The Lord Of The Rings - The Rings of Power באמזון פריים ב 2/9/22
- odedee
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 791
אני נהניתי מאוד משני הפרקים הראשונים, בהחלט מחכה לפרקים הבאים.
- ronbubl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 236
הלוואי והעיבוד של כישור הזמן היה מתקרב לרמה וליכולת המשחק של שחקני הסדרה הזאת.
יש הרגשה שהרוח של הסרטים נשתמרה בעיבוד הנוכחי של הסדרה.
מצד שני מעולם לא הצלחתי להתחבר לכתיבה/התרגום של ספריו של טולקין כך שמלבד ההוביט ותחילת הספר של שר הטבעות לא יצא לי לקרוא דבר שיכול היה לקלקל לי את הצפיה.
יש הרגשה שהרוח של הסרטים נשתמרה בעיבוד הנוכחי של הסדרה.
מצד שני מעולם לא הצלחתי להתחבר לכתיבה/התרגום של ספריו של טולקין כך שמלבד ההוביט ותחילת הספר של שר הטבעות לא יצא לי לקרוא דבר שיכול היה לקלקל לי את הצפיה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
למיטב הבנתי הסכום הענק שבו נרכשו הזכויות לא כלל את הסילמריליון, ככה שכל מה שמופיע שם לא יכול להופיע בסידרה
למעריצי טולקין ואלה שקראו יותר מההוביט ושר הטבעות זה יגרום לחורים בעלילה וחוסר בדמויות
למעריצי טולקין ואלה שקראו יותר מההוביט ושר הטבעות זה יגרום לחורים בעלילה וחוסר בדמויות
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
משונה. הייתי בטוח שהרבה מהתוכן והרעיונות הגיע משם. אגב, ניסיתי לקרוא אותו והוא מתיש עם אין ספור עובדות ושמות. התפקיד שלו זה בעיקר לתת קונטקסט היסטורי לדמויות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4817
אמזון קנו את הזכויות לעידן השני בלבד.
הזכויות לעידן השלישי נמכרו לפני כשבועיים לתאגיד אמברייסר השבדי.
הזכויות לעידן הראשון (הסילמריליון) לדעתי עדין בבעלות טולקינס אנטיפריז.
הזכויות לעידן השלישי נמכרו לפני כשבועיים לתאגיד אמברייסר השבדי.
הזכויות לעידן הראשון (הסילמריליון) לדעתי עדין בבעלות טולקינס אנטיפריז.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
למרות שאני מנסה לזרום עם העלילה, יש בפרק השני סצנות מגוחכות, שנראות כמו אקשן של סרטי ילדים. פשוט חבל.
- oferlaor
-
- מנהל

- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
התפאורה והעיצוב של נומינאר מרשימים ביותר. לא ידעתי ששושלת אלנדיל היו 'פשוטי עם' במקור.
- oferlaor
-
- מנהל

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אין סיבה שלא
הרי גם סאורון השתמש בטכניקה של הסתה רמאות ושכנוע
הרי גם סאורון השתמש בטכניקה של הסתה רמאות ושכנוע
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
הסצנות של האנשים הפשוטים האלה שנוסעים בעגלות מעצבנות. הם אנשים מעצבנים, האסטטיקה של כל הלבוש שלהם מעצבנת, ולא ברור בכלל מה הם קשורים לסיפור. כן, אני מבין שאלה כנראה הוביטים, אבל זה פשוט מעצבן, לא קשור, לא הדוק לכלום.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
סידרה קשה לצפייה, דביקה, PC קשה, ובכללי מיועדת לגילאי 6-9.
- oferlaor
-
- מנהל

