Game of Thrones - עונה 8
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
והנה הרגו לנו עוד דרקון.
ועוד קצת מהצבא שהיא הביאה איתה.
ואת מיסאנדיי.
סאנסה כמובן בוגדנית וכלבה כמו תמיד, אף פעם לא אהבתי אותה.
נו טוב, לפחות הפרק הבא הולך להיות מעניין.
ואגב, הפרק הזה היה לדעתי הרבה יותר טוב מהקודם שניפחו וניפחו וניפחו עד שהבלון התפוצץ להם (ולנו) בפרצוף.
כמו שאני רואה את זה:
בפרק הבא סארסיי וכמעט כל שאר הצבאות הולכים פייפן ביחד איתה, בפרק האחרון מזימות ותככים כדי להרוג את דאיינריז ולהכתיר את ג'ון שימות לקראת סוף הפרק והנה קיבלנו עוד מלכה משוגעת שכל הכוונות שלה היו טובות. כי אין כמו כוונות טובות.
אבל כולי תקווה שאני טועה וסאנסה תמות משבץ, תיפול מחלון או סתם יאכלו אותה זאבים.
ועוד קצת מהצבא שהיא הביאה איתה.
ואת מיסאנדיי.
סאנסה כמובן בוגדנית וכלבה כמו תמיד, אף פעם לא אהבתי אותה.
נו טוב, לפחות הפרק הבא הולך להיות מעניין.
ואגב, הפרק הזה היה לדעתי הרבה יותר טוב מהקודם שניפחו וניפחו וניפחו עד שהבלון התפוצץ להם (ולנו) בפרצוף.
כמו שאני רואה את זה:
בפרק הבא סארסיי וכמעט כל שאר הצבאות הולכים פייפן ביחד איתה, בפרק האחרון מזימות ותככים כדי להרוג את דאיינריז ולהכתיר את ג'ון שימות לקראת סוף הפרק והנה קיבלנו עוד מלכה משוגעת שכל הכוונות שלה היו טובות. כי אין כמו כוונות טובות.
אבל כולי תקווה שאני טועה וסאנסה תמות משבץ, תיפול מחלון או סתם יאכלו אותה זאבים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כמה דברים שעלו אצלי בראש הפרק (והעונה ) הזה:
1. אף אחד לא שם לב שג'יימי לאניסטר הפך מבלונדיני לברונטי משום מה?
2. סצנת סקס ב GOT ללא שמץ עירום? מה קורה לסדרה הזו?!
3. למה הם לא פשוט מתחתנים (ועזבו את התירוץ המצוץ הזה של "היא דודה שלו" - זה לא מפריע להם כרגע למה שזה יפריע בעתיד)? זה היה פותר לחלוטין את כל הדילמה של "למי יש חזקה ראשונית יותר על הכס"...
4. בפרק הקודם הראו את עשרות אם לא מאות אלפי המתים, כל זה הפך לכ 10 מדורות קבורה בלבד?! בנוסף הראו את הדותראקי מוכחדים, איך בפרק הנוכחי מדברים עליהם כחלק מהצבא?
עוד דרקון נפל - חוסך להם כנראה הון בעלויות ה הCGI
ד"א, אם אריה כזאת "נינג'ה", למה שלא תתגנב לסרסיי ותיפטר ממנה?
1. אף אחד לא שם לב שג'יימי לאניסטר הפך מבלונדיני לברונטי משום מה?
2. סצנת סקס ב GOT ללא שמץ עירום? מה קורה לסדרה הזו?!
3. למה הם לא פשוט מתחתנים (ועזבו את התירוץ המצוץ הזה של "היא דודה שלו" - זה לא מפריע להם כרגע למה שזה יפריע בעתיד)? זה היה פותר לחלוטין את כל הדילמה של "למי יש חזקה ראשונית יותר על הכס"...
4. בפרק הקודם הראו את עשרות אם לא מאות אלפי המתים, כל זה הפך לכ 10 מדורות קבורה בלבד?! בנוסף הראו את הדותראקי מוכחדים, איך בפרק הנוכחי מדברים עליהם כחלק מהצבא?
עוד דרקון נפל - חוסך להם כנראה הון בעלויות ה הCGI
ד"א, אם אריה כזאת "נינג'ה", למה שלא תתגנב לסרסיי ותיפטר ממנה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
נקודה קטנה, סרסיי שיקרה למאהב שלה ואמרה לו שהילד שלו כביכול, בעוד אנחנו יודעים שזה הילד של ג׳יימי.
שטיריון התייצב בפניה הסוף הפרק הוא דיבר על הילד שלה, זה היה אמור לחשוף את השקר כי הרי מניין טיריון יודע על ההיריון?
ושאלה, האם ג׳יימי חוזר לטובת סרסיי או נגדה? לא היה הכי ברור
שטיריון התייצב בפניה הסוף הפרק הוא דיבר על הילד שלה, זה היה אמור לחשוף את השקר כי הרי מניין טיריון יודע על ההיריון?
ושאלה, האם ג׳יימי חוזר לטובת סרסיי או נגדה? לא היה הכי ברור
-
Huber
- חבר במועדון HT

