·guyezra כתב:תודה רבה!...
שים לב שעוצמת ההארה נמוכה יותר ב 65 ולכן יתאים לחדר יעודי /מטופל ו/או חשוך לגמרי.
ה 60 יתאים יותר לחדר /סלון סטנדרטי שבד"כ מואר חלקית.

·guyezra כתב:תודה רבה!...

·+1liorreem כתב:@Ronylit
כאשר יגיע המקרן לארץ אשמח מאד אם תעשו צפיית מבחן ללקוחות פוטנציאליים. עדיין לא ראיתי סרט במקרן 4K.
תודה.
·...

·oris74 כתב:
לפי מחשבון אמזון של USHOPS זה יעלה 11.5K להביא אותו לארץ
...

מסכים, אבל. השאלה מה זה בדיוק אומר "תוצאה ראויה"?Huber כתב:לפעמים צריך להגיד "זה מה שיש לי להשקיע במוצר, ובזה אני מסתפק". בהנחה שהתוצאה היא ראויה, למה לא?
החוכמה היא למצוא מקרנים באותו טווח תקציב פחות או יותר שנותנים יותר - יש כאלו לדעתך?...

·RanMoyal כתב:האם יש מקרנים, נכון להיום, שיודעים לקבל אות 4K ולהציג את החומר (לא בנייטיב) ועולים כ- 10,000 ש"ח?......
שנינו יודעים שלא.
אז מה?...
·RanMoyal כתב:מה זה עוזר שהם יודעים להציג את החומר, אבל לא יידעו הציג HDR כמו שצריך, לא יכסו את הצבע שצריך ויהיה להם יחסי קונטרסט מלפני 5 שנים?......
...
·RanMoyal כתב:......
אני מניח שבעולם שלך (אני יודע שאתה גיימר) , אם יציגו בפניך קונסולה שתהיה מסוגלת להציג משחקי 4K אבל לא יהיה לה את כח העיבוד המספק לטפל במשחק כמו שצריך, או יהיה לזה LAG מאוד רציני, או יהיו חסרים כותרים, אני מניח (מבלי להכיר אותך) שגם אם המחיר היה זול, היית אומר שלא הכל מתחיל ונגמר בכסף.
יתכן ואני טועה לגביך.
...
·RanMoyal כתב:......
ואגב, כבר אמרתי בעבר ואני אומר זאת שוב, בתחביב שלנו יש תמיד אבל תמיד משהו מעבר לפינה, זה נכון, אבל יש גם קנייה הגיונית מבחינת הטיימינג שלה.
המקרנים החדשים של כל החברות יוצגו בעוד כ-חודשיים.
...