בינתיים הסדרה הכי נצפית של פריים. כנראה שיותר נצפית מ house of the dragon ויש סיכוי שתהפוך להכי נצפית בהיסטוריה.
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
נו באמת, לאמזון יש אינטרס מסחרי מובהק לטעון את זה, מה גם שאין לאף אחד שום דרך לדעת אם זה נכון וכיצד בדיוק התבצע החישוב.
אני "בטוח" שאם נתוני הצפייה היו עלובים אמזון הייתה מפרסמת גם את זה. ממש מזל וצירוף מקרים מדהים שלא כך המצב.
אגב, אמזון גם מצנזרת ביקורות שליליות באתר IMDB שבבעלותם. אפס באמינות לליצנים האלה.
אני "בטוח" שאם נתוני הצפייה היו עלובים אמזון הייתה מפרסמת גם את זה. ממש מזל וצירוף מקרים מדהים שלא כך המצב.
אגב, אמזון גם מצנזרת ביקורות שליליות באתר IMDB שבבעלותם. אפס באמינות לליצנים האלה.
- oferlaor
-
- מנהל

יש גופים שמודדים את זה חיצונית (נילסן למשל), קשה לשקר לגופים האלה ויש להם יכולות מדידה חיצוניות (דרך ספקי הפלטפורמות)
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
זה בכלל לא בטוח, וכרגע זה לא נראה (לי) ככה. זו סדרה תובענית לצופה, עם עלילה מורכבת. בית הדרקון די שומרת על הפורמט של משחקי הכס, דאגו שם טוב טוב להמשכיות עם הדרקונים, ם הדמות הנשית שדומה לחליסי, עם מינון (קטן בינתיים) של קרבות.10/09/2022 14:34oferlaor כתב: בינתיים הסדרה הכי נצפית של פריים. כנראה שיותר נצפית מ house of the dragon ויש סיכוי שתהפוך להכי נצפית בהיסטוריה....
טבעות הכח כוללת מספר עלילות שונות, כרגע ללא כל קשר, אנשים עלולים לאבד את הסבלנות. ויז'יואל לבד זה לא מספיק.
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
10/09/2022 17:13oferlaor כתב: יש גופים שמודדים את זה חיצונית (נילסן למשל), קשה לשקר לגופים האלה ויש להם יכולות מדידה חיצוניות (דרך ספקי הפלטפורמות)...
ניסלן לא מודדת את זה חיצונית.
לפי האתר של אמזון, התכנים שנילסן מודדת באמזון פריים מוגבלים לתכנים שמגיעים מצד שלישי כמו פראמאונט או AMC. אמזון לא צריכה לשקר כשאין בכלל מידע ואפשר וכדאי לה לטעון ככל העולה על רוחה.
הנה הטבלה של ניסלן בה הסדרה אפילו לא מופיעה: https://markets.nielsen.com/us/en/top-ten/
ציטוט מעניין מהאתר של Variety:
"In its release announcing the “Rings of Power” premiere viewership, Amazon did not specify how it measures a view, nor how much of an episode a user needs to watch to count as a viewer."
(https://variety.com/2022/tv/news/lord-o ... 235359350/)
איזה "ספקי פלטפורמות" מדדו בצורה עצמאית את נתוני הצפייה של הסדרה הזאת ששודרה אך ורק באמזון פריים?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
בדיוק. אפילו אני שקרא את ההוביט ושר הטבעות כמה פעמים לא הצלחת לשרוד את הסילמריון המצ'עמם הזה07/09/2022 8:45oferlaor כתב: משונה. הייתי בטוח שהרבה מהתוכן והרעיונות הגיע משם. אגב, ניסיתי לקרוא אותו והוא מתיש עם אין ספור עובדות ושמות. התפקיד שלו זה בעיקר לתת קונטקסט היסטורי לדמויות....
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
אתה קצת מתבלבל, אלנדיל (אביו של ייסילדור המפורסם שחתך לסאורון את האצבעות ולקח לעצמו את הטבעת) היה שייך לקבוצה של נומנורים שנשארו ידידים של האלפים וצידדו בהם, בזמן שרוב הנומנורים היו נגדם בגלל שקינאו בהם על היותם אלמותיים. פשוטי העם שצידדו במורגות היו אנשי הדרום, והדמות (המומצאת לחלוטין) של הלברנד היה המנהיג שלהם כנראה....
- oferlaor
-
- מנהל