·tomer953 כתב:ושאלה, האם ג׳יימי חוזר לטובת סרסיי או נגדה? לא היה הכי ברור...
פה אני מניח שיהיה טוויסט, כי לדעתי לא נתנו לא לעשות REDEMPTION כ"כ מהותי לעצמו רק בשביל לחזור לדרך הישנה שלו בכזו פתאומיות. אני חושב שהוא פגע בבריאן כי הוא מאמין שהוא ימות והוא רצה "לחתוך את החוט" עכשיו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אפילו אם החלטתם לא לצפות בכל הסרטון, צפו לפחות בביצת ההפתעה האחרונה, מספר 14
-
Huber
- חבר במועדון HT

משחק השתייה של GOT. עצוב לראות כמה דברים כבר לא רלוונטיים בעונות האחרונות:
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שלא רק העונה הסתובבו להם כוסות חד פעמיות בפרקים של GOT 
-
Huber
- חבר במועדון HT

עוד כמה ממים משעשעים להפליא:
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
לא רק כוס קפה אלא גם היד צמחה באורח פלא.Huber כתב:מסתבר שלא רק העונה הסתובבו להם כוסות חד פעמיות בפרקים של GOT...
ההסבר לפעם הקודמת הוא שזאת היתה סצינת מאחרי הקלעים על הפרק וזה לא קרה בפרק ששודר בפועל.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11509
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
כגודל הציפייה ככה גודל האכזבה.
סדרה יחידה שאני לא מחכה שכל העונה תהיה זמינה כדי לצפות בה ברצף,וטוב שבחרתי בדרך הזו. (מילא ספויילרים רצים בכל פינה)
ברגע שהרגו את מלך הלילה בעצם הרגו את הסדרה מוקדם מידי.
פרק 4 המשיך באותה מגמה מאכזבת. דמויות מפתח בסדרה נראות שבלוניות ולא מעניינות, המשחק פחות אמין
דמויות לא מרתקות, העלילה איבדה את קסמה המיוחד, נראה כי גם השחקנים רוצים כבר לגמור את הסאגה הזו.
סדרה איכותית נבחנת על יכולתה לשמור על איכות רצופה לאורך כל העונות שלה, ולדעת מתי לסיים אותה.
לדאבוני, לא הרבה סדרות ידעו מתי לרדת מהבימה,או לסיים אותה באופן ראוי. אומנם יש עוד כמה פרקים לסיום
ועדיין אפשר להציל את הסדרה, אך לפי איך שהדברים מתנהלים - זה יהיה כנראה קשה.
סדרה יחידה שאני לא מחכה שכל העונה תהיה זמינה כדי לצפות בה ברצף,וטוב שבחרתי בדרך הזו. (מילא ספויילרים רצים בכל פינה)
ברגע שהרגו את מלך הלילה בעצם הרגו את הסדרה מוקדם מידי.
פרק 4 המשיך באותה מגמה מאכזבת. דמויות מפתח בסדרה נראות שבלוניות ולא מעניינות, המשחק פחות אמין
דמויות לא מרתקות, העלילה איבדה את קסמה המיוחד, נראה כי גם השחקנים רוצים כבר לגמור את הסאגה הזו.
סדרה איכותית נבחנת על יכולתה לשמור על איכות רצופה לאורך כל העונות שלה, ולדעת מתי לסיים אותה.
לדאבוני, לא הרבה סדרות ידעו מתי לרדת מהבימה,או לסיים אותה באופן ראוי. אומנם יש עוד כמה פרקים לסיום
ועדיין אפשר להציל את הסדרה, אך לפי איך שהדברים מתנהלים - זה יהיה כנראה קשה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

