלך, לגבי השאר - לא עקבתי, אני רואה שיש כאן המון דעות שונות וחלק לא מפרגנות.
מקווה שאתה נהנה מהרכישה ומהתפוקה שאתה מקבל מהמוצר, ולא משנה מה מוטבע עליו.
אם בתחושה שלך קיבלת תמורה לכספך, אז דעתי שהצלחת.
תתחדש ותהנה.

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Catskinner
דעת הרוב לא תמיד קובעת וצר לי שיש פה אדם אלים

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

דודי11 כתב:@Catskinner
דעת הרוב לא תמיד קובעת וצר לי שיש פה אדם אלים
...
·:lol: נראה לי שהוא לא באמת אלים, נשמע שהיה ציני

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

FastandFurious כתב:
...
...
·:lol: נראה לי שהוא לא באמת אלים, נשמע שהיה ציני
...
·אני מבקש למחות נגד נסיונות התיוג ולציין שאני כן אלים ואהיה הראשון להצליף עם איטריות רטובות בכל מי שיטען אחרת.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Catskinner כתב:
...
...
·אני מבקש למחות נגד נסיונות התיוג ולציין שאני כן אלים ואהיה הראשון להצליף עם איטריות רטובות בכל מי שיטען אחרת.
...
·עזוב איטריות זה לא כואב באמת, תפוס קליפה של בננה
ותצליף איתה, לא רק שזה נשמע תכלס הרבה יותר כואב,
זה גם יכול להשאיר סימנים במידה וזכית בתואר גם השנה
"אלוף העולם בהצלפת בננות"

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”