StingTV: מיזם הטלוויזיה החדש של yes יצא לדרך

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678

שליחה

בטעות
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 26/10/2017 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601

שליחה

ran241 כתב:אז בנושא הזה הם עושים אפליה לרעה
כי אני לא קיבלתי
...
יש לך סלקום?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

foxil82 כתב:גם אני קיבלתי הודעה שנמצא בספאם
...
גם אצלי

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678

שליחה

yaronnn כתב:למי שרוצה ממיר האם נקבל באותו יום ההרשמה ? יש לי lg האם תהיה אפליקציה ? רציתי להתנתק מסלקים היום כדי להתחבר יום שני לסטינג לא מסכימים לנתק אותי נתנו לי כל מיני הטבות העיקר להישאר איתם לא יודע מה לעשות
...
·
אולי תבקש מסטינג טיוי שיעזרו לך להתנתק מהם?

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601

שליחה

ran241 כתב:
...
...
·
אולי תבקש מסטינג טיוי שיעזרו לך להתנתק מהם?
...
מקסימום אלך אחזיר במרכז שירות את הממיר

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

האם מנויי Yes רגילים יכולים להשתמש בממיר החדש במקביל על המנוי שלהם?
האם אפשר להשתמש בשלט בקופסת Android TV אחרת עם אפליקציית Sting?

xph11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86

שליחה

@yaronkle
·
המנוי ליס והמנוי לסטינג הם שני מנויים נפרדים לגמרי, אין אפשרות להשתמש במנוי יס לסטינג וההפך.

ניתן להשתמש בכל קופסת אנדרואיד שקיימת בשוק ביחד עם אפליקציית סטינג שאותה מורידים מחנות הפליי.

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265

שליחה

עמוד עם סרטון הכרות לפיתוח של סיסקו

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions ... index.html

סרטון הסבר על הטכנולוגיה ובאמצע הצגת ממשק המשתמש של האפליקצייה...מרגיש שהממשק של סטינג לא יילך רחוק מזה:

pbuilder
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

שלום לכולם,
אז לפני כמה שבועות נרשמתי בהרשמה המוקדמת ל STING TV של YES.
וקיבלתי הודעה ביום חמישי עם לינק להתחבר אליו.
יש לי טלוויזה חכמה של סמסונג, אבל לא אנדרואיד TV, אז הורדתי את האפליקציה לסטרימר שלי מסוג: MiniM8S שרץ על אנדרואיד 6.01.
נותנים חודש נסיון חינם לכל החבילות שלהם (למע חבילת הספורט).
בכל מקרה, הורדתי את האפליקציה, התקנתי והתחברתי (עם מספר תעודת זהות, טלפון וכו')
אבל בכל ערוץ שאני מנסה לראות, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן לשדר על מכשירים פרוצים (באנגלית הם כתבו על מכשירים שהם Jailbreak).
הודעת שגיאה מספר: ERR-013 (אם יקרה לעוד מישהו).

אז דרך האפליקציה של Super SU שהייתה מותקנת לי בסטרימר, עשיתי Unroot - אבל עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה (למרות שהאפליקציה של ה Super Su כבר הוסרה).
אז עשיתי אפילו פקטורי ריסט לסטרימר ומחקתי את כל מה שהיה עליו. התקנתי שוב את ה STING TV, ועדיין אותה הודעת שגיאה ולא ניתן לראות כלום.

הורדתי אפילו אפליקציה של Root Check שאמרה לי שהמכשיר לא Root יותר (וגם אין לי גישה יותר לספריות של ה SYSTEM)

אני מתחיל לחשוב ש YES חוסמת בכוונה סטרימרים פרטיים, כדי שהאנשים ייקנו את הסטרימר שלה (ב 480 ש"ח שזה דיי יקר)

יש למישהו רעיון לעוד משהו שאפשר לעשות?

תודה מראש

pbuilder
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

JohnDue כתב:
...
...
·לו היית קורא את השרשור, היתי מבין - שנדרשת מערכת הפעלה Android TV. מה לעשות? להשיג אחת כזאת...
אגב, גם אני מצטער שזו ההחלטה שלהם :(
...
·נכון, לא שמתי לב לזה.
איזה מבאס.
האם יש אפשרות להחליף מערכת הפעלה של אנדרואיד באנדרואיד TV (על אותו סטרימר)?
ראיתי שהמכשירים מבוססים אנדרואיד TV יקרים (חוץ מאמזון פייר סטיק אבל אני לא יודע אם אפשר להתקין עליו את זה)

יש רעיון בנושא?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

שיאומי מי בוקס עולה 250 שקל בערך
אחלה מכשיר להריץ אנדרואיד טיוי

תקנה וסגור סיפור

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

אי אפשר להחזיר הסטרימר שלהם בחיוב זיכוי זה אומר שאתה רוכש אותו,אף אחד לא יקח אותו חזרה אחרי חודש

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

לא באמת היה לך עסק עם יס אף פעם נכון? תיקח שיהיה בהצלחה להחזיר,אני לא מאמין לאף מילה שלהם ובטח שלא הולך לקנות מהם סטרימר נחות ב500 שקל כשאפשר לקנות מי בוקס בפחות מחצי בלי כל מיני תשלומים והתחייבויות