@Kondo10
אף פעם לא ממש הבנתי למה הזומבים האלה היו חשובים לסדרה ולמה כל הסיפור נבנה כלפי קרב אפי. הנה הם כבר לא שם ודקה אחרי הסדרה נמשכת כרגיל. תארו לכם שבכלל לא היתה תת עלילה שלהם, זה משפיע על הסדרה בצורה משמעותית?
העניין האמיתי בסדרה זה הדמויות ומשחקי הכוח, הפוליטיקות הנקמות והדרמה.
יש צדק במה שאמרת, אבל זאת עדיין אחת הסדרות הכי טובות ומושקעות שהיו על המסך אי פעם שגם הפכה לתופעת תרבות מטורפת. למרות הפגמים עוד נתגעגע.
אף פעם לא ממש הבנתי למה הזומבים האלה היו חשובים לסדרה ולמה כל הסיפור נבנה כלפי קרב אפי. הנה הם כבר לא שם ודקה אחרי הסדרה נמשכת כרגיל. תארו לכם שבכלל לא היתה תת עלילה שלהם, זה משפיע על הסדרה בצורה משמעותית?
העניין האמיתי בסדרה זה הדמויות ומשחקי הכוח, הפוליטיקות הנקמות והדרמה.
יש צדק במה שאמרת, אבל זאת עדיין אחת הסדרות הכי טובות ומושקעות שהיו על המסך אי פעם שגם הפכה לתופעת תרבות מטורפת. למרות הפגמים עוד נתגעגע.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11509
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
ללא ספק אחת הסדרות המושקעות ביותר שנראו על מסך הטלוויזיה. מוכן לראות אותה אפילו שוב מהתחלה. ( אין לי מספיק זמן פנוי)
יחד עם זה, עונה שמינית נראית מאולצת, הדמויות פחות מעניינות, ועד שהוסיפו מעט מתח לסדרה ( מלך הלילה)
נראה כאילו הוא לוקח את כל תשומת לב, ועדיף לסיים את זה מהר.
נתגעגע? כנראה. עד שיוציאו ספין - אוף על מלך הלילה.
יחד עם זה, עונה שמינית נראית מאולצת, הדמויות פחות מעניינות, ועד שהוסיפו מעט מתח לסדרה ( מלך הלילה)
נראה כאילו הוא לוקח את כל תשומת לב, ועדיף לסיים את זה מהר.
נתגעגע? כנראה. עד שיוציאו ספין - אוף על מלך הלילה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
כרגע זה נראה כאילו שעלילת מלך הלילה היתה הסחת דעת ויועדה לחבר ואחרי זה להחליש את הקשרים בין הדמויות.
אני צופה בעונה 6 מחדש (ללא ספק המוצלחת מבין כל העונות) ויש לא מעט רמזים שדנריס היא בעצם דיקטטורית מטורפת.
עוד נתון מעניין ששכחתי מאז עונה 6. המלך המטורף רצה לשרוף את כולם אבל מה הטכניקה שלו? מתחת לכל kings landing יש מצבורי ענק של wildfire שרק הכנסיה הושמדה על ידיו.
כלומר יש שם מצבורים מטורפים שיאפשרו לסריסיי לחסל את העיר על תושביה. היא אמרה שתעדיף למות ולא להפסיד את הכתר. כלומר, יש לנו שתי מלכות מטורפות.
אני צופה בעונה 6 מחדש (ללא ספק המוצלחת מבין כל העונות) ויש לא מעט רמזים שדנריס היא בעצם דיקטטורית מטורפת.
עוד נתון מעניין ששכחתי מאז עונה 6. המלך המטורף רצה לשרוף את כולם אבל מה הטכניקה שלו? מתחת לכל kings landing יש מצבורי ענק של wildfire שרק הכנסיה הושמדה על ידיו.
כלומר יש שם מצבורים מטורפים שיאפשרו לסריסיי לחסל את העיר על תושביה. היא אמרה שתעדיף למות ולא להפסיד את הכתר. כלומר, יש לנו שתי מלכות מטורפות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

הנה חור עלילה די מהותי ששמתי לב אליו רק עכשיו. בפרק 4 במועצה שדיינריס מקיימת הם מדברים על הצי הימי של סרסיי. כמה סצנות אח"כ, אותו צי בדיוק "מפתיע" את דיינריס והדרקונים שלה? למה?!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

קיום הצי אולי לא הפתיע אותה כמו טילי הנ"ד שלהם. אבל הם כבר היו בשימוש לפני כן רק בעונה קודמת שאז כמעט איבדה דרקון באותה דרך, לא עלה על דעתה שהם אולי יבנו עוד יחידות כאלה כשהם יודעים שנשארו לה דרקונים? איפה הזהירות? איפה התחבולות ? נראה שהיא פועלת מתוך אגו ורצון לנקמה שלא לומר יהירות וזה עלה לה ביוקר.Huber כתב:הנה חור עלילה די מהותי ששמתי לב אליו רק עכשיו. בפרק 4 במועצה שדיינריס מקיימת הם מדברים על הצי הימי של סרסיי. כמה סצנות אח"כ, אותו צי בדיוק "מפתיע" את דיינריס והדרקונים שלה? למה?!...
וסצינת המשא ומתן בסוף הפרק, למה הצבא של סרסיי לא חיסל את דנריס טיריון והדרקון המותש שנמצאים מילולית מול הכוונות שלו? גם ככה סרסיי לא התכוונה להיכנע או לעשות הסכם כלשהו, מבחינתה היא תמות ולא תוותר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

זהו. היא הפכה FULL Targaryen. שביב השפיות האחרון שלה חמק ממנה והיא הפכה לאבא שלה, THE MAD QUEEN. אם היא לא יכולה לשלוט, אף אחד לא ישלוט, שהעיר תבער. בסופו של היום ה BIG BAD הוא לא המלך הלבן ולא סרסיי אלא חאליסי. יופי של טוויסט
ברגע שהיא שרפה את וריס כ"כ בקור רוח הייתה לי כבר הרגשה שהיא מאבדת את זה, במיוחד אחרי המבט שג'ון נתן לה אחרי שהיא נתנה את הפקודה. בין זה לבין העובדה שהיא אמרה לטיריון שאין לה בעייה שהרחמים שלה יהיו שהדור הבא יחיה ללא שלטון עריצות (לא הדור הנוכחי), זה שוריס בגד בה, זה שהיא מראה כ"כ אכזבה מטיריון, זה שהיא מרגישה שאף אחד לא אוהב אותם וכולם אוהבים את ג'ון, ואפילו לגבי ג'ון היא ציינה כמה פעמים שהוא בגד בה, יוצרי הסידרה פשוט אמרו לנו חד וחלק - אין לה מה להפסיד... שכולם יבערו
כ"כ מוזר ששהם הרגו את הדרקון השני כ"כ בקלות והפעם היא חיסלה את כל הקשתות בלי פגיעה אחת, כ"כ מציק ולא הגיוני. בנוסף הציק לי שהיא ניצחה כ"כ בקלות. נראה שאפילו לא אדם אחד מהצבא שלה מת. עם דרקון אחד היא חיסלה את כל כוחות האויב במהירות כזו שלא ממש היה קרב - אפא הכח האדיר הזה היה במלחמה נגד המתים כשהיו לה אפילו 2 דרקונים?
יותר מידי קיצורי דרך בפרק הזה (ובכלל בעונה הזו), כל מה שציינתי למעלה והעובדה שברגע שההאונד הגיע ללחום באח שלו באורח פלא התיקרה מתמוטטת ומשאירה לו רק את אחיו ו 1-2 שומרים לחסל - יותר מידיי Deus ex machina
המוות של סרסיי וג'יימי היה כ"כ סתמי. מאכזב.
ברגע שהאח של ההאונד הוריד את הקסדה - מייד קפץ לי לראש הדמות של Darth Vader ללא הקסדה.
עכשיו אני חושב שאריה תהרוג את דיינריס. אחרי שהיא ראתה וחוותה את כל השיגעון שלה בפרק הזה, נראה לי שהיא זו שתחסל את המלכה המשוגעת.
ברגע שהיא שרפה את וריס כ"כ בקור רוח הייתה לי כבר הרגשה שהיא מאבדת את זה, במיוחד אחרי המבט שג'ון נתן לה אחרי שהיא נתנה את הפקודה. בין זה לבין העובדה שהיא אמרה לטיריון שאין לה בעייה שהרחמים שלה יהיו שהדור הבא יחיה ללא שלטון עריצות (לא הדור הנוכחי), זה שוריס בגד בה, זה שהיא מראה כ"כ אכזבה מטיריון, זה שהיא מרגישה שאף אחד לא אוהב אותם וכולם אוהבים את ג'ון, ואפילו לגבי ג'ון היא ציינה כמה פעמים שהוא בגד בה, יוצרי הסידרה פשוט אמרו לנו חד וחלק - אין לה מה להפסיד... שכולם יבערו
כ"כ מוזר ששהם הרגו את הדרקון השני כ"כ בקלות והפעם היא חיסלה את כל הקשתות בלי פגיעה אחת, כ"כ מציק ולא הגיוני. בנוסף הציק לי שהיא ניצחה כ"כ בקלות. נראה שאפילו לא אדם אחד מהצבא שלה מת. עם דרקון אחד היא חיסלה את כל כוחות האויב במהירות כזו שלא ממש היה קרב - אפא הכח האדיר הזה היה במלחמה נגד המתים כשהיו לה אפילו 2 דרקונים?
יותר מידי קיצורי דרך בפרק הזה (ובכלל בעונה הזו), כל מה שציינתי למעלה והעובדה שברגע שההאונד הגיע ללחום באח שלו באורח פלא התיקרה מתמוטטת ומשאירה לו רק את אחיו ו 1-2 שומרים לחסל - יותר מידיי Deus ex machina
המוות של סרסיי וג'יימי היה כ"כ סתמי. מאכזב.
ברגע שהאח של ההאונד הוריד את הקסדה - מייד קפץ לי לראש הדמות של Darth Vader ללא הקסדה.
עכשיו אני חושב שאריה תהרוג את דיינריס. אחרי שהיא ראתה וחוותה את כל השיגעון שלה בפרק הזה, נראה לי שהיא זו שתחסל את המלכה המשוגעת.