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

יס חברה אמינה, סיימתי איתם יפה את הקשר ולא היו לי טענות, מלבד המחיר, על שום דבר.

ariego
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה

קצת מידע נוסף
יש לי מיניקס ועליו האפליקציה של יס עובדת בסדר אבל לא מעולה. קצת תקיעות, מעבר בין תחנות ועוד.
יש לי גם סטרימר BEELINK GT1 עליו לא ניתן להפעיל האפליקציה כי כנראה שמרכת ההפעלה איננה אנדרואיד TV
היום קבלתי את הסטרימר שלהם. עובד טוב . תמונה ברמה טובה ולא נופלת מיס או הוט. תפריטים טובים יותר ומה שחשוב הוא שלחיצה על מקשי השלט המסופק על ידם מעביר תחנות . כלומר לחיצה על 12 מעביר אותך לערוץ 12 כמו בשלט רגיל של יס או הוט וזה חשוב ונוח .
בגדול למי שלא צריך את כל התכנים והגיוון{ ואני כזה. צריך רק חבילת טבע ומדע} הפיתרון שלהם מעולה . אני משלם 29 ש"ח ומקבל מה שאני באמת צריך עם אופציה להרחבה או התנתקות כשאבחר .

haj9
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547

שליחה

ariego כתב:קצת מידע נוסף
יש לי מיניקס ועליו האפליקציה של יס עובדת בסדר אבל לא מעולה. קצת תקיעות, מעבר בין תחנות ועוד.
יש לי גם סטרימר BEELINK GT1 עליו לא ניתן להפעיל האפליקציה כי כנראה שמרכת ההפעלה איננה אנדרואיד TV
היום קבלתי את הסטרימר שלהם. עובד טוב . תמונה ברמה טובה ולא נופלת מיס או הוט. תפריטים טובים יותר ומה שחשוב הוא שלחיצה על מקשי השלט המסופק על ידם מעביר תחנות . כלומר לחיצה על 12 מעביר אותך לערוץ 12 כמו בשלט רגיל של יס או הוט וזה חשוב ונוח .
בגדול למי שלא צריך את כל התכנים והגיוון{ ואני כזה. צריך רק חבילת טבע ומדע} הפיתרון שלהם מעולה . אני משלם 29 ש"ח ומקבל מה שאני באמת צריך עם אופציה להרחבה או התנתקות כשאבחר .
...
·
המינימיקס מריץ *אנדרואייד רגיל* עם לאנצ׳ר למותאם למסך גדול ...
זה לא Android Tv !!!

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

JohnDue כתב:@ariego
·סליחה, אבל אתה משלם 49... (ההתחכמויות של יס לא מעניינות... ). נקודה למחשבה - האם זה זול או יקר עבור "טבע" נטו (29 אכן נשמע סביר - אם כולל עידן בHD ) ...
...
·למה 49? לא חייב להשכיר מהם ממיר אם זו כוונתך

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אתה פשוט מתבלבל בין דברים לא קשורים.

כן ניתן להתחבר ללא ממיר באמצעות שימוש בטלויזיות וסטרימרים שלך - בתהליך ההרשמה ניתן לבחור "לא צריך - טוב לי עם הציוד שלי"

כן ניתן לרכוש מהם ממיר בעלות של 20 שח לחודש במודל חיוב-זיכוי לשנתיים, מה שישאיר את הממיר אצלך במידה והתנתקת. (כרוך בתשלום היתרה)

כן ניתן להחזיר אותו אם לא חלפו 30 ימים במסגרת החודש ניסיון ללא עלות.

עכשיו ברור?

ariego
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה

haj9 כתב:
...
...
·
המינימיקס מריץ *אנדרואייד רגיל* עם לאנצ׳ר למותאם למסך גדול ...
זה לא Android Tv !!!
...
אכן המיניקס לא מריץ אנדרואיד TV אבל בכל זאת משום מה האפליקציה עובדת עליו בסדר גמור.
באמת מעניין.
מבחינת חיוב זיכוי על הסטרימר שלהם , יש חודש התנסות וניתן להחזיר עם ביטול עסקה.
אני מוכרח לאמר שהתמונה שלו ממש טובה ויש לי למה להשוות , יש לי כמה סטרימרים מהטובים בשוק.
אם בהמשך אבחר להתנתק ישאר לי סטרימר נחמד שבסה"כ יכול לעשות את כל מה שאני צריך
למרות שהוא לא פתוח ל חנות של גוגל באופן חופשי עדיין אפשר להתקין קודי ופלקס אז מה עוד צריך בנאדם?

llime
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime

שליחה

סטינג טיוי פרסמו רשימה של מכשירים התומכים בשירות, עם לינקים למבחני בנצ'מארק שנערכו להם. ה Nvidia Shield מקבל ציונים גבוהים בסדרי גודל מהסטרימר של סטינג. נכון לעכשיו הוא עולה (משלוח עד הבית מאמזון ארה"ב), כ 1080 ש"ח. לא זול, אבל זה מוצר פרימיום. ניתן להתקין עליו נטפליקס עם תמיכה ב HDR, מה שאין בסטינגבוקס.

מצד שני, אם נשארים איתם שנתיים, אז הממיר שלהם הוא למעשה בחינם, אז אולי זה בכל זאת שווה